Broiler – Money ft. Bekuh Boom

26/2/2016 10:47 | Electro, Featured, House, Musikk, Nyheter, Video | | med Comments Off on Broiler – Money ft. Bekuh Boom

Broiler-featured

Når kommer Money a?

Vel, det spørsmålet trenger du aldri stille igjen. Nå er den endelig her! Drammensduoen har teaset med denne låten i ja, drøye halvannet år. Låten ble til i Las Vegas, under en av guttas første turer over dammen og Willam Wiik Larsen a.k.a Nasty Kutt er co-produsent! Folket har etterlyst den, laget en haug med edits som flyter omkring på Soundcloud, Youtube etc. og det har vel eksistert en Club edit, som raskt forsvant. Denne låta har vært så stort etterspurt, og nå har de og Bekuh Boom teaset i flere dager med både låt og musikkvideo. I videoen har de fått med seg ingen ringere enn Danny Trejo! Du husker han kanskje fra Breaking Bad? Ja, det var hans hode som ble plassert på en skilpadde.

Money” lander med et brak, og jeg garanterer hundre prosent, at denne er addet på samtlige lister til helgens ablegøyer! Musikkvideoen finner du nederst i artikkelen.

Innholdsrike år

I 2014 ble hiten “Wild Eyes” signert på Dimitri Vegas & Like Mike’s plateselskap Smash The House og sammen med “Rays Of Light” og “For You” kan det vel sies at dette var vendepunktet for de to på veien mot internasjonal status. Samme år ble de nominert til “Årets nykommer” på Spellemann, hvor de også hadde live-opptreden.

2015

 2015 var nok et travelt år for Mikkel Christiansen og Simen Auke. De har spilt på Tomorrowland i Belgia og varmet opp for Avicii på selveste Ushuaia, Ibiza. Dermed har reisen mot det store utland for alvor begynt, og vi håper det blir flere muligheter for Mikkel og Simen til å vise hva de virkelig har å by på.

De gjorde kjempesuksess med de offisielle remixene av Imagine Dragons – “Shots“, Syn Cole’s – “It´s you” og Lea Rue’s “I Can´t Say No“. Disse har i skrivende stund drøye 90 (!) millioner streams på Spotify.  Flere uoffisielle remixer i form av tung future-house har de også lagt ut på sin Soundcloud-profil, som senere dessverre har blitt tatt ned.

 Gutta har en fantastisk særegen sound i sine melodiske houselåter. Deres siste single “Fly By Night“, med meget habile Tish Hyman som forøvrig er et ukjent navn for de fleste, viser til et godt eksempel på den typiske Broiler-sounden.

Vi kan dermed konkludere med at 2015 har vært et meget definerende, og svært vellykket. Så på vegne av alle i Housebloggen, ønsker vi Mikkel og Simen lykke til i årene som kommer. Undertegnede er meget spent på fremtiden! Merkenavnet Broiler, vil bare vokse og vokse.

Money på Spotify / iTunes / Beatport

Hva mener du?