Lango

Lango

(8 comments, 30 posts)

This user hasn’t shared any profile information

Posts by Lango
eric-prydz471-620x406

2Night

16


Det er duket for et av årets største slipp når Eric Prydz viser muskler.

 ’

Eric Prydz – 2Night (Original Mix) Progressive Hot

Eric Prydz har over de siste årene befestet seg som guru innen progressiv house, og med 2Night beviser han bare enda en gang hvilket geni han er. Det mest påfallende med denne låten er hvor enkel den egentlig er, noe som også kjennetegner Prydz produksjoner de siste årene. Enkle og gjennomgående melodier, men når man går i dybden blir det plutselig svimlende komplekst. 2Night er heller ikke noe unntak, og for undertegnede er det liten tvil om at denne låten glir rett inn på topp 3 i 2011 så langt. Perfeksjon!

fredagsliste_ny_2

Fredagslisten 15.07.11

0

Om du sitter på vors i syden, jobber her hjemme eller bare liker å høre på heftig musikk når du mater gullfisken, da er fredagslisten alt du trenger.

 

Alex Kenji – Those Good Vibes (Original Mix) House
Mektig låt fra Alex Kenji, blander funky og techy elementer i en perfekt blend.

Mord Fustang – Lick The Rainbow (Miles Dyson Breakfest Edit) Electro
Som tidligere nevnt; et monster av en electr-låt. Er spesielt fan av breaket, som har et progressive-preg over seg.

Laidback Luke – Natural Disaster (Instrumental Mix) Progressive
Er på ingen måte noen fan av stilen Laidback Luke beveger seg mot om dagen, men denne låten har jeg sansen for. Stort, hardt og massevis av framdrift.

Gum Me – Burnin’ (Original Mix) Electro
Ingen standard electro-låt. Mye mykere enn hva som har vært trenden i det siste. Resultatet av dette er ikke en electro-banger som river i stykker de store klubbene, men mer en låt det går an å ta det rolig til.

Jorge Montia & Muzikfabrik – Out Of Control (Lauer & Canard Remix) House
Funky sommerlåt med den nødvendige groove´n og feel´en som trengs for å få hvem som helst til å bevege på kroppen.

Vengerov – Kazantip Intro (Lissat & Voltaxx ft. DJ Exodus & Leewise Remix) Progressive
Min definitive favoritt blandt både originalen og remixene, originalen gir meg litt dance-flashback, mens lydbildet til Swanky Tunes og Hard Rock Sofa er jeg rett og slett drittlei. Denne, derimot, har et driv gjennom hele låta som fanger meg.

Manyus, Dario Guida – One More Time (Leonardo Carioti & Jordan Valentine Remix) House
Enda en funky sommerlåt, en herlig produksjon. Ingen banebrytende produksjon sådan, men hvorfor endre på et vinnende konsept? Liker spesielt bruken av vokalen.

Avicii – Fade Into Darkness (Radio Edit) Progressive
Dette er en av de låtene stort sett alle er lei av, men som ikke kan forbigås i stillhet. Produksjonen i seg selv er ingen nyhet, men vokalen gir låten nytt liv og en ny dimensjon. 


264584_2198870929242_1171335194_2729857_8288215_n

Kroken på døra for Extrema Outdoor Norway?

48

 

  Extrema Outdoor var en umiddelbar suksess, med drøyt 9000 danseglade mennesker til fortryllende musikk fra flere av de største aktørene i bransjen.   Festivalen ble arrangert på en særdeles profesjonell måte, og arrangøren hadde sørget for å bli kvitt alle problemene de fikk kritikk for ifjor.   


