Intervjuer

avicii_2

Eksklusivt intervju med selveste Tim Berg aka. Avicii

8

Da, mine damer og herrer, tok Avicii seg tid i all sin reising for å svare på noen spørsmål fra oss. I intervjuet forteller han blant annet hvordan han ser på fildeling og hva han syns om housekulturen i Skandinavia.

Avicii har hatt en kort, hektisk og fantastisk kariere og er av mange regnet som den mest fremadstormede dj’en den siste tiden!

Det hele startet med «Lazy Jones» som raskt ble utgitt på Strike Recording. Suksessen inspirerte han videre og han brukte i en periode all sin tid på musikken under sterk inspirasjon fra folk som Laidback Luke, Steve Angello, Tocadisco, Daft Punk, Eric Prydz og Axwell blandt mange andre. Avicii’s første store release var «Manman» på Bedroom Bedlam label etter å ha vunnet Pete Tong Fast Track med imponerende 70% av stemmene!

Dette fikk de store gutta til å sperre opp øynene, og den virkelig store suksessen var like om hjørnet.
De fantastiske låtene kom som perler på en snor samtidig som han gjorde ville live sets over hele jorden. Avicii hadde ikke lengre bare support blandt de store gutta, han var blitt en av dem.

Etter å ha produsert en rekke store låter ble ble Avicii’s siste release en av de mest hypede låtene i 2010. Skjeldent har blogger og fans rundt omkring i verden snakket så mye om en låt som de gjorde med «Bromance», og den skuffet ikke ved release. Interessen rundt låten bekreftet Avicii’s posisjon som en av housemusikkens virkelig store!

Hey! We can start with you introducing yourself for our readers.

Tim Berg: My name is Tim Berg and I’m a 20 year old producer from Stockholm.

How did your DJ/producing career begin? Did blogs contribute to your producing career?

Tim Berg: Well, I started out by releasing a lot of unsigned stuff on the blogs, and I would have to say that my career started when my manager found some of them and contacted me. Since then we‚Äôve been working very hard together to get where we are at today, and I for sure wouldn‚Äôt be anywhere near here if it wasn’t for him. So my answer to your question, YES, if I hadn‚Äôt been exposed on the blogs none of this would have happened.

What do you think about blogs like Housebloggen.no and what thoughts do you have around the debates on free downloading etc.?
Tim Berg: Well, it‚Äôs really unnecessary to have any views on it since it will never lead anywhere. In this case, it’s gotten to a point where its impossible to stop anyways, so I think everyone will have to adapt to it instead of trying to fight a battle they can’t win.

Favorite DJ/Producer?

Tim Berg: Would have to say the Swedish House Mafia guys in general, because of their skills as both producers and DJ’s. I have huge admiration for Tiesto and Laidback Luke as well.

How would you describe your producing style?

Tim Berg: Hm, I would say that I always try to keep the track focused on the melodies more than the beat!

Top 5 tracks at the moment?
Tim Berg:
Norman Doray and David Tort – The Sun
Swedish House Mafia – One
Prodigy – Smack My Bitch Up (An21 and Max Vangeli Remix)
Adrian Lux – Teenage Crime (Axwell and Henrik B Remode)
Imogen Heap – Hide and Seek (Otto Knows Remix)

Have you ever had an embarrassing moment when you were DJ’ing ?

Tim Berg: Hm, yeah there was this gig in Germany where one of the cdjs kept acting wierd and kept jumping to the beginning all the time, and when they switched the CD finally I managed to throw my headphones on the cuebutton and stop the track, haha. But it wasn’t really a big thing, and the gig turned out to be amazing anyways!

What kind of job would you have if you weren’t a DJ?

Tim Berg: Haha, I actually have no idea, so probably a telemarketer or something else equally uninteresting until I’d figured out what i wanted to do.

You have been a lot of places playing with different DJ’s in different countries. How is the house culture in Scandinavia compared to other places?

Tim Berg: Well, I haven’t been to Norway yet so I wouldn’t know, but I had my first gig in Sweden a couple of weeks ago and it was totally amazing! I also really love the Danish crowd! I would have to say that I don’t think Scandinavia is quite there yet compared to lots of the other European countries with a long history of electronic music, but we‚Äôre definitely starting to get there now. The music is starting to get radioplay and DJ’s like Guetta has brought house to the masses.

We are looking forward to your show in Norway. What are your expectations before your visit?
Tim Berg: Haha, I don’t have any expectations to be honest, I’m really pumped and curious about the scene there though!

Anything you want to say to your Norwegian fans?
Tim Berg: “Det kommer til o bli en nydelig fest da!”
(did I say that right?)

To round of the interview, a word of advice to the up and coming DJ´s and producers out there!

Tim Berg: Its all about the work! You have to really put your heart into it and be prepared to keep going even if it feels like your standing still! And promote yourself on all the blogs and other social networking forums! Also – get a proper manager!

Tusen takk for intervjuet. Vi gleder oss til du kommer til Luux i Oslo og Bergen!
josefbredere

Eksklusivt intervju: Josef Bamba

3
Josef Bamba har den siste tiden bygget seg opp til å bli et av Norges hotteste DJ-navn. Jeg tørr å si et av verdens hotteste.

Dette talentet fikk den verdensomspennende nattklubbkjeden Pacha øynene opp for, og tok han inn i varmen. Nå reiser Josef Bamba og spiller i deres navn i alle verdens hjørner. I Norge har Josef Bamba spilt på flere av de hotteste og mest respekterte klubbene over hele landet, hvor han på hver eneste uteplass har levert varene og referanselisten over klubber som vil ha han tilbake blir bare lengere og lengere. Hva fremtiden vil bringe denne talentfulle ungutten er spennende å følge med på, men karrieren til Josef Bamba vokser mot nye høyder, og spillejobben rundt om i verden blir flere å flere.

Vi tok en liten prat med denne karen og han har mye på lager. Eksklusivt på HOUSEBLOGGEN.NO – Hele Norges Houseblogg


Housebloggen:
Først av alt, presenter deg for våre lesere og fortell oss hvordan din DJ ‚Äìkarriere startet.
 

Josef Bamba:  Mitt fulle navn er Josef Mentzoni Bamba og jeg er en gutt på 22 år fra Nordens Paris, Tromsø.
Min DJ-karriere startet i hjembyen min for tre år siden, hvor jeg spilte på en av de lokale uteplassene der og på diverse private arrangementer sammen med kompiser.


Housebloggen:
Som sikkert mange vet er du resident DJ for Pacha, og dette er for mange DJs en våt drøm . Fortell oss historien bak dette.

Josef Bamba: For å gjøre en lang historie kort.. Måten jeg ble resident for Pacha er egentlig litt utrolig med tanke på at de nok aldri ville funnet meg oppe i Tromsø, og det hadde ikke skjedd uten Movida Corona konkuransen. Det var det norske Movida teamet med (DJ) Olanskii i spissen som ga meg sjangsen til å få komme til utlandet først å fremst ved å velge meg som Norges representant. I den europeiske finalen i Wien var Pacha en del av juryen. Da de var med på å utpeke meg som vinneren, hadde de nok også en baktanke om at de kanskje ville bruke meg til noe. Premien i 2008 var jo å få en sjangse til å spille noen gigger for dem i løpet av et år. De lot meg spille på Pacha Ibiza i tillegg til andre plasser i Spania og i Egypt det første året og de var så fornøyd med meg etterpå at de la fram forslaget at jeg offesielt skulle bli en del av teamet deres fremover. Og slik ble det.


Housebloggen:
Hva syns du om housekulturen i Norge i forhold til større nasjoner og hvordan tror du utviklingen blir her til lands?

Josef Bamba: Jeg synes at housekulturen i Norge er på vei opp, og jeg syns at det har skjedd mye på housescenen bare de 2 siste årene. Jeg tror utviklingen kommer til å fortsette slik, og det er veldig bra! Vi trenger å få Norge på kartet, så det er kjempeartig å se upcoming dj`s og produsenter hevde seg i både Norge og utenlands.
Jeg tror Norge kommer til å stille sterkt i framtiden.


Housebloggen:
Du omtales som en av Norges beste DJ‚Äôer. Hvordan føles det å være så stor?

Josef Bamba: Hehe, mange spurte seg nok (og mange lurer sikkert enda) hvordan en person fra Tromsø som nesten aldri hadde spilt andre steder enn i Nord-Norge plutselig over natten kan bli hypet som en av Norges beste DJ`er. Dette var noe jeg leste på VG nett etter at jeg hadde blitt utvalgt som Norges representant i den internasjonale finalen, og dette er noe som jeg setter veldig stor pris på!

Personlig tenker jeg ikke så mye over dette til vanlig, bortsett fra at jeg vet at det legger mer press på meg når jeg reiser rundt å skal opptre. For min del handler det i bunn og grunn om at jeg vil levere hver gang jeg møter opp på en gig, og det har vært min innstilling helt fra starten av.
En ting jeg må legge til er at det var veldig deilig for meg å på en måte «leve opp» til hypen jeg fikk i Norge ved å reise til utlandet og faktisk ta førsteplassen med meg hjem igjen!


Housebloggen:
Hvilke internasjonale DJ’s er dine favoritter/inspirasjonskilder?

Josef Bamba: Vel, man kommer seg ikke unna svenskene om dagen! Jeg må si at Axwell er en av mine favoritter, både når det gjelder personlighet og som produsent. Ellers ser jeg opp til Tim Berg aka Avicii for sitt produsenttalent i en så ung alder. Så jeg må helt klart si at jeg får mye inspirasjon fra disse to.


Housebloggen:
Hva er ditt syn på blogger som for eksempel housebloggen.no og stiller du deg negativ eller positiv til gratis fildeling?

Josef Bamba: Vel, jeg har et delt syn på gratis fildeling. På en side er blogger og gratis fildeling en bra ting. Via blogger og fildeling mellom personer finner man låter man ellers kanskje ikke hadde funnet, og dermed kan ukjente produsenter slå igjennom. I tillegg er blogger, forum og fildeling en flott måte å hype seg selv på. Jo flere som vet om deg og spiller musikken din jo bedre!
Men jeg er av den oppfattningen at de låtene man spiller mye burde støttes ved å kjøpes. Det er brukt mye tid bak produsering av låter, og musikkbransjen er hard nok fra før av.

Housebloggen:
Har du noen planer for sommeren?

Josef Bamba: Planen for sommeren er å reise rundt og spille og produsere musikk. Juni måneden har startet helt sykt bra. Med booking til «Rock in Rio, Madrid» som hadde en DJ line up med David Guetta, Tiesto, Axwell, Wally Lopez osv, i tillegg til tre Pacha jobber som er fordelt utover Spania, Tyskland og Italia. Det er en god start på sommeren for meg. I tillegg har det kommet ut 4 stk CD`er i utlandet som jeg har mikset i samarbeid med noen av mine DJ kollegaer i Pacha. Den ene CD¬¥en er et sammarbeid mellom Pacha, Ministry of Sound og Yamabooki. Her er en teaser.

Enda en god nyhet er at på mandag som var ble en remix av meg og min kompis HotShot releaset eksklusivt på beatport på labelet til Pacha Recordings. Det er vi veldig glade for! Les alt om låten her, og kjøp den her!


Housebloggen:
Hvilke 5 låter spiller du om dagen?
 

Josef Bamba: Disse 5 er mine favoritter om dagen:

Reunited – Sun Is Shining (Josef Bamba & Hotshot remix)
Adrian Lux – Teenage Crime – Axwell & Henrik B Remode
Pete Brown – Changes (Jquintel Mix)
Afrojack vs Laidback Luke – Pacha Rocking Best On Acid (Josef Bamba Bootleg)
Avicii – Love You Bromance (Alviin & Da Frenchy Bootleg 2010)


Housebloggen
: Noen norske Djs vi bør sjekke ut?

Josef Bamba: Vel, det er flere unge lovende DJ¬¥s i Norge. F. eks har vi en kompis av meg, Martin Garfjell, som var i Norgesfinalen i Movida Corona 2009. Han har utvilket seg like fort som jeg gjorde, om ikke raskere enn meg, så han skal man se opp for i framtida hvis han satser videre. DJ Youknowho er også en som har begynt å satse mer på spillingen nå, og er en som man nok kommer til å høre mer av fremover. Ellers har vi god lineup av unge lovende norske DJ`s på LUUX fredag 25/06. Litt av hvert fra Sør til Nord-Norge er representert med HotShot, Jos√® Zapa, Nicky Shah og Martin Garfjell.¬† Ellers er min kollega Nico Coltsfoot en meget lovende kar som liker å spille opp til dans sammen med Sunkissed guttene, han finner du på Extrema på lørdag.


Housebloggen:
Hva gjør du ved siden av musikken?

Josef Bamba: Ved siden av musikken har jeg de siste tre årene studert psykologi ved universitetet i Tromsø. Eller styrer jeg med det de fleste gjør, henger med venner og chiller!


Housebloggen:
Til slutt, et godt råd til fremtidige DJ‚Äôs?

Josef Bamba: Jobb hardt, og kos deg mens du gjør det.

Albin Myers2

Eksklusivt intervju: Albin Myers

5


For en liten stund siden inntok Albin Myers Luux i Oslo og gav alle som var der et sinnsykt show. Han fyrte på med alle de harde electro låtene, og fikk løftet taket.

Han har mye å gjøre med for tiden, men tok seg tid til å ta en prat med oss i housebloggen. Og vi gleder oss til neste gang han kommer til Norge.
Her er hva han hadde å si.

Housebloggen: Hey! We can start with you introducing yourself for our readers.

– My name is Albin Myers and I’m based in Stockholm, Sweden. Producing House music for the people :)

Housebloggen: How did your DJ/producing career begin?

– I started of very early. I was about 14, using the classic music making program Fast Tracker 2, and mixing started around that time aswell. But my proffesional carrer started 4 years ago. Making remixes under a different alias for artists. The big break must have been in 2008 when I got the chance to remix John Dahlb√§ck’s «Hustle Up» & Tom Novy’s «Run Away».

Housebloggen: What are your plans for the rest of the year?

– Plans are to sit in in my studio and make more music! And do DJ sets all over the world:)

Housebloggen: We know you are very busy, but do you have any near future projects or releases to look out for?

-¬† Well I’ve got allot of collabs coming out with Dabruck & Klein, Norman Doray & John Dahlback. But the biggest thing for me now is my next single «There 4 You», wich will be released July 5th. I’m really excited about that!

Housebloggen: Top 5 tracks at the moment?

David Tort & Norman Doray – The Sun

Stephan M & Laurent Simeca – Roxanne (All Mixes)

Albin Myers – There 4 You feat. St. James

Avicii, Norman Doray & Sebastien Drums – Tweet It

Adrian Lux – Teenage Crime (Axwell & Henrik B Remode)

Housebloggen: Favorite DJ/Producer?

– One of my absolute favourite DJ’s is Sebastian Ingrosso. He really gives it all when he is in the DJ booth. Producers are so many. Hard to pick one out from the masses.

Housebloggen: Have you ever had an embarrassing moment when you were DJ’ing ?

– Well shit happens to all of us. I can’t say that I have any really juicy story to tell
more then that a record has stoped in the middle of a set from time to time.

Housebloggen: What kind of job would you have if you weren’t a DJ?

– Movie Director:)

Housebloggen: You have been in Oslo several times, what do think about the Norwegian club life?

– Well for what I’ve seen it gots great potential to be even bigger! I’ve really enjoyed the times I’ve been over and hopefully it will be more!

Housebloggen: Anything you want to say to your Norwegian fans?

– Thanx for the support you’ve given me in the club & hope to see you all soon again!

Housebloggen:  To round of the interview, a word of advice to the up and coming DJ¬¥s and producers out there?

– My advice is always WORK WORK WORK! You never get anything for free.

On behalf of Housebloggen.no and your Norwegian fans, thank you very much and keep on bringing us those great tracks! 

 

Axwell!

5

Min absolutte favoritt innen housemusikk er en svensken Axel Hedfors, bedre kjent som Axwell. Han er en drøy produsent og dj som gang på gang viser hva han er laget av! Nylig ble han kåret til «Best House Artist» og «Best House Track» med «Leave the world behind» ved Beatport Music Awards 2010. SVT har fulgt Axwell under produksjonen av hans massive «Center of the Universe», og frem mot Swedish House Mafia’s konsert på Main Stage under Winter Music Conference i Miami.

Housebloggen.no kommer tilbake med en mer utfyllende biografi av denne utrolige artisten, samt video fra live sets og selvfølgelig en «Best of Axwell»-samling!

«Center of the Universe» har ikke blitt sluppet enda, men vi legger den ut på bloggen ved release. Housebloggen.no gir deg den nye musikken først!

PS! Anbefaler å sjekke ut Axwell sine nye remixer av Teenage Crime. Du finner de her!

cm

Intervju: Carl Louis & Martin Danielle

3

Carl Louis & Martin Danielle er to norske produsenter som klart er på vei oppover. Blant kommerse house fans i Norge er de kanskje ikke så kjent, men internasjonalt har de virkelig vist seg frem. De står bak låter som «Talk To The Hand», «I See» og hitten «The Message». Hør disse nederst i artikkelen. Vi tok kontakt med disse to gladguttene og fikk skrapt sammen et godt og interessant intervju.

Housebloggen: Først av alt, presenter dere for våre lesere og fortell oss hvordan deres produsent/DJ ‚Äìkarriere startet?
C&M: Vi er to unge karer fra Bærum med hjerte for musikk. Det hele startet med en følelse av at vi kunne ha noe og bidra med. Id√©er til sanger osv. som vi ville lage, dermed måtte vi lære oss å produsere. Carl kjøpte produksjonsutstyr, mens Martin kjøpte DJ utstyr og så bare brukte vi av hverandre, delte på det. Det hele var lek og moro helt til vi skjønte at vi hadde et snev av talent.

Housebloggen: Låten deres The Message spilles og har blitt spilt av flere store DJs verden over og Axwell plasserte låten blant topp 10 på hans mars chart. Hva kan dere si om låten og hva får vi høre fra dere fremover?

C&M: «The Message» startet som en remix. Underveis i prosessen syntes vi at akkordene og atmosfæren var for sterke til at det bare skulle forbli en remix. Dermed bestemte vi at det skulle bli en original sang. Sangen tok bare et par dager å fullføre. Hele prosesessen gikk utrolig fort uten noe som helst vanskeligheter. Noe som er et meget godt tegn ettersom vi er veldig kresne. Og resten er historie. Vi er ekstremt stolte over responsen og henrykt over at Axwell har blitt så fan av den.

Fremover så jobber vi hardt med en neste singel, noe vi tar oss god tid til. Heller kvalitet enn kvantitet. Så har ikke noe konkret på originalmateriale fronten, men skal ikke se bort ifra at det dukker opp noe over sommeren.

Housebloggen: Housesjangeren blir større og større i Norge. Hva syns dere om musikknivået i Norge og hvordan tror dere utviklingen blir?

C&M:  Foreløpig er ikke nivået så høyt. Synd, med tanke på miljøet hos våre naboer i Sverige og Danmark. Men det er gøy å se at folk begynner å få øynene opp for sjangeren. Lt Wee show f.eks er viktig for å fremme denne type musikk. Og vi kan bare håpe at de andre radiokanalene følger etter. Det Norge trenger er flere som våger å satse stort og prøve å nå verdenstoppen.

Housebloggen: Alle vi i housebloggen er stor fan av musikken deres. Hvordan vil dere beskrive deres form for produksjonsstil?

C&M: Det som er viktig for oss er at det er mye energi i sangene. Og at det er god sound. Må absolutt ikke høres «billig» ut. Vi lager sanger ut ifra at de skal spilles på en klubb eller festival. Og fokuserer derfor på å få en «Big Room» feel. «Drop’en» er det viktigste og vi prøver å lage det slik at folk får et «slag i tryne». De må bli «blown away». Vi ønsker å finne en balansegang mellom det som har kommersiell interesse og den undergrunnsfeelingen som er House.

Housebloggen: Hva er deres syn på blogger som for eksempel housebloggen.no og hvordan ser dere på gratis fildeling?

C&M: Vi synes det er synd at folk ikke kan spandere på seg den tyggispakken det er å kjøpe en sang på nettet. Vi som artister sliter med å få endene til å møtes nok fra før av. Nettopp derfor kjøper vi all musikk vi liker for å støtte det arbeidet artistene legger i hver låt. Men når verden først har blitt sånn, så er det jo mye positivt som kommer ut av denne type blogger. Sangene våre hadde neppe fått like mye oppmerksomhet uten blogger. Så det bidrar til å gjøre musikken mer tilgjengelig. Noe som er bra!

Housebloggen: Har dere noen planer for sommeren?

 

C&M: I sommer gleder vi oss til lange sommerkvelder og mye sol (forhåpentligvis), og også noen spillejobber i inn og utland. Men så samtidig så roper studioet på oss, så det blir nok mye jobbing. Vil gi beskjed med en gang det er noe håndfast. Ellers så kommer det to remixer fra oss i sommer, noe vi ser veldig frem til.

Housebloggen: Hvilke 5 låter spiller dere om dagen?

C&M: I våre sett er det mye egne bootlegs/edits og testing av nytt material, men hvis vi skal velge 5 låter som ikke er våre så må det bli:

 

Jus Jack – That Sound (AN21 & Max Vangeli Remix)

 

Chocolate Puma feat. Colonel Red – Back Home

 

Squeeeze – Doop (Manuel De La Mare Remix)

 

Nanchang Nancy – Walk With Me (Axwell vs Daddy’s Groove Remix)

 

Pocket 808 – Ghostship (Hook N Sling Remix)

Housebloggen: Hva gjør dere ved siden av musikken?

C&M: Ikke så mye egentlig… Er kun noter i våre hoder!

Housebloggen: Fortell noe morsomt om dere selv.

C&M: Carl er ihuga Arsenal fan, og Martin elsker alt som har med Mexico å gjøre!

Housebloggen: Til slutt, et godt råd til fremtidige produsenter/DJs

C&M:  Jobb hardt, ha klare målsettinger, ta deg tid, vær kritisk til deg selv og ikke fokuser på at det kun skal handle om House. La deg inspirere av annen type musikk også. Men mest av alt, ha det gøy og ikke ta det mer seriøst enn det er, og la musikken være drivkraften.

Carl Louis & Martin Danielle – The Message (Snipp)

Chris Lee – Talk To The Hand (Carl Louis & Martin Danielle Remix)(Snipp)

Carl Louis & Martin Danielle feat. Max C – I See (Louis & Danielle Re-do)(Snipp)

 

Intervju: Christina Skaar, Norges nye housedronning.

7
Christina Skaar er en norsk ung jente med mye talent. Hun er mest kjent for sin sangstemme, og har jobbet med store artister som Mikael Weermets og John Dalhback. Vi hørte rykter om at ting blir varmt rundt henne fremover så vi tok kontakt for å få dette bekreftet. Og varmt skal det bli. Jævlig varmt!

Housebloggen: Hei Christina. Først av alt kan du presentere deg for våre lesere.

Christina: Navnet mitt er Christina Skaar, jeg er 20 år gammel og kommer fra Nordstrand i Oslo.

Housebloggen: Hvordan i alle dager kom du deg opp og inn i houseverden?

Christina: Det begynte vel da jeg startet å jobbe litt i utelivsbransjen og ble kjent med dj`s rundt omkring. Jeg var kjent med housemusikk før det også, men det var vel ikke det jeg hørte mest på, om jeg skal være ærlig.
Jeg følte vel at housemusikken ble introdusert til meg på en annen måte enn tidligere, som gjorde at jeg fikk mer interesse for det:)

Housebloggen: Har du sunget innenfor andre sjangere eller er det kun housemusikken som er interessant for deg?

Christina: Ja, jeg har sunget i andre sjangre tidligere.
Da jeg var liten hadde jeg idoler som Whitney Houston og Mariah Carey (det hadde vel de fleste på den tiden=P) så jeg sang mye ballader og liknede da:)
Jeg har også vært innom både Hip Hop og R&B, hatt stor interesse for det og samarbeidet på noen låter med andre hip hop`ere.

Housebloggen: Hvor henter du din inspirasjon fra?

Christina: Hmm.. Hvor jeg henter inspirasjonen min fra? Det kan være alt og ingenting‚Ķ Men når det kommer til housemusikken, syns jeg det er viktig å spre glede! Jeg passer også på å ikke skrive FOR klisj√©aktige tekster, men å alltid ha et budskap som folk kan kjenne seg igjen i. Jeg får også mye av inspirasjonen min fra mine egne opplevelser, tanker og følelser.

Housebloggen: Hvilke tre låter høres du på om dagen?

Christina: Hehe, det kan bli et litt vanskelig valg. Hører på mye variert innenfor house. Men det er vel kanskje Dim Chris feat. Amanda Wilson ‚Äì Sometimes, Akcent – It`s my Name og Siberia (JELO) som topper «antall ganger spilt» i iTunes om dagen.

Housebloggen: Hva gjør du ved siden av musikken?

Christina: Ved siden av musikken tar jeg opp fag, jeg har vel ikke vært den kjappeste til å fullføre videregående, skal jeg være helt ærlig. Hehe. Ellers går det mye tid til venner og kjæreste:) Jeg jobber også med et hemmelig prosjekt innenfor id√©utvikling, men det kan jeg ikke fortelle så mye om dessverre.

Housebloggen: Hvordan er ditt liv om 5-10 år?

Christina: Forhåpentligvis har jeg gitt ut ett (om ikke flere) album og kan leve av å lage musikk og gjøre det jeg elsker:)

Housebloggen: Fortell våre lesere noe de ikke vet om deg

Christina: Jeg har vært med på mange musikaler tidligere, og jeg har også gått på dansing, men uten suksess :P

Housebloggen: Hvilke store karer har du jobbet med hittil i din karriere?

Christina: Det hele startet jo med et prosjekt med John Dahlb√§ck på en låt som het «Best of me», men det er uklart hva som skjer med den enda. Ellers har jeg fått æren av å samarbeide med dyktige produsenter/dj`s som Mikael Weermets, John de Sohn, Nick Wall, Johan Wedel og Alex Lamb

Housebloggen: Og hvis jeg skulle hørt på kun en av dem, hvilken burde jeg sjekke ut?

Christina: Det er litt vanskelig å velge en av dem, for jeg har fått gode tilbakemeldinger på alt, men kanskje Unleash my love.

Housebloggen: Hvordan ser du på Norge som housenasjon?

Christina: Jeg tror ikke Norge er et marked for housemusikk når det kommer til å selge plater. Vi er mange house-elskere, men litt for få. Her i Norge går det vel mest i folkeviser og trønder-rock=P hehe.. Men når det kommer til utelivsbransjen vet jeg det fins gode markeder for housemusikk, det samme med festivaler og liknende.

Housebloggen: Får vi høre noe av deg i nærmeste fremtid? Hva er på timeplanen?

Christina: Ja, dere får høre mye av meg framover! De jeg kan nevne nå er:

-       Mikael Weermets ft Christina Skaar РI`ll House U og

-       Mikael Weermets ft. Christina Skaar РLove is

-       John de Sohn ft. Christina Skaar РUnleash My Love

-       Alex lamb ft Christina Skaar РFreedom

Unleash My Love slippes den 19.mai, og senere blir vel Freedom også gitt ut.
I`ll House U er allerede på radio i Sverige og forhåpentligvis flere land om ikke lenge. Ellers har jeg mange spennende prosjekter på gang, med en rekke anerkjente og internasjonale Dj`s som vil komme i nærmeste framtid.

John de Sohn, Nick Wall ft Christina Skaar – Unleash my love Released 19 may on BeatportbyJohn de Sohn

*Preview* Mikael Weermets ft Christina Skaar- I’ll House U (Vocal Mix)byHouseEssentials