Eventer

62916_111548455571790_11

Grønt lys for Extrema Outdoor 2011

7

I går ble hele dramaet rundt Extrema avgjort i Bærum Kommunehus! Tre representanter fra Høyre stemte imot å tillate festivalen, mens de øvrige ni fra Høyre, Frp, Venstre og Arbeiderpartiet stemte for! Dermed blir det Extrema også i 2011, forhåpentligvis med store navn på plakaten denne gangen også! VI GLEDER OSS!!

Videre vil jeg bare dele en morsom liten nyhet med dere. Den tidligere glamourmodellen Aylar, har visst debutert som DJ. Skulle virkelig likt å sett hva hun drev med i den DJ-boothen.. enten var det et ferdiginnspilt sett, ellers så hørtes det mest sannsynlig helt forferdelig ut.

‚Äì Om det er interesse for det, så spiller jeg gjerne andre steder også. Dette var moro, avslutter hun

Beklager å si det Aylar, men hold deg å være mislykket glamourmodell/pornostjerne, eller fokuser på studiene dine. Mer om Aylars «DJ»-debut kan du lese på tv2underholdning.no!

PS: Extrema vil bli avholdt 25 juni 2011, så sett av datoen! Minner også om live DJ-sett stream på bloggen i morgen kl 20.00 med Lango!

62916_111548455571790_111546755571960_93080_4066845_n

ST√òTT Extrema Outdoor 2011!

12

www.budstikka.no/kultur/vil-ikke-ha-extrema-pa-kalvoya

Bærum Kommune stiller seg kritiske til å tillate Extrema Outdoor Norway 2011 på Kalvøya grunnet redsel for nyetablering av «housemiljø» og nyrekruttering til bruk av sentralstimulerende midler. Politiet har hatt et konstruktivt samarbeid med arrangør som har tilpasset sitt arrangement etter de ønsker og innspill politiet har fremlagt. De er derfor godt fornøyd med hvordan arrangør har planlagt og gjennomført sitt arrangement.

Likevel sier Bærum Kommunes rådmann nei til Extrema Outdoor på Kalvøya neste sommer, etter politiets narkorapporter. Tirsdag 28 September skal politikerne i sektorutvalg levekår ta stilling til Langfeldt Eges klinkeklare råd: «Bærum kommune avslår Extremas søknad om å arrangere elektronisk dansefestival på Kalvøya i 2011″ heter det i forslag til vedtak.

Støtt Extrema Outdoor 2011 @ Facebook HER!

Redd Extrema Outdoor Festival av Mikael Savine


Det vil være en √ÖPEN høring tirsdag 28 september i Bærum Kommunehus. Rådmannen sier NEI. Møt opp og vis avsky for dette tåpelige vedtaket.Hjelp til med å redde Norges ENESTE betydningsfulle elektroniske sommerfestival, og støtt Extrema Outdoor 2011!


avicii_live

Tim Berg aka. Avicii @ LUUX Oslo – Fredag 24.09.2010!!!

14

For første gang i Norge er det med stor glede å få dele med dere at Avicii (Tim Berg) kommer til Luux Oslo ¬†fredag den 24. september og Luux Bergen lørdag 25. september!

Tim Berg, bedre kjent som Avicii, er en 20 år gammel produsent og DJ fra Stockholm. Han ble plukket opp av sin manager ‘Ash’ etter at han la ut låtene han gjorde på forskjellige blogger. Han har produsert en rekke store låter, men den låten som virkelig har plassert han på kartet er Bromance.

Tross sin unge alder så har han allerede rukket å bygge et tungt arsenal med låter med støtte fra DJs verden over og har gjort remixer for blant annet Tiesto, Bob Sinclar, Roger Sanchez, Dirty South, David Guetta, Erick Morillo, EDX, Enrique Inglesias, Robyn, Tony Braxton og Sebastien Drums for å nevne noen.

BILLETTER:

jake@luuxoslo.no eller billettservice.no fra og med 13. september.

Ikke glem å sjekke ut eventet på facebook!

Her er noen låter fra Avicii som du kan kose deg med frem til den 24. september:

Avicii topp 5: (Youtube)

1. Tim Berg – Bromance (Avicii Arena Mix)

2. Bob Sinclar – New New New (Avicii Remix)

3. Avicii, Sebastien Drums & Norman Doray – Tweet It (Original Mix)

4. Sebastien Drums & Avicii – My Feelings For You (Original Mix)

5. Tim Berg – Alcoholic (Original Mix)

Warm up for kvelden: Mike Moreno, Jake P & Samuel P.