Likevel våknet de fleste av oss til dårlige nyheter i dag tidlig. Det er ingen ukjent sak at elektronisk musikk er like populært som spanskesyken blandt norske politikere, og ordfører i Bærum kommune, Odd Reinsfelt, uttalte følgende: «Politiet anbefalte at vi skulle si nei forrige gang, og jeg var enig med politiet den gangen, og nå har det skjedd det samme. Nå er det slutt»

Når han sier «nå har det skjedd det samme» sikter han utvilsomt til antall personer arrestert for besittelse og bruk av narkotiske stoffer. Da må jeg nesten ta meg tid til å spørre ordføreren et lite spørsmål; har han noensinne gått opp Karl Johans Gate? Har han noen gang sett hvor tilgjengelig narkotika er i Norges hovedstad?

Narkotika er ikke på noen måte unikt for denne festivalen, det kan alle som har vært på Hove, Quart eller Øyafestivalen bekrefte. Narkotika er heller ikke unikt for festivaler i det hele tatt. Enkelte vil faktisk kalle det et enormt sammfunnsproblem. Det faktum at Extrema har samarbeidet så tett med politiet for å få bukt med narkotikaproblemene, viser at dette er noe Extrema tar veldig seriøst. Ikke tidligere har en festarrangør samarbeidet med politiet på samme måte for å bli kvitt narkotikarelaterte problemer – og nå blir de straffet for det. Straffet for at de gikk inn for å vise nulltoleranse, og for at de fikk tatt de som ruset seg.

Politiet har skrytt uhemmet av samarbeidet med Extrema, og var godt representert med både uniformerte og sivile betjenter. Innsatslederen for politiet uttalte faktisk selv at årsaken til de høye arrestasjonstallene sammenlignet med fjoråret var at politiets ressurser hadde blitt økt betydelig. Jeg vil gå så langt som å si at du skal slite med å finne eksempler på festivaler som like sømløst har integrert et politinærvær i samme skala. Det blir også argumentert med at støyen fra festivalen er et problem for naboer. Dette er et argument som faller på sin egen urimelighet, da høy musikk er høy musikk uansett sjanger. Er lokalbefolkningen rundt Kalvøya virkelig så forferdelig kjipe mennesker at de ikke klarer ÉN dag i året med litt støy, til glede for ti tusen andre?


Medias håndtering av saken

Extrema har desverre, som alltid når det kommer til EDM-events, blitt et offer for et konservativt norsk mediebilde. Eller hvertfall offer for medier som har skjønt at det lønner seg å skrive om «såkalte» skandaler, uten å bry seg om hvilke konsekvenser det får.

Mens andre festivaler over Norges land høster positiv PR og solskinnshistorier, har overskrifter om dop preget landets største aviser i dekningen av både Extrema og Sensation. 182 personer ble tatt for besittelse og/eller bruk av narkotika, det høres ille ut, men ikke før man får høre resten skjønner man at dette er et positivt nøkkeltall. Av de rundt 9000 deltakerne ble 182 tatt for besittelse og bruk, og når man ser på hvor mye politi og hvor strenge kontroller det var, så går det opp for en at de aller fleste brukerne ble luket ut. Det er nøyaktig like mye dop i omløp på andre festivaler, om ikke mer, ettersom man der ikke har like stor fokus på å få luket det ut. Det er desverre ikke sånn det ser ut i media. Enda verre var det da VG slo opp bredt om hvor forferdelig mye dop det var på Sensation, da «hele» 70 av 22.000 mennesker ble tatt for narkotikabruk – her er det virkelig noe riv ruskende galt med journalistikken.

Dette er simpel svartmaling fra medienes side, og jeg blir regelrett uvel av å lese historiene landets to største aviser VG og Dagbladet velger å trykke, for når det snakkes om dopflom kjenner jeg meg virkelig ikke igjen. Vinklingen til norsk presse er like utdatert som frysedisken på samvirkelaget, og i mangel på andre sammenligninger er jeg nødt til å sammenligne norsk presse med en saueflokk. De løper alle i samme retning, går totalt amok om det ropes ulv, og har den samlede intelligensen til et rykende ferskt stuebord fra IKEA.

 

Hva skjer nå?

