Steph

This user hasn’t shared any biographical information


Posts by Steph

Feels So Good (Tristan Garner Remix)

Armin van Buuren ft. Nadia Ali – Feels So Good (Tristan Garner Remix) Progressive Hot

Det er ingen tvil om at dette er en massiv remix fra franskmannen. Han hadde også verdens beste utgangspunkt når han skulle remixe denne låten, men likevel overrasker han med en strøken bigroomlåt med kommersiell appeal. Vokalen til Nadia Ali er som vanlig bra, uten at denne remixen får ut det beste av den. Den starter forholdsvis rolig, men bygger seg sakte og sikkert opp mot et bra klimaks i det droppet kommer. For noen drums..

Niels Van Gogh & Daniel Strauss – M.U.S.I.C. (Original Mix) House

Niels Van Gogh & Daniel Strauss har i det siste levert så det holder, og denne energiske duoen smeller igjen til med en herlig funky låt med et eksepsjonelt godt driv og trykk i droppene. Ikke miss denne peak-timeren om du digger skikkelig house!

Alexander Technique & Junior Sanchez – One Day They Love You (Original Mix) House

Dette var i utgangspunktet en forfriskende kul houselåt fra disse to, men hva skjedde i andre-droppet? Det første er bra, men så ble det bare merkelig. Sluppet på legenden Todd Terry’s InHouse Records.

Oslo Live presenterer: Groove Armada / Leftfield

Den anerkjente DJen Pete Tong har i disse dager plukket ut de femti beste danselåtene fra de siste tjue årene til en avstemning på BBC. Med på den ærefulle listen er Groove Armadas ”Superstylin”, som var en del av duoens andre album “Vertigo” (1999). Slippet av “Vertigo” gjorde Groove Armada til superstjerner over natten, og sørget for at de tok steget opp blant verdens største elektronikagrupper, i godt selskap med bl.a. Daft Punk, Chemical Brothers og Underworld. Siden den gang har Groove Armada headlinet gigantiske festivaler som Glastonbury og Coachella, og nå er de klare for Oslo for FØRSTE GANG!

Groove Armada har i de senere årene gjort en sjangermessig dreining i retning av house, og dermed er de like relevante nå som de var på slutten av 90-tallet. I 2010 slapp de albumet “Black Light” til overdrevent rosende anmeldelser, og de har siden det headlinet festivaler fra Australia til Moskva. Og hvis ikke det var nok, så ble duoen også Grammy-nominert i kategorien “beste nye elektroniske album”.

Med RED LIGHT-showet går Groove Armada tilbake til sine røtter. I god ånd fra de gamle warehouse-festene, blåst opp i stadionformat, skal de gjøre et show på Oslo Live som du skal lete lenge etter å matche. Her får du en spektakulær laserrigg, videoprosjektering ut av en annen verden og et lysshow som vil lyse opp Oslo-himmelen når de går på scenen en halvtime etter solnedgang.

 

Leftfield

Leftfield er et av de største bandene fra den mektige engelske elektronika-scenen, sammen med Prodigy, Chemical Brothers, Underworld og The Orb. Duoen Neil Barnes/Paul Daley var en av de første til å blande house med dub og reggae, og av de første elektroniske artistene til å inkludere live-vokaler under liveshow. Deres første album, Leftism, var sjangerdefinerende og er en klassiker av rang, med uforglemmelige låter som Open Up med Sex Pistol-vokalist John Lydon, og Afro Left som fremdeles får dansegulvet til å koke.

Leftfield er ikke kjent for å spare på kruttet under live-opptredener, og har fått et rykte på seg om å alltid spille høyest. I juni 1996 spilte Leftfield på Brixton Academy, og da var bassen så drøy at det regnet støv og småbiter fra taket, noe som resulterte i at Leftfield ble utestengt fra arenaen – som senere ble opphevet. Uansett sier det litt om hva slags basstoner dette bandet fyrer av mot deg, og skal vi tro diverse anmeldelser, så er det som å oppleve et jordskjelv.

