• Oliver Heldens med splitter ny låt!

  9/3/2016 19:56 | Future House, Musikk | | med Comments Off on Oliver Heldens med splitter ny låt!

  heldens-ghost

  Oliver Heldens ft RUMORS- Ghost

  “Ghost” er det nyeste slippet til Oliver Heldens sitt label “Heldeeps Records”, og det er den unge nederlenderen som selv som står for utgivelsen. Han har fått med seg vokalisten fra gruppen RUMORS. Sammen har de laget en catchy, men dyp future house låt.

  Artisten har allerde store hits på CV’en som blant annet “Gecko”,“Koala”, “Melody” og “Wombass” (The Right Song) med Tiesto. “Ghost” føyer seg i rekken av hits og vi blir tatt med på en reise av rockeinspirerte vokaler, dype basslinjer og ett drop som egner seg like godt til radio, som på en festival-scene.

  Han har også forklart at musikkvideoen er under produksjon, men en eksakt dato er ikke satt.

  Låten gis ut gratis, og du kan laste den ned her

   

 • Ny låt fra norske Funkin Matt!

  29/2/2016 18:27 | Deep House, Featured, Future House, Musikk, Nyheter, Tech House | | med Comments Off on Ny låt fra norske Funkin Matt!

  Funkin Matt- Elastic

  En av Norges ukjente,men lovende produsent er basert i Oslo. Hans fornavn er Mats, men går helst under artistnavnet “Funkin Matt”. Han startet å produsere musikk i 1998, så noen kan kalle han en veteran i gamet, men det store gjennombruddet kom ikke før i 2014, da tok for seg en remix av Gregor Salto sin låt “You’re Mine” (Eternal).

  Remixen har svimlende 3 million avspillinger, og vi blir enda i godt humør av å høre den. Den ble også plukket opp av både norske og internasjone radiostasjoner.

  Senere fikk han tillitt hos plateselskapet til Tiesto, og slapp EP’n “Evila”, med låtene “Avilla” og “Alive“, og samme året gjorde han en gjestemiks for den store produsenten Diplo, under hans radioshow “Diplo & Friends”

  Han har også sluppet låter på plateselskap som Mad Decent,Dim Mak,Ultra og Mixmash

  2015 var ett stort år for nordmannen, som fikk masse omdømme utenlands for sine låter  “Rapture” og “Elephant”, som var to av de mest undervurderte låter for året. Sistnevnte fikk en flott vokalversjon før slutten av fjorårets også.

  Nå er han endelig tilbake med ett smell i “Elastic” på sitt eget label “Fjordin”.  Låten er nytenkende med tech-house vibber kombinert med electro/future house sound som gjør mandagen din mye bedre!

 • Mandag = Ny musikk!

  22/2/2016 22:37 | Deep House, Future House, House, Musikk, Progressive | | med Comments Off on Mandag = Ny musikk!

  Ny musikk!

  Coldplay – Adventure Of A Lifetime (Audien Remix)

  Så var det mandag igjen. Nok en ny uke er over, og hva er vel da bedre enn å starte med remixen til amerikanske Audien av den helt fantastiske Coldplay-låta  “Adventure Of A Lifetime“. De deilige pianochordsene kombinert med Chris Martin´s vokal… Uh, chills!!!

  Sammen med Matoma´s egen versjon, burde Audien også fått sin offisielle release av denne! (Chris Martin, when you read this, release it!).

  Dannic & Sick Individuals – Feel Your Love (Remixes)

  Dannic og Sick Individuals leverte en solid låt i Feel Your Love, med vokal-chops, saftige saw-leads, tunge chords og et monster av et drop som garantert fikk deg til å pumpe på dansegulvet.

  I remixene finner vi en god blanding av future, progressive og deep house. Ja, noe for enhver smak.

  Enjoy!

  Dannic & Sick Individuals – Feel Your Love (DBSTF Remix)

  D-Block & S-te-Fan er mest kjent for å produsere hardstyle, har også remixet denne og det med stil! Jeg ble meget overrasket da jeg hørte denne første gang, for jeg var sikker på at dette var hardstyle tvers igjennom. Det skal sies at de har beholdt noen elementer, men de har beveget seg mer mot det progressive.

  DBSTF Remix på Beatport

   

  Dannic & Sick Individuals – Feel Your Love (Funkerman Remix)

  Nederlandske Funkerman og Fedde Le Grand startet i sin tid Flamingo Recordings (2004). Undertegnede har ikke et spesielt forhold til Funkerman, men denne deep-house remixen er overlegent smooth. Dansbar og ypperlig for å lade batteriene til dagene som kommer, og til nok en ny helg smyger seg sakte men sikkert innpå.

  Funkerman Remix på Beatport

   

  Dannic & Sick Individuals – Feel Your Love (Roulsen Remix)

  Dannic & Sick Individuals har hyret nok en nederlender for å gjøre en vri på denne låta, nemlig Roulsen. Mye kjent som går igjen i denne versjonen, med et future-house preg. Du må bare høre!

  Roulsen slipper forøvrig single på nevnte Flamingo Recordings i slutten av måneden. Ikke gå glipp av den!

  Roulsen Remix på Beatport

   

  Dannic & Sick Individuals – Feel Your Love (LoaX & Olly James Remix)

  Svenske Love Axelsson a.k.a LoaX (16) og britiske Olly James teamer opp med en fantastisk progressive-house låt med en vidunderlig big-room feeling!. Olly James er for tiden aktuell med en polert versjon av “Sash – Ecuador!”, som undertegnede tidligere har skrevet om her på bloggen. Dette er for meg den beste remixen av denne låta, så jeg anbefaler på det sterkeste å legge denne til i dine lister!

  LoaX & Olly James Remix på Beatport

   

  Dermed takker jeg for meg. Håper du har fått enda litt mer musikk å høre på!

  Ha en fortsatt fin mandagskveld.