Buddha Bar, Housebloggen, Nyåpning, Andy North, Samuel P og LIVE STREAM!


Det mange har snakket om de siste ukene er fakta. Buddha Bar nyåpnes førstkommende fredag 29. oktober, og det skal åpnes med et smell. Vi og Buddha bar inviterer alle festglade mennesker til nyåpning, og er du for lat til å dra STREAMER Housebloggen hele eventet LIVE fra 23.00 til 03.00. Whoop Whoop!


Selveste Andy North og Samuel P vil befinne seg bak miksebordene, og koke opp stemningen vi alle har opplevd på Oslo’s største klubber de siste årene.


Andy North:
Andy North er en ordentlig jovial kar. Han har ikke bare laget liv for tigerstadens festglade mennesker. Han har nemlig spilt med storheter som Benny Benassi, ATB, Paul Van Dyk, Axwell, Antoine, Milk Inc og mange mange flere. På mirakuløst vis klarer han å blande sammen de beste elementene fra de største låtene innen house, og resultatet blir intet mindre enn fabelaktig!

Samuel P:
Samuel P spiller big room housemusikk på sin egen originale måte. Han er nøye med at låtene spilles i harmoni med hverandre og han bruker akapellaer for å skille seg fra andre DJs. I 2010 kom Samuel P på 2. plass i Tryvann DJ battle. Han er også Housebloggens egen DJ så denne karen vet hva han driver med.
Samuel P har laget en rekke bootlegs som har blitt støttet av blant annet Axwell, Swedish House Mafia og John Dahlbäck. Han har spilt med DJs som Avicii, Albin Myers, Yolanda B Cool, Daniel Ortega og Mike Moreno for å nevne noen navn.

Vi gleder oss til åpningen av det som garantert kommer til å bli et av de beste utestedene i Oslo for ID 20. Garantert for deg som liker housemusikk.
Gratis inngang for alle!

HUSK: VI STREAMER LIVE FRA BUDDHA BAR HER PÅ HOUSEBLOGGEN.NO FREDAG 29.OKTOBER 23.00 til 03.00!