EXTRA GOSSIP:

** Ryktene sier at Avicii skal i studio med sin manager Ash (produsent) og Luciano Ingrosso (Sebastian Ingrosso’s onkel og eier av Joia/Nero Recordings) ¬†**

Vil du høre mer av Avicii?
Sjekk ut Avicii’s liveset fra Sensation Russia 12.06.2010:
Avicii – Sensation White Russia 12.06.2010

tiestonew2

Tiësto @ Vestlandshallen, BERGEN 18.09.2010

2

*** TIiSTO KALEIDOSCOPE WORLD TOUR 2010 – NORWAY ***

Lørdag 18. September @ Vestlandshallen i Bergen.

 

For første gang i Norge vil Ti√´sto avholde sin fantastiske stadionkonsert. Kaleidoscope er den største og mest påkostede turn√®en Ti√´sto noen gang har satt opp, og det er dermed duket for en vanvittig konsert av store dimensjoner.

Verdens største dj noensinne er endelig tilbake i Bergen hvor alle hans tidligere konserter har vært utsolgt måneder i forveien. Denne gangen kommer han med et enormt lyd- og lysshow ingen har sett maken til tidligere i Norge. Ti√´sto vil denne gang spille i Vestlandshallen og med en kapasitet på 10.000, blir dette den største innendørsfesten i 2010, og en opplevelse du ikke vil gå glipp av!

Ti√´sto har nytt stor suksess som DJ over flere tiår, og har tidligere vært kåret til verdens beste DJ 3 år på rad av magasinet DJmag. Akkurat nå ligger han på en solid andreplass bak Armin van Buuren. Kjent for sine trance-klassikere, og for å være enormt flink til å tilpasse seg ulike sjangre og trender uten å miste sin spesielle stil. Han kan ikke settes under kategorien house, dog heller ikke trance. Han blander det beste fra begge verdener i fantastiske livesett og trollbinder sitt publikum med teknisk finesse og fantastisk innlevelse! Dette er den største festen og sosiale begivenheten Bergen varter opp med i 2010, absolutt noe du ikke vil gå glipp av!

Ti√´sto & Diplo – C’mon

Billetter fåes kjøpt på billettservice!

Aldersgrense 18 år.

guetta_stor

David Guetta @ Oslo Spektrum

7

En av verdens største DJs er endelig klar for Norge og Oslo Spektrum. 9. oktober smeller det. KRAFTIG!

David Guetta er kjent for sine live-opptredener og sin evne til å få med seg publikum. Som artist og produsent lager han musikk og show som løfter taket på de hotteste utestedene, men også show for folk flest. I fjor spilte Guetta i over 200 byer foran opp til 2 millioner fans pr. konsert, så Guetta vet å tilfredstille enhver.
I Spektrum vil det bli servert et spektakulært show og en vanvittig hitrekke man ikke tidligere har sett maken til.

En liten smaksprøve:

David Guetta LIVE @ WMC 2009

David Guetta er verdens mest ettertraktede DJ om dagen og han spilte ikke færre enn 35 jobber på 30 dager i sommer. At han nå tar med seg sitt sagnomsuste DJ-sett til Oslo Spektrum er en klar sensasjon.
Mannen er, i tillegg til å være en av verdens beste DJs og produsenter, kjent for å ha gitt stjernehjelp til noen av de største amerikanske artistene. Både Kelly Rowland fra Destiny`s Child, Akon, Lil Wayne, Black Eyed Peas og Madonna har fått et ekstra løft i karrierene sine takket være David Guetta.

Hvem har ikke hørt Memories, Sexy Bitch, Love is Gone, Gettin’ Over You og When Love Takes Over?
Disse låtene og flere godbiter fra Guetta og housesjangerens musikk kommer til gjøre denne kvelden uforglemmelig.

Finn frem Visakortet og kjøp din billett på Billettservice.no. Billetter kan også kjøpes på 7-eleven, Posten eller Narvesen.¬† 

Når? 9. oktober 2010  kl. 22.00
Hvor?
Oslo Spektrum
Aldersgrense?
18 år

For mer informasjon besøk arrangementet på FACEBOOK
 

WANNA BE FAMOUS? @ LUUX – fredag 25. juni! med JOSEF BAMBA, HOTSHOT m. fler!!

1

På fredag er det klart for kjempefest på LUUX i Oslo!

Headlineren denne kvelden er ingen andre enn Josef Bamba, som vant den internasjonale Corona dj championship i 2008!

Med seg på lasset har han produsent-kompis og dj HotShot, som sammen nettopp har releaset sin nye låt «Sun Is Shining» på legendariske Pacha Recordings!

 

Dj Garfjell, Nicky Shah og Jose Zapata er også dj’er for kvelden, så dette kommer til å bli en sinnsyk kveld! Det blir også staselig når Snobe & Helfner opptrer på scenen!

Ikke nok med at vi har gode dj’er og musikalske innslag, men denne kvelden feirer også Paradise-Victoria sin 21 års dag, så da vil du som gjest også kunne feste med flere av deltagerne fra årets Paradise Hotel!

LUUX er stolte av å presentere konseptet «Wanna Be Famous?» som¬†garantert kommer til å slå an!

 

Vi ses!

