Steph

Steph

(31 comments, 198 posts)

This user hasn’t shared any profile information

Posts by Steph
ultra-music-festival-live-sets-main-stage-youredm

Ultra Music Festival – Live Stream Opptak

0

ultra-music-festival-live-sets-main-stage-youredm


Hardwell


Nicky Romero


Knife Party

84dab7a4

White Noise

3

84dab7a4

Disclosure Ft. AlunaGeorge – White Noise (Original Mix) House Hot Beatport

White Noise er enkelt et av mine favorittslipp hittil i 2013. De to brødrene fra London som utgjør Disclosure har i det siste hatt kraftig medvind, og seiler opp til å ha enormt stor suksess i 2013. Ikke bare nådde singelen Latch med Sam Smith en imponerende 11. plass på UK Singles Chart, men White Noise har peaket på en enorm andreplass!

Hipsterhouse og kommersielt vil noen si, men ja – still pretty damn good. Strukturen i låten er meget god, og alle elementene fungerer perfekt sammen med AlunaGeorge’s unike, sjelfulle vokal. Dette er friskt og dynamisk. Jeg håper Disclosure får all den suksessen de fortjener – så lenge de fortsetter i samme spor!

Hva synes dere om White Noise? PS: Debutalbumet kommer til sommeren!

8257939411_e494f70762_z

Helix (Gesaffelstein Remix)

1

8257939411_e494f70762_z

Justice – Helix (Gesaffelstein Vision Remix) Indie/Nu-Disco Hot

Vidunderbarnet Gesaffelstein har gjort det igjen! Denne franskmannen har hatt mange sinnsyke produksjoner det siste året, og gjør kun sin egen greie. Det står det respekt av! Her tar han electro-rock anthemet Helix fra Justice og helomvender det til en helt ny låt. Blytungt og mørkt industrielt driv i 117 bpm med lag på lag av fete lyder, vokalchops og cowbells gjør dette til en symfoni i en helt egen klasse.

Justice –  Helix (Domenico Torti’s Headspin Remix) Indie/Nu-Disco

Domenico Torti gjør sin Ed Banger-debut med denne remixen av Helix. Den Paris-baserte produsentens versjon ligger nærmere originalen i den generelle sounden, men har en ganske grimy arrangering. Headspin beskriver kanskje mye. Ikke i nærheten av den geniale Gesaffelstein remixen, men en artig remix.

Beatport

6139663563_0d7d57c2ed_z

Just One Last Lift Off (Project 46 Mashup)

0

6139663563_0d7d57c2ed_z

To hardstlående mashups for settene dine i 2013!

Avicii vs. Showtek & Justin Prime – Cannonball Silhouettes (MADEin82 Mash) Progressive

David Guetta feat. Taped Rai & W&W – Just One Last Lift Off (Project46 Mash) Progressive

5037492464_e58788b6bf_z

Closer (Sultan & Ned Shepard Remix)

1

5037492464_e58788b6bf_z

Tegan and Sara – Closer (Sultan & Ned Shepard Remix) Progressive Hot Beatport

Jeg har alltid vært fan av Sultan & Ned Shepard, fordi de har hatt noen virkelig briljante produksjoner og remixer gjennom årene. I det siste har de, som alle andre hoppet på trenden om at alt skal være så hardt og eksplosivt som overhodet mulig – men ikke her! Denne remixen bærer den gamle, lette sounden deres, som er ganske lett å like! Kommers og fryktelig catchy. Tumbs up!

The xx – Fiction (Funkagenda Bootleg Re-Edit) Progressive

Funkagenda er muligens en arrogant fyr som ikke er redd for å si hva han mener om andre, men han er virkelig dyktig på det han gjør. Her tar han det nydelige utgangpsunktet fra The xx og gjør det om til et bra stykke progressiv house. Det er enkelt, og det må det også være for at det skal fungere på denne låten.

Tommy Trash vs Bingo Players – Truffle Pig Cries Just A Little (MADEin82 Mash) Progressive

Artig mash fra MADEin82. Denne karen har et par andre interessante mashups på soundclouden sin, blant annet denne av Cannonball og Silhouettes (som dessverre var litt vanskelig å få tak i).

skrillex-leaving

Skrillex – Leaving EP

8

skrillex-leaving
Skrillex bestemte seg plutselig for å gi ut en tre-spors gratis EP gjennom OWSLA’s abonnementstjeneste The Nest, til en blandet reaksjon fra fansen. Scary Bolly Dub har figurert i settene hans i månedsvis nå, mens de to andre låtene er nye. Selv sier han at den kun var ment som en DJ-tool, og aldri skulle slippes. Gammelt gjort nytt beskriver vel låten best, da dette er en gjenopplevelse av Scary Monsters and Nice Sprites, sammen med plenty av andre samples. The Reason har fått god mottagelse fra fansen, selvom den i mine ører er litt kjedelig. Det er tydeligvis bare å forvente mer og mer Trap i fremtiden, da større produsenter baner vei for at denne sjangeren for alvor skal feste seg i EDM-sirkuset. Til slutt avsluttes EP’en med Leaving, en behagelig downtempo låt – men det er også egentlig det. Ikke noe spesielt ved denne.

