AndyG

AndyG

(0 comments, 55 posts)

This user hasn’t shared any profile information

Home page: http://www.housebloggen.no

Posts by AndyG
bloggpost

Housebloggen Sommerturnè

3

Vi er allerede godt igang med vår sommerturnè, og har til nå
besøkt byer som Oslo, Fredrikstad og Stavanger!

Vi ønsker å feire at sommeren endelig er her, og klemmer til med et ekslusivt Housebloggen event på ulike freshe uteplasser rundt om i Norge. Kvelden har et sommerlig tema både med tanke på musikk og dekor! Musikken blir presentert av Housebloggens m/venner, og til nå har vi hatt med oss kjente og kjære navn som:

Housebloggen DJs Adrian Emile, A.GROV & Simon Dawn
+ Andy North, Alex Eriksson, Daniel Dahl og Mads G.

Førstkommende helg skal vi både til Bergen og Tromsø! Sjekk ut eventene på facebook for å finne ut om lineup og info om arrangementet i din by!

Fredag 15. juni: Bergen

Lørdag 16. juni: Tromsø

Vi håper at du som bor i nærheten tar turen og blir med på en uforglemmelig sommerfest! Vi garanterer god kok på dansegulvet for deg og dine venner! Gjesteliste og bordreservasjon? Ta kontakt på housebloggen@gmail.com da vel!

aviciiOsloFriAlder

Vinn billetter til Avicii @ Oslo Spektrum!

0

Superstjernen Avicii spiller i Oslo Spektrum lørdag 18. februar,
og vi har fått tak i noen billetter vi gjerne vil dele ut!
‘ 

Det handler i første omgang om billetter til konserten med fri aldersgrense. Vi trekker to heldige vinnere som får oppleve selveste Avicii i Spektrum. Vinnerne annonseres torsdag 9. februar både her på bloggen, og på vår facebookpage.

Klikk deg inn her for å delta!

Lykke til!

EDIT: VINNERNE TREKKES TORSDAG 9. FEBRUAR!

163702_495384381005_52344796005_6580002_1962423_n

Oslo Live KONTRASKJÆRET 22-25. Juni!

5


Oslo Live ble arrangert første gang i 2008 og skal nå arrangeres igjen for fjerde året på råd. Mye idealisme og kjærlighet til musikk gjorde at grunnleggerne av denne festivalen valgte å starte en ny festival. Det som er spesielt med Oslo Live er at de hvert eneste år (spesielt i år) hører de bookingansvarlige på publikummet sitt. De har i år satset større på electronisk musikk, og dette mener vi fortjener oppmerksomhet!

Festivalen har i år har gjort fantastiske bookinger som Fred Falke, Kaskade, Adrian Lux, Digitalism, Goldfish, Groove Armada, Leftfield, Rebecca & Fiona og mange fler. Vi kan ikke si annet enn at vi gleder oss stort! Man kan se at de kombinerer DJ’s sammen med grupper/band som fremfører elektronisk musikk på sitt beste live på scenen. For full oversikt over fullstendig lineup og program kan du klikke deg inn her!

Oslo live har levert varene hvert år, og har skaffet seg en hel hærskare av lojale tilhengere.  De satser på et fullstappet Kontraskjær når festivalen trommes i gang 22. Juni! Scenen og selve området er unikt for årets arrangement. Det vil bli satt opp et høyt DJ-tårn i sentrum med over 200” LED skjermer rundt hele, som vil gi et spektakulært syn for øyet.


Afterparty

Vi kan også minne om at vi i Housebloggen.no i samarbeid med Emil & Samuel skal presentere Oslo Live Afterparty den 22- og 23. juni! Her har vi fått booket inn Adrian Lux og Carl Louis & Martin Danielle som skal smelle til på henholdsvis onsdag og torsdag. Emil & Samuel er Oslos desidert råeste uteplass, og befinner seg på taket til Steen og Strøm Magasin midt i hjertet av Oslo. Vår egen Samuel P skal varme opp for gutta torsdag, noe vi er enormt glade for.

For å sikre deg dagspass/ukespass kan du klikke deg inn her! Som du kan se er det meget vennlige priser på dette arrangementet. Ønsker du mer informasjon, så klikk deg inn på hjemmesiden, eller ta en titt på eventet på facebook.

 

Underground Fix

5

Ny Underground Fix å kose seg med i julen. Denne er noe lengre enn vanlig siden bloggen har vært nede. Her er det mye godt å høre på i en mørk vinter.


