Eventer

163702_495384381005_52344796005_6580002_1962423_n

Oslo Live KONTRASKJÆRET 22-25. Juni!

5


Oslo Live ble arrangert første gang i 2008 og skal nå arrangeres igjen for fjerde året på råd. Mye idealisme og kjærlighet til musikk gjorde at grunnleggerne av denne festivalen valgte å starte en ny festival. Det som er spesielt med Oslo Live er at de hvert eneste år (spesielt i år) hører de bookingansvarlige på publikummet sitt. De har i år satset større på electronisk musikk, og dette mener vi fortjener oppmerksomhet!

Festivalen har i år har gjort fantastiske bookinger som Fred Falke, Kaskade, Adrian Lux, Digitalism, Goldfish, Groove Armada, Leftfield, Rebecca & Fiona og mange fler. Vi kan ikke si annet enn at vi gleder oss stort! Man kan se at de kombinerer DJ’s sammen med grupper/band som fremfører elektronisk musikk på sitt beste live på scenen. For full oversikt over fullstendig lineup og program kan du klikke deg inn her!

Oslo live har levert varene hvert år, og har skaffet seg en hel hærskare av lojale tilhengere.  De satser på et fullstappet Kontraskjær når festivalen trommes i gang 22. Juni! Scenen og selve området er unikt for årets arrangement. Det vil bli satt opp et høyt DJ-tårn i sentrum med over 200” LED skjermer rundt hele, som vil gi et spektakulært syn for øyet.


Afterparty

Vi kan også minne om at vi i Housebloggen.no i samarbeid med Emil & Samuel skal presentere Oslo Live Afterparty den 22- og 23. juni! Her har vi fått booket inn Adrian Lux og Carl Louis & Martin Danielle som skal smelle til på henholdsvis onsdag og torsdag. Emil & Samuel er Oslos desidert råeste uteplass, og befinner seg på taket til Steen og Strøm Magasin midt i hjertet av Oslo. Vår egen Samuel P skal varme opp for gutta torsdag, noe vi er enormt glade for.

For å sikre deg dagspass/ukespass kan du klikke deg inn her! Som du kan se er det meget vennlige priser på dette arrangementet. Ønsker du mer informasjon, så klikk deg inn på hjemmesiden, eller ta en titt på eventet på facebook.

fugazi

Carl Louis & Martin Danielle på Club Fugazi

1

 

Klubb dada kan stolt presentere Carl Louis & Martin Danielle, for første gang i Norge under deres nye konsept UpNorth! Torsdag 9. juni er dagen du tar turen til Club Fugazi for å starte helgen litt før!

 

Disse gutta trenger ingen introduksjon lenger.
Dette er to av Norges største talenter innenfor housemusikk og de har allerede oppnådd mye! Carl Louis & Martin Danielle nye EP; ‘Little EP’ ble i våres signert av selveste Steve Angello sitt eget plateselskap Size Records. Sammen har de over de siste årene sjarmert en internasjonal verden med sin gode musikksmak og utadvendte personlighet.‘The Message’ fra 2009 som virkelig fikk sitt gjennombrudd i 2010, ‘Little EP’ i år + store remixer året rundt som er på de fleste sine mp3-spillere om dagen. De har fått en enorm støtte hos de aller største DJ’ene i verden; Swedish House Mafia, David Guetta, Chris Lake og Tiesto er bare noen av navnene som har trukket musikken til våre kjære landsmenn tett til seg.

Vi kan også legge til at vår egen Samuel P skal varme opp og kan garantere GOD KOK før Carl Louis & Martin Danielle skal entre scenen.

Vi sees på Club Fugazi førstkommende torsdag!

Eventet på facebook

bloggbillett

Vinnerne av billetter til Extrema!

5

 

Vinnerne er trukket, og de heldige vinnerne er Iselin, André, Christer, Martine, Tonje og Pavel!


Dere blir kontaktet av oss, og mottar raskt billetten på e-post.

Hvis du er av den nysgjerrige typen, kan vi meddele at vi hadde rett under 500 deltakere :)

 

Hvis du ikke hadde flaks denne gang, fortvil ikke.
ID20 : Oslo deler ut 3 gratisbilletter til Extrema på sin fanpage!
prpr

Extrema Outdoor: Prydz

12

Om i overkant av 3 uker står Eric Prydz på MIXEDscenen under Extrema Outdoor Norway på Kalvøya.

