Eventer

Sommerøya_top

Sommerøya Elektronika Festival

3

Det var en gang tre eventyrlystne menn som gikk sammen for å skape Norges beste elektronikafestival. Ideen sprang ut fra tomrommet de følte etter Sommerparaden forsvant. Ingen  av dem hadde arrangert en festival før, men satset på det beste og hoppet i det. Som alle andre ny-oppstartede festivaler, hadde også Sommerøya et forbedringspotensiale etter åpningsåret. Guttene lærte av sine feil, og i år feirer festivalen treårs jubileum. Med årets utrolige line-up kan man se at festivalen virkelig har slått på stortromma når jubileet skal feires. Deres største konkurrent,«Extrema Outdoor» har i år måttet kaste inn håndkledet, så vi er sikre på at alle Oslos danseglade mennesker vil finne veien ut til denne idylliske øya og danse sommernatten lang. 

Det hele foregår på vakre Langøyene i Oslofjorden. Konseptet drives på dugnad av en håndfull ildsjeler. Ingen har tatt ut lønn, og budsjettene består av litt luft og masse kjærlighet. Tross lite midler økes publikumsoppslutningen hvert år, og har man først gått dit en gang vender man alltid tilbake skal man tro ryktene. Det kulturelle tilbudet spenner vidt, og selv om musikken er i høysetet presenteres det også hvert år utstillinger, performance, live kunst samt at det er kino fremvisninger på søndagen.

På Sommerøya har du muligheten til både camping for helgen og dagsbesøk. Halvparten av gjestene reiser hjem etter en lang og innholdsrik festivaldag. Den andre halvdelen overnatter på festival-campingen som er på øyen. Noen velger naturlig nok å ta nattferga, for en dusj, et hjem og myk seng, mens resterende sover utendørs og opplever festivalelen slik festivaler opprinnelig ble laget for å være. I 2011 gav festivalen barn under 12 år gratis inngang, noe som ble benyttet av både par og single foreldre. I år gir festivalen i tillegg seniorer gratis inngang.

Arrangementet legges alltid til første helgen i juli, og på samme dato som fellesferien starter. I år går festivalen 6-8. juli.

Kjøp billetter her!

For mer informasjon om Sommerøya, klikk her!

Sommerøya

Vil DU spille på Sommerøya sin hovedscene?

8

Housebloggen i samarbeid med Sommerøya Elektronika Festival kan med glede meddele at vi skal kjøre en eksklusiv konkurranse der du kan vinne muligheten til å spille på deres hovedscene fredag 6 juli!

Nå har du sjansen til å omgi deg med flere større artister og vise nettopp hva du er god for. Alt du trenger å gjøre for å delta er å sende inn en mixtape og en presentasjon av deg selv med CV (tidligere spillejobber) hvis du har.

Reglene er som følger:

– Mixtapen må være egenprodusert
– Mixtapen må være spillt inn live
– Mixtapen må bestå av nyere tech/house/progressive/electro
– Mixtapen må være mellom 10 og 15 minutter lang
– Mixtapen må lastes opp på SoundCloud

Vi vil vurdere bidragene ut fra originalitet, kvalitet og teknisk nivå. Vær kreativ!

Frist for påmelding er søndag 1. juli kl. 23:59.
Bidragene sendes til mixtape.housebloggen@gmail.com med emne «Housebloggen Sommerøya».
Vinneren blir annonsert av oss her på bloggen og på vår facebook side onsdag 4. juli kl 18.00.

For mer informasjon, besøk Sommerøya Elektronika Festival.

Taste of Ibiza

Josef Bamba @ Feliz – Taste of Ibiza PART 2

8

 På Fredag spiller Josef Bamba på Feliz i Bergen. Via vår samarbeidspartner Utetrend, deler vi ut bord og gjestelisteplass, slik at DU kan få oppleve en av Norges aller fremste DJ’s.

 

Pacha-resident og Housebloggenfavoritt Josef Bamba, spiller sommeren inn med Housemusikk i verdensklasse førstkommende fredag. Om du har fulgt med på bloggen, vet du kanskje at han i tillegg til å turnere på annerkjente klubber og spille på store arenaer, slapp en brennheit remix av «Hit me with the Lights» på Superficial Recordings, sammen med Ianick, tidligere i år. Hør og les om utgivelsen her.

Håper så mange som mulig finner veien til Feliz denne kvelden, for dette er en veldig god booking Bergenserene har fortjent etter et langt skolesemester.

Eventet på Facebook

Utetrend på Facebook

Housebloggen.no på Facebook

CC: 100,-

ID: 20

Tid: 23:00

Legg igjen en kommentar på dette innlegget, og du vil bli med i trekningen av bord og fri inngang til deg og 4 venner. Skriv ditt navn og bruk en e-postadresse vi kan kontakte deg på.

Gratulerer til Mikkel Ihlen Bergstad. Du er trukket ut som vinner, og vil bli kontaktet per mail.

hbturnesolli

Housebloggen Sommerturne: Sollihagen 30. mai

0

I sommer skal Housebloggen + venner på Norgesturne,
og vi starter det hele her i Oslo.

Vi klemmer til med et eksklusivt Housebloggen-event på vakre Sollihagen, onsdag 30. mai.

For kvelden kan vi friste med følgende DJs:

Housebloggens offisielle DJs
SIMON DAWN & A.GROV
+ ANDY NORTH, ALEX ERIKSSON, DANIEL DAHL OG MADS G

Som alltid lover vi ekstra god musikk og toppers stemning. Vi vil starte kvelden med sommerlig og funky house før vi drar på klubbtoner som gjør at danseskoene mister både hæl og såle. Det er meldt finvær og inngang er gratis denne kvelden så du har ingen unnskyldning for å ikke komme.

I tillegg til 6 DJs og det ypperste av musikk har vi med oss andre overraskelser. Du er herved invitert til en sommerlig aften på Sollihagen. Håper vi sees der :)

ID: 20
CC: GRATIS
Kle deg for årets sommerfest

Eventet på Facebook!

562379_10151717092365707_785880706_24092133_1674147159_n

Housebloggen Sommerturne: Buddha Beach Club Fredrikstad

0

Lørdag 2. juni sprer Housebloggen med vennerm stor glede på
Buddha Beach Club i Fredrikstad!

Vi ønsker å feire at sommeren er rett rundt hjørnet, og klemmer til med et ekslusivt Housebloggen event på selveste Buddha Beach Club i Fredrikstad.

 

For kvelden kan vi friste med følgende DJs:
Housebloggens offisielle DJs

GROV, ADRIAN EMILE & SIMON DAWN!
+ ANDY NORTH og ALEX ERIKSSON

Som alltid lover vi ekstra god musikk og toppers stemning. Vi vil starte kvelden med sommerlig og funky house før vi drar på klubbtoner som gjør at danseskoene mister både hæl og såle. Adrian Emile vil ha offisielt release på sin nye singel denne kvelden og gutta garanterer god kok gjennom hele kvelden OG natten!

I tillegg til 5 DJs og det ypperste av musikk har vi med oss andre overraskelser. Du er herved invitert til en sommerlig aften på Buddha Beach Club Fredrikstad! Håper vi sees der :)

ID: 20
CC: 100,-
Kle deg for årets sommerfest
Når: 02.06.2012, 22.00 til 02.30

Event på Facebook!

BANNERLNS5_FACE1

Clubink presents; Mat Zo @ Inside Rock Cafe BERGEN 28 april – Vinn billetter!

2

Housebloggen gir deg muligheten til å stikke av med to billetter til Anjunabeats-tungvekteren Mat Zo.

 

Lørdag 28. April er det klart for full fest, når britiske Mat Zo inntar Club Inside og Bergen. Som femte utgave av konseptet The Late Show har Clubink gjort denne kjempebookingen alle houseglade bergensere kan glede seg til. Billettsalget er allerede i gang, og vi anbefaler alle å være raskt ute før det blir utsolgt.

Det er vel ingen beskrivelse som passer bedre Mat Zo enn den overnevnte. Av mange unge produsenter som henter inspirasjon fra omtrent alle mulige sjangere innenfor elektronisk musikk, er det få som har utmerket seg i så stor grad som Mat Zo. Den 21 år gamle briten sin kreativitet har foreløpig vist seg å være uten grenser. Med mange hits, deriblant Superman, Rebound, Mozart og Frequency Flyer, og hans seneste release; Bipolar EP som alle har vært innom beatports topp 10, er Mat Zo absolutt et navn å merke seg internasjonalt. Man kan trygt si at det finnes få produsenter med mer talent enn denne gutten.

“This whole genres business is like the Berlin wall, and I’m there with a forklift and a wrecking ball” Mat Zo, London, September 2011


Kjøp billetter fra Billettscervice her!

Eventet vil ha ID20, og dørene åpner 22.00. Det vil også være mulig å kjøpe billett i døren. Pris 150,-


Klikk her for å delta i quizen på vår fanpage, hvor du får muligheten til å stikke av med to billetter til showet. Lykke til!

 

 

emil

Sommeråpning på Emil & Samuel, Fredag 13. april

2

Husker du 2011? Det gjør vi! I morgen åpnes dørene endelig hos Oslos beste tak Emil & Samuel, og det er duket for den store åpningen! 

Se video fra fjorårets største happenings her. Til denne kvelden har de booket inn drøssevis med DJs og artister som skal underholde de fremmøtte gjennom samtlige av nattens timer. Vi har tatt en prat med noen av de og det ryktes om energiske sett som vil garantere god stemning. Det blir live trommer, live vokal, live dansere og masse show, dette er rett og slett en kveld fullt av overraskelser!

Lineup for kvelden er følgende:
IANICK, ANDY NORTH, JOSE ZAPATA, ALEX FOSS, NATALIA BARBIN, MALIK KIRBAS (Club Moments, S) , KRISTIAN TROM TROM HJELLE, JOSEF BAMBA, REIDAR BUSKENES, JAMIE.

I tillegg skal Viva Performance Couture feat Carina Dahl ha release på den nye låta «HYPNOTIZE YOU (VIVA MANIA)»
Preview på låten:

Med over 500 partyglade sjeler attending på Facebook kan vi garantere god kok til de som velger å ta turen! Vel møtt til en magisk kveld i regi Emil & Samuel, Oslos beste tak!

Eventet på facebook

Skjermbilde 2012-03-04 kl. 17.44.22

Vinn billetter til Viva Performance i Bergen, fredag 30. Mars

33

Utetrend lanserer sin nye nettside Utetrend.no fredag den 30. mars. Nettstedet skal fungere som en utelivsportal og vil legge vekt på uteliv, utesteder, events, mote, og livsstil. Lanseringen markeres ved at Viva Performance Couture inntar Feliz og Bergen. Sammen med Carina Dahl vil de gi bergensere innblikk i hva det satses på i jet set’ klubb-kulturen i rundt om i verden, og nylig Emil & Samuel i Oslo.

Utetrend kommer til å tilby de 50 første gjestene en forfriskende velkomstgave, samt en ekstra gave til de 50 første jentene bestående av produkter fra blandt annet Vouge og Makeup Store.

Housebloggen.no gir èn person sjansen til å stikke av med 5 billetter til eventet, med inkluderende bord til seg og sine venner. Alt du trenger å gjøre for å bli med i trekningen, er å skrive ditt navn i kommentarfeltet, og bruke en epost-adresse billettene kan sendes til når du kommenterer.

Eventet på facebook

Utetrend på facebook

Viva Performance på facebook

Billetter kan kjøpes på billettservice.no og hos

Catharina Sutton på tlf: 402 04 440
Cesar Kjerr på tlf: 936 46 334

For bordbestilling/billetter, kan man kontakte Johannes Tvedt på tlf: 473 36 729

Gratulerer til Daniel Breivik, som ble den heldige vinneren av trekningen.

clubvolum

Club Volum Pres. Pleasure @ The Club Crystal, Oslo

0

Club Volum er stolte av å presentere Pleasure nok en gang i Oslo!
Denne gangen med de vellkjente produsentene/dj’ene Van Dresen, Phonk & House og Tom Moroca bak spakene!

Pleasure er et spennende konsept som dekker det meste innen house sjangeren. Her blir det sexy, funky, dirty, progressive og techy house for alle pengene!

Dato: Fredag 23 mars
Sted: The Club Crystal
Tid: 23:00 – 03:00
Cc: 100 kr | Id: 20


(I videoen hører du et lite klipp av Adrian Emile’s første singel Violet som kommer 1. juni)

Mer informasjon om eventet her!

TG

Tristan Garner @ La Belle Sole 10. mars

3

Enjoy og Housebloggen presenterer:

Tristan Garner @ La Belle Sole 10. mars!


Lørdag 10. mars, inntar verdenskjente Tristan Garner Oslo for å lage et fyrverkeri av et show på La Belle Sole.

Tristan Garner er kjent for å være blant toppen av verdens fremste DJs/house-produsenter. Han remixer f.eks for artister som Armin Van Buuren, Avicii og Tiesto. På La Belle får vi også en tidlig liveopptreden av hans nye hit Punx som kom ut i dag. Er du glad i musikk er det ingen tvil hvor du skal lørdag 10. mars.

Godlåter fra Tristan Garner:

Tristan Garner – Raven (Original Mix)
Michael Canitrot – You & I (Tristan Garner Remix)

Redroche Vs Armstrong – Make Your Move 2011 (Tristan Garner Mix)

Norman Doray & Tristan Garner feat. Errol Reid – Last Forever (Original Vocal Mix)

Dette blir en ekstraordinær lørdag med mye mennesker, flott musikk og veldig god stemning. Det kan være greit å komme tidlig for å slippe kø. For gjesteliste og bordreservasjoner, send mail til post@enjoy-oslo.no eller ta kontakt med Kim på 95557008, eller Ben på 46806150.

Eventet på Facebook!
asdasdg

Vinneren er…

17

DJ’en som skal varme opp for Avicii er Alex Eriksson

I tillegg til dette kan Housebloggen.no og Sky Agency med stor glede meddele at vinneren skal spille på hovedeventet (ID18) istedenfor eventet med fri alder.

Etter nesten 80.000 besøk til housebloggen.no iløpet av konkurransen, 19.000 stemmer avgitt og over 100 deltagende DJs satt vi igjen med fem DJer som skulle konkurrere om et oppvarmingsset for selveste Avicii. Deretter skulle housebloggen.no og Sky Agency plukke ut én heldig vinner. Når alle stemmene var talt opp var det Alex Eriksson som stakk av med en knepen seier over WeSmile.

Det var mye kontrovers som oppstod under denne konkurransen. For å se en detaljert begrunnelse for hvorfor vi ikke valgte å diskvalifisere noen av de på topp 5, se første kommentar.

aviciiwarmup

Vil DU varme opp for Avicii i Oslo Spektrum? | Mixtapes fra deltakere finnes i kommentarene

221

 

Housebloggen og Sky Agency gir deg muligheten til å spille
rett før Avicii, foran et fullsatt Oslo Spektrum.
‘ 

Påmelding til konkurransen starter NÅ. Det du gjør er å sende ditt DJ-navn til housebloggen@gmail.com. Deltakere får en e-post i retur med kort informasjon og tips. Du kan melde deg på frem til lørdag (i morgen) kl. 24.00.

Deretter setter vi opp alle DJ-navn i en poll. Avstemningen settes i gang søndag ettermiddag. Lesere skal stemme på den de mener er mest egnet til spillejobben men man skal også selv fikse seg stemmer for å nå til topps. Få venner og bekjente til å stemme på deg, spre ordet og vær kreativ på sosiale medier. Eks: Events, statuser, spamming. ALT er lov!

Avstemningen avsluttes onsdag kl 18.00, og de 5 DJ’ene med flest stemmer blir kontaktet av oss for mer informasjon. Housebloggen kårer deretter en vinner blant disse. Vinneren annonseres torsdag 16. februar.

Det handler om warm up på Avicii fri alder. Har du enda ikke kjøpt deg billetter til Avicii kan vi melde at det dessverre er utsolgt til 18+ men at det fremdeles er noen billetter igjen til fri alder.

Billetter får du kjøpt her!

EDIT: Da har avstemningen vår startet! Stem på den du ønsker at skal varme opp for Avicii. Alle dere DJs som har sendt oss mail, men ikke kommentert artikkelen her med link til mixtape, må gjøre det før kl 18 på mandag 13 februar. Dere vil bli fjernet fra avstemningen hvis dette ikke blir gjort. 

Stem i vei folkens, og lykke til alle deltakere!

EDIT 2: Som følge av serverproblemene på søndag blir avstemningsperioden utvidet til torsdag kl 16:00.