Sted: LUUX Oslo
Tid: 23.00 – 03.00
Cover: 100 kroner
Dresscode: Dress to impress

 

Mere info på eventet på Facebook!

xlnt

XLNT vs. Housebloggen.no

3

XLNT og Housebloggen presenterer Den Store Sommerfesten med Andy North!

Housebloggen smeller igjen igang en fest i Oslo, og denne helgen er det XLNT som står for tur.

XLNT er norges mest besøkte utested for 18+ og housebloggen.no er Norges ledende houseblogg. Sammen garanterer vi å gjøre din lørdag kompakt og fartsfyllt.

Ingen andre en housebloggens samarbeidspartner DJ Andy North står bak spakene denne kvelden. Han har tidligere spilt med storheter som:

‚òÖ Benny Benassi
‚òÖ ATB
‚òÖ Paul Van Dyk
‚òÖ Axwell
‚òÖ Antoine
‚òÖ Milk Inc og mange flere.
På mirakuløst vis klarer han å blande sammen de beste elementene fra de største låtene innen house, og resultatet blir intet mindre enn fabelaktig! Housebloggen har selvfølgelig også med litt av sin godmusikk. Elsker du house, er det ingen tvil om at XLNT er stedet for deg på lørdag.

Se hele eventet her!
25163_star_dj_added_to_creamfields_lineup

Creamfields 2010!

6

En av årets virkelige godbiter finner sted mellom Manchester og Liverpool i slutten av august. Da er det tid for den prisvinnende festivalen Creamfields!

Dette er en kort og kompakt festival på bare to dager med en helt ekstrem line-up. Guetta, Deadmau5, Tiesto, Laidback Luke, Dada life, Crookers, SHM, Prydz og Afrojack for å nevne noen av mange…

Bilettprisene ligger på rundt 100¬£ og med gode overnattingsmuligheter sammen med billige flybiletter finnes det ingen unnskyldninger for ikke å dra!

Mer info finnes på
Creamfields.com
Creamfields 2010 på Facebook

2009327915antoine

DJ Antoine @ Gabler 27. mai!

0

Torsdag 27. mai spiller Dj Antoine på Gabler i Oslo. Det blir garantert kommersiell house i kjent Antoine stil, samt fullt hus og mye full ungdom.

ID: 18++

Dress kode: Very nicely

CC: 200,- før 24.00

Bordreservasjon: post@gablers.no  / 95021414

Facebook event: http://www.facebook.com/event.php?eid=103278323051244&index=1

Albin Myers

Albin Myers back in Oslo!!

3

Lørdag kveld kommer selveste Albin Myers på Luux Oslo. Der har han spillt 2 ganger tidligere og skapt en utrolig stemning. Musikken hans er litt preget av Chuckie og Laidback Luke. Anbefaler alle å ta turen for en konge kveld! :D Han spiller i tillegg på søndagens bransjefest samme sted, da har vi jo fri dagen etter også :)

Luux har gjestet mange av verdens beste DJ’er tidligere, Roger Sanchez, Swedish House Mafia og Benny Benassi for å nevne noen. Utestedet er blant Oslo’s beste, med mye folk og bra musikk hver helg.

Mer informasjon om eventet her

Sjekk ut Myspace siden hans her

 

Deadmau5 i Stockholm

0


Deadmau5 eller Joel Zimmerman som han heter, kommer til Stockholm 12 Mai for å lage et fantastisk show.
Det er desverre utsolgt men det selges et begrenset antall billetter i døren til 400,-. Så mulighetene er der.

Den kanadiske, prisvinnende artisten har turnert mye i den senere tid med det nye albumet «For Lack Of A Better Name» og skal nå spille hos Berns Salonger hvor dørene åpnes klokken 21.00. Der vil han bli funnet bak platespillerne fra ca. 00.30 med sin mye omtalede progressive/electro house.

Så, de som har muligheten anbefaler jeg å ta turen for å høre på et forrykende show med andre fans og så klart de vakre svenskene ;) I følge arrangøren er det snakk om en overraskelses gjest!

Berns Salonger
Deadmau5 hjemmeside

 

Avicii til Norge!!

7


Avicii er blitt en av store DJ’ene og produsentene den siste tiden. Svensken har laget hit på hit og har blitt anerkjent av flere store DJ’s og plateselskaper.
Musikken hans er inspirert av bl.a. Laidback Luke, Steve Angello og Tocadisco.
I dag reiser han rundt i verden og spiller back 2 back med Laidback Luke, Tiesto og Arno Cost for å nevne noen.

Ryktene har allerede begynt å svirre om norges besøket hans etter sommeren. Hvor han skal spille i både Oslo og Bergen. Info om når og hvor vil vi komme med når stor eventen begynner å nærme seg. Gled dere!!

For de av dere som ikke har hørt så mye av musikken hans og for dere som digger den, her noen av låtene/remixene hans. ENJOY!!!