Stephan Bodzin, Marc Romboy – Callisto (Joris Voorn Remix) Tech House
Joris Voorns nyeste remix har fått stor support. Ligger for øyeblikket som nr. 6 på beatport overall chart. Melodien er nydelig, og droppet er av egen klasse. Må virkelig høres!

Dirty Impact vs. Royal XTC – Tom’s Diner (Lissat & Voltaxx Remix) Tech House
Lissat & Voltaxx sin verson av hiten Tom’s Diner. Deilig techy beat til den velkjente vokalen. Fungerer veldig bra!

Hot Chip – I Feel Better (Max Cooper Remix) Techno
Veldig behagelig Remix av Max Cooper. Deilig melodi og gjennomførte vokaleffekter. Perfekt til en mørk vinter.

Hermanez & Ramon Tapia – Organo Scuro (Original Mix) Tech House
Hermanez & Ramon Tapia sammen måtte jo bare bli villt resultat, og det ble det. Denne låten har et driv uten like.

Sascha Breamer – She Controls Me (Sascha Braemers Me Me Mix) Minimal
Bouncy! Minimal på sitt beste av Sascha Braemers. Lekende effekter og en basslinje av den dypere sorten.

Denzal Park – 2 Drops (Ditto Remix) Tech House
Ditto slipper brutale låter fra ende til annen i år, og dette er en av hans bedre produksjoner hittil!

Hanne & Lore – Morgens Fango Abends Tango (Original Mix) Tech House
Dette er av det noe unike slaget. Ler litt når jeg hører på denne. Virkelig god stemning låt fra Hanne & Lore. Må nesten høres for å forstå..

Julian Jeweil – Polaroid (Original Mix) Techno
Julian Jeweil sin nyeste release på Sebastiens Legers label Mistakes Music. Melodien her er helt nydelig. Sebastien Leger remixen bør også høres!

 

Underground Fix

2

 

Store utgivelser fra store navn. Bare å nyte!

Umek – Ljubljana Techno
Stor release av Umek. Denne har ikke den aggressive stilen som Umek er kjent for. Her er det tatt i bruk progressive elementer og et drivende riff. Kan fungere bra i et progressivt sett!

Uto Karem – Utopolys (Sebastien Leger Remix) Techno
Denne remixen er av kjent Leger-stil. Lekende små detaljer i et lystig lydbilde.

Super Flu – He Man (Original Mix) Tech House
Veldig behagelig låt av Super Flu. Beaten er nydelig og lydbildet er veldig avslappende.

Anton Pleete – Whaler (Original Mix) Tech House
Dette er en¬†låt med stor support fra mange større artister. Beaten er vill, og elementene¬†er helt¬†unike. Det er noe spesielt med denne som bare gjør det for meg.

Christian Cambas – Fireball (Original Mix) Techno
Denne releasen fra 1605 ligger for øyeblikket som #1 beatports techno chart. Basslinjen er helt vill.¬† Vil gjerne oppleve denne på et bedre anlegg.

 Carlo Lio РBlack (Original Mix) Tech House
Carlo Lio slipper bombe etter bombe i år. Den nye EPen hans «Colours» er fylt med digge låter, og Black er min favoritt! Sangen er virkelig dyp og hardtslående akkurat slik Carlo Lio skal være.

 

mathias underground

Underground Fix

3

 

Ukens Underground fix er stappet med godbiter fra store navn. Alle låtene bør sjekkes ut!


Style Of Eye & Magnus – Antidote(Original Mix) Techno

Denne låten er noe utenom det vanlige. Når jeg hørte denne for første gang, så trodde jeg ikke helt hva jeg hørte. Pleasurekraft spilte denne live på Månefisken, og det klikket helt. En helt syk synth med et enda sykere riff utgjør en noe av det feteste jeg har hørt på lenge.

Booka Shade – Regenerate (Pan Pot Remix) Tech House

Denne remixen har fått enorm support og er i dette øyeblikk #2 på beatport.com. Sangen har et fantastisk lydbilde med vokal i særklasse blandet med big-room synther.

Sergio Fernandez – Sarkis (Saeed Younan Remix) Tech House

Saeed Younan har vi postet en del av i det siste. Her har han produsert en massiv beat med en virkelig dyp bass. Breaket i denne sangen er pirrende og skaper et enormt driv.

David Jones – Klappy (Original Mix) Tech House

Igjen har vi en virkelig hardtslående beat, som kan være virkelig farlig på et ordentlig anlegg. Jones har plassert noen lystne strykere og vokalsamples i breakene som skaper liv.