Legger man alle fakta på bordet er det lite som taler for å legge ned Extrema på Kalvøya. Dette er intet annet enn kollektiv avstraffelse for alle de som ikke doper seg. Er det ikke bedre å ta de som ruser seg, og kanskje heller vise dem bort fra fremtidige festivaler? At Extrema skal få problemer med dårlig vinklet journalistikk og politikerne, nettopp fordi de var flinke til å samarbeide med politiet og ta flest mulig, det blir rett og slett for dumt. Narkotikaproblemet vil absolutt ikke forsvinne med denne festivalen!

Så, hva nå? Det er klart at det ikke vil være lett å få arrangert Extrema Outdoor på Kalvøya igjen om man skal tro den 70 år gamle ordføreren i Bærum Kommune, Odd Reinsfeldt. En mulig løsning er selvfølgelig å finne en alternativ lokasjon for festivalen – men det vil mest sannsynligvis være en vanskelig oppgave, da Kalvøya i utgangspunktet var perfekt for Extrema Outdoors festivalkonsept, pluss at området er viktig for Extrema-eier Marcel Mingers. Men hvor lenge skal arrangøren orke å kjempe mot lokale myndigheter, og det særdeles «vanskelige» området festivalen er lagt til? Dessverre, men det er sannheten. Det vil alltid eksistere et problem for Extrema med lokalbefolkningen og lokale politikere så lenge festivalen holdes på Kalvøya.

 

Bakgrunn
Ordfører om elektronika-festivalen: – Nå er det slutt!
(VG)
182 personer narkotatt (VG)
182 tatt med dop på elektronikafestival (Dagbladet)

Oppdatering
«Hele det politiske spekteret av ungdomspartier taler Bærums-ordfører Odd Reinsfelt midt imot.»
Opprør mot ordførerens festivalnekt (Aftenposten)


Lango / Steph

prpr

Extrema Outdoor: Prydz

12

Om i overkant av 3 uker står Eric Prydz på MIXEDscenen under Extrema Outdoor Norway på Kalvøya.

Det har nå gått flere år siden Eric Prydz sist gjestet Norge, og enhver house-entusiast jubler sannsynligvis over det faktum at han kommer til Extrema.

Eric Prydz i seg selv er et paradoks, den ydmyke svensken er en av de mest toneangivende i dagens house-scene, en guru innen progressive house, samtidig som han er en av de minst framtredende, og uten tvil en av de mest komplette produsentene. Prydz kan lage ALT, fra drivende techno, til fjærlett og drømmende progressive og radiobangers uten like.

Han har hatt låter på topplistene ved 3 anledninger;

Call On Me (2004)
Proper Education (2007)
Pjanoo (2008. Låten ble originalt laget ifølge Prydz selv, i 1996, men etter å ha mottatt dårlig respons på diverse jobber ble låten lagt til side, til Prydz ved en tilfeldighet kom over den igjen i 2008)

Men i motsetning til artister som Guetta har han ikke falt for fristelsen til å bli en ren pop-artist. Hver gang han har hatt kommersiell suksess med en låt har han trukket seg tilbake og fortsatt med sine prosjekter innen Progressive- og Tech-House.

Dette har resultert i at han nyter respekt blandt så godt som alle i gamet. Hvis du spør mannen i gata hvem Eric Prydz er, så vil det ikke ta lang tid før du møter noen som dropper ordene «Call On Me» eller «Pjanoo». Spør du en som liker progressive house vil du få høre låter som Melo, Waves eller Miami to Atlanta. Samtidig kan du gå til en hardbarket undergrunns-entusiast, og få høre at han lager massiv og pumpende Techno, og du vil høre låtnavn som On/Off og Glow.

Blandt de tingene han har oppnådd, er han den eneste artisten noensinne som har fått lov til å sample Pink Floyd, den absolutt eneste.

Det er denne evnen til å lage radiobangers med definerte house-røtter, samtidig som han holder seg under radarhøyde, som gjør Eric Prydz så unik.
Han har også bestemt seg for å holde en meget lav profil i forhold til media, han har ikke blitt intervjuet de siste 6 årene. Han deler også musikken sin opp under 3 forskjellige alias (Eric Prydz, Pryda og Cirez D).

