Oh-key!

http://www.facebook.com/OhkeyOfficial


Posts by Oh-key!

Eddie Thoneick, Erick Morillo ft. Shawnee Taylor – Stronger

Morillo og Thoneick har sammen med Shawnee Taylor laget en stor sommerlåt. Andre-droppet er helt villt, se ikke bortifra at det kommer noen edits som sørger for å gjøre den enda litt “større”.

Erick Morillo & Eddie Thoneick feat. Shawnee Taylor – Stronger (Stronger Club Mix) Progressive Hot!

Swanky Tunes & Hard Rock Sofa – Smolengrad +++


Kjære lesere. Noen av dere etterlyste en stor post. Without further ado; nyt “Smolengrad”!

Swanky Tunes & Hard Rock Sofa – Smolengrad (Original Mix) Progressive Hot!

Mens jeg forberedte denne posten dukket denne ned i innboksen min med forespørsel om å “holde den hemmelig inntil videre”. Fuck that, ikke ovenfor våre lesere! Lydbildemessig tror jeg ikke det kommer til å komme noen særlig mye “større” låter i år. Fantastisk låt, droppet gir frysninger hver eneste gang. Det skal veldig mye til for at denne sniker seg utenfor topp 5 for undertegnede i år. Som første (?) blogg har jeg dermed æren av å presentere fullversjonen i høy kvalitet av “Smolengrad”. Digg this shizzle!

Pierce Fulton vs. Coldplay – Every Teardrop Is In Technicolor (Pierce Fulton Unofficial Remix) Progressive

Pierce Fulton er helt latterlig talentfull. Det er bare spørsmål om tid før han er der oppe med de helt store. Denne uoffisielle remixen er det klasse over.

Nari & Milani, Cristian Marchi ft Shena – Take Me To The Stars (Rob Adans Remix) Progressive

Aldri hørt om Rob Adans, men han har greid å lage en fin progressiv remix av “Take Me To The Stars”. Blir garantert ikke husket i 2012, men den funker bra.

G & G – Beautiful Day (Sam Walkertone Remix) House

Med “lånt” tekst fra U2s klassiker “Beautiful Day” har Sam Walkertone skapt en morsom houseversjon! En del harde partier i denne låta som er sykt kule! Skjønner ikke helt Beatport som har gitt denne låta et “house”-stempel, men det får så være. Jævlig kul låt.

DJ Fist, The Bass Kidz – Avalanche (Khomha Remix) Progressive

Vi husker alle remixen til Khomha av “Prizma” tidligere i år. Khomha fortsetter å produsere låter dedikert til større arenaer og fyldige lokaler. Stor.

David Puentez & Paul of Sound feat. E.O.I – Angel (Orginal Mix) Progressive

Jeg er en stor Puentez-fan, men synes ærlig talt denne låta er både rar og kul. Den forandrer seg så utrolig mye igjennom hele låta, jeg mener de kanskje har hatt litt for mange idéer og samlet alt i én låt, men det er iallefall min mening. Kul sound.

Kos!

Lørdagsgodt!

La oss sparke lørdagen igang, shall we!

Pixel Cheese & Kamil Pankowski feat. Yolanda Selini – Vibe Of Summer (Original Mix) Progressive

Så at noen etterlyste denne i chatten. Her er den. Denne låta bringer ikke noe nytt på banen, men det er en fin sommerlåt som burde funke i de aller fleste sammenhenger.

Michael Woods – No Access (Original Mix) Progressive

Definitivt den hardeste låta i den her posten. Har noen sykt kule electro-partier og et droppet er det ingenting å utsette på. Goodshit.

The Studiopunks feat. Katherine Ellis – Feed The Fire (eSQUIRE Remix) Progressive

Du vet litt hva du får når du leser eSQUIRE, men jeg registrerer at han genererer en helt latterlig mengde DLs fra denne siden, så det må bety at mange av dere liker han. En av de bedre eSQUIRE-remixene.

