Boysnoize Records til Oslo

21. April 16:16 | by | with 0 kommentarer

boys

Boys Noize, Djedjotronic og Housemeister

Det er bare å skrive i kalenderen at fredag 5. juni gjester Boysnoize Records Vulkan Arena. I fjor fylte Boys Noize utestedet The Villa og i år skal fjorårets suksess gjenskapes –  bare større og bedre. For denne gangen kommer Alexander Ridha, bedre kjent som Boys Noize, på besøk for å feire at hans plateselskap fyller 10 år. Ikke nok med det, Boysnoize Records har med seg både Housemeister og Djedjotronic i bagasjen på bursdagsfesten i Oslo. Support for kvelden er i tillegg Kids Love Bass som skal riste det hele i gang med det trioen kan best – nemlig å basse opp stemningen.

Det kan sies at Boys Noize, Djedjotronic og Housemeister er alle musikalske rebeller som nekter å fastlåses med gitte sjangere eller scener. Samtidig er de alle artister med en særegen sound som hovedsakelig stammer fra techno, men samtidig bredden og et godt øye til alt fra booty bass, acid house over til trap og electro. Den røde tråden er imidlertid at dette er tre DJer og produsenter som vet å skape en feststemt kveld.

5. juni blir derfor kvelden du kan oppleve Boys Noize som siden debutalbumet ”Oi Oi Oi” fra 2007 har etablert seg som en uredd artist assosiert med eksperimentering og kvalitet. Siste store gjennomslag kan sies å falle på en av hans midlere toner som ironisk nok var å finne på EPen med navn ”Go Hard Remix”. Her var låten Starwin (Bounce Version) en låt som fikk stor rekkevidde og oppmerksomhet gjennom det faktum at det er en ekte feelgood-låt.

Boys Noize har bygget opp en solid låtkatalog og skiller seg ut med sine unike vekslinger av industrielle og harde toner og sine mildere elektronika toner. Kort oppsummert er Boys Noize ADHD-kiden til Kraftwerk og Benny Benassi; en innovativ og allsidig liten rakkerunge.

I underkant av 30 artister står under Boysnoize Records paraplyen. Derfor kommer ikke Ridha alene til Oslo på sitt 10 års jubileum. Med seg på bursdagsfeiringen kommer også Djedjotronic aka Jeremy Cottereau som fikk sitt gjennombrudd i 2012 med sitt femte album “Walk With Me”. Et album som ga han sjansen til å lage remixer av artister som Tiga, Birdy Nam Nam, Chromeo og sjefen selv Boys Noize.

Ikke nok med det vil også Housemeister stå på Vulkan Arena 5. juni. Ut fra sin egen bio kan jeg tydeligvis dra min sammenligning lengre om at hvis Boys Noize er ADHD-kiden til Kraftwerk og Benny Benassi så er Housemeister ”Wie Kraftwerk auf LSD” – altså Kraftwerk på LSD.

Så da er det egentlig bare å avslutte med Boys Noize sin In Session mix som akkurat ble sluppet på Mixmag. En mix som kun inneholder låter gitt ut på Boysnoize Records – så her har du den perfekte oppsummeringen på herligheten. Faller dette i smak og vekker din interesse for en fredag i Oslo by? Event finner du her: https://www.facebook.com/events/1475684612672959/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>