Musikk

The Underground Fix

Må bare beklage at det ikke vært postet Underground Fix på rimelig lenge nå, for de av dere som har savnet dette. Av ulike grunner er det nå jeg som tar over avnsvaret for denne posten. Jeg kan fortsatt love dere mange, mange minutter¬†med kvalitetslåter fra øverste hylle av hva undergrunnssjangrene har å by på. Starter opp igjen med en litt hardere liste preget av feite basslines, så har vi like greit satt standarden.
Dette er 2. beste låt på CR2′s Winter Sampler, etter Sax@Arena. Save The Robot er av de bedre artistene som virkelig behersker progressive- og techno sjangrene meget godt, samtidig som de smeller som fyrverkeri på gulvet.

Minimal med en feit bassline og et litt bouncy feel sluppet på Flat Belly Recordings;¬†et av mine favoritt labels for underground sjangrene.

Av en eller annen grunn fanger ikke denne låta meg helt, men når låta så og si spratt rett opp på toppen av techno listene på BP sammen resten av remixene, er det garantert mange som digger denne.

Herregud.. Låter som dette er grunnen til at jeg elsker tech. Drivende, hardtslående bassline som aldri stopper og som tvinger kroppen din til å gynge! Bass Kleph seiler enda høyere på min interne liste over tech produsenter, kan ikke gjøre annet enn å elske denne australske karen.

Popof har et helt umiskjennelig sound med sinne minimalistisk inspirerte techno låter. I årskiftet slapp han “Wax Machine EP” og har dermed satt seg selv en høy list for produksjoner som måtte komme i 2011.

Alle som kjenner til Filthy Rich vet hva denne låta går ut på. Lytt, og du forstår hva jeg mener. Pumpin’!

Syns DJ PP har en tendes til å henge seg opp i det samme spor og låtstruktur i visse perioder, men denne låta tar kaka. På en positivt måte altså.

Street Dancer

Avicii – Street Dancer (Original Mix) Progressive
Avicii – Street Dance (Original Mix)  House (2009)
Avicii continues to release old stuff. This time its his old track Street Dance 2009 that is getting released through Vicious Recordings. The old version, which hit the blogs right before WMC 2009 has been updated and is now called ‘Street Dancer’. ‘Street Dancer’ is sampling some parts of an 80′s song ‘Street Dance’ by the rap act Break Machine. What do you guys think?

++

Christian Luke – Ivy (Digital Lab Remix) Progressive
Miami’s new rising star Digital Lab pulls out an absolute stormer with a driving acidic cut giving us a tougher take on the original. Supported by Steve Angello, Sebastian Ingrosso, Thomas Gold, Afrojack, David Guetta ++

Afrojack & Bobby Burns – Bridge (Original Mix) Electro
While ‘Amanda’ was a huge disappointment worldwide, even among his most loyal fans, this one is worth checking out. ‘Bridge’ is a dutch banger you can listen to without getting tired of it after 2 minutes. The two producers and best friends seem to work very good together, and this might be just as good as their former hit ‘Bungee’!

Destineak – Calling Your Name Remix Competition

DECKS TRACKS is giving you the chance to participate in a huge remix package to be released end of february 2011 WORDLWIDE!  This is your chance to be a part of Vancouver/Canada’s finest rocktronica band Destineak’s new single “Calling Your Name” 

 

Already including a huge IAN CAREY remix & a ERICK DECKS remix Рthis is your chance to work with the fantastic vocals to build your very own reinterpretation.

Please send us your remix via download link to deckstracks@email.de or via dropbox (http://soundcloud.com/erickdecks/dropbox) please include all relevant contact infos! 

 

DOWNLOAD the remix files on SOUNDCLOUD:

http://soundcloud.com/erickdecks/sets/remix-files-destineak-calling-your-name/s-M29B8

REMIX DEADLINE: MONDAY, 07. FEBRUARY 2011

Wekesa (DJ PP Remix)

HotFingers, en av verdens beste labels når det gjelder skikkelig house og tech, slapp for noen dager siden et album med noen ekstremt digge tech/houselåter – her har dere noen av de beste!


Alex Kenji – Wekesa (DJ PP Remix) Tech Hot
Sam Paganini – Feel (Samy Remix) House
Michele Guazzo – Sunny (Original Mix) House
Sonny Fodera – Put You On (Original Mix) Tech

Ny mail

 

Vi er klar over at mange har sendt oss mail i det siste og fått disse i retur. Housebloggen har nå fått ny e-postadresse, som er housebloggen@gmail.com – send ris, ros, forslag, tanker eller promoer dit. Men vær litt obs på hva dere sender oss: Vi poster ikke dårlig produsert musikk på bloggen.  

Need To Feel Loved & Anders G.B +++

Vi presenterer Anders G.B, gir deg noen nye låter men også et gammelt mesterverk. Jeg setter stor pris på kommentarer:)

!Reflekt feat. Delline Bass – Need To Feel Loved (Adam K. & Soha Vocal Mix) Progressive Classic
Denne sangen kan ikke beskrives med ord. Jeg søkte gjennom bloggen for å se om vi hadde lagt den ut, men det hadde vi ikke. Jeg beklager på det sterkeste. Dette er et mesterverk uten sidestykke. Vokalen er nydelig og elementene i låten får deg til å gråte, garantert!