Stefano Noferini – Big Bug (Original Mix) Tech House

«Big Bug» er en funky låt med en nydelig basslinje og samplearbeid. Melodien gir meg litt sommerfølelse, varmet litt i kulden.

Dibby Dougherty – Movement (Jay Lumen Remix) Techno

En veldig annerledes stil enn Jay Lumen er kjent for. Her er det tatt i bruk mer old school techno-elementer. Deilig og fengende låt!


mathias underground

Underground Fix

4

Beatport slapp i denne uken ut charts med noen gode, eldre sanger innenfor forskjellige sjangere. Her var det mye deilig som vekte gamle minner. Siden mange på denne bloggen er relativt ny til techno, minimal og tech house så tenkte jeg at denne ukens underground fix tar for seg klassikere. Så her er noen utvalgte låter fra beatports «Crate Digger Sale» og noen andre klassikere.

Sandy Huner – Rare Tap (2000 And One Cut) Tech House

Unik sound fra 2000 and one. Vokalen er nydelig og samplingen er kreativ. Denne sangen har jeg hørt mye på

Format: B – Edding 850 Techno

Unik låt fra Format: B. Basslinjen på denne sangen er i særklasse. Den er så rund og god

Toolman – Gold Bunny (Original Mix) Minimal

Bouncy minimal med deilig chopped vokal. Veldig leken med små effekter.

Saeed Younan – Backroom Honey Tech House

Saeed Younan er kongen av percussions. Det viser han i Backroom Honey. Helt unike Percussions gjør det vanskelig å ikke bevege seg til denne sangen. Denne har enorm support

Robert Babicz – Dark Flower (Joris Voorn Magnolia Mix) Techno

En virkelig klassiker av Joris Voorn. Helt nydelig melodi som man virkelig får på hjernen. Dette er en avslappende låt som jeg aldri går lei av. Perfeksjon

Daley Padley, Paul Cooper – Animals (Manuel de la Mare Savanha Remix) Minimal

Vi har hørt mye av Manuel de la Mare dette året. En kar av mange stiler. Her er en mørk versjon av mannen. Virkelig tung og mørk minimal. Akkurat sånn som den skal være

mathias underground

Underground Fix

0

Her er ukens Underground Fix! Burde lette opp stemningen under eksamenslesingen.


Christian Smith – East Village (Original Mix) Tech House

Dette er en av mine favoritter om dagen. Enkel, men fantastisk fengende melodi. Enkle, men helt riktige lyder så drivet blir perfekt.

Kaiserdisco – Dance On The Moon Album Version Techno

Kaiserdisco har virkelig blitt en av mine favoritter. Unik sound med morsom basslinje

Jay Lumen – Pushin (Original Mix) Tech House

Helt sykt driv i denne sangen. Vokalen er helt nydelig. Jay Lumen har virkelig mestret denne stilen.

Christian Smith – Hammerschmidt (Uto Karem Remix) Tech house

Veldig spesiell og leken sample med bouncy basslinje. Bra produksjon av Uto Karem!

Ton Def – Request (original mix) Minimal

Typiske minimal elementer. Fet beat og artig vokal.

Roger Sanchez – 2Gether (Muzzaik Remix) Tech House

Fantastisk sampling arbeid. Veldig drivende og lystig remix av Muzzaik. God stemning i denne!

Schadenfreude – The Road Leads East (Pink Pig and The Farmer Melilla Bootleg mix) Tech House

En gratis bootleg jeg hørte fra settet til Joris Voorn fra Sensation København. Veldig bra bootleg fra noen mindre kjente folk. Veldig behagelig låt, med deilig melodi.mathias underground

Underground Fix

0

Her er en god underground liste som passer perfekt for kveldens begivenheter. Uansett om du skal på Sensation, Pleasurekraft (Månefisken) eller sitter hjemme å leser til eksamen så er dette en god start på kvelden!


Matteo DiMarr – Blower feat Dashka (Original Mix) Techno
Dette kan minne veldig om progressive house. Massive big room synther, imponerende sax solo og et deilig dropp.

Pleasurekraft – Tarantula (Uner Remix) House
Uner remixer sommerbomben Tarantula. En veldig behagelig remix, med et mer avslappende lydbilde. Fantastisk til lounge.

Joe Maker – Minimal Female (Alex Young Cirkus Remix) Minimal
Minimal Female er en av de større minimal releasene i år. Denne remixen har vesentlig bedre trykk med en mye dypere og hardere basslinje.

