Chris Lake – Sundown (Original Mix) Electro

Chris Lake – Sundown (Radio Edit) Electro

Chris Lake er en produsent som mestrer de fleste stiler, og har gjort seg bemerket i alle sjangre innenfor house opp gjennom årene. Sundown ble valgt som Essential New Tune i september hos Pete Tong, som lenge har støttet låten. Det er en tung låt med tunge dropp, men dette blir balansert ut av gitaren og vokalen. Sluppet på mektige Ultra i dag!

Norman Doray, Tawiah – Breakaway (Original Mix) Progressive Hot

Etter to-tre utsettelser er denne bangeren endelig ute! Samarbeidet mellom den britiske soul-vokalisten Tawiah og franske Norman Doray har resultert i en meget god låt, som imponerer på flere områder. Men først og fremst legger man merke til den perfekte vokalen, som hinter litt tilbake til den gamle divastilen som preget house for mange år tilbake. Det gjør heller ikke noe med en god oppbygning, struktur og et euforisk dropp. Kanskje Norman Dorays beste singel noensinne? Sluppet på One More Tune i dag, som tilhører Warner Music UK.

Promise Land feat. Sandy B – Never Be Lonely (Original Mix) Progressive

Promise Land feat. Sandy B – Never Be Lonely (Dub Mix) Progressive

Promise Land står for den nyeste singelen fra respektable Subliminal Records. God energi låten gjennom, og et bumpy dropp, men jeg vil ikke si at vokalen er så bra som den kunne vært. Heldigvis inkluderer releasen en dub-versjon!