Anders G.B – Drop it! (Original Mix) Electro  Hot!
Anders G.B – Just A Dream (Original Mix) Electro 
Anders G.B er 18 år, fra Norge og har drevet med musikk i 5 år. Vi fikk tilsendt en av sangene hans på fanpagen vår og jeg falt pladask for stilen hans. Anders G.B blander progressiv, electro og dubstep sammen til en pose med godt. Han er ikke på toppniva enda men gutten har garantert talent. Sikkert noen som mener at dette er for fjortis eller russetid, men i mine øyne er dette kunst. Har du noen låter du vil vise frem er det bare å sende til oss på Facebook.

+++

Basto Vs. eSQUIRE – Gregory’s Not Over Now (eSQUIRE Bootleg) Progressive
Meget god bootleg av hitten Gregory’s Theme

D.O.N.S. & Jesse Voorn – Welcome To The Club (Original Club Mix) House
D.O.N.S og Jesse Vorn leverer som oftest. Her kommer enda en club-banger fra guttakrutt

Number One ++

En god blanding nye tunes å starte uken med!

Louis La Roche & Patrick Alavi Feat. Josh Jakq – Number One (Original Mix) House
Dette er en av de låtene hvor jeg med en gang tenkte, wow, dette hørtes veldig Daft Punk ut – og da sier det vel litt om hvor fet låten er? :) Den første låten Louis La Roche noensinne produserte sendte han ut til et par blogger, og det skapte hysteri, ettersom han kalte låten “TB – LOVE” – folk var da overbevist om at det var Thomas Bangalter (den ene halvdelen av Daft Punk) – som hadde produsert låten. Kanskje ikke en helt forferdelig misforståelse å bli tatt for å være Bangalter? “LOVE” kan dere høre her!

Robbie Rivera – Escape (DJ Chus & Abel Ramos Iberican Mix) House
Den første remixen fra disse to medlemmene av “The New Iberican League” er endelig ute, og den oppfyller forventningene!

Don & Palm – Imsdal (Original Mix) Progressive
Disse to svenskene er definitivt på vei opp og frem, og har mange spennende slipp planlagt i 2011, men denne ble litt… enssporet? Er aldri fan av låter som fyrer av alt kruttet i første dropp. Likte breaken veldig godt da, det skal de ha. Utrolig nydelig og vakker break med en bra build, men ellers ble det for forutsigbart.
Men hva skal tittelen bety? :)

Harry Brown – Sluts With Class (Original Mix) Progressive
Er litt usikker på om jeg har hørt om denne fyren før, men ny i gamet er han hvertfall ikke, for han kan virkelig produsere musikk! Når de litt techy progressive låtene først funker, da er de dynamitt!

Alex Metric & Steve Angello – Open Your Eyes (Original Mix)

‘Open Your Eyes’ er en fantastisk låt, og en god mix av veldig mange stilarter. Her finner du acid, electro og klassiske progressive elementer som gjør dette til en helt spesiell låt. Selv digger jeg acid-elementene som er ganske dominerende i låta, den fantastiske melodien og det herlige pianoet i dropp nummer to! Denne låten skulle egentlig slippes 31/1/2011 på Size Records, men det ser ut til at den kanskje har leaket – om det er full 320 kbps eller ikke, det vet jeg ei..

Alex Metric & Steve Angello – Open Your Eyes (Original Mix) Progressive

Pete Tong: “This tune is SO LARGE, it’s going to have its own venue – it’s going to have its own festival named after it”

  Han kan ha rett. Det er ganske mye å ta inn – virkelig en fantastisk låt!

Preview: Tiesto & Hardwell – Zero 76 + Every Single Girl Tonite (Markus Binapfl Remix)

Dette er noe av det aller råeste jeg har hørt på LENGE. Ti√´sto og spesielt Hardwell er eksperter på denne litt spesielle “stilen” de har kalt trouse (trance + house) som kombinerer det beste fra begge verdener, og dette er en bombe av gigantiske proporsjoner! Perfeksjon, rett og slett, sammen med den særegne nederlandske sounden som setter prikken over i’en i droppet.¬†WOW! Ingen releaseinfo er gitt ennå, men vi får håpe dagen kommer snart!

Markus Binapfl remixer brasilianske DJ Jesus Luz, og leverer som vanlig en killer produksjon! Gleder meg til denne :)

Preview: Ianick – Climb / Colossus [EP]

18 år gamle¬†Ianick¬†fra Haugesund viser seg frem igjen. Her kommer en preview av to kommende låter fra¬†dette unge geniet!¬†Begge slippes på Nervous Records, og kommer ut i februar/mars – og for de som ikke vet det; Nervous Records er ikke hvilken som helst label, men en relativt innflytelsesrik en; Josh Wink, Michel Cleis, Starkillers, Austin Leeds, NiCe7, Chris Lake, Armand Van Helden, DJ Chus, Jerry Ropero, Laidback Luke, Eddie Thoneick, Spencer & Hill, Sunfreakz, Gregor Salto, Michael Woods har alle vært gitt ut av Nervous Records, så det er ingen tvil om at Ianick er i gode hender!

Full support fra housebloggen.no!

Deep Fix #5 – Chill Out Special

Denne ukens Deep Fix tar for seg Chill Out som tema. Kos dere med myke, lette toner og mid-tempo beats som et alternativ til alt annet her inne. Håper det faller i smak.