heutZe

heutZe

(105 comments, 70 posts)

This user hasn’t shared any profile information

Home page: http://www.housebloggen.no

Posts by heutZe
test

Kill It With Love (WeSmile Remix)

3

Et knippe kommersielle låter som smeller bra fra seg!
‘ 

Smith & Tell – Kill It With Love (WeSmile ‘New Era’ Mix) Progressive Hot

Sjekk ut WeSmile på facebook og soundcloud!

Basto & Yves V – CloudBreaker (Basto Remix) Progressive

Antoine Clamaran, David Esse & Grace Kim – Eclypse (Original Mix) Progressive

john digweed

John Digweed Live In Cordoba

2

John Digweed og Bedrock Records er igjen ute med et vanvittig samlealbum som viser hvordan skikkelig house skal låte!
‘ 

Det har kun gått litt over en måned siden Bedrock slapp sin fantastiske Miami-kompilasjon. Nå er de igjen ute med hele 32 av de beste låtene innenfor progressive, tech, deep house og techno. Hele tre cd’er får du på dette albumet. De første to er opptak av settet til Digweed fra Cordoba i Argentina, mens den siste cd’en inneholder mengder av nye låter som ble spilt under Digweed sitt sett. Jeg har trukket frem mine tre favoritter på albumet. Under får dere hele skiva i zippet fil.‘ 

Dosem – Trust (Original Mix) Tech Hot

For en undervurdert produsent Dosem er! How Do You Do It var min favoritt på Miami-kompilasjonen, og tror du ikke Dosem leverer den beste låta på dette albumet og? En herlig basslinje komplimenteres med synther som bare Dosem kan lage. Drivende og energisk, samt utrolig dypt. Dette er house på sitt aller, aller beste folkens!

Guy J – Fixation (Original Mix) Tech Hot

Guy J er en mester til å blande progressive og tech house elementer, og denne låta er intet unntak. En vanvittig kul basslinje og en fengende melodi legger grunnlaget for en fantastisk låt. Guy J er i ferd med å bli en favoritt hos undertegnede.

Slam – Eterna (John Digweed & Nick Muir Remix) Tech Hot

At Bedrocks sjef og en av verdens beste DJ’er skulle ha en av albumets beste låter var en selvfølge. Tyngre og mer «techy» enn de to andre låtene, men samtidig veldig melodisk. Denne remixen av Digweed og Muir går rett hjem hos meg. En utrolig bra produksjon.

John Digweed Live In Cordoba Continuous Mix CD1 (Live set)

John Digweed Live In Crodoba Continuous Mix CD2 (Live set)

Hele albumet: Del 1 Del 2 Del 3

nothing inside

Nothing Inside

3


Sander van Doorn & Mayaeni – Nothing Inside (Original Mix) Progressive Hot

Breakdownet i denne låta er bare helt fantastisk! Nydelig piano sammen med Mayaenis vakre vokal gir meg gåsehud. Det er virkelig mesterlig produsert av van Doorn. Desverre komplimenterer ikke droppet breakdownet spesielt bra. Hvis låta hadde hatt et mer passende dropp snakker vi om en av årets top 10 låter. Breakdownet er uansett bra nok til å gi låta et hot-stempel.

EricPrydz-04

SW4

1


Pryda – SW4 (Club Mix) Electro Hot

Det er under to uker til Eric Prydz slipper det som mest sannsynlig vil være årets høydepunkt, nemlig det etterlengtede Pryda-albumet. Veldig overraskende, og særdeles uvanlig fra Prydz sin side, får vi en av albumets låter før vi hadde regnet med det. SW4 er en electro banger som skiller seg veldig fra det jeg vil kalle typisk Pryda. Den eneste låten jeg kan sammenlikne den med, er den fantastiske Animal. Etter min mening er dette albumets svakeste låt. Den mangler rett og slett litt av den Pryda-magien vi alle elsker.


Uansett så er ikke dette noen dårlig låt, og den kommer til å smelle bra fra seg på festivaler. Den appellerer veldig til den moderne electro-inspirerte housescenen, og det skulle ikke forundre meg om den blir en av de mest populære låtene på albumet. Kvalitetsmessig når den desverre ikke opp til de store låtene på albumet som Agag og Jävlar, og jeg skulle gjerne sett for eksempel Space Miami ID tatt dens plass på albumet.

