Adrian Emile

Adrian Emile

(17 comments, 62 posts)

Posts by Adrian Emile
Gregori-Klosman1

Gregori Klosman @ Metro, Bergen

4

Franskmannen Gregori Klosman er endelig tilbake i Bergen på fredag!

Etter en vanvittig suksess for 1 år siden, og ønske fra mange hold, kommer Gregori Klosman endelig tilbake til Bergen. I fjor skapte han sammen med Dirty Dutch en stemning i Bergen ingen har sett makan til før. Suksessen gjentas i år og det satses på like mange gode minner denne gangen også.

Det etablerte talentet, om du vil, har sammen med resten av gjengen i Dirty Dutch reist verden rundt for å underholde enhver sjel. Om det er tyngre tech house rytmer eller harde electro beats du digger så kan det garanteres god stemning. Klosman har rukket å remixe alt fra kredible house produsenter til typiske Billboard artister og med det har han bygd opp en solid fanskare. Bob Sinclar, Akon, Dimitri Vegas & Like Mike, David Guetta, Avicii, Lady GaGa, Sean Paul, Ne-Yo og Kaskade har blant annet fått franskmannens tolkning av originalene.

Billetter kan kjøpes via Billettservice.no, Posten, Narvesen og 7/11
http://www.billettservice.no/event/durty-dutch-2012-billetter/374829 

Eventet på facebook

WorryChild

Don’t You Worry Child – Musikkvideo

10

Swedish House Mafia slipper musikkvideoen til den allerede store hit’en Don’t You Wory Child.

I motsetning til Save The World videoen, følger denne gutta mye mer og det er noen scener i filmen som burde gi deg gåsehud. Man kan si hva man vil om disse svenskene, men at dem går av tronen som gruppe med en kjempelåt er det ingen tvil om! 

ironblogg

Iron / Zdarlight (Remix) / Dear New York

1

Nicky Romero & Calvin Harris – Iron (Original Mix) Progressive Hot

Nicky Romero & Calvin Harris teamer opp for første gang og det er ikke hvilken som helst låt de slipper heller. Iron er alt Nicky Romero er om dagen; moderne electro cuts med et pumpende drop. I tillegg får vi Calvin Harris på vokalen og som alltid skuffer han ikke der. Denne låta er nok et eksempel på at det meste disse to tar i blir til gull!

Digitalism – Zdarlight (Fedde Le Grand & Deniz Koyu Remix) Progressive

Digitalism’s klassiker ‘Zdarlight’ får sin moderne remix levert av Fedde Le Grand og hans protesjé, om du vil, Deniz Koyu. Låta tar med seg melodien fra originalen og plasserer den i et veldig digitalt lydbilde. Skulle gjerne sett disse to gjøre noe litt enklere ut av den klassikeren, men det er selvfølgelig ingenting å si på kvaliteten her jevnt over. Man har alltid store forventninger til Fedde og Koyu er on-fire om dagen, men kanskje kom denne låta litt kort?

Firebeatz & Schella – Dear New York (Original Mix) Electro Hot

Firebeatz har hatt noen helt ville produksjoner det siste året, men det kan fort bli for komplisert eller litt for mye av det gode. ‘Dear New York’ er et godt eksempel på det motsatte. Her går han sammen med den relativt ukjente landsmannen Schella og lager en forrykende tolkning av Beastie Boys-klassikeren. Velkent sample og et drop som «wobbler deg herfra til månen». 

hardwellblogg

Sensation artistprofil: Hardwell

2

Molotov, Zero76, Encoded, Cobra og Spaceman er garantert låter du har hørt før. Mannen bak, Robert van de Corput, mye bedre kjent som Hardwell, var et av de største talentene som kom frem i 2011 og nevnte låter er nettopp hvorfor. Med en rekke singler, remixer og bootlegs bak seg i en alder av 24 sier det seg selv at dette er en kar du vil fortsette å se mye til de neste årene.  

Det hele startet for flere år siden, mer nøyaktig 18 år siden. Lille Robert fant veien til pianoet og interessen grep han med en gang. Allerede som 14 åring fikk han sin første platekontrakt og gigs på de aller største plassene i Nederland kom ikke lenge etterpå.

I 2009 skulle resten av verdens lyttere og artister få øynene opp for den fortsatt unge gutten. Hans bootleg ‘Show Me Love vs Be’ ble raskt en hit innenfor sjangeren og vi vet alle om de forskjellige versjonene andre artister har kommet med i ettertid. I 2010 startet han Revealed Recordings, en plattform både for han og unge talenter. Det var da hans signatur sound innenfor bigroom house skulle komme og fanbasen har vokst med. 