Så hva kan vi forvente oss på Extrema?

For å være ærlig er Prydz veldig uforutsigbar, han kan kjøre et tilnærmet likt sett flere spillejobber på rad, for så å gjøre total helomvending. Noe vi imidlertig kan si med sikkerhet er at det kommer til å bli progressive house fra absolutt øverste hylle.

Personlig håper jeg vi får høre låter som hans Re-Edit av Mighty Love:


(Prydz har også akkurat annonsert at Pryda 20 releasen blir sluppet 13. juni, mange spekulerer i at det er nettopp denne låten som blir sluppet.)

Låter som denne burde si deg alt du trenger å vite om den progressive delen av arbeidet til Eric Prydz. For min del er det Progressive House tatt til et nytt nivå. Perfeksjon.

Om du liker produksjonene til Prydz, har du bare å glede deg. Ikke bare har han fenomenale live-sets, men hans aller feteste låter er desverre ofte offer for ikke å bli sluppet, og blir kun brukt live. Som nettopp Mighty Love Re-Editen over her, og Polarkreis 18 – Allein Allein (Eric Prydz Edit).

Housebloggen gleder seg til Prydz live på Extrema Outdoor!

-root-apache-tomcat-webapps-www6.zippy-ROOT-folderplikow

Wired on Love EP + Traction

9

Belocca viser igjen hvordan tech-house skal produseres.

 

Wired on Love, Beloccas nye EP ble sluppet på Wired går. Denne EP´en bare befester ungarerens posisjon som en av dagens aller sterkeste tech-produsenter.

 

Belocca –  BWired (Original Mix) Tech House

Om denne låten går under tech eller house kan vi diskutere i det uendelige, det som er udiskuterbart er kvaliteten. Dette er tvers gjennom velprodusert. Flere som synes lead-synthen minner om Eric Prydz – Slammin´ (Axwell Remix)?

Belocca – I Need You (Original Mix) Tech House

Mye det samme distinkte drivet tech-fans er ute etter, fantastiske percs sammen med en basslinje som ligger dypt nede i kjelleren. Et overraskende massivt break til tech å være, gjøres ikke rettferdighet på et par gamle iPod-øreplugger.

Belocca – Lemme Love U (Original Mix) Tech House

Perfekt blend mellom techy driv og funky breaks. I tillegg til strålende arbeid på vokal-samples. Min favoritt på denne EP´en.

++

Bart B More – Traction (Club Mix) Electro

Denne låten fra Bart B More har gått meg hus forbi, men nå ligger den endelig på bloggen. Steinhard electro etter mitt hjerte, melodiske break og harde, om ikke litt minimalistiske dropp.

fredagsliste_ny_2

Fredagslisten 13.05.11

0

På tross av slipp fra SHM har det kommet mye annet snacks denne uken!


Crazibiza – Donuts & Stew (Original Mix) House
Crazibiza gjør det igjen. Spinning Around var en massiv hit, og jeg tipper det samme om denne. De går i utgangspunktet for et utbrukt konsept, med funky beat og sampling av gamle hits, men på mirakuløst vis har låtene trøkket og feel´en som fenger.

Jay Lumen – Say Something (Original Mix) Tech House
Tech-house nær perfeksjon. Som nevnt tidligere i uken unngår Jay Lumen den klassiske tech-fellen og gjør låten variert.

Uppermost – System32 (Club Mix) Electro
Overlegen electrolåt, kom som lyn fra klar himmel. Club mixen er hakket mer lyttervennlig enn originalen.

Arno Cost – Lise (Original Mix) Progressive
Stor, og lenge avventet progressive låt, med support fra de fleste store kanonene.

Marcus Maison & Will Dragen – Voyage (Original Mix) Progressive
Herlige synth og melodier, undertegnede kommer til å spille denne langt ut over høsten!

