Adrian Emile

Adrian Emile

(44 comments, 181 posts)

Posts by Adrian Emile
blogg

Sending My Love / School Of 88 ++

9

Jeg har sagt det siden jeg hørte en ultra dårlig rip versjon spilt av Afrojack på EDC; ‘Sending My Love’ er årets låt hittil for meg.

R3hab & Swanky Tunes – Sending My Love (Feat. Max’C) (Original Mix) Electro Hot

Først var det en Afrojack singel, så ble det en ny collab med Afrojack & R3hab. Når det endelig ble bekreftet at Swanky Tunes sto sammen med R3hab om denne låta med Max’C på vokal var den allerede i flere av de største sine set. Tiesto, SHM, Guetta, Afrojack, Kaskade og Dirty South supporter denne låta og ikke uten grunn. Med så få strofer er allikevel breakdown verdt mye i denne låta, men det er først når låta dropper at den viser monsteret. Fikk helt hakeslep første gang og jeg får det fortsatt. For en låt spør du meg!

David Tort – School Of 88 (Original Mix) Tech

Spanjolen gjør det godt om dagen med låter ute på Axtone og Size blant annet. Nå var det tid for Spinnin til å ta en bit av denne spanske pølsa. Herlig tech låt med gode synther, men hvorfor kjenner jeg ikke igjen den kjente sample’n som de snakker om? Teach me readers

Jess Mills – Live For What I’d Die For (Mark Knight Remix) Progressive

Godlåt, akkurat slik vi forventer fra Toolroom giganten. Vi kan snakke om hvorvidt den er like sterk som tidligere remixer, men det er ikke så viktig når man heller kan fokusere på å supplere samlingen med godlåter i biblioteket

Danny Freakazoid & Matt Caseli – Strip Club (Original Mix) Progressive

Hyppige releaser fra disse gutta og det er selvfølgelig jevnt over gode også, men ønsker å se noe annet fra dem nå. Fortsatt flinke med melodiene og produksjonen.

hb

Shine Again, Edge Of The Earth (Remix), Loud Noises

2

Sist original var ‘Bounce’ sammen med Gregori Klosman. Nå går franskmannen solo og leverer ‘Shine Again’.

s

Tristan Garner – Shine Again (Feat. Abigal Bailey) (Original Mix) Progressive

Det er en god produksjon, men en vokal jeg er litt usikker på om burde vært der. Hadde Tara McDonald stått bak mikrofonen hadde det sannsynligvis vært helt andre boller. Fin melodi og låta fenger, men jeg føler det blir litt tynt for meg i lengden.  

Richard Dinsdale, Sam Obernik & Hook N Slink – Edge Of The Earth (Tommy Trash Remix) Electro Hot

Jeg har virkelig likt denne releasen og remixene har vært gode. Nå er det imidlertidig klart for Tommy Trash sin vinkling og for en vinkling det er. Denne treffer hardt og er en must have spør du meg.

Albin Myers – Loud Noises (Original Mix) Electro

Funky electro stil vi kjenner igjen fra svensken. Langt ifra det beste fra denne mannen, men spennende.

hb

Lunar, Bootcamp, Solid Ground +++

5

Ny låt fra Guetta & Afrojack, Nicky Romero er tilbake i en collab med Apster, og Tim Mason leverer en god progressiv remix.

David Guetta & Afrojack – Lunar (Original Mix) Electro Hot

Afrojack kalte dette «future sound» under Miami i år, og med god grunn spør du meg. En liten Daft Punk inspirasjon her? Låta treffer hardt når den dropper, og jeg må si at dette var friskt fra Guetta sin side. Vi kunne vel ha forventet noe sånt fra Afrojack?

Nicky Romero & Apster – Bootcamp (Original Mix) Electro

Begynner å bli litt lei av en basslinje slik som dette, men når Romero står bak vet vi at det er litt ekstra også. Apster jobber seg oppover og klarer forhåpentligvis å legge fra seg de værste dutch lydene og jobbe mer i denne retningen for eksempel. Låta treffer rimelig greit når du skrur opp!

