S Man

This user hasn’t shared any biographical information


Posts by S Man

Sensation Oslo: Bio Benny Benassi

 

En av de virkelig store gjennom tidene, selveste Benny Benassi gjester Telenor Arena 16 April!

Italieneren tok verden med storm når Satisfaction ble sluppet i 2002. Den viste seg og skulle bli en av tidenes club bangere. Electro som sjanger ble betydelig større etter denne og har vært inspiriasjon for mange i årene etter. Musikkvideoen med deilige damer og ”big tools” spilles fortsatt på musikkanalene på tv. Den har blitt en av de mer kjente housevideoene. I tillegg til Satisfaction ble f.eks. I Love My Sex, Born To Be Alive og Turn Me Up store på utesteder rundt i verden.

Benny og fetteren Alle Benassi, startet med DJ’ing på 80-tallet. Senere startet de å produsere og ble bedre kjent som Benassi Bros. Sammen har de produsert låter som Illusion, Hit My Heart og Every Single Day.

Benassi har vært verden rundt. Han har spillt på festivaler som Coachella, Electric Daisy Carnival, Ultra Music Festival og WMC for og nevne noen. I tillegg til og være headliner på de store festivalene har han ristet i filler klubbene rundt om i verden.

I tillegg til og ha en lidenskap for house musikk, er sykling veldig stort for Benny. I fjor høst syklet han fra klubb til klubb på USA’s vest kyst. Han har likt sykling siden han var 6 år og bestemte seg for å kombinere disse i en uvanlig turne.

Marco Benassi som han heter, startet også plateselskapet Pump-Kin Music. Der skal han primært fronte nye og uoppdagede producere.

Den typiske “Benassi-sounden” finner vi igjen i f.eks Rockin’ High men det musikalske mangfoldet til BB har han vist mer og mer av de siste årene. Han har gitt ut gode låter i sjangere som går fra Electro til Trance. Ganske nylig kom Cinema. Den har blitt remixet av flere artister som f.eks. Congorock, Skrillex og Laidback Luke. Orginalen har en fengende vokal og et mer kommerst lydbilde. I løpet av året kommer han med nytt album. Det har fått navnet Spaceship og vil bli sluppet på Ultra Records.

Til slutt vil jeg bare si at mannen har rutine og erfaring i DJ båsen etter alle sine år bak spakene. Han vet hvordan man får mengden til klikke og med sin unike sound, er jeg sikker på Benny Benassi vil lage et liv uten like på Telenor Arena 16 April. Jeg gleder med veldig!

 

*** Kjøp billetter her ***
Sensation White Oslo på Facebook

Tocadisco feat. Lennart A. Salomon – Alright EP

 

Tocadisco, vokalisten i SONO og Superstar Recordings slipper en hardtslående EP med kjempe trøkk. Tyskern fortsetter og snu verden på hodet med sine produksjoner.

Mannen har vært i gamet lenge og vet hva han driver med. Alright er dyp, hard og har en synth som gjør at låten kjemper i toppen blant det beste av elektro. EP’en er full av gode remixer av anerkjente produsenter. Dette er en EP som virkelig er verdt pengene!

 

Tocadisco feat. Lennart A. Salomon – Alright (Club Vocal Mix) Electro
Tocadisco feat. Lennart A. Salomon – Alright (Dub Mix) Electro
Tocadisco feat. Lennart A. Salomon – Alright (Umek Remix) Tech House
Tocadisco feat. Lennart A. Salomon – Alright (Robbie Rivera’s Juicy Mix) Electro
Tocadisco feat. Lennart A. Salomon – Alright (Phil Fuldner Remix) Electro
Tocadisco feat. Lennart A. Salomon – Alright (Soft Parade Remix) Progressive

Dagens beste releases!

Dagens største og muligens en av årets beste house tunes!

Seikaly’s “Let You Go” fikk stor oppmerksomhet da den kom i fjor og låta bestod av heftige synths, tunge beats og en distinkt vokal fra Polina. Nå kaster Patrick M seg over låta og resultatet er et tech-produkt som svever i mellom sjangrene og¬†essensen fra originalen er beholdt.
Måten Olav Basoski fortsetter å pumpe ut kvalitetslåt etter kvalitetslåt i 2011 imponerer meg stort! Først “New Day”, “New Dub” og remixen av “2 Kisses Of You” og deretter dette fantastiske stykket.
Er det en produsent og et label som skiller seg ut i house jungelen hittil i år er Basoski og Spinnin Records.
Tre versjoner av “All That You Give” ble sluppet i dag på mektige Ultra og inluderer remixer fra Kaskade, Stephan Luke og disse kara.
Det levnes liten tvil om hvilken som peker seg ut som den beste, nemlig denne. Alle elemetene, fra den forføreriske vokalen til det deilige piano refrenget, spiller perfekt sammen og leverer feel-good prog på sitt beste.
Klassisk produksjon fra disse gutta og “Looking Forward” føyer seg inn i rekken som en bedre låt, men ikke deres største. Dog er den verdt å få med seg, samt resten av remixene som du finner på BP.
Enda en house banger sluppet på Spinnin Records, denne gangen servert av den versitale Mac Zimms. i 1999 ble originalen “My Feeling” sluppet av Junior Jack og denne har utviklet seg til å bli en klubb- og radio hit uten like.
Versjonen til Zimms er ikke et hakk dårligere og med en pumpende beat samt perfekt sampling av den groovy vokalen, blir dette garantert en av årets house låter som kommer til å dominere de store gulvene utover mot sommeren! BIG UPS!