Marc Van Linden feat. Amanda Wilson – Gotta Let You Go (Club Mix) Progressive

Vokalprestasjonene i den her låta er utrolig bra. Får en litt sånn 90-talls-jentegruppe-pop-feeling av vokalene til Amanda Wilson, og det er faktisk positivt i denne sammenhengen. Passer perfekt til denne svært melodiøse låten. Den kvinnelige delen av våre lesere vil digge denne spesielt (og for oss litt feminine gutta).

TV Rock & Hook N Sling feat Rudy – Diamonds In The Sky (Antoine Clamaran Remix) Progressive

Jeg digger originalen til denne låta, så jeg blir med en gang litt skeptisk når jeg ser en remix. Denne skuffer heldigvis ikke, og tar låta til et mye “større” nivå. Du kan kalle dette en bigroom-versjon av originalen, så hvis du liker låter som stjeler mye plass av lydbildet bør denne være midt i blinken. Sannsynligvis min personlige favoritt i denne posten.

Massiv kommers-post!

Jeg registrerer at det er en del av dere som digger kommers. We serve.

Laidback Luke. feat Johnathan Mendelsohn – Timebomb (Steve Mits Remix) Progressive Hot!

Kommers-synth-kongen “Steve Mits” fortsetter der han slapp med sin altfor store “I’m Coming Home”-remix. Digger du kommers så digger du denne. Synthene er Le Magnifique.

Chris Avantgarde & Eric Chase feat. Postman Marv – What Do You Want (Piano Mix) Progressive

Piano-partiene er solide. Får litt eSQUIRE-feeling selv om den tidvis lider av litt dårlig produksjon.

Jordan Suckley – 23! (Original Mix) Progressive

Buildup-partiet er tatt rett ut av læreboken til “How To Make Commercial Music”. Er litt mer usikker på det “over-trancy” droppet. Dette er for kommers for meg, men noen av dere vil digge dette. Trompeten er kul.

Klauss Goulart – Miles Ahead (Original Mix) Trance

Ganske hard låt jamført med de andre i denne posten. Bra basslinje, fin flyt og det kan fort hende at dette er den mest spennende låten i denne posten for de av dere som er produksjonsinteresserte. Morsomt arrangert, mye morsomme elementer. Creds til Goulart for idéene.

Matteo Marini – Six Tematic (Original Mix) Progressive

Vi har tidligere postet bla. “Greenp” av Matteo Marini (søk den opp på siden). Kan ikke erkjenne at denne er like bra, men at den har en kommers sound er det liten tvil om. Produksjonsmessig holder Marini som vanlig høy kvalitet.

Ryan Housewell – Can’t Stop feat. Alec Sun Drae (DJ Sign Remix) Progressive

Melodien minner meg noe helt sinnsykt om en annen låt. Anyone? Dette er faktisk en veldig bra kommers låt, det er synd at vokalene er helt på trynet. Høy-energisk fra start til slutt.

SoulFactory – Like Your Superstar (Club Mix) Progressive

Soulfactory har lagd en “Matisse & Sadko”-aktig låt som garantert ville dominert ethvert russetreff og større arenaer. Digg it! En av mine personlige favoritter i denne posten.

Alex Sayz feat. Nadia Ali – Free To Go (Original Mix) Progressive

Nadia Ali er en bra vokalist, litt usikker på om det er rett måte Alex Sayz bruker henne i denne låta. Melodien duger brukanesbasert.

Johnny Buss – Do You Feel The Same (Hard Rock Sofa Remix) Progressive

I mine øyne er Hard Rock Sofa litt for ivrige på “publish”-knappen på låtene sine. De er i overkant produktive. Heldigvis kommer det enkelte lyspunkter ut fra russerne. Dette er ett av dem. Store synther – enjoi!

+++

Santiago Fellini – Kryptonite (Original Mix) Progressive Hot!