Depeche Mode – Personal Jesus (Eric Prydz Remix) Progressive
Eric Prydz er en stor fan av Depeche Mode, og han er ikke den eneste. Dette er en overlegen progressive låt i tro Prydz-tradisjon, men jeg kan ikke legge skjul på at jeg er skuffet over at han ikke slapp Mighty Love eller Allein Allein.

Hypster – The Uprising (Original Mix) Electro
Brukt i film i åresvis, og nå i electroversjon. Dette er uten tvil en episk låt, men jeg føler ikke den kommer til sin rett på ditt lokale diskotek. Se heller denne låten for deg i skumringen på et stor event utendørs.

Danny Freakazoid & Matt Caseli – Raise Your Hands (Original Mix) Progressive
Sluppet på Axtone denne uken. Personlig er jeg en fan av Freakazoid og Caseli, og denne låten innfrir definitivt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arno Cost – Lise

14

Arno Cost – Lise (Original Mix) Progressive Hot
«Lise» har vært en av de låtene som har boblet under overflaten i lang tid nå, og har vært det hemmelige våpenet til flere av verdens største DJs på store festivaler. Arno Cost gjør det han gjør best, og lager en overlegent harmonisk progressiv låt. Breaket er så epic at det skal vanskelig gjøres å overgå med det første. Verdt å nevne også at Lise har support fra nesten alle de store gutta, inklusive SHM, Tïesto, Erick Morillo, Norman Doray, Avicii, Pete Tong osv.. listen er uendelig!

 

Støtt Housebloggen ved å like facebooksiden vår :)

fredagsliste_ny_213

Fredagslisten 06.05.11

5

Fredag igjen, og for de av oss som ikke bruker rød bukse og ikke har anledning til å se Skrillex, så har vi et knippe låter.

 

Rae, Danism & Michael Gray – You Will Remember Me (Main Mix) House

Da var house tilbake på housebloggen. Til nå et av årets produksjoner for min del.

Avicii – Levels (Original Mix) Progressive

Avicii tilbake med låten som gikk under navnet ID. Han skuffer ikke.

Tristan Garner & Gregori Klosman – Bounce (Original Mix) Progressive

Hardt fra Garner og Klosman, normaltvis ikke helt min stil, men dette var snacks.

Answer42 – Dew Point (Martin Roth’s Evening Dew Remix) Progressive

Ble sluppet mandag på Anjunadeep, og jeg mangler ord for å beskrive hvor deilig denne låten er.

Florence & The Machine – You’ve Got The Love (Mark Knight Bootleg) Progressive

Ikke den nyeste låten noensinne lagt ut på housebloggen, men denne har fått altfor liten oppmerksomhet.

Nause – Made Of (John Dahlback Remix) Electro

Dahlback tilbake der vi vil ha ham, electro og syke beats.

Dirty Vision – Rising (Arena Mix) Progressive

Også en låt vi har ventet på. Herlige progressive synths og godt driv her.

Sharam Jey Pres. Soundz Fresh – Straight Up! (Olav Basoski Remix) House

Så fort du hører beaten vet du at du har med Olav Basoski å gjøre. Veldig særegen, men herlig sound.

 

Den sene listen må bare beklages, vi har hatt enkelte tekniske utfordringer i løpet av dagen

skole1

Russ 2011: Housebloggens Rullemix #4

34

Da var det endelig klart for Housebloggens fjerde rullemix myntet på årets russ (og selvsagt alle andre som nyter en god og dynamisk mixtape i høyt tempo)! Nå ruller snart de massive russebussene ut av sine skjulesteder for å feste hardt i en måneds tid, og vi i HouseBloggen ønsker dere en insane russefeiring :)

Russ 2011: Housebloggens Rullemix #4 – Mixed by New Thaifjord Disco Movement by HouseBloggen.no

Dette er den beste tiden i livene deres, så husk også å få med dere den beste musikken!! Hvis du ikke har fått med deg de tre andre rullemixene våre, så sjekk ut soundclouden, her ligger alt!

Tracklisten finner dere i kommentarfeltet.