I en anmeldelse fra groove.no kan man lese følgende: “Leftfield slo fullstendig knock-out på resten av Quart-artistene lydmessig. Fugler forlot sine reder, varg og bjønn for langt til skogs, folk holdt febrilsk på verdisakene, og mobilnettet brøt sammen. Bakken ristet og kropper svaiet, her hadde vi med en lydinvasjon å gjøre! Tidligere på dagen hadde jeg sett litt av Sonic Youth, som jeg syntes hadde et herlig trøkk, men det var bare småtterier i forhold til Leftfield. Leftfield sprengte grenser, og sannsynligvis en trommehinne eller to. Bendiktsbukta var stappfull og folk sang, ropte, hoppet og hoiet i takte med Leftfields harde elektro dub. Man sovnet ikke med det første den kvelden.” – Quartfestivalen, år 2000

K2 / For Your Love

Kryder – K2 (Original Mix) Progressive   Hot

Etter suksessen med ‘Zero 76′ og ‘Mush Mush’ fyrer Tiëstos label Musical Freedom nok en gang av et kraftig skudd rettet mot de store gulvene. Armert med en massiv bigroom-lead som har den spesielle egenskapen til å treffe absolutt nesten alle, så er denne låten intet mindre enn et effektivt våpen alle DJs bør ha med seg hvor enn de spiller. Support av Swedish House Mafia, David Guetta, Thomas Gold, Tiësto, Calvin Harris, Pete Tong, Alesso, Avicii ++

Chocolate Puma feat. Colonel Red – For Your Love 2011 (Original Mix) House

Zki & Dobre, bedre kjent som Chocolate Puma gjør en herlig coverversjon av Yardbirds – For Your Love (1965). Den er enkel, men samtidig sexy og utrolig catchy! Chocolate Puma er en av de få houseartistene som pumper ut låt på låt uten å skuffe. The Midas Touch!

Cry (Just A Little) (Olav Basoski Remix) ++


Bingo Players – Cry (Just A Little) (Olav Basoski Remix) House Hot

  Vi har postet denne før, men det var ikke i full bitrate og lengde, noe denne er. Uansett, det er en kul remix av Bingo Players’ sommerhit ‘Cry’ som anbefales å gi spilletid de kommende månedene. Olav Basoski har liksom ikke revolusjonert låten, men han har gitt den litt mer trøkk i kicksa og droppet, og den helt spesielle egne Basoski-feelingen med effekter og funk – veldig diggbart!

Florence And The Machine – You’ve Got The Love (Mark Knight Remix) Progressive

  Ennå en repost, da den leaket en måneds tid tilbake som ‘You’ve Got The Love (Mark Knight Bootleg)’ – det skulle midlertidig vise seg at låten skulle få en offisiell release på selveste Toolroom Records, så dette er versjonen fra beatport. Ellers er det et progressivt mesterverk fra Mark Knight, som minner meg veldig om remixen hans av Faithless – Music Matters, som for mange definerte den moderne sounden av progressiv house tilbake i 2009. Dette er en tidløs remix av denne ellers herlige låten.

Marco V – Unprepared (Recharged Original Mix) Progressive

  Om Marvo V leverer eller ikke er egentlig ikke noe å lure på. Som vanlig er produksjonen bunnsolid, og ender i et solid smell i siste droppet. Det eneste som hindrer denne i låten å være en epic og tidløs progressiv banger er den litt merkelige vokalen i breaket, men ja, det kommer helt sikkert en dub-versjon. Leaden gir gåsehud og mer til, love it!

Dave Darell – Keep Your Hands Up (Anthem Dub Mix) Progressive

  Personlig er jeg ikke så fan av Dave Darrell, men denne gangen har han virkelig fått til en veldig deilig låt. Passer best til dere som liker litt mer kommersiell house med sommerlig preg. Da kan denne fort bli en av deres mest spilte i sommer! Både fengende og sjarmerende, avslappende og energisk på samme tid – flott låt av tyskeren.