Cirez D – Full Stop / Cicade – Fast Cars +++

 

STORE releaser coming up!


Cirez D – Full Stop (Original Mix)
Progressive/Techno Hot
Han gjør det igjen! Veldig god og gjennomført låt. Helt klar favoritt i denne listen. Dette er bare en av mange releaser som kommer fra denne karen i 2011. Så det er bare og glede seg. Full Stop kommer hvertfall til å rocke dansegulvene. For de som ikke vet det, Cirez D er Eric Prydz.

Cicada – Fast Cars (Sebjak Remix) Progressive Hot
Cicade er et britisk electronica band som Sebjak har gjort en stor remix av. Fast Cars skiller seg ut fra hans tidligere sounds men til det positive. Den har også hvert med på Essential Selection hos Pete Tong. Så få med dere denne!

Jeremy Olander – Airsteala (Dirty South Remix) Progressive
Jeremy Olander er en up-and-coming produsent fra Sverige. Han har mottatt “support” fra mange store dj’s og vil komme med flere gode låter i fremtiden. Dirty South har ikke vært der han burde ha vært i det siste, mener jeg. Men viser her at han fortsatt har det i seg.

Sultan & Ned Shepard feat. Nadia Ali – Call My Name (Original Club Mix) Progressive 
Sultan & Ned Shepard feat. Nadia Ali – Call My Name (Spencer & Hill Remix)
Electro

Den nydelige stemmen til Nadia Ali pluss kunnskapene til Sultan og Ned Shepard får hårene til og reise seg. Diss to gutta har jobbet sammen i mange år og har mange store produksjoner på CV’en.
Det kom mange remixer av denne så sjekk ut resten på Beatport.

Albin Myers feat. St. James – There 4 You (Dirty Dub Mix) Progressive
Albin Myers feat. St. James – There 4 You (Don & Palm, Johan Wedel Remix)
Progressive
En av sommerens største låter There 4 You kommer tilbake i nye former. Originalen mottok support fra artister som Avicii, Norman Doray, John Dahlback, Dimitri Vegas & Like Mike og mange fler. I år er det Don Palm & Johan Wedels remix og Albins egen Dirty Dub remix som gjelder.

S Man & Simon Dawn

Fly Away / Stupidisco / Set Me On Fire

Etter noen dager med kjempelåter, fortsetter vi med låter som også burde komme seg i cd-mappen. Våkner du ikke helt av morgenkaffen, så prøv noen av disse ved siden av.

 

Mr. Timothy feat. Amba Shepherd – Fly Away (Digital LAB Remix) Progressive
Digital Lab gjør en stor bigroom remix med piano og vokal på et høyt nivå. Han fortsetter etter suksessen med Tonight og viser at han kan gjøre gode låter gang på gang.

Danny Torrence feat. King Richard – Stupidisco 2011 (Paris FZ & Simo T. Remix) House Hot
Slageren Stupidsco kommer igjen inn på house-scenen. Den kanadiske duoen Paris FZ og Timo gjør en vanvittig god remix hvor vokalen blir tatt vare på, samtidig som de gjør den til en banger som vil gi gjenklang verden over! Don’t miss it!

Sidney Samson feat. Tara McDonald – Set Me On Fire (Original Mix) Progressive
Sidney overrasker med ett progressivt lydbilde og en nydelig vokal av housedivaen Tara McDonald. Han viser på nytt at styrken hans ikke bare er dutch, men at han mestrer flere sjangre. Imponerende låt med en stor og dominerende lead, men heldigvis har den også tyngde i bunnen!

+++

Gabriel Rocha – Cars & Girls (Original Club Mix) Tech House
Tube & Berger – Free Tribe (Original Mix)
Tech House


Digital Lab & Pedro Henriques – Tonight

Digital Lab, Pedro Henriques – Tonight (Original Instrumental Mix) Progressive
Massiv bigroom låt, med et bra driv og et konge dropp. Starten river godt i høytalerne, og blir bare bedre jo mer du hører.¬† Det vil også komme en vocal mix av denne, men når det skjer vet jeg ikke. Gitt ut i dag på Vicious Records.

+++

iSquare – Hey Sexy Lady (Afrojack Remix) Electro
Ali Payami – Cillan (Original Mix)
Progressive
eSQUIRE vs. Daft Punk – High Life 2011
Progressive
HJM – Philadelphia (Original Mix)
Progressive
G.reg – Funky Iced Boogie (Original Mix)
House

Audible EP

Audible – Capricorn (Original Mix) Progressive

Audible – Solaris (Original Mix) Progressive

Her kommer enda en svenske :P Nemlig Audible. EP‚Äôen kom ut på Kingdom Kome Cuts før nyttår, labelet til bl.a. D.O.N.S. Capricorn og Solaris er piano fylte, big room låter. Capricorn kan minne litt om Avicii sin stil.

Gabriel Rocha – Cars & Girls (Original Club Mix) Tech House

Deilig låt fra brasilianeren. Cars & Girls er fra EP‚Äôen som kom ut 17 jan. Av de 3 låtene på EP‚Äôen var denne min favoritt.

Got That Feeling/Proper One ++

Noen nye godlåter. Hvilken liker du best?

Bad Boy Bill feat. Eric Jag – Got That Feeling (Laidback Luke Remix) Progressive
Kongelåt i mine øyne! LL viser sine mesterferdigheter. Vokalen og riffet som er i låten gjør at man bare vil¬†høre igjen og igjen.

Swedish House Mafia vs. Eric Prydz – Proper One (Nicola Fasano & Steve Forest Bootleg) Progressive
One og Proper Education satt sammen til en “banging” bootleg. Bra jobbet av disse gutta.

Dirty Vision – Geek Love (Original Mix) Electro
En herlig låt fra en up-and-coming svensk duo.

Wippenberg – Pong Forever (DBN Bootleg) Progressive
Vokalen passer kjempe bra og løfter låten bare enda mer enn før.

Graffiti 6 – Annie You Save Me (Reset! Remix) ElectroHouseBreaks?
Helvete for en låt! Alt jeg har å si. FUCK ME!

S Man & Simon Dawn

Sebjack – Shock (Mikael Weermets Remix) ++

Nyt!

Sebjak – Shock (Mikael Weermets Remix) Progressive
Beste remixen av Shock mener jeg. Mørk og hard!

Daniel DeBourg – Lights On (Alex Gaudino & Jason Rooney Remix) House
Alex Gaudino holder koken oppe og leveref en god remix med Jason Rooney.

Daniel Pereaux & Jerry Rekonius РMode (Original Mix) Electro  / Techno [BP]
Minner meg litt om Pacha On Acid! Svensk duo som klatrer.

Massimo Massivi – Hands Up (John Dahlback Remix) Electro
JD har kommet med mange låter i det siste. Denne gangen er det electro. Hva synes dere? Jeg mener den kan lage liv.

2 Brothers on the 4th Floor – Dreams (Funk D Bootleg Progressive
Fet bootleg som vi fikk tilsendt av nederlandske Funk D. Sjekk ut!

Fireworks/Jolly Roger Symphony/Twist In My Sobriety

Forskjellige versjoner av 3 kule, melodiske låter som jeg vil dele med dere. Kan virke litt kommerse, men vi poster mye som ikke er det så jeg tror det skal gå bra :) Fengende vokaler og melodier på disse! Anbefaler å sjekke dem ut.


Katy Perry - Firework (Alex Gaudino & Jason Rooney Club Mix) Progressive

Katy Perry - Firework (Fred Falke Club Remix) Progressive

Katy Perry - Firework (Jump Smokers Club Extended) Electro

Vokalen til Fireworks som mange liker, her blandet sammen med nydelige house elementer. Anbefaler Fred Falke og Jump Smokers remix for de som liker det litt mer kommerst!


Steve Forest ft Laera & Nicola Fasano - Jolly Roger Symphony (Vocal Mix) Progressive

Steve Forest ft Laera & Nicola Fasano - Jolly Roger Symphony (Instrumental Mix) Progressive

Steve Forest with Laera & Nicola Fasano - Jolly Roger Symphony (Hard Rock Sofa Mix) Progressive

Nydelig fiolin på denne låten. Det er med på å gi et¬†kult særpreg, samtidig som det vil bygge opp stemning på dansegulvet eller hjemme.


Sebastian Krieg, Strobe - Twist In My Sobriety (Sebastian Krieg Roman F. Mix) Progressive

Sebastian Krieg, Strobe - Twist In My Sobriety (Strobe Mix) Progressive

Det velkjente refrenget til Twist In My Sobriety sammen produksjonsferdighetene til disse gutta gjør remixene til gromlåter!


**Update**

Katy Perry – Firework (Ianick Remix) Progressive
Enda en rå versjon av Firework!