Hardwell er idag en selvfølge på de største edm eventene verden over og det er nettopp derfor han gjester Sensation i Oslo. Vi kan forvente et djset fullstappet med harde electro beats og store breakdowns som garantert vil vekke oppmerksomheten til samtlige 22 000 mennesker på Telenor Arena. Filmen nedenfor er fra sist Sensation i Amsterdam hvor Hardwell var sistemann ut og utifra bildene fins det ingen grunn til å ikke glede seg.

Vi sees om en drøy uke!

Flyer Luux Blogg

Housebloggen & LUUX Oslo – One Night Only

0

5 DJs, 2 etasjer og overraskelser, dette er One Night Only presentert av Housebloggen og LUUX Oslo!


Vi har feiret sommeren med en egen sommerturné de siste månedene og har besøkt byer som Fredrikstad, Stavanger, Bergen, Tromsø, Stavern, Sandefjord og Oslo. Nå skal vi endelig ta vare på både ID 18, samt 20 og det hele skjer på LUUX i vår kjære hovedstad.

Kveldens lineup er som følger:

Housebloggen (Andreas Grov, Adrian Emile og Simon Dawn)
Mikkel Christiansen
Alex Eriksson

I morgen smeller det virkelig i Oslo og vi garanterer full bikk!

Link til eventet

Losen Flyer

Housebloggen Sommerturne: Losen Nattklubb

0

LØRDAG 28. juli sprer Housebloggen m/venner, stor glede på Losen Nattklubb i Stavern! 

Slutten på ferien nærmer seg, og det er kun tre helger igjen av Losen Nattklubb for i år! Førstkommende lørdag gjester vi Losen Nattklubb. 

De 3 DJ’sene for kvelden er:
A. Grov, Adrian Emile og Alex Foss! 

 Det er ikke hver dag denne Oslo-gjengen gjester Vestfold. 

Vi har feiret sommeren med en egen sommerturné de siste månedene og har besøkt byer som Fredrikstad, Stavanger, Bergen, Tromsø og Oslo. Nå er det Stavern og Losen som står for tur, og det meldes om god stemning! 

Gjør dere klare for en sinnsyk aften på gjestebrygga!!!!

Link til eventet

Sommerøya_top

Sommerøya-helgen er endelig her!

1

Da har vi endelig kommet frem til helgen med Sommerøya!

Siste pressemelding er sendt ut og den ser slik ut:

Da er den store dagen her og Sommerøya er klare for festival. Etter en helomvending søndag kveld, har vi på kort tid klart å koke sammen en festival midt i hjertet av Oslo. Festivalen feirer i år treårs jubileum og har fått mye skryt for årets line-up. Med artister som Felix da Housecat, Riva Starr, Hed Kandi og Lemâitre kan vi love vårt festivalpublikum en festival av de sjeldne.

For å heve årets festival til et helt nytt nivå, har vi også bestemt oss for å lage strandfest på Hausmania og har hentet inn 11 tonn sand. Dette kombinert med chillout musikk, house og psy-trance er vi sikre på kommer til å skape den rette festivalfølelsen. 

Festivalsjef Anton Solberg: Maken til operasjon, og for en gjeng og for en by festival det blir. 3 dager til ende.
Jeg har flere favoritt band og dj`s denne helgen. 
 

Vi vil med dette ønske alle velkomne til Sommerøya 2012 og vi gleder oss til å feire vårt treårs jubileum med vårt fantastiske festivalpublikum!

Sommerøya_top

Vinner av Sommerøya-konkurransen er…

12

Vi ønsker å takke alle som har deltatt og som dere sikkert har forstått, så kommer det flere slike konkurranser.
Neste gang er det kanskje du som stikker av med jobben.

Housebloggen.no gratulerer Meduza med spillejobb på Sommerøya sin hovedscene!

potn

People Of The Night ++

4

AN21 & Max Vangeli vs Tiesto – People Of The Night (Feat. Lover Lover) (Original Mix) Progressive Hot

Da var det tid for neste singel fra AN21 & Max Vangeli. Sist gang var det Steve Angello som sto sammen med ungguttene, men denne gangen er det legenden Tiesto. Denne vil nok stå sterkt gjennom hele festivalsommeren.

Afrojack & Steve Aoki – No Beef (Feat. Miss Palmer) (Van Hooft Bootleg) Progressive Hot

Deilig progressive tolkning av en av de største låtene fra 2011. Virkelig klar for en sommer fullt opp av godlåter!