 

DOWNLOAD!

fredagsliste_ny_2

Fredagslisten 15.04.11

4

Påsken sparkes i gang denne helgen med Sensation i Telenor Arena. Her finner du musikken til vorset, og annet snacks!


Gala – Freed From Desire (EDX ‘No Excuses’ Mix) Progressive

Som nevnt tidligere i uken, utrolig digg break. Ikke nødvendigvis tidsriktig, men utrolig deilig.

Pleasurekraft – Carny (Original Mix) House

Leken og lett låt fra Pleasurekraft, godteri for undertegnede.

Funkerman – La Sirena (Original Mix) Tech House

Fulgt Funkerman over en årrekke nå, og han nekter å selge sjela. Techy låt med trykk og driv i massevis!

Arias & Arno Cost – The Days To Come (Feat. Michael Feiner) (Original Mix) Progressive

Fet progressive låt, gjennomført vokal og nydelig arbeid med synths.

DJ Antonio – Copy & Paste (DJ Viduta Remix) Progressive

Herlig arbeid med gitarene, tvers gjennom nydelig låt.

Alex Gaudino – What A Feeling (Feat. Kelly Rowland) (Hardwell Remix) Progressive

Den beste remixen spør du meg.

Mord Fustang – Lick The Rainbow (Original Mix) Electro

Skal ærlig innrømme at jeg ikke er verdens største tilhenger av electro, men denne fenger nesten uansett hvilken sub-sjanger du foretrekker.

Sean Miller & Daniel Dubb – Sinnerman (Original Mix) Tech House

Kom riktignok ikke ut sist uke, men har ikke fått oppmerksomhet på bloggen enda. Topper for øyeblikket beatport, og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. Kjøttetende tech house du får på hjernen med en gang.


Stavanger

Landstreffet i Stavanger 2011

26

 

Nå er det ikke lenge igjen til landstreffet i Stavanger!

Og artistene som gjester Stavanger i år får enhver house-entusiast til å dra på seg den gamle russebuksa, og gjøre et helhjertet forsøk på å snike seg inn.
Det høres ut som jeg tar hardt i nå, men dette knippet artister overgår alt vi noensinne har sett på norsk jord når det kommer til house-musikk. Russen har så utvilsomt mye å glede seg til.

Line-up:
Laidback Luke

Et av de største navnene i bransjen. Stod sammen med Swedish House Mafia bak låta «Leave The World Behind» som herjet klubbene rundt om i verden fra våren 2009 og langt inn i 2010. Når det er sagt er dette en mann som spiller HARDT, så ta på skuddsikker vest, for Laidback Luke kommer med basshagla skarpladd.

 

Martin Solveig

En franskmann de fleste av oss har hørt om. Mannen bak hiten «Hello» sammen med Dragonette. Gjester jevnlig de største festivalene og klubbene i verden, virkelig et navn å regne med internasjonalt.

 

Chuckie

Også et stort navn. Går for å være en av grunnleggerne av dirty dutch. Mannen bak «Let The Bass Kick» som senere ble «I´m in Miami bitch». En av dagens aller største remixere, han har remixet alt av storheter, inklusive; Michael Jackson, David Guetta, Akon og Ludacris.

 

Bob Sinclair

Dette er en mann som har sluppet kommersiell house i en årrekke, et kjent navn for de aller fleste som har en radio. Står bak låter som «World, hold on», «Rock This Party» og «Sound of Freedom».

 

Steve Aoki

HARDTspillende DJ og produsent. Driver sitt eget label, Dim Mak Records. Samarbeidet mye med Laidback Luke i det siste. Har opptrådd et par ganger for russen, og denne karen lager alltid liv. Se det her!

 

Kaskade

Artist mest kjent for sine progressive house produksjoner, og overlegne mashups. Dette er en stor gud for den ivrige «houser». Kanskje ikke den mest allment kjente, men han har mange år bak seg, hadde sin første utgivelse allerede i 2001. Ble stemt fram som nr. 35 i Dj Mags Top 100 Dj´s.

