Avicii til Døgnvill! Vinn festivalpass!

den august 22 | av | med 376 kommentarer

Avicii1

Neste helgs store happening skjer i (hold deg fast) Nordens Paris, Tromsø! Nord-Norges største musikkfestival, Døgnvill går av stabelen! Avicii og Faithless kommer, og vi deler ut to festivalpass!

Vidundergutten Tim Bergling, bedre kjent som Avicii, har allerede i en alder av 23 år rukket å bli en av Nordens største eksportører av musikk. Helt siden han i 2010 slapp Seek Bromance og My Feelings For You har nåla bare pekt oppover for stortalentet.

Avicii kom i fjor på 3. plass(!) på den årlige DJ-kåringen utført av DJ Mag Top 100, bare slått av veteranene Tiesto og Armin Van Buuren. Hadde listen vært målt i salgstall hadde det riktignok sett helt annerledes ut! I 2011 og 2012 herjet han med monsterhitten Levels, og toppet listene i hele ni(!) land! 

Partysvenskens nyeste hit Wake Me Up har toppet listene i Norge i syv(!) uker allerede, og virker ikke å vrikke seg ned fra tronen med det første! Med utallige hits på samvittigheten og et nytt album på trappene kan dette umulig bli annet enn en legendarisk kveld på Valhall i Tromsø!

I tillegg til Avicii stiller også Faithless som representant for EDM-sjangeren! Mange vil si at disse legendene var med på å definere mye av sjangeren, og det finnes liten tvil om at bandet har hatt stor innvirkning på ravekulturen som oppstod på 90-tallet! Bandet er egentlig lagt ned, men de to største stjernene, Maxi Jazz og Sister Blizz reiser enda rundt med et slags DJ-set/delvis liveopptreden. Undertegnede gleder seg HELT SJUKT til å hoppe opp og ned til låter som Insomnia og God Is A DJ!

Oppdatert! Vinnerne er:

De to heldige vinnerne av festivalpass er Birgitte Falck og Petter Åsheim Rasmussen. De vil bli kontaktet for informasjon om hvordan de mottar billettene. Takk til de nesten 400 andre som deltok!

Døgnvill // Facebook

Si din mening!