Felguk – Blow Out (Original Mix) Electro

Av en eller annen merkelig grunn har denne låten vært på vent i sikkert over et halvt år, til stor frustasjon fra Felguks fans. Endelig har den brasilianske duoen fått ut låten på Dongle Records. Fullversjonen er litt annerledes enn hva jeg forventet meg, hvertfall i strukturen av låten. Liker veldig godt at låten bygger seg opp såpass lenge som den gjør før det første droppet! Hva mener dere? Hot or not?

+++

Arty – Around The World (Original Mix) – RIP by HouseBloggen.no

Album: Dinka – Tales Of The Sun

 

Dinka er en sveitsisk produksjonsduo som består av Chris Reece og DJ Tamara. Selv om veldig mange har trodd at Dinka bare består av én jente, så er dette altså ikke tilfellet – men DJ Tamara har opptrådt på gigs som Dinka. Duoen har gjennom flere år markert seg sterkt i den progressive sjangeren med catchy og harmoniske melodier. De har også produsert downtempo-låter med stor suksess, som også er en del av dette albumet. Enten du er ute etter klassisk progressiv house, vocal progressive eller downtempo chill-out låter for de late dagene og solnedgangene, så finner du garantert en favoritt i dette albumet!

Download!

 

Pryda – Mirage / Juletider / With Me [PRY020]


Det har vært knyttet stor spenning til release nr 20 fra Pryda Recordings, ettersom Prydz slapp ‘Illusions’ og ‘Glimma’ som nr 19.5. Hypen spredte seg videre da sjefen selv uttalte at denne EP’en var “spesiell” for han. Vi kan hvertfall trygt konstatere at kongen av progressiv house er tilbake, og at resultatet som vanlig er fortryllende!

‘Mirage’ er fra før kjent som ‘Global Gathering ID 02′, og ‘Juletider’ var kjent som ‘Berns Electro ID’.

 

Pryda – Mirage (Original Mix) Progressive

Pryda – Juletider (Original Mix) Progressive

Pryda – With Me (Original Mix) Progressive

 

Vi gleder oss til å se Eric Prydz (Pryda) som en av headlinerne på Extrema Outdoor 2011!

 

Rotunda

Nari & Milani, Cristian Marchi feat. Shena – Take Me To The Stars (Alvaro Remix) Electro
Typisk dutchlåt med en kommers sound, men så absolutt ikke av det mest ekstreme slaget. Gode vokaler, bra arrangering og et perfekt dropp gjør dette til en club-stomper alle kan like, og som enhver DJ bør vurdere å gi plass i cdmappen sin! Det skal nevnes at låten kunne vært dobbelt så bra uten visse småirriterende elementer.. det enkle er ofte det beste.

Dj Tonio – Get The Funk (Oliver Giacomotto Remix) Tech House
Oliver Giacomotto leverer alltid bunnsolide produksjoner, og dette er nok en tech-stunner av den velkjente franske produsenten. G-G-G-G-Get the funk!

Mike Newman & The Viron – Lady (Crazibiza Remix) House
Crazibiza har blitt en gjenganger på bloggen her, rett og slett fordi de alltid leverer jackin’ house uten kompromisser, og denne er intet unntak! Med Crazibiza vet man hva man får: smittende og leken house som passer for alle!

Pink Fluid – Noise In Da House (Original Vocal Mix) House
Mauro Mondello & Dave Kurtis (Pink Fluid Remix)
House
Pink Fluid er en italiensk duo som gjør det godt på Beatport for tiden, og det er ikke så rart – låtene deres er herlig funky! Absolutt noe å spille i sommer.

