Eventer

HeadkandiA3(1)

Hed Kandi til Norge og Club Latter

2

Hed Kandi kommer til Norge og Club Latter

Hed Kandi selger flest CD’er med klubbmusikk i verden. Hed Kandi parties finner du i alle verdens største metropoler, nå også i Oslo. Hed Kandi er et fenomen og en garanti for den beste musikken, de beste menneskene og den beste stemningen! Hoved-DJ for kvelden er John Jones (UK), en av de aller mest respekterte og mest brukte av de få offisielle Hed Kandi dj’ene de siste 10 årene. Det kommer også et lass med andre DJs, samt artister på live instrumenter! Det flys inn Hed Kandi-dekoratører fra England for å dekorere med bannere, drop downs, stemningsfylte filmer og andre effekter, slik at Club Latter blir en klubb i god Hed Kandi-stil.

LINE-UP:

– John Jones
– Elektrisk gitar av Benoit
– Live synth og elektrisk piano
– Simon Dawn & A.Grov (Housebloggen)
– Jose Zapata (Bora Bora Ibiza resident)
– Kim Roes (Sensation, The Show Must Go On)
– DJ Pumba, Disco Calle og live vokaler

Forsalg av billetter er nå i gang på Narvesen, 7-Eleven, Posten, Latter eller på Billettservice.

For mer informasjon, besøk eventet på Facebook

shmtelenor

Swedish House Mafia til Norge! NY INFO!

43

Det startet med de tre dottene, som dukket opp på skoler, bussholdeplasser, skilt og andre steder. Vi er vel mange som har håpet på at dette kunne bety at den svenske trioen også tok turen innom nabolandet på sin siste tour One Last Tour. Siden kl. 16:00 har de nå sluppet en ny dato hvert andre minutt. Endelig ble det vår tur:

Swedish House Mafia kommer til Telenor Arena den 22. desember!


Å si at SHM siden gruppa oppstod i 2008 har blitt en av houseverdenens største og viktigste acts er ingen overdrivelse. Deres første store release Leave the World Behind satte virkelig standarden, og man kan vel også takke dem for å ha gitt hele housesjangeren et popularitetsløft da de for alvor slo gjennom internasjonalt med One . De har klart å nå et stort publikum, men uten at musikken har tatt for stor skade av det, som vi har altfor mange andre eksempler på når pengene blir viktigere enn musikken. Heldige som vi er, får vi altså mulighet til å se dem første og siste gang de spiller i Norge, på selveste lille-lille-julaften. Ser ut som det kan bli ei fin jul i år også!

Billettinformasjon

Deluxe – 20 års aldersgrense: 1300,-
Deluxe – 18 års aldersgrense: 1300,-
Ståplasser gulv / tribuneplasser (ID18): 585,-
Les mer på Billettservice

Oppdatering 27/9:

Atomic Soul har nå bekreftet at SHM/Management har godkjent en 15+ års avdeling på konserten. Vi vet ikke hvor mange billetter som legges ut, eller hvor/hvor stor den blir, men de blir lagt ut for salg i morgen kl 12 sammen med de vanlige billettene.

En god nyhet til dere som ikke har fyllt 15 er at dere kan slippe inn på samme område som 15+ i følge med en voksen person over 30 år. Det trenger ikke å være mamma eller pappa, så det er bare å begynne å ringe rundt til onkler, tanter, fettere og kusiner!

Vi vil rette en stor takk til arrangørene Atomic Soul og Sky Agency for deres kvalitetseventer!

Web

Pendulum DJ set & Verse og Zedd i Oslo og Stavanger

7

Fredag 14.desember opptrer Pendulum DJ set & Verse og Zedd på Sentrum Scene i Oslo. Torsdag 13. desember ser du dem i Stavanger.

For de fleste er Pendulum godt kjent som et av de feteste bandene der ute innenfor drum ‘n’ bass. Pendulum DJ set & Verse, DJsettet til El Hornet og Verse, er definitivt en opplevelse som gjør at du ikke kommer til å klare å stå stille. Ekstremt mye energi og en låtkatalog uten like gjør at disse gutta får det til å koke. Pendulum startet som et DJkonsept og har alltid holdt det gående ved siden av deres live shows. Nå som bandet har pause er dette den eneste muligheten til å få med seg Pendulums unike energi.

ZEDD er en av de nye store stjerneskuddene i DJverden og kommer til Norge nå i desember for første gang. Med massiv support fra gode venner som Skrillex og Porter Robinson har Zedd etablert seg som en av de feteste produsentene og DJ´ene akkurat nå, og ryktene skal ha det til at Zedd produserer flere av låtene til Lady Gaga på hennes kommende album. Zedd har vært hyperaktuell med hiten Spectrum i hele sommer og slipper et rykende ferskt album nå i oktober gjennom Universal.