Pnau – Solid Ground (Too Much Worth Living For) (Tim Mason Remix) Progressive Hot

Herlig remix fra mannen bak en av de større låtene i år; The Moment. 

Swanky Tunes & Hard Rock Sofa – I Wanna Be Your Dog (Original Mix) Progressive

Denne ble leaket samme dag som preview kom tidligere i år, men nå er den altså ute. Med tanke på samplingen og vokalen syns jeg dette skiller seg ut fra de 1000 andre produksjonene de har levert i år. Men er det nok?

Gregori Klosman – Peacock (Original Mix) Tech

Klosman leverer ny tech låt etter hans EP Bombata / Zulu kom ut i vår. God basslinje med signaturlydene fra franskmannen som går 100% hjem her i gården.

Lo-Fi-Fnk – Boom (Dimitri Vangelis & Wyman Remix) Progressive

Ikke en stor overraskelse i forhold til hva disse gutta har levert før, men jeg syns det fenger. 

hb

Smolengrad / United, I Believe In (Remixes) +

4

Smolengrad ble leaket en tid tilbake, men nå er det full release sammen med andre siden av EP’en, United.

Swanky Tunes & Hard Rock Sofa – Smolengrad (Original Mix) Progressive

Swanky Tunes & Hard Rock Sofa – United (Original Mix) Progressive

Smolengrad kjenner vi til fra før. Kjent stil fra gutta med god melodi og gode synther. United er på mange måter lik som Smolengrad, men jeg kommer bedre overens med den. Hva tenker dere? Holder dette godt nok nivå for Size Records?

Junior Sanchez – I Believe In (Feat. Karmen) (Third Party Remix) Progressive Hot

Junior Sanchez – I Believe In (Feat. Karmen) (Swanky Tunes Remix) Progressive

Herregud for en remix Third Party leverer. Virkelig en kraftpakke av en progressive låt. Swanky leverer det vi har hørt litt av før. Jeg syns fortsatt det er en god remix, men det er ikke vanskelig å høre hvem som kommer best ut.

John De Sohn – EKG (Original Mix) Progressive

Jeg har aldri vært helt fan av svensken. Noe har vært greit, men det har alltid vært noe som manglet. Her derimot hevder han seg litt med et tungt drop og en helt grei melodi. Synth bruken hans gjør at jeg føler det kanskje blir litt «cheesy», men han løfter seg inn igjen. 

tiestoart

Vinn billetter til Tiësto Club Life @ Oslo Spektrum 12 august!

0

Da er konkurransen igang på vår Facebookside! Vi har 10 billetter som skal deles ut til 10 heldige vinnere, så svar på 3 spørsmål og vær med i trekningen. Vinnerne annonseres her på bloggen og på facebooksiden vår 10 august, altså førstkommende onsdag. Lykke til!

 

Delta her!

hb

We Are The Night, VMS (Diffused Re-Edit) +++

3

En god blanding av sjangre i denne posten. Hva passer torsdagen best? Litt straight house, noe litt hardere med melodi eller electro slik vi liker det for å pumpe en hverdag?

 

In The Screen – We Are The Night (Feat. Rachael Starr) (Original Mix) House

De er tilbake med et nytt sammarbeid. Erick Morillo, Harry Choo Choo Romero og Jose Nunez kommer med ny låt under navnet In The Screen og dette ble plutselig andre boller enn sist låt. Føles ut som Morillo har tatt litt mer kontroll bak spakene og dette er langt ifra den beste produksjonen han har vært med på i år spør du meg, men en god låt nevertheless.

Michael Woods – VMS (Diffused Re-Edit) Progressive

Michael Woods er blant mine favorittprodusenter og han beviser hvorfor gang på gang. VMS var på hans Ministry Of Sound album og er en virkelig tung låt. Woods løfter låta i en aldri så dum edit og gir låta enda litt mer trøkk.