Markus Schulz & Jochen Miller – Rotunda (Original Mix) Trance Hot
Dette er ikke en tranceblogg, men noen låter fortjener virkelig en plass. Veteranene Markus Schulz & Jochen Miller leverer her en mektig låt med en fantastisk lead! De to har visstnok vært store fans av hverandres produksjoner lenge, og fikk endelig tid til å gjøre en låt sammen etter Miami Music Week. Særlig originalt er det vel egentlig ikke, men det er likevel en banger av dimensjoner. Har alltid digget sounden til Jochen Miller. For meg virker det som han nailer hver eneste låt han gjør.

PROFF – Interstellar / Steps

PROFF – Interstellar (Original Mix) Progressive
PROFF – Steps (Original Mix) Progressive

Russeren PROFF leverer nok en gang en genial progressiv EP, med den 80-talls inspirerte ‘Interstellar’, og herlig sommerlig progressiv house i ‘Steps’.  ‘Interstellar’ blander en varm analog funk med de herlige drømmende melodiene som kun denne type låter kan gi deg. ‘Steps’ er en litt dypere progressiv låt som skaper den helt spesielle atmosfæren med lette twinkle-melodier. Stilen kan minne om Michael Cassette, bare litt mer intenst.

Skrillex – More Monsters & Sprites

Skrillex – First of the Year (Equinox) Dubstep
Skrillex – Ruffneck (Flex) Dubstep
Skrillex – Ruffneck (FULL Flex) Dubstep
Scary Monsters and Nice Sprites (Dirtyphonics Remix) Drum & Bass
Scary Monsters and Nice Sprites (Phonat Remix) Electronica
Scary Monsters and Nice Sprites (The Juggernaut Remix) Dubstep
Scary Monsters and Nice Sprites (Kaskade Remix) Progressive

Last ned alle filene i en zippet mappe  her!

Scary Monsters and Nice Sprites (Kaskade Remix)

Skrillex – Scary Monsters And Nice Sprites (Kaskade Remix) Progressive   

Kaskade har tatt en av Skrillex’ aller største hits og gjort den om til en deilig progressiv “ballade” (hvertfall i forhold til utgangspunktet), som på ingen måte gjør skam på originalverket. Meget god remix fra mannen som gjester Norge @ Oslo Live den 24 juni. Vi gleder oss til å høre denne live! Etter reaksjonene fra crowden da han spilte låten @ Beyond Wonderland å dømme – så fungerer den utmerket!

Mord Fustang – A New World (Original Mix) Electro

Mord Fustang har hittil vært et friskt pust i electrohousen, og har på kort tid bygget seg opp en stor fanbase. Det er som alltid en god produksjon, og ‘A New World’ skuffer ikke, men personlig mener jeg at unggutten fra Tallinn kan bedre. Er sikker på at mange av dere vil digge denne, så sjekk den ut.

Kid Massive & Peyton – A Little Louder (TV Rock Remix) Progressive

Kid Massive skuffet litt med originalen, men den australske duoen TV Rock har derimot gitt låten det trykket den fortjener! En relativt simpel låt, men som smeller bra fra seg.

NDKj, Luigi Rocca – We Will Rock You (Original Mix) House

Digge trommer, digg chant og forførende rytme = sexy house fra veteranene NDKj & Luigi Rocca, signert Hotfingers Records. Ooooo-oooo!

Stephan Luke – Body Talk (Original Mix) Progressive

Miami-baserte Stephan Luke fyrer av en eksotisk singel på Subliminals lillebror Sondos Records. Dette er den typiske låten du enten digger eller hater, alt etter hva slags sound du er komfortabel med, men alt i alt er det en god låt med godt potensiale for gulvet! Personlig liker jeg den veldig godt, og det forventes at den gjør det bra på Ibiza i år.

+++

Dave Kurtis – Everybody Up (Original Mix) House
Samuele Sartini feat. Katherine Ellis – Jumping (Crazibiza Vocal Remix) House