 

Congorock

Italiener. Føyer seg inn i rekken med italienske electro-produsenter som The Bloody Beatroots og Crookers. Også mannen bak muligens årets låt 2010, «Babylon». Spilt i hjel på alle de største festivalene av alle de største gutta i bransjen.

 

Porter Robinson

Akkurat da vi trodde electro hadde gått av moten, til fordel for mer progressive produksjoner, kom Porter Robinson. På tross av at han kun er 18 år (i skrivende stund), har hans unike electro-stil har vunnet ham mange fans verden over det siste året.

Bare jeg som skulle ønske jeg var russ for et par dager i år?
Hvis du er russ, hvem gleder du deg mest til å se?
fredagsliste_ny_2

Fredagslisten 08.04.11

3

Ny fredagsliste, og vi kan friste med artister som; Tim Mason, Steve Angello og The Shapeshifters

 

Alex Armes vs Wynter Gordon – Dirty Reason (Angger Dimas ReMash-Up) Progressive

Åpner fredagslisten med en fet mashup fra Angger Dimas. Wynter Gordons vokal passer låta perfekt, og låta var i utgangspunktet ikke kjedelig, resultatet er upåklagelig. Eneste jeg ikke er helt sikker på i denne låta er et lite parti før 2. break. Har ikke noe med mashup´en å gjøre, mer produksjonen fra før av.

The Shapeshifters & Shermanology – Waiting For You (Original Mix) House

Shapeshifters og Shermanology ute med ny låt, Shapeshifters har hatt en ganske unik sound i det siste, og resultatet blir at enten digger man det, eller så ser man ikke helt greia. Jeg er av de som digger det.

Eye Emma Jedi – Lights (Carl Louis & Martin Danielle Remix) Progressive

Carl Louis & Martin Danielle er i vinden om dagen, de har bl. a. kommende release på Steve Angellos Size Records. I mellomtiden kan vi kose oss med denne remixen fra gutta.

Tim Mason – The Moment (Steve Angello Edit) Progressive

The Moment ble sluppet denne uken på nevnte Size Records, og naturligvis er det alltid knyttet spenning til låter som kommer ut på så profilerte labels. For min del innfrir denne så definitivt.

Laulelei Manu – Hehhh (Original Mix) Progressive

Hehhh representerer en stil innen progressive house, som undertegnede har gått lei av det siste året. Det har vært veldig mye det samme, med artister som EDX og Daniel Portman i spissen. Denne låten finner ikke opp kruttet på nytt heller, men den er så behagelig og velprodusert at den går rett hjem her.

Axwell – Heart Is King (Original Mix) Progressive

Det er også alltid knyttet stor spenning til slipp fra Axwell, og Heart is King er ikke noe unntak. For min del innfrir denne låta også. Den krever litt tilvenning, men når du først får den under huden er den fet!

Duck Sauce – I Like It (Original Mix) House

Som tidligere nevnt er dette en leak, men det gir oss en god pekepinn på hva vi kan forvente oss. I Like It er kanskje en av tidenes mest remixede låter, og man skal gjøre sakene sine bra for at remixen ikke bare skal bli en av mange. Etter min mening har denne låta trykket og groovet som rettferdiggjør dens plass i fredagslisten.

James Talk & Ridney – One For Me (Feat. Max’C) (Original Mix) Progressive

Herlig låt fra James Talk & Ridney. Behagelig lydbilde, og det nødvendige trykket for å fungere ute, selv om det ikke er låten som sprenger dansegulvet kl 01:30. Vokalen til Max C er også spot on, ikke at det er første gang han lirer av seg en god house-vokal.

Skrillex – Reptile’s Theme (Original Mix) Dubstep

Runder av med dubstep fra Skrillex. Han er ikke kjent for å være noen konvensjonell musiker, og denne låta understreker akkurat det. Låta har en krysning mellom house – og dubstep – beat, litt spesielt ved første lytting, men definitivt fett etter å ha hørt gjennom låten en gang eller to!

Lango’s RSS Feed