Daft Punk – Aerodynamic (Nicky Romero Bootleg) Electro

Dette sier jeg hver gang, men det må faktisk sies. Det å lage egne versjoner av Daft Punk er ofte risky på grunn av deres fanbase, men kanskje noen ser litt videre og pumper til denne versjonen til Nicky Romero.

Yves LaRock – The Zoo (Muzzaik Remix) House

Funky house for resten av sommeren. Muzzaik har virkelig steppet opp i det siste.

Fast Foot – I Love Bass, Beers & Bitches (Feat. Tory D) (Darth & Vader Remix) Electro

Darth & Vader leverer electro slik jeg liker det. Dette er vel nærmest kjedelig for resten da eller?

Afrojack & Steve Aoki – No Beef (Feat. Alyssa Palmer) (Vocal Mix) Electro

Enda en leak av ‘No Beef’, men bare denne gang har vi fått vokal versjonen. Det er en ganske syk vokal sample som pitches så det kan være litt for «dutch» for noen når låta dropper. Melodien er jo hvertfall artig når vi kommer et breaket da.

blogg

Bullet, Ménage a Trois, Dance ++

6

Michael Woods, Wolfgang Gartner, Spencer & Hill og ny singel fra Nicky Romero med DBN remix. Kos dere !

 

Michael Woods – Bullet (Original Mix) Progressive Hot

Etter god suksess med ‘No Access’ og ‘First Aid’ er Woods tilbake med enda en herlig låt. ‘Bullet’ er som førstnenvte låt, tung, og drives kraftig av hans gode evne til å skru både harde og myke synther. Engelskmannen gjør det igjen spør du meg.

Wolfgang Gartner – Ménage a Trois (Original Mix) Electro

Dette er et monster av en electro låt. Wolfgang visste ikke hva nok var når han satte seg ned med denne låta i hvertfall. Jeg er ingen stor electro fan når det kommer til denne typen. Mye blir masete og jeg klarer ikke helt å forstå alt, men det er sikkert noen får helt hakeslep og elsker denne. Jeg syns det uansett er spennende med slike låter og legger nok denne i spillelisten min selvom.

Spencer & Hill – Dance (Original Mix) Electro

Spencer & Hill er tilbake med en ny electro låt i kjent stil. Kan minnes litt om dere release på Wall ‘Beatrocka’, men den gikk rett hjem hos meg og denne sniker seg innpå.

Nicky Romero & Mitch Crown – Schizophrenic (Original Mix) Progressive

Nicky Romero & Mitch Crown – Schizophrenic (DBN Remix) Progressive

Noe av det mer kommerse vi har sett fra Romero. Han må jo få lov til prøve seg i den retningen også. Jeg syns låten er god for sommeren og kanskje litt «bløt» for meg sånn personlig sett. DBN gir låta litt krutt og hever låta for min smak. Mitch Crown gjør som vanlig en veldig god jobb med vokal.

clmdpostersmall

Carl Louis & Martin Danielle Fall Tour 2011

3

Det er en fryd å se at Carl Louis og Martin Danielle virkelig setter inn giret for høsten. Tiden er kommet for Carl Louis & Martin Danielle Fall Tour 2011.

 

Med en nylig sluppet EP på selveste Size Records og ‘The Message’ i baklomma som vi husker fra i fjor blir dette en spennende høst for ungguttene og ikke minst de som får gleden av å se og høre. Canada står for tur i hele september, Europa i oktober, de største byene i USA skal besøkes i November og det hele avsluttes i Australia. Før den tid er det to scener skal gjestes først. Den 12 august besøker verdenskjente Tiesto landet vårt, nærmere sagt Oslo Spektrum og gutta skal være support her. Etter det bærer det videre til Governors Island i New York. Her er det ