Avicii er mannen alle prater om for tiden. Han har hatt mange remixer og låter på toppen av listene og er ettertraktet over hele verden. Norgesbesøket hans er rett rundt hjørnet og nå skal han spille på Sensation White i Russland 12 Juni. Den nyeste sangen hans, Toni Braxton – Make My Heart (Avicii’s Replacer Mix), har release dato snart og da hadde det vært best for alle at den blir gitt ut her på housebloggen :D

Hvis dere hjelper oss med å få den hit vil det åpne flere dører i fremtiden så vi kan gi ut de nyeste releasene, den nyeste musikken og nyhetene til dere som gjør housebloggen så bra. Og vi viser at i Norge er det mange Avicii fans som venter på at han skal komme til Oslo etter sommeren :)

Måten det gjøres på er ganske enkel. Flest mulig stemmer “housebloggen.no” på hans fan side på facebook(link nederst), så kommer Toni Braxton – Make My Heart (Avicii’s Replacer Mix) låten til oss!! Finn den siste statusen hans og skriv “housebloggen.no” i kommentar feltet. Deadlinen er 12 Juni.

Tusen takk til alle, vi har fått mye støtte og vil gjøre alt for at dette blir en super sommer med masse house musikk! :D Her har dere en teaser av sangen, ENJOY!

Avicii, facebook

Sensation Russland