Boiler Room: Motor City Drum Ensemble

den mai 8 | av | med 5 kommentarer

summers coming

Motor City Drum Ensemble gjestet Boiler Room sist torsdag. Resultatet ble tidenes sommermiks!

Det er sjeldent jeg har måtte anstrenge meg for å sitte stille på lesesalen, men når jeg satt på dette Boiler Room-settet fra Danilo Plessow, bedre kjent som Motor City Drum Ensemble, så var det helt umulig å holde igjen. Et 55-minutters set fylt med så masse funk, så masse soul og så masse disco er helt umulig å ikke like. Jeg tror jeg har delt dette settet med samtlige av vennene mine og tilbakemeldingen fra alle er den samme: «For et sinnsykt kult set!»

Selv trodde jeg Motor City Drum Ensemble var mer house/deep house, men her blander han mesterlig sjangerne house, soul, funk og ikke minst disco. Jeg sa til meg selv første gangen jeg hadde hørt igjennom settet at den som ikke liker dette eier ikke sjel, og enda verre, eier ikke musikksmak. Mulig det er en smule bombastisk av meg å slenge ut en slik påstand, men det er nå min mening.

Vi inkluderer ofte Boiler Room-set i Underground Fix, men hva synes dere om at vi lager egne artikler om denne typen set når vi kommer over de? Si din mening i kommentarfeltet etter du har danset deg gjennom dette fantastiske settet av Motor City Drum Ensemble!

Si din mening!

heutZe sier:

Dette er det jeg har klart å oppdrive av tracklist

[00] Stephen Encinas – Disco Illusion
[05] House Of Downtown – Bodymove
[10] Nick Holder Presents Fruit Loops – Dance, Dance, Dance
[12] Black Traxx – Doctor’s Housecall
[16] JV – EditChannel XXX
[20] Gwen McCrae – Keep The Fire Burning
[25] Mouzon’s Electric Band – Everybody Get Down
[28] ?
[31] ?
[37] Ma Foom Bey – Cultural Vibe
[41] Thompson & Lenoir – Can’t Stop The House (Vocal Mix)
[45] Made in USA – Never Gonna Let You Go (Theo Parrish Re Edit)
[51] The Whatnauts – Help Is On The Way

stian sier:

Denne mixen har gått på repeat her de siste 24 timene! Helt sinnsykt så bra han spiller. Men er det mulig å få en tracklist? Massevis av deilige låter i den mixen!!

Pk sier:

Yay. Deilig sett å høre på mens man lager seg litt egg og bacon og nyter en bedre kaffe.

Incognito sier:

Hele settet er fantastisk, men fra ca. 13-14 minutter blir det helt vilt! :D

MathiasH sier:

vilt sett! flere sånne poster!