Skrillex – Scary Bolly Dub Glitch Hop/Trap

Skrillex – The Reason Glitch Hop/Trap

Skrillex – Leaving Electronica

7905874254_871d069521_b

Sensation Amsterdam 12 Aftermovie & Making of

3

7905874254_871d069521_b

Ny aftermovie fra Sensation Amsterdam, med årets nye konsept «Source of Light». Her ser man hvor fantastisk Sensation er på sitt beste, og dette konseptet ser virkelig ut til å levere det showet man har kommet til å forvente at dette arrangementet leverer! Her har du 60 minutter med deilig housemusikk og atmosfære, så det er bare å ta seg tid til å se! Under kan du se en video som viser hvordan hele showet er bygget opp, og hva som skal til for å lage en produksjon av denne størrelsen – veldig interessant det også!

God fornøyelse.

alesso2

When I See You (Alesso Mix)

4

alesso2

Arty – When I See You (Alesso Remix) Progressive Hot Beatport

Sebastian Ingrosso’s Refune Records avslutter året med en banger fra Arty, med Alesso’s lille magiske «touch». En super låt er det, men her skal Arty ha mer cred enn Alesso. For hva har han egentlig endret ved låten? Synthene er noe endret, og det generelle drivet i låten er litt bedre, men det er ingen remix. Vi ser her det samme Axtone gjorde med Michael Calfan’s Ressurection og Feenixpawl & Ivan Gough’s In My Mind – dog i In My Mind forbedret Axwell låten betraktelig fra hva den var, og originalen ble senere sluppet. Det blir den ikke her.. litt merkelig er det, for man skulle tro Arty er et stort nok navn til å sørge for at låten blir en suksess for Refune uansett, men ja – en verdig låt å runde av året med for Arty og Alesso.

7217839946_80eb8d6eec_z

Annie’s Theme

7

Perfecto All Stars – Reach Up (Marco V Remix) Progressive

Reach Up ble opprinnelig sluppet i 1995 av Paul Oakenfold, under monikeret «Perfecto Allstarz», og ble en stor hit på dansegulvene verden over. De fleste av dere vil sikkert kjenne igjen låten fra Alex Gaudino’s Watch Out, som ble sluppet i 2008 og som på nytt gjorde sitt inntog på hitlistene. Nå er det igjen tid for å puste nytt liv i denne låten, og Marco V sørger for en slagkraftig remix med sin techy progressive signaturstil.

Afrojack – Annie’s Theme (Original Mix) Electro Hot

Afrojack er tilbake i sitt rette element; enten elsker du det, ellers så hater du det. Dype subby kicks, bleeps og et meget dirty, særegent lydbilde. Annie’s Theme skriker Afrojack med en gang låten dropper! Vi vil gjerne høres deres synspunkter på denne vanvittige låta!
‘ 

4518940510_08944cd7db_z

Same Thing (Chocolate Puma Remix)

6Funky weekend!

Ben Westbeech – Same Thing (Chocolate Puma Mix) House Hot

Tommyboy – Can You Feel It (Metodi Hristov Remix) House Hot

DJ Dan – Out Of Nowhere (Original Mix) House

Franky Rizardo – Bumba Meu Boi (Original Mix) House

 

6281248477_d4e00de495_z

Diamonds (WeSmile Remix) / Cazzette Remixes

2

Rihanna – Diamonds (WeSmile Remix) Progressive

Den svenske duoen WeSmile presenterer sin nyeste remix, denne gangen av Rihanna. Igjen leverer de et publikumsvennlig/kommerst lydbilde, og man kan høre progresjonen de har hatt produksjonsmessig den siste tiden. Dette er en finfin remix av som passer veldig godt til teksten og vokalen. Jeg tror vi kommer til å høre mye fra WeSmile i tiden som kommer, for de har absolutt ennå mer å gå på. Så gjenstår det å se hvordan de utvikler sounden sin.. Håper de tør å være litt mer eksperimentelle enn de har vært hittil!

Erick Morillo & Eddie Thoneick ft. Shawnee Taylor – Stronger (CAZZETTE’s Silky Remix) Electro

Kathy Brown, Sol Brothers – Turn Me Out (Turn To Sugar) (CAZZETTE’s Swiftly Remix) Electro

Ben Westbeech – Something For The Weekend (CAZZETTE’s Strictly Remix) Electro

Jay-Z & Kanye West – Niggas In Paris (CAZZETTE & ASH That Shit Cray Bootleg) Electro

En annen svensk duo, mer etablerte Cazzette må sies å ha hatt et fantastisk år hittil. Det har nok mye å gjøre med godt management, men selvsagt har gutta også stort talent og innovasjonsevne. Det at de allerede spiller mainstage på flere av verdens største elektroniske musikkfestivaler er intet annet enn imponerende, selv om manager Ash Pournouri sannsynligvis skal ha mye av takken for det. Disse fire remixene representerer etter min mening ikke det beste Cazzette har gitt ut, men de er alle spennende og gode remixer av kule låter – både hardt og mykt! Dessuten viser de bredden Cazzette har – fra den skitne remixen av Something For The Weekend til dub-house sounden de ble kjent for i Turn Me Out, til den småcrazy tolkningen av Niggas In Paris og til slutt «silkemyke» Stronger.

7047796825_4ac1ca0a78_z

New York

0

Fresh, funky, bangin house!
‘ 

NiCe7 – New York (Original Mix) House Hot

Josh The Funky 1 & Andrey Zenkoff – Kiss My Lips (Original Mix) House

 

Tony Montana & Vanilla Creep – Just Dance (Mike Newman Reconstructed Club Mix) House

 

Steph’s RSS Feed