Hva synes dere om SW4, fortjener den en plass på det ellers fantastiske Pryda-albumet? 

eastbound

Don’t Blame the Party / Lyme

2


Bingo Players feat. Heather Bright – Don’t Blame the Party (Extended Mix) Progressive

Bingo Players er ute med en vokalversjon av Mode som kom ut for en liten stund siden. Hvorvidt vokalen hever låta kan diskuteres, men originalen hadde vel kanskje en litt for kjedelig melodi til å utmerke seg alene? Selv om jeg har hørt langt bedre vokalarbeid enn det Heather Bright bidrar med her, er dette uansett en grei bigroom låt som har fått et litt mer kommersielt preg.

Moguai – Lyme (Moguai’s Crushed Lyme Mix) Electro Hot

Min favorittlåt i posten! Moguai viser at bigroom electro ikke nødvendigvis trenger å gå til frontalangrep på ørene for å fange oppmerksomheten din. Et lekent og fengende electroriff komplimenteres av en kraftig bass og et stort og velprodusert dropp. Den er nok ikke bedre enn Mpire, men dette er etter min mening en av de bedre bigroom electro house låtene som har kommet ut i år.

Albin Myers – Tick Tick Tock (Original Mix) Electro

Albin Myers – Rave Riot (Original Mix) Electro

Mannen med den morsomme sveisen slapp tidligere denne uken sin Hells Bells EP. Tittellåta bør være kjent for de fleste ettersom den allerede har vært ute noen måneder. Av de to andre originalene på EPen må jeg si Rave Riot er den som fenger meg mest, men Tick Tick Tock er heller ikke dårlig. Alt er velprodusert og Myers viser at han mestrer store tunge dropp og gode electroriff.

artworks-000022536186-v78dgi-original

Spank the Maid / Goodbye Fly

6

 

Da er det klart for et av årets beste slipp når
Joris Voorn viser at han er kongen av tech house!

Den 35 år gamle nederlenderen har vært aktiv i bransjen i over ti år, men det var ikke før i 2009 han for alvor slo igjennom. Sammen med Edwin Oosterwal driver han Rejected Records hvor han har sluppet mange av de beste tech house låtene som finnes. Låter som Sweep the Floor, We’re All Clean og Incident (Miyagi) er alle store favoritter hos undertegnede. Når Joris Voorn nå slipper den sjette utgaven i Dusty House Room-serien så skuffer han ikke.

Spank the Maid er et klasseeksempel på det Joris Voorn gjør aller best; groovy basslinjer og catchy vokalsampling. Låten debuterte først i 2009, men Voorn har ikke fått sluppet den før nå på grunn av problemer med sample-rettigheter. Goodbye Fly har en tyngre basslinje og er mer melodisk enn Spank the Maid. Den var den første låten som ble spilt i 2012 på nyttårsfestivalen Amsterdam United og ble allerede da stemplet som en mulig Ibiza-hit til sommeren. Det rykker i foten og det er umulig å sitte stille når, etter min mening, årets beste slipp kommer ut av høyttalerne!

Joris Voorn – Spank the Maid (Original Mix) Tech Hot

Joris Voorn – Goodbye Fly (Original Mix) Tech Hot

sunset

Deck 9 / Devil’s Work (Dirty South Remix)

5Funkagenda – Deck 9 (Official Groove Cruise Anthem 2012) (Orginal Mix) Progressive Hot

Funkagenda er tilbake med det han gjør aller best; energiske og drivende låter som mesterlig blander tech og progressive elementer. Minner meg veldig om fjorårets Splinter som falt veldig godt i smak. Deck 9 er minst like bra, kanskje til og med bedre enn Splinter. Det som er sikkert er at den fungerer perfekt til det den er produsert for; holde dansegulvet gående de neste seks minuttene!

Knife Party – Internet Friends (Hardwell Edit) Electro

Hardwell gav bort denne morsomme editen gratis etter han fikk 200 000 fans på facebook. Ikke noe spesielt nytt her, bortsett fra et litt annet arrangement av låten enn tidligere.

Miike Snow – Devil’s Work (Dirty South Remix) Progressive Hot

Dirty South gjør en meget god remix av Miike Snows Devil’s Work. Må si jeg mest lot meg imponere av breakdownet som jeg synes helt klart er høydepunktet i sangen. Selv om jeg har hørt denne typen dropp ganske mange ganger før så klarer Dirty South fint å gjøre det interessant nok. Tipper dette blir en gjenganger i mange DJ’er sine sett fremover.

VA - Bedrock Underground Sound Of Miami [BEDMIAMICD1]

Bedrock Underground Sound of Miami

5

Den kommer kanskje en måned sent, men
musikken er fortsatt like bra!