Med to så store DJacts spillende samme kveld i Oslo er det bare å glede seg til en klubbkveld av de sjeldne. Det er relativt begrenset plass, så vi anbefaler at du er tidlig ute med å kjøpe billett!

Billetter får du kjøpt her!
Samme event arrangeres i Stavanger 13. desember!

Pendulum DJ set & Verse:
http://www.facebook.com/pendulum
http://www.youtube.com/watch?v=qaePFrtRaf4

Zedd:
www.facebook.com/zedd
www.soundcloud.com/zedd

hardwellblogg

Sensation artistprofil: Hardwell

2

Molotov, Zero76, Encoded, Cobra og Spaceman er garantert låter du har hørt før. Mannen bak, Robert van de Corput, mye bedre kjent som Hardwell, var et av de største talentene som kom frem i 2011 og nevnte låter er nettopp hvorfor. Med en rekke singler, remixer og bootlegs bak seg i en alder av 24 sier det seg selv at dette er en kar du vil fortsette å se mye til de neste årene.  

Det hele startet for flere år siden, mer nøyaktig 18 år siden. Lille Robert fant veien til pianoet og interessen grep han med en gang. Allerede som 14 åring fikk han sin første platekontrakt og gigs på de aller største plassene i Nederland kom ikke lenge etterpå.

I 2009 skulle resten av verdens lyttere og artister få øynene opp for den fortsatt unge gutten. Hans bootleg ‘Show Me Love vs Be’ ble raskt en hit innenfor sjangeren og vi vet alle om de forskjellige versjonene andre artister har kommet med i ettertid. I 2010 startet han Revealed Recordings, en plattform både for han og unge talenter. Det var da hans signatur sound innenfor bigroom house skulle komme og fanbasen har vokst med. 

Hardwell er idag en selvfølge på de største edm eventene verden over og det er nettopp derfor han gjester Sensation i Oslo. Vi kan forvente et djset fullstappet med harde electro beats og store breakdowns som garantert vil vekke oppmerksomheten til samtlige 22 000 mennesker på Telenor Arena. Filmen nedenfor er fra sist Sensation i Amsterdam hvor Hardwell var sistemann ut og utifra bildene fins det ingen grunn til å ikke glede seg.

Vi sees om en drøy uke!

RGY-150mW-DJ-Laser-Light-Show-Disco-Stage-Lighting

Aftermovie: Housebloggen @ Luux Oslo

2

Offisiell aftermovie fra Housebloggens event på Luux i Oslo.

Vi fylte Luux med over 600 danseglade gjester og hadde en super kveld. Håper filmen faller i smak, sees på neste Housebloggen-event :)

DJs: Housebloggens egne DJs, Adrian Emile, Simen Daae (Simon Dawn), Andreas Grov
+ Alex Eriksson og Mikkel Christiansen.


Film laget av JLmediahouse:

www.jlmediahouse.com
www.facebook.com/JLmediahouse

LIKE gjerne siden deres, dette er vårt nye faste filmteam.

Flyer Luux Blogg

Housebloggen & LUUX Oslo – One Night Only

0

5 DJs, 2 etasjer og overraskelser, dette er One Night Only presentert av Housebloggen og LUUX Oslo!


Vi har feiret sommeren med en egen sommerturné de siste månedene og har besøkt byer som Fredrikstad, Stavanger, Bergen, Tromsø, Stavern, Sandefjord og Oslo. Nå skal vi endelig ta vare på både ID 18, samt 20 og det hele skjer på LUUX i vår kjære hovedstad.

Kveldens lineup er som følger:

Housebloggen (Andreas Grov, Adrian Emile og Simon Dawn)
Mikkel Christiansen
Alex Eriksson

I morgen smeller det virkelig i Oslo og vi garanterer full bikk!

Link til eventet

sensationblogg

Vinn gratisbilletter til Sensation i Telenor Arena

0

Vi deler ut 2 gratisbilletter til Sensation Innerspace 
i Telenor Arena 15. september!

Alt du trenger å gjøre: 

1. Følg Housebloggen på Instagram
2. Lik og kommenter på vårt siste bilde (likt som bildet over)

Vi trekker ut 2 heldige vinnere som får hver sin billett. Vinnerne trekkes søndag 12. august

Losen Flyer

Housebloggen Sommerturne: Losen Nattklubb

0

LØRDAG 28. juli sprer Housebloggen m/venner, stor glede på Losen Nattklubb i Stavern! 

Slutten på ferien nærmer seg, og det er kun tre helger igjen av Losen Nattklubb for i år! Førstkommende lørdag gjester vi Losen Nattklubb. 

De 3 DJ’sene for kvelden er:
A. Grov, Adrian Emile og Alex Foss! 

 Det er ikke hver dag denne Oslo-gjengen gjester Vestfold. 

Vi har feiret sommeren med en egen sommerturné de siste månedene og har besøkt byer som Fredrikstad, Stavanger, Bergen, Tromsø og Oslo. Nå er det Stavern og Losen som står for tur, og det meldes om god stemning! 

Gjør dere klare for en sinnsyk aften på gjestebrygga!!!!

Link til eventet

Sommerøya_top

Sommerøya-helgen er endelig her!

1

Da har vi endelig kommet frem til helgen med Sommerøya!

Siste pressemelding er sendt ut og den ser slik ut:

Da er den store dagen her og Sommerøya er klare for festival. Etter en helomvending søndag kveld, har vi på kort tid klart å koke sammen en festival midt i hjertet av Oslo. Festivalen feirer i år treårs jubileum og har fått mye skryt for årets line-up. Med artister som Felix da Housecat, Riva Starr, Hed Kandi og Lemâitre kan vi love vårt festivalpublikum en festival av de sjeldne.

For å heve årets festival til et helt nytt nivå, har vi også bestemt oss for å lage strandfest på Hausmania og har hentet inn 11 tonn sand. Dette kombinert med chillout musikk, house og psy-trance er vi sikre på kommer til å skape den rette festivalfølelsen. 

Festivalsjef Anton Solberg: Maken til operasjon, og for en gjeng og for en by festival det blir. 3 dager til ende.
Jeg har flere favoritt band og dj`s denne helgen. 
 

Vi vil med dette ønske alle velkomne til Sommerøya 2012 og vi gleder oss til å feire vårt treårs jubileum med vårt fantastiske festivalpublikum!

Sommerøya_top

Vinner av Sommerøya-konkurransen er…

12

Vi ønsker å takke alle som har deltatt og som dere sikkert har forstått, så kommer det flere slike konkurranser.
Neste gang er det kanskje du som stikker av med jobben.

Housebloggen.no gratulerer Meduza med spillejobb på Sommerøya sin hovedscene!

sommerklubben4.juli (1)

Sommerklubben // Onsdager på Sollihagen i juli

0

Hver onsdag i hele juni har Sommerklubben levert fulle hus
og god underholdning på Sollihagen. I juli ruller «lille-lørdag»
videre i kjent stil, pres. av Oslo Utelivsevent & Housebloggen.

 

Program i juli:
Onsdag 4.juli:Adrian Emile & Simon Dawn (Housebloggen) + Live vokal & MC Essa Cham
Onsdag 11.juli: Jack VJ + Live vokal av Malie
Onsdag 18.juli: DJ Pumba + TBA
Onsdag 25.juli: Alex Foss + Live El-fiolin av Kathrine

Vi kan garantere ekstra god musikk, fin underholdning, knallgode DJs samt riktig sommerstemning på vakre Sollihagen i Oslo. For mer informasjon, klikk deg inn på eventet på Facebook!

Sommerøya_top

Sommerøya Elektronika Festival

3

Det var en gang tre eventyrlystne menn som gikk sammen for å skape Norges beste elektronikafestival. Ideen sprang ut fra tomrommet de følte etter Sommerparaden forsvant. Ingen  av dem hadde arrangert en festival før, men satset på det beste og hoppet i det. Som alle andre ny-oppstartede festivaler, hadde også Sommerøya et forbedringspotensiale etter åpningsåret. Guttene lærte av sine feil, og i år feirer festivalen treårs jubileum. Med årets utrolige line-up kan man se at festivalen virkelig har slått på stortromma når jubileet skal feires. Deres største konkurrent,«Extrema Outdoor» har i år måttet kaste inn håndkledet, så vi er sikre på at alle Oslos danseglade mennesker vil finne veien ut til denne idylliske øya og danse sommernatten lang. 

Det hele foregår på vakre Langøyene i Oslofjorden. Konseptet drives på dugnad av en håndfull ildsjeler. Ingen har tatt ut lønn, og budsjettene består av litt luft og masse kjærlighet. Tross lite midler økes publikumsoppslutningen hvert år, og har man først gått dit en gang vender man alltid tilbake skal man tro ryktene. Det kulturelle tilbudet spenner vidt, og selv om musikken er i høysetet presenteres det også hvert år utstillinger, performance, live kunst samt at det er kino fremvisninger på søndagen.

På Sommerøya har du muligheten til både camping for helgen og dagsbesøk. Halvparten av gjestene reiser hjem etter en lang og innholdsrik festivaldag. Den andre halvdelen overnatter på festival-campingen som er på øyen. Noen velger naturlig nok å ta nattferga, for en dusj, et hjem og myk seng, mens resterende sover utendørs og opplever festivalelen slik festivaler opprinnelig ble laget for å være. I 2011 gav festivalen barn under 12 år gratis inngang, noe som ble benyttet av både par og single foreldre. I år gir festivalen i tillegg seniorer gratis inngang.

Arrangementet legges alltid til første helgen i juli, og på samme dato som fellesferien starter. I år går festivalen 6-8. juli.

Kjøp billetter her!

For mer informasjon om Sommerøya, klikk her!