Burn Residency Mentor #1: Carl Cox

20/2/2014 14:25 | DJ, Konkurranser, Nyheter | | med Comments Off on Burn Residency Mentor #1: Carl Cox

coxburn

Oh-yes-oh-yes-oh-yes!

Burn presenterer nå sin første mentor i DJ-konkurransen Burn Residency der du har muligheten til å vinne faste spillejobber på Ibiza samt en managementavtale verdt 800.000 kr.

En del av denne kontrakten innebærer at du vil bli lært opp av noen av verdens dyktigste og mest kjente DJs og førstemann som presenteres er ingen ringere enn Carl Cox! Dette er en helt unik mulighet til å få trening og veiledning av kanskje verdens mest respekterte DJ.

Legenden Carl Cox

Om du mot all formodning ikke skulle kjenne til denne fyren er han altså en av verdens mest kjente DJs og har holdt fortet på Ibiza i over 30 år. Dette er mannen som får selv bestemor til å like techno, og han kan garantert hvert eneste triks som står i boka for å engasjere et publikum. Det er få eller ingen som kan matche hans tilstedeværelse under et DJ-sett. Han er en magiker bak spakene og en særdeles jovial fyr.

Vi snakker også om fyren som fikk spille inn i det nye årtusenet to ganger ved å først spille i Australia for så å reise tilbake i tid og gjøre det samme på nytt i Hawaii…

Lyst til å møte han?

Vi har allerede skrevet en fyldig artikkel om Burn Residency konkurransen. Alt du trenger å vite står der og det er ingen grunn til å ikke melde seg på!

Last opp din mixtape her!

For mer informasjon om burn Residency, besøk:
www.facebook.com/burnEnergy
Andre regler og info finner du her!

Hva mener du?