Denne låta er ikke kommers, la meg bare få det frem først. Santiago Fellini er en HELT UKJENT produsent som har produsert en låt som sniker seg rett inn på topp 10 i år for undertegnede. For å si det muntlig og enkelt; denne låta er dritbra! Alltid moro når ukjente smeller til med kunstverk!

Puh!

Imogen Heap – Hide And Seek (Otto Knows Bootleg)


Denne låten har sirkulert i x antall versjoner helt siden deler av Otto Knows-bootlegen så nettets lys i april 2010, men den offisielle releasen har uteblitt. Otto Knows har lenge vært sett på som en “up-and-coming”-produsent fra Sverige, men han har ikke akkurat vært spesielt produktiv. Nå har likevel hans fulle bootleg av Imogen Heaps fantastiske “Hide and Seek” offisielt blitt sluppet, og vi kan nå slå oss til ro med at den faktisk endelig er her. Om du ikke er lei den; last ned og nyt!

Imogen Heap – Hide And Seek (Otto Knows Bootleg) Progressive Hot

Swanky, Matisse & Sadko, Rivera +

God 16. mai!

DJ Feel, Matisse & Sadko – A Day To Remember (Original Mix) Progressive Hot!

Denne låta er faktisk ikke helt ny, men av en eller annen latterlig grunn så ble den aldri postet på bloggen. Det er vanvittig synd, fordi dette er, iaf for undertegnede, en sterk utfordrer til topp 5-lista i 2011. Fantastisk driv, det finnes ikke et eneste kroppshår som ikke reiser seg etter 02:15. Matisse & Sadko er mest kjent for “Hi Scandinavia!” og deres nye låt “Svenska” (som for øvrig er mer eller mindre en instrumentalversjon av russelåta “The Amazons 2011″), de lager massiv melodiøs progressiv house, og med DJ Feel på laget har de skapt et lite stykke kunstverk. Gå ikke glipp av!

Robbie Rivera – Imagine (Main Club Mix) Progressive

Synes Robbie Rivera gjør en god figur her, men jeg er litt “usikker” på synth-valget hans i buildupen. At den også tar i overkant lang tid å komme igang trekker også litt ned, men selve melodien er det klasse over.

Re-Fuge & CJ Stone – Night N Day (Club Mix) Progressive

Sist gang vi postet noe fra disse karene var det en collab-remix av “Mindful Thinking”. “Night N Day” er i mine øyne et steg opp og i riktig retning mtp. på hvilken sjanger de prøver å holde seg i. Liker basslinjen, synthene har vi hørt så mange ganger før, men at denne låta smeller på et brukbart anlegg levner det ingen tvil om.

Swanky Tunes & Hard Rock Sofa – Steam Gun (Original Mix) Electro

Jeg tror jeg aldri greier å bestemme meg for om jeg greier å like disse gutta eller ikke. Dette er deres andre (?) collab-prosjekt, og jeg må ærlig innrømme at jeg ikke helt skjønner greia. Personlig er jeg svært lite imponert, men jeg vet det er en del Swanky- og HRS-fans der ute, så jeg poster den i håp om at enkelte bare mener det er jeg som røyker sokker.

Lørdagsgodt!

Hei! God helg!

Josh Newson & Jay Ronko – Love Excels (Original Club Mix) Progressive Hot!

Aner ikke hvem disse gutta er, men låta er, for å si det muntlig, dritbra.

Mijail & Soultwister – Carte Blanche (Original Mix) Progressive

Selve definisjonen på et fint, progressivt driv.

Onnik – I Won’t Lose It feat. Miss Irma Derby (Original Mix) Progressive

Har hørt en del på denne i det siste, ålreite vokaler med en solid sound. I like.

Wynter Gordon – Til Death (Dan Castro Remix) Electro

Desidert en bra kombinasjon når Dan Castro leker med Wynter Gordons vokaler – er vel strengt tatt ikke en ren electro-låt, men den byrden får Beatport bære.