SQL – Distorted Reality Original Mix Minimal Classic
Dette er en av mine yndlings sanger of all time. Jeg går aldri lei den. Percussionsene er nydelige, vokalen er ond, droppet er til å gråte av og basslinjen i særklasse. Dette er ikke en låt å spille på et dårlig anlegg, men har muligheten til å drepe mennesker på et bedre system.

Siwell, Shiller – Warped (Original Mix) Tech House
Gjennomført beat med mange lekende elementer. Nydelig driv

Outcode, Alan T, DJ Wady – This Side That Side (Original Mix) Tech House
Deilige percs, bouncy basslinje. Sånn som tech house skal være!


Håper vi ser dere på Pleasurekraft på Månefisken i kveld!

84699901

Preview: Deadmau5 – Get In The Cart, Pig

10

I dag la Deadmau5 ut en smakebit på den nye låten hans «Get In The Cart, Pig». Previewet starter med en progressiv build, iført en fantastisk synth og en deilig melodi. Tempoet i låten bygger seg opp, og etterhvert får låten en mørkere tone. Previewet lover veldig bra i mine ører. Nytenkende og spennende lydbilde!

Hva synes dere?

pleasurekraft månefisken

Pleasurekraft @ Månefisken 13 november

6

Våren 2010 slapp Pleasurekraft deres kjempehit ‘Tarantula’. Den ble raskt en favoritt blant DJ‚Äôer hele verden over, og fikk massiv støtte av noen av verdens aller største; Sasha & Digweed, Nic Fanciulli, Danny Howells, Dubfire, Mark Knight og Laurant Garnier for å nevne noen. Tarantula passerte låter fra Swedish House Mafia, Ti√´sto, Joris Voorn og Mark Night, og den plasserte seg selv på toppen av en rekke lister verden¬†over.

Dette sagt, Pleasurkraft er på ingen måte noen ‚Äùone hit wonder‚Äù produsenter! Allerede i 2009 ble denne duoen stemplet ‚ÄùOne to Watch‚Äù av DJMAG. I tillegg til at de nå produserer masse, turnerer de også verden over! De spiller side om side med DJs som Sasha, Sander Kleinenberg, Deadmau5 og Sharam.


Her er en Halloween Promo mix av Pleasurekraft. Nydelig!

Housebloggen gleder seg til å se deg der!
mathias underground

Underground Fix

21

Her er runde to av konseptet Underground Fix hvor vi tar for oss de hotteste låtene innenfor minimal, tech house og techno. Denne uken blir det veldig varierte stiler, noe for enhver smak når kvelden lurer seg på.

Marco Effe – Kalida Techno

Kalida er techno av den mer lystige typen. Denne fungerer veldig bra i progressive sett med sitt store lydbilde.

Luca M – Grumpli (Original Mix) Tech House

Luca M er en av de store nykommerne innen tech. 20 åringen slapp nylig denne tech bangeren, med allerede stort support. Vokalen er fengende og godt gjennomført, og beaten gjør det vanskelig å stå stille.

Rodriguez Jr. – Pina Colada Original Mix Techno

Pina Colada er noen måneder gammel, men den har en helt unik sound og en fortryllende melodi. Denne sangen gjør noe spesielt med meg.

Egbert – Open (Original Mix) Techno

Egbert er helt vill om dagen. Den nye EPn hans «Open» er av ekstrem kvalitet. Denne låten er en veldig unik og progressiv technolåt. Deilige melodier, big room synther og massiv rytme.

Miguel Bastida – Laviva (Original Mix) Tech House

Funky tech house med latin vocal og percussions. Bumby og deilig!

Sascha Braeme РDirty Girl (Sascha Braemer Club Room  Mix) Minimal

Spennende minimal med en veldig laidback stemning. Lekne elementer og et nydelig dropp utgjør en meget behagelig låt.

Kaiserdisco – Simplistix Tech House

Kaiserdisco med nytt materiale. Lystig, bumby house med et veldig spennende og annerledes arsenal av lyder. Virkelig god stemning!

Radio Slave – Grindhouse (Dubfire Terror Planet Remix) Classic Techno

Dubfire er en av verdens største djer. En av mine desidert favoritter. Dette er en virkelig ond sang, men samtidig så deilig. Beaten er helt enorm, vokalen er skremmende og drivet er til å gråte av. Virkelig en låt jeg aldri går lei av.

Kom gjerne med inspill om hvordan type stiler dere liker og hva dere vil høre mer av

AndyG’s RSS Feed