Bedrock, labelet til den legendariske DJ’en John Digweed, slapp før WMC i Miami sin underground kompilasjon. Etter å ha hørt gjennom albumet flere ganger kan jeg ikke finne én eneste svak sang. Det er enkelt og greit stappfult av fantastiske progressive og tech house sanger! Store navn som Guy J og Wehbba er med på å gjøre dette til et av de absolutt  beste slippene denne våren og et perfekt album å spille inn sommersola med. Jeg har tatt ut tre sanger som etter min mening er de beste, under kan dere laste ned hele mappen i en zippet fil.

Dosem – How Do You Do It (Original Mix) Progressive Hot

Sasse & Stelios Vassiloudis – Benedict (Original Mix) Tech Hot

Guy J – Nightstalker (Original Mix) Progressive Hot


Download (zip)

5065373412_8dd6919357_z

Beautiful Life + heutZe

0

Dette er ikke første gangen jeg skriver for HouseBloggen, men første gang under eget navn så jeg tenkte det var på sin plass å introdusere meg selv. Navnet er Erik, dere kjenner meg som heutZe her på bloggen, jeg er 22 år og kommer fra Hamar, men studerer i Trondheim for øyeblikket. Har interessert meg for house i noen år nå og har fulgt bloggen daglig de siste to årene så det er veldig gøy at jeg får begynne å skrive. Fra meg kan dere forvente nest alt mulig. Hovedsaklig kommer jeg til å poste house, progressive og tech, men håper på å få sneket inn noe god techno og deep house underveis også siden dette er sjangere jeg hører stadig mer på.


Martin Roth – Beautiful Life (Original Mix) Deep Hot

En fantastisk deep house sang fra Martin Roth som ble sluppet på Anjunadeep forrige uke. Melodisk og rolig med et nydelig vokalspor som virkelig gir deg strand- og sommerfølelsen.

Adam Beyer & Joseph Capriati – Congenial Endeavour (Original Mix) Techno

Mørk og saftig techno fra den svenske legenden Adam Beyer og hans “partner in crime” Joseph Capriati. Denne gikk til topps på beatports techno-chart forrige uke og man skjønner lett hvorfor. Tung bass sammen med en fengende lead og vokalsample slår aldri feil. Tror mange som er nysgjerrig på techno som sjanger vil like denne.

Daniel Portman & Stanley Ross – Rock the Key (Original Mix) Tech

En perfekt tech-houselåt for dansegulvet! Denne kom ut for ca. et halvt år siden, men oppdaget den først i et Funkagenda-sett for noen uker siden. Låta er drivende og energisk, og det er umulig å sitte stille når den kommer på.

Kölsch – Opa (Original Mix) Techno Hot

En vanvittig fengende technolåt som har gått på repeat hos meg siden mars. Den ble sluppet i høst, men nådde ikke topp-10 techno før februar/mars i år. Siden den gang har den vært en fast gjenganger i flere kjente DJ’er sine sett. Enkelt og greit en av de beste technolåtene jeg har hørt.

rev4

Tiësto presents: Club Life Volume Two – Miami

0

Da har Tiësto og labelet hans Musical Freedom sluppet den andre kompilasjonen i Club Life serien. Det man får servert på denne utgaven er mange av årets største hits, deriblant Axwells mix av “In My Mind” og John Dahlbäcks “Life”. I tillegg har Tiesto også gjort flere remixer som han slipper på dette albumet. Mest nevneverdig er nok remixen av “Paradise”, «Young Blood» (sammen med Hardwell) og Gotyes “Somebody I Used to Know” som for øyeblikket troner øverst på Beatports topp 10.


Tracklist:

Tiësto – Miami (Original Mix)
Tiësto – Chasing Summers (Original Mix)
Tiësto & Wolfgang Gartner – We Own The Night ft. Luciana (Original Mix)
Tiësto – What Can We Do (A Deeper Love) (Third Party Remix)
Baggi Begovic ft. Josie Cotton – If A Lie Was Love (Baggi Begovic KNAL mix)
Gotye ft. Kimbra – Somebody I Used To Know (Tiësto Remix)
Coldplay – Paradise (Tiësto Remix)
Sultan + Ned Shepard ft. Quilla – Walls (Original Mix)
The Naked & Famous – Young Blood (Tiësto & Hardwell Remix)
John Dahlbäck – Life (Original Mix)
John De Sohn ft. Andreas Moe – Long Time (Original Mix)
Ivan Gough & Feenixpawl ft. Georgi Kay – In My Mind (Axwell Mix)
Avesta – Arena (Original Mix)
Afrojack & Shermanology – Can’t Stop Me (Tiësto Remix)
Tiësto & Swanky Tunes – Make Some Noise ft. Ben McInerney of New Navy (Original Mix)
Tiësto – Maximal Crazy (Original Mix)
‘ 

Download

heutZe’s RSS Feed