Grant Smillie feat. Zoe Badwi – Carry Me Home (Hard Rock Sofa Remix) Progressive

Jeg synes russerne har levert litt laber kvalitet i det siste, dette er heldigvis et unntak – denne låta sparker bra.

 

Vi elsker kommers!

Dette er en post jeg har gledet meg til å poste. Jeg har samlet opp et lite knippe griseheite kommerse låter, derav den enorme mengden med “Hot!”-utdelelser. Liker du ikke kommers; styr unna – hvis du derimot gjør det er du “in for a treat”!

Kings Of Tomorrow – Finally 2011 (eSQUIRE vs OFFBeat Remix) Progressive Hot!

Mer ferskt enn dette blir det ikke. Rett ut fra eSQUIRE-fabrikken for en time siden. Mange har prøvd, enda flere har feilet, å remixe “Finally”. Det blir ikke feil når eSQUIRE og OFFBeat, UK-duoen som spyr ut kommerse pianoremixer og -låter, tar ansvar. Noe av det beste fra duoen noengang?

Scaloni & DJ Tatana – Flash (Original Mix) Progressive  Hot!

Jeg fikk fysisk gåsehud første gang jeg hørte denne låta. Et kommerst kunstverk, denne er på topp 15 for meg i år uansett hva.

Alex Sonata – Silex (Original Mix) Progressive Hot!

Man skulle kanskje tro at det stoppet med Hot!-nessen her, men det gjør faktisk ikke det. Dersom du liker de to over så liker du denne. Tro meg.

Hanna Hansen, David Puentez feat. Errol Reid – Lovers (Sebastian Drums, Rob Adans Remix) Progressive

Det føles helt feil å utelate en “Hot!” på denne, men det gjør jeg bare av respekt for de andre låtene. Produksjonsmessig holder denne kanskje høyest kvalitet, men hva annet kan man forvente når bla. Sebastian Drums og Puentez har hatt en finger med i spillet? Elsk.

Uenig?

Russ 2011: Housebloggens Rullemix #5

Russetiden er godt igang og vi i HouseBloggen har servert dere fire russemixtapes så langt. Dersom russen (eller dere uten de karakteristiske buksene) mot formodning skulle ønske en til så får dere det ønsket oppfylt nå! Undertegnede presenterer den femte mixtapen – ha en fortsatt VILL RUSSETID!

Russ 2011: Housebloggens Rullemix #5 – Mixed by Oh-key! by HouseBloggen.no

Dersom du gikk glipp av de tidligere mixtapesene vi har lagt ut, sjekk ut soundclouden-siden vår!

Tracklist finnes i kommentarene!
DOWNLOAD!

Levels, Rising og HouseBloggen.no-event!

Det er alltid mye ståhei når Tim Berg slipper en låt under sitt alias “Avicii”. Denne gangen er det ingen ringere enn “ID”-låten hans som slippes!

Avicii – Levels (Original Mix) Progressive Hot!

Jeg finner svært lite informasjon om “Levels” i form av en offisiell release, men her er den i full kvalitet (med et ekstremt lite forbehold siden den er leaket). Denne låten behøver ingen beskrivelse, den er rett og slett veldig, veldig bra. Nyere informasjon har kommet fram; navnet på låten kommer til å bli “Somacho”. Takk til årvåkne lesere!

Dirty Vision – Rising (Arena Mix) Progressive Hot!

Vi postet previewen her på bloggen for kort tid tilbake, dette er etter min mening en ekstremt bra, kommers låt. Herlig sound, definitivt en av mine favoritter dette kvartalet.

 

Sist, men ikke minst; HouseBloggen.no inviterer sammen med Club Latter til storfest hos sistnevnte 21. mai! Få en smakebit av Josef Bamba, Samuel P og Andy North!

Vær med på moroa her!