Avicii ft. Aloe Blacc – Wake Me Up

den juni 20 | av | med 0 kommentarer

Wake Me Up

Vi slang ut previewen av denne rett før bloggen ble redesignet, og det tok ikke mange dagene før hele versjonen var å finne i butikker, spotify etc. Det er ikke så voldsomt mye mer å si om låta enn det som allerede har blitt sagt, så jeg kan heller gi dere «my two cents». Jeg var en av de som lo rått av Aviciis opptreden på Ultra, og latterliggjorde hele opplegget. Men nå som vi får høre resultatet som en selvstendig låt, angrer jeg meg. Han fortjente rett og slett ikke den hånen han fikk, for selv om det virket rimelig malplassert der og da, har iallefall samarbeidet med Aloe Blacc resultert i hva jeg vil kalle et fantastisk stykke musikk. «Wake Me Up» er alt det en morsom og uformell eksperimentering skal være, og kommer garantert til å bli spilt i stykker fremover. Så gjenstår det å se hvordan mottakelse Avicii får når han inntar scenen i Kristiansand 6. Juli, om jeg burde ta med meg ridestøvler med sporer, eller fyre opp hårgelen og klinke til med sleiken og nevepumpingen. Hva tror du?

Si din mening!