Arty – Kate (Audiobot Re-Mode) Progressive

Audiobot har blitt en kjenning i bootleg miljøet og hans siste verk har blitt supported av Hardwell. Arty fans vil kanskje snu ryggen til denne, men ta nå en lytt hvertfall.

Sommerøya_top

Sommerøya Elektronika Festival

3

Det var en gang tre eventyrlystne menn som gikk sammen for å skape Norges beste elektronikafestival. Ideen sprang ut fra tomrommet de følte etter Sommerparaden forsvant. Ingen  av dem hadde arrangert en festival før, men satset på det beste og hoppet i det. Som alle andre ny-oppstartede festivaler, hadde også Sommerøya et forbedringspotensiale etter åpningsåret. Guttene lærte av sine feil, og i år feirer festivalen treårs jubileum. Med årets utrolige line-up kan man se at festivalen virkelig har slått på stortromma når jubileet skal feires. Deres største konkurrent,«Extrema Outdoor» har i år måttet kaste inn håndkledet, så vi er sikre på at alle Oslos danseglade mennesker vil finne veien ut til denne idylliske øya og danse sommernatten lang. 

Det hele foregår på vakre Langøyene i Oslofjorden. Konseptet drives på dugnad av en håndfull ildsjeler. Ingen har tatt ut lønn, og budsjettene består av litt luft og masse kjærlighet. Tross lite midler økes publikumsoppslutningen hvert år, og har man først gått dit en gang vender man alltid tilbake skal man tro ryktene. Det kulturelle tilbudet spenner vidt, og selv om musikken er i høysetet presenteres det også hvert år utstillinger, performance, live kunst samt at det er kino fremvisninger på søndagen.

På Sommerøya har du muligheten til både camping for helgen og dagsbesøk. Halvparten av gjestene reiser hjem etter en lang og innholdsrik festivaldag. Den andre halvdelen overnatter på festival-campingen som er på øyen. Noen velger naturlig nok å ta nattferga, for en dusj, et hjem og myk seng, mens resterende sover utendørs og opplever festivalelen slik festivaler opprinnelig ble laget for å være. I 2011 gav festivalen barn under 12 år gratis inngang, noe som ble benyttet av både par og single foreldre. I år gir festivalen i tillegg seniorer gratis inngang.

Arrangementet legges alltid til første helgen i juli, og på samme dato som fellesferien starter. I år går festivalen 6-8. juli.

Kjøp billetter her!

For mer informasjon om Sommerøya, klikk her!

Sommerøya

Vil DU spille på Sommerøya sin hovedscene?

8

Housebloggen i samarbeid med Sommerøya Elektronika Festival kan med glede meddele at vi skal kjøre en eksklusiv konkurranse der du kan vinne muligheten til å spille på deres hovedscene fredag 6 juli!

Nå har du sjansen til å omgi deg med flere større artister og vise nettopp hva du er god for. Alt du trenger å gjøre for å delta er å sende inn en mixtape og en presentasjon av deg selv med CV (tidligere spillejobber) hvis du har.

Reglene er som følger:

– Mixtapen må være egenprodusert
– Mixtapen må være spillt inn live
– Mixtapen må bestå av nyere tech/house/progressive/electro
– Mixtapen må være mellom 10 og 15 minutter lang
– Mixtapen må lastes opp på SoundCloud

Vi vil vurdere bidragene ut fra originalitet, kvalitet og teknisk nivå. Vær kreativ!

Frist for påmelding er søndag 1. juli kl. 23:59.
Bidragene sendes til mixtape.housebloggen@gmail.com med emne «Housebloggen Sommerøya».
Vinneren blir annonsert av oss her på bloggen og på vår facebook side onsdag 4. juli kl 18.00.

For mer informasjon, besøk Sommerøya Elektronika Festival.

ragevalley

Knife Party – Rage Valley EP

10

Knife Party er tilbake med ny EP etter suksessen med ’100% No Modern Talking EP’. Her tar de enda et steg videre, og mørkere om du vil. Tittellåta minner litt om forrige EP, mens de tre andre kjører sitt eget løp med hardbarkede synther og snares. Rock on, alle Hot!


Knife Party – Rage Valley (Original Mix) Electro

Knife Party – Centipede (Original Mix) Dubstep

Knife Party – Bonfire (Original Mix) Dubstep

Knife Party – Sleaze (Feat. Mistajam) (Original Mix) Electro

Adrian Emile’s RSS Feed