popp

Miike Snow – Bavarian #1 (Say You Will) (Dimitri Vangelis & Wyman Extended Mix) Progressive Hot Beatport

Jeg klarer ikke helt sette fingeren på hvorfor, men så og si hver eneste gang jeg hører en remix av Miike Snow låter så faller det umiddelbart i smak og dette er intet unntak. Vangelis & Wyman gir oss en saftig proglåt med masse energi og gode vibrasjoner, flott akkompagnert av Miike Snows alltid fortreffelige vokaler. Den svenske duoen har levert flere gode slipp i år og det er nok garantert mer i vente i det neste!

Jean Elan & Cosmo Klein – All About Us (Pyero Remix) Electro Beatport

Kroatiske Pyero er tilbake med nok et godt slipp. Den ungen produsenten som satte seg rått og brutalt på kartet med låten Olé tidligere år leverer nok en låt i sin særegne stil. Stilen er riktignok ikke alt for langt unna mye annet vi hører, men det er de små detaljene som gjør at dette skiller seg ut fra hopen.

Uppermost – Flow (Original Mix) Indie / Nu-Disco Hot Blogg (Free dl) | Soundcloud (previews)

Uppermost gav ut et helt album med gratislåter her om dagen, inkludert er flere digge, rolige indielåter med samples fra flere forskjellige kommerse låter. Flow var den jeg synes passet best for bloggen og har samples fra flere låter deriblant Justice, Daft Punk og Rockwell og en jeg har på tunga med ikke husker hva heter (sjekk hvor mange du klarer å finne og legg igjen i kommentarfeltet!). Anbefaler alle å ta en lytt til alle låtene her, og laste ned alle låtene fra lenken over.

+++

Zedd feat. Foxes – Clarity (Vicetone Remix) Progressive Soundcloud (Free dl)

Prok & Fitch & Simon Doty – Days Of Glory (Original Mix) House

The Cube Guys feat. Rudy – The Whistle (The Cube Guys Mix) House Beatport