Musikk

Disfunktion & Max’C – In The Sunshine (Don Palm & Johan Wedel Remix) +++

Låta vi har ventet ALTFOR lenge på er endelig her. Max C¬¥, Disfunktion, Don Palm og Johan Wedel gjør denne låta MASSIV!

Disfunktion & Max’C – In The Sunshine (Don Palm & Johan Wedel Remix) Progressive HOT!

+++

Yves Larock ft Trisha – Milky Way (Instumental Mix) Progressive
Matty Menck, Terri B. – Sky (Classic Club Mix) Progressive
Etienne Ozborne & Peter Brown ft Max’C – Change The World (E-Play Remix) Progressive


Lever In The Sunshine-remixen opp til forventningene?

Exclusive: Lars Van Dalen – Morninglight + Remix

 

“Melodien og oppbygningen er helt fantastisk, lydene er skrudd til det perfekte og remixen imponerer STORT. Det varmer at norske produsenter jobber så jævlig godt!”

Sist uke ble disse norske monstrene sluppet. Etter lange og kreative diskusjoner får vi gi ut låtene gratis, men de vil kun være tilgjengelig for nedlasting ut førstkommende fredag. Hvilken versjon liker du best? Gleder meg til å se hva norske Lars Van Dalen og Cosmic Dawn kommer med fremover. Dette virker meget lovende.

Lars Van Dalen – Morninglight (Original Mix) Progressive Hot
Lars Van Dalen – Morninglight (Cosmic Dawn Remix)
Progressive Hot

Dynamite E.P

Denne har mange gledet seg til og det er av god grunn. Alesso har skapt sin egen sound og Ingrosso har skrytt fært av denne unge svensken. Dynamite E.P kom på Ingrosso sitt label Refune Records idag, og dette er noe alle M√Ö få med seg.

Alesso – Nillionaire (Original Mix) Progressive Hot
Alesso – Dynamite (Original Mix) Progressive Hot
Sebastian Ingrosso har skrytt denne mannen opp i skyene når det kommer til denne releasen og fremtidige. Nillionaire har et skikkelig herlig drop med litt dypere bassline enn Dynamite som gir oss en herlig synth som bare driver melodien i låta. To herlige releaser som kommer til å få mye oppmerksomhet fremover, samme med mannen bak. Support av samtlige i SHM og Swanky Tunes blant annet.

Lykke Li – I Follow Rivers (Adrien Mezsi Reboot) Progressive
Denne er dyp og generelt ikke min type låt, men det var da fært hvor mye denne skulle sprenge ut av monitorene mine i drop’et.

Stars On 45 – Stars On 45 (Dave Spoon & Hatiras Remix) House
Olav Basoski remixen av ‘Stars On 45′ har vært en favoritt helt siden låta ble released, men her kommer engelskmannen Dave Spoon som ikke er blant de ukjente i denne house verden sammen med canadiske Hatiras og gir oss en virkelig god remix av en allerede fet låt. Jeg personlig liker denne litt mer enn Basoski sin. You agree?

 

Leger, Benny Benassi, Bart B More, Riser +++

Disse låtene trenger ikke beskrivelser, alle er HOT!

Marvicks & Dirty Dot – Riser (Original Mix) Trance

Calvin West – Children (Original Mix) Progressive

Dimitri Vegas & Like Mike vs Dada Life – Tomorrow (Pedro Henriques & Digital LAB Remix) Progressive

The Japanese Popstars – Song For Lisa (Benny Benassi Remix) Progressive

Virtual Vault – Offshore (Alex Lamb Remix) Trance

Sebastien Leger – Origines (Original Mix) Tech House

Tai – Big Bass Drum (Bart B More Remix) Electro  

Solar +++

Endelig slipper Spinnin Records låta ‘Solar’ av selveste Nicky Romero. Etter at remixen hans av ‘Flash’ har blitt spilt av alle de store, kommer denne som allerede har support av Tiesto, Guetta og Sander Van Doorn.

Nicky Romero – Solar (Original Mix) Progressive Hot
Jeg har ikke ord. Dette er bare helt genialt og hvem som helst kan kommentere at den ene melodien ligner litt på ‘One’. Jeg sitter med like mye gåsehud fortsatt og vi vet jo at “goosebumps never lie’.

Marco V – Provider (Original Mix) Progressive
Jeg gleder meg utrolig mye til å høre denne mannen spille på Sensation Oslo, og ‘Provider’ gjorde meg kanskje enda mer utålmodig. Sluppet på TAO Recordings i går.

Hard Rock Sofa – New Philosophy (Original Mix) Progressive
Hard Rock Sofa – New Philosophy (Swanky Tunes Remix) Progressive
‘Blow Up’ er like fresh fortsatt, men det skulle ikke ta lengere enn en måned før neste store release fra Hard Rock Sofa kom. Med på EP’en er det en Swanky Tunes remix, og jeg er ikke helt overbevist angående den, men originalen treffer meg veldig. EP’en ble sluppet på U-Boot i går.

Spencer & Hill, Starkillers +++

Her er det bare å kose seg. Latterlig bra låter til de som fortsatt er oppe, eller for de som trenger det lille ekstra for å våkne skikkelig om noen timer.

Ian Carey – Last Night (Spencer & Hill Remix) Electro Hot
Ian Carey – Last Night (Afrojack Remix) Electro
Dette er Spencer & Hill på sitt beste. Kjempe electro låt, og selvom jeg er en evig Afrojack fan, så har Spencer & Hill virkelig overtaket på deres remix av denne låta.

Memento – Enjoy The Silence (Feat. Ken Spector) (Starkillers Remix) Progressive Hot
Dette er et drop som pumper ut synthene og energien til det maksimale. Starkillers gjør det igjen !

Adele – Someone Like You (eSQUIRE vs OFFBeat Remix) Progressive
Man skulle tro at eSQUIRE, OFFBeat forsåvidt også, ikke gjorde noe annet enn å sitte med musikk konstant. De skuffer aldri meg i hvertfall, så jeg klager ikke. En lang intro som er verdt ventingen når synthen starter på 1:58.

Deep Dish – Say Hello (Adrien Mezsi, Digital Lab & Pedro Henriques Remake) Progressive
Disse gutta gjør det bra individuelt, så når de går sammen er det vel ikke noe galt å forvente noe stort. Dere får bedømme selv, men når jeg første gang hørte denne låta droppe, ble jeg nesten sjokkert over det som traff meg. Massiv !

Laidback Luke – Timebomb (Mick Kastenholt & Andrew Dee Remix) Progressive
Jeg hører fortsatt på originalen daglig, og har ikke helt blitt overbevist over de remixene som ble sluppet med låta. Når jeg hørte denne så var det case closed. Man kan gjenkjenne noe fra SHM, men dette er virkelig en kjempe remix.

Adrian / Simon Dawn

Budgie/The Beta Set

Funkagenda har seilt opp som en garantist for Tech House av høy kvalitet. Hans siste slipp, Budgie/The Beta Set, er intet unntak.

Funkagendas låter er unike innen Tech House, de lages oppskriftsmessig, men allikevel unikt, paradoksalt nok. Ingen av låtene har den karakteristiske altoppslukende basslinjen vi ofte hører innen Tech, men derimot et meget tilfredsstillende driv. Såpass tilfredsstillende at undertegnede ikke klarte å slå av sangene før jeg hadde hørt gjennom dem 3-4 ganger.

Perfeksjon..

Funkagenda – Budgie Tech House
Funkagenda – The Beta Set
Tech House

Vi gleder oss til å se Funkagenda på Sensation White i Telenor Arena!!!!!

Turbulence +++

 

Når Laidback Luke, Steve Aoki og Lil Jon står sammen om en låt, er det relativt sikkert at vi kan vente oss noe virkelig hardt. Denne har jeg ventet på siden den første gang ble spilt på EDC 2010 (Bildet over er fra sangen) og endelig kan Mixmash gi oss denne stor bangeren.


Laidback Luke & Steve Aoki РTurbulence (Feat. Lil Jon) (Original Mix) Electro Hot

Har sagt det meste allerede, selvfølgelig, alle har sin smak på låter, men dette er virkelig en låt jeg kommer til å høre på og spille mye fremover. Musikkvideoen kom samtidig og den kan sees her.

 

Usher – More (Nicky Romero Bootleg) Electro
Mens vi venter på ‘Solar’ (Se preview nederst i posten), så slipper Nicky en bootleg som virkelig drar. Kjent Nicky Romero stil i drop’et.

Don Don – King Of The Stars (Ryan Riback Discoelectro Remix) Electro
Herlig house remix av en allerede god sommer låt. Denne tror jeg virkelig kan sparke ifra seg på utesteder.

PREVIEW
Nicky Romero – Solar (Original Mix) Progressive

Herlig progressive låt med en melodi som kan minne om ‘One’, men det glemmer du fort når resten av break’et kommer og det ender i et slikt drop. Stor låt med support av Tiesto, Guetta og Sander Van Doorn. Vet denne er postet før, men er bare en påminnelse. Dette monsteret av en bigroom track releases førstkommende tirsdag !

Nicky Romero – Solar [Exclusive Preview] by nickyromero

Album: Dabruck & Klein – 2:48AM

 

Dabruck & Klein presenterer deres lenge etterlengtede album, 2:48 AM som har svirret rundt i en god stund. Sluppet på torsdag på Armada Music og er proppet med en haug av godlåter – nyt det!

Dabruck & Klein – 2:48AM (Album)
Tracklist in the comments ->
 


Drowning feat. Laura V (Avicii Remix)

 

Avicii’s nye remix som alle har ventet på. Ferdig snakka!

 Armin Van Buuren – Drowning feat. Laura V (Avicii Remix) Progressive HOT!