Det har nå gått flere år siden Eric Prydz sist gjestet Norge, og enhver house-entusiast jubler sannsynligvis over det faktum at han kommer til Extrema.

Eric Prydz i seg selv er et paradoks, den ydmyke svensken er en av de mest toneangivende i dagens house-scene, en guru innen progressive house, samtidig som han er en av de minst framtredende, og uten tvil en av de mest komplette produsentene. Prydz kan lage ALT, fra drivende techno, til fjærlett og drømmende progressive og radiobangers uten like.

Han har hatt låter på topplistene ved 3 anledninger;

Call On Me (2004)
Proper Education (2007)
Pjanoo (2008. Låten ble originalt laget ifølge Prydz selv, i 1996, men etter å ha mottatt dårlig respons på diverse jobber ble låten lagt til side, til Prydz ved en tilfeldighet kom over den igjen i 2008)

Men i motsetning til artister som Guetta har han ikke falt for fristelsen til å bli en ren pop-artist. Hver gang han har hatt kommersiell suksess med en låt har han trukket seg tilbake og fortsatt med sine prosjekter innen Progressive- og Tech-House.

Dette har resultert i at han nyter respekt blandt så godt som alle i gamet. Hvis du spør mannen i gata hvem Eric Prydz er, så vil det ikke ta lang tid før du møter noen som dropper ordene «Call On Me» eller «Pjanoo». Spør du en som liker progressive house vil du få høre låter som Melo, Waves eller Miami to Atlanta. Samtidig kan du gå til en hardbarket undergrunns-entusiast, og få høre at han lager massiv og pumpende Techno, og du vil høre låtnavn som On/Off og Glow.

Blandt de tingene han har oppnådd, er han den eneste artisten noensinne som har fått lov til å sample Pink Floyd, den absolutt eneste.

Det er denne evnen til å lage radiobangers med definerte house-røtter, samtidig som han holder seg under radarhøyde, som gjør Eric Prydz så unik.
Han har også bestemt seg for å holde en meget lav profil i forhold til media, han har ikke blitt intervjuet de siste 6 årene. Han deler også musikken sin opp under 3 forskjellige alias (Eric Prydz, Pryda og Cirez D).

Så hva kan vi forvente oss på Extrema?

For å være ærlig er Prydz veldig uforutsigbar, han kan kjøre et tilnærmet likt sett flere spillejobber på rad, for så å gjøre total helomvending. Noe vi imidlertig kan si med sikkerhet er at det kommer til å bli progressive house fra absolutt øverste hylle.

Personlig håper jeg vi får høre låter som hans Re-Edit av Mighty Love:


(Prydz har også akkurat annonsert at Pryda 20 releasen blir sluppet 13. juni, mange spekulerer i at det er nettopp denne låten som blir sluppet.)

Låter som denne burde si deg alt du trenger å vite om den progressive delen av arbeidet til Eric Prydz. For min del er det Progressive House tatt til et nytt nivå. Perfeksjon.

Om du liker produksjonene til Prydz, har du bare å glede deg. Ikke bare har han fenomenale live-sets, men hans aller feteste låter er desverre ofte offer for ikke å bli sluppet, og blir kun brukt live. Som nettopp Mighty Love Re-Editen over her, og Polarkreis 18 – Allein Allein (Eric Prydz Edit).

Housebloggen gleder seg til Prydz live på Extrema Outdoor!

armin

Extrema Outdoor: Armin Van Buuren

9

I tillegg til å bli kåret som verdens mest populære DJ fire år på rad av DJMag har Armin Van Buuren verdens mest spilte radioshow og noen av de mest spektakulære konsertene du kan oppleve.

 

Update: Armin Van Buren gir deg mulighet til å vinne gratisbilletter til Extrema. Delta her!

 

Lang historie «kort»: Armin Van Buuren ble født i Leiden, Nederland i 1976. Han har studert jus og er gift med Erika van Thiel. Sommeren 2011 venter de sitt første barn og Armin kommenterte at fødselen kommer til å bli hans «best production ever». Jean Michael Jarre var, som for så mange andre produsenter av EDM, hans største inspirasjon til å begynne å produsere elektronisk musikk.

Selv om han begynte å gi ut låter allerede i 1995 var det med låten Blue Fear Armin først ble satt på kartet da låten spratt rett inn på UK dance charts. Neste viktige låt er Communication som ble en massiv hit på Ibiza sommeren 1999. Han er også mannen bak den legendariske låten Perpetuous Dreamer – The Sound Of Goodbye.

Uten å tråkle for mye i gammelt nytt skal det nevnes to milepæler i Armins karriere så langt. I 2008 ble hans studio album Mirage sendt opp til plass #1 på Dutch album chart som første dance artist i nederlandsk historie. I 2010 ble han som første DJ noensinne kåret til verdens mest populære for fjerde gang på rad av DJMag.

Det kanskje viktigste for Armins karriere er radio programmet A State Of Trance. Jeg har ekstrem respekt for hva denne mannen har klart å oppnå med dette. Ikke bare har han spilt hver eneste uke i over 10 år, men det sies også at det er det radio programmet i verden med flest lyttere og kan skilte med rundt 30 millioner lyttere i over 40 land hver eneste uke. Nylig feiret Armin episode nummer 500 med konserter i både Sør-Afrika, USA (under UMF i Miami), Argentina, Nederland og Australia til stor, om ikke ekstatisk begeistring blant fans.

Hva kan vi forvente av Armin på Extrema?

 

Det er ikke mer enn et drøyt halvår siden Armin slapp sitt siste album, Mirage, men jeg håper at vi får servert andre godbiter også. Spillestilen til Armin kjennetegnes av en god blanding av undersjangere av trance. Vi kan få både progressive, tech, vocal og uplifting i ett og samme sett. DJ ferdighetene til denne mannen er uansett helt overlegne så hva han enn måtte finne på å spille kommer det til å rive ned tapeten. Jeg tror Armin er ganske klar over at han har en ekstremt stor og trofast tilhengerskare i Norge og vil spille deretter. For de som husker Ferry i fjor kan vi nok forvente et lignende sett. En god blanding av egenprodusert materiale, nyte låter fra andre produsenter samt noen gode, gamle slagere mot slutten.

For min del er det ikke hans egne produksjoner som fenger, mye av det han produserer liker jeg ikke i det hele tatt, men det er hvordan han spiller på radio og hvordan han spiller live som gjør Armin Van Buuren til min #1 DJ gjennom tidene. Nedenfor ligger linker til noen av hans egne produksjoner og remixer (2009-2011) og de to siste episodene av A State Of Trance. Sistnevnte er nok mest representativt i forhold til hva vi kan forvente å høre i Sandvika den 25. Juni. Jeg gleder meg hvertfall som et barn på julaften, 17. mai og bursdag samtidig!

Faithless – Not Going Home (Armin Van Buuren Remix)
Armin Van Buuren – Full Focus (Original Mix)
Armin Van Buuren feat. Christian Burns – This Light Between Us (Album Edit)
Armin Van Buuren feat. Jaren – Unforgiveable (Extended Mix)
Armin Van Buuren feat. Sophie Ellis Bextor – Not Giving Up On Love (Extended Version)
Armin Van Buuren feat. Laura V – Drowning (Club Mix)
Armin Van Buuren feat. BT – These Silent Hearts (Extended Version)

Armin Van Buuren – A State Of Trance Episode 508
Armin Van Buuren – A State Of Trance Episode 509

Og helt til slutt – en hilsen fra Armin til oss som deltar på Extrema Outdoor Norway:

 

bloggbillett

Vinn billetter til Extrema Outdoor

5

 

Vinn billetter til Extrema Outdoor!!!

Trykk deg inn på Housebloggens fanpage og delta.


Vi gir ut 6 billetter. Vinnerene trekkes neste onsdag (1. juni). De blir kontaktet av oss, og annonsert her på bloggen.

blogg

Housebloggen LIVE: Josef Bamba, Samuel P & Andy North @ Club Latter 21.MAI

1

 

Imorgen smeller det!

Housebloggen.no & Club Latter presenter:
Josef Bamba, Samuel P & Andy North @ Club Latter 21. mai

Housebloggen.no og tre råe DJs på ett og samme sted. Kan det bli bedre?
Vi gir også ut billetter til Extrema Outdoor og har leid inn ekstra lyd og lys for å gi deg en ekstra god opplevelse. KOM!

Eventet på Facebook

 

217089_10150155082953549_122132068548_6921089_1347849_n

Sensation er rett rundt hjørnet!

3

Sensation i Telenor Arena begynner å ta form.
Det er kun 2 dager igjen til det smeller. Gleder du deg?

Har du ikke kjøpt deg billett enda? Kjøp her!

sensation_ad_funkagenda

Sensation Oslo: Funkagenda Spesial

9

En legende innenfor housemusikk besøker Norge for første gang!

 

Funkagenda, eller Adam Walder som han egentlig heter startet sin karriere når han var 13 år gammel. På den tiden hjalp han faren sin med å lage bakgrunnsmusikk til live showet sitt. Adam fikk da fort øynene opp musikken og livet. Han startet sine egne band på ungdomsskolen og ble et multitalent på musikkfronten. Adam kunne låse seg inne på gutterommet i dagesvis og lage musikk på sitt lille 4-spors studio.

I sine senere ungdomsår, mens han frontet et soft-rock band, ble han lokket inn i dance musikken av den legendariske Voodoo Ray. Fra dette punktet var det kjærlighet ved første blikk, og selv om han fortsatte å lære seg mer om den konvensjonelle siden av musikken på college (med toppkarakterer) så brukte han kveldene på å lage drum & bass og technomusikk.

Tidlig på 90-tallet mens housemusikken eksploderte, fant Adam endelig sitt hjem. De hypnotiserende rytmene til Roger Sanchez, David Morales og MAW var en perfekt kombinasjon av musikalitet og sofistikerte dansegulv. På denne tiden var steder som «Wobble» og den mektige «Gods Kitchen» et mekka for clubbere over hele Storbritannia. Han begynte nå å lære seg kunsten å være DJ. Siden Adam allerede var vant med beatmatching på sine gamle samplere og trommemaskiner, så fant han ut at dette ikke var så vanskelig som det han hadde trodd. Plutselig spilte han jevnlig på små barer og utesteder, men hans store lidenskap var musikkproduksjon.

Så kom tiden hvor Pioneer introduserte CDJ-spillerne, og Adam ble raskt en fast bruker av dette. Alltid var han først ute med re-edits og egne remixer av sanger som han spilte ute. Settene hans fikk et unikt sound, og folk la fort merke til dette. Etter en stund hadde han massevis av gigs, og låtene hans ga et friskt pust til housescenen.

 

Idag regnes Funkagenda som en legende innenfor housemusikken, og foruten å ha startet sitt eget plateselskap kalt «Funk Farm» så er han også en av veteranene i Toolroom Records sammen  med eier Mark Knight. Iløpet av de siste 10 årene har han levert gang etter gang, og har skapt mange av klubbingverdenens største hits. Vi har gleden av å gi dere en samling med Funkagendas største låter!!

Disse trenger egentlig ingen introduksjon eller beskrivelse… Disse er HOT allesammen!!!

Funkagenda & Mark Knight – Good Times (Original Mix)
Pete Gooding, James Donan – Running (Mark Knight & Funkagenda Instrumental Remix)
Funkagenda & Mark Knight – Flauta Magica (Original Mix)
Phoenix – If I Ever Feel Better (Mark Knight & Funkagenda Bootleg)
G Club pres. Banda Sonora – Guitarra (Funkagenda Redux)
Mark Knight & Funkagenda & Paul Thomas – Arena (The Very Festival Remix)
Mark Knight & Funkagenda – Done & Dusted (Original Mix)
Steve Angello & Sebastian Ingrosso – Partouze (Funkagenda Remix)
Mark Knight & Funkagenda – Man With The Red Face (Original Mix)
Mark Knight & Funkagenda – Antidote (Original Club Mix)
Michael Woods & Funkagenda – Alchemy (Original Mix)
Funkagenda – The Beta Set (Original Mix)
Funkagenda – Shinjuku (Original Mix)
Funkagenda – Splinter (Original Mix)

Vi i Housebloggen gleder oss ENORMT til at Funkagenda skal spille på Sensation i Oslo! Som dere så på videoen så er han ganske vill på sine live-sets, og med sin andre entre på Sensation noen gang tviler vi ikke på at han vil lage et perfekt show! Gled dere til å oppleve denne pioneeren innenfor housemusikk LIVE på Telenor Arena førstkommende lørdag!!!

 

Billetter til Sensation White 16 April i Telenor Arena kjøpes her!

Sensation White Oslo @ Facebook!


SENSATION

Hvem vant billetter til Sensation?

4

 

Jo, nå skal du høre; Omi Hagen, Kristine Røe og Veronica Isaksen.
Alle tre smiler og hopper av glede. Housebloggen sier pent god natt:)

 


jhgf

Vinn billetter til Sensation – The Ocean Of White Oslo

17

Housebloggen setter stor pris på alle sine lesere og vi deler derfor ut gratisbilletter til Sensation 16. april i Telenor Arena

Vi hadde en enkel konkurranse på Facebook nå i helgen. Det ble trukket 2 vinnere og disse er:
Cecilie Myrland Eirik Hansen Ødevarp. Vi gratulerer så mye:) Dere vil bli kontaktet av oss ikveld.

Her kommer en ny konkurranse:
Hva gleder du deg mest til med Sensation i Oslo?
 

 

Skriv ditt «svar» på fanpagen vår, så er du med i trekingen av 3 eksklusive billetter. Vinnerene annonseres her på bloggen førstkommende onsdag.
Vår Facebook-Fanpage

 

Er du en skeptiker eller aldri har flaksen på din side, kjøp billetter her!

avicii

Sensation White Oslo: Avicii

6

16 April 2011 blir en historisk dag i Norges ellers så litt kjipe EDM-historie, da superstjerne-DJ’ene inntar Telenor Arena. Vi gleder oss selvsagt til Avicii!

Avicii startet karrieren på housebloggene, og navnet spredte seg som ild i tørt gress over hele verden, helt til det definitive gjennombruddet kom i 2008: Avicii vant Pete Tongs «Fast Trax» og fikk sluppet låten «Manman» på Tongs Bedroom Bedlam label, og dermed var det gjort.

Etter dette har veien til å bli superstjerne vært kort; Avicii har vært produktiv i studioet, og produsert hit på hit.. og ennå flere hits. Den unge svenskens låter har vært fast inventar i cdmappene til David Guetta, Tïesto, Erick Morillo, Roger Sanchez, Laidback Luke, Bob Sinclar, Tom Novy, Dirty South, Axwell, Sebastian Ingrosso, Joachim Garraud, og Dirty South – rett og slett de aller største DJ’ene i verden. Vi har sett låter som Set Me Free (Avicii Remix), New New New (Avicii Remix), Seek Bromance, My Feelings For You, Rapture (Avicii New Generation Mix), Hang With Me (Avicii Mix) – og mange fler!

Dette var bare begynnelsen, for Aviciis virkelige store år vil bli 2011! Han er hottere enn noensinne for tiden, og har utrolig mange fantastiske produksjoner på vei ut (en oversikt over disse kan du se i teaseren under) – Det er nå han virkelig blir stor, og er allerede booket på de største og beste elektroniske musikkfestivalene i hele verden!


Navnet Avicii de siste to årene har blitt synonymt med fengende melodier, masse energi og god atmosfære, som representerer sounden hans. Han har i tillegg også gitt ut litt «mørkere» musikk under aliaset Tim Berg, som også har mottatt strålende kritikk fra verdens mest anerkjente DJs. Det er ingen tvil om at han kommer til å rocke Sensation White den 16 april i Oslo, med sine meget dansevennlige feel-good låter og hit-spekkede sett! Vi gleder oss stort til å se denne unge stjernen i sitt rette element når han tar over spakene og tar oss med på en musikalsk reise den 16 april! Sensation White vil garantert bli et høydepunkt dette året, så sørg for å skaffe deg billett i dag!


Billetter til Sensation White 16 April i Telenor Arena kjøpes her!

Sensation White Oslo @ Facebook!