Chimp Disco – Steamgun (Original Mix) Electro

Houserecordings har kommet seg veldig som label i den siste tiden. Da labelet tidligere ‘bare’ var et underlabel for Plasmapool hvor prosjekt det ble satset mindre på havnet, har de nå virkelig vrengt til med gode utgivelser. (Om til tider ikke enda bedre enn det vi hører fra Plasmapool)

Chimp Disco leverer en fengende electroslager i skikkelig Mord Fustang -stil. Produksjonen er stemningsfull og har slanke synths med fin reverb og bra mixdown. Tenker dette er en produsent det kan være verdt å følge med på fremover.

Mike Gillenwater, Paul Anthony – Everybody (J Paul Getto Remix) House

Når Paul Anthony og Mike Gillenwater kommer sammen for å lage filter house, kan man være sikker på gøye resultater. Det er det på det nyeste slippet også. Med en solid discoslager som grunnlag er det skjeldent noe kan gå veldig galt. På utgivelsen var også en remix av J Paul Getto, som jeg synes ga låten litt mer driv, og noe mer vant progresjon, samt noen fine builds.

Al Bizzare – Ice Jump (Original Mix) Electro Hot

Ny originalutgivelse fra Al Bizzare dukket opp denne uken. Som vi har nevnt tidligere, går det alltid en del tid mellom slippene fra St. Petersburg-duoen, og de rekker som regel å tilpasse sounden til industristandard mellom hver gang. ‘Ice Jump’ er veldig inspirert av det vi den siste tiden har hørt fra Knife Party, og kan anbefales til alle som liker det nevnte lydbildet.

Electric Soulside – Caliente (Original Mix) Electro

Nydelig vri på Electro House fra hele belgias superduo. Låten flørter intenst med latinske rytmer og samples, og har et Dirty Dutch -inspirert dropp. Sær og ganske overraskende låt i forhold til hva jeg forbinder med Electric Soulside.

Madeon – Finale (Dillon Francis Remix) Moombahcore

Dillon Francis leverer her en knallgod remix av Finale. Han tar ut litt av den blankpolerte anthemfeelingen til Madeon og slenger på noen skitne beats i hans typiske stil. Er ikke sikkert sjangeren er helt riktig for låten skulle vært sluppet i går, men i følge Dillon har Sony fucked up slik at låten blir utsatt.

Noisestorm – Timewarp (Original Mix) Electro Hot

Spesiell låt fra Noisestorm utgitt på Monstercat for noen dager siden. Morsom blanding av heavy electro, breakbeats og prog-aktige synther i breakdownet før det tar av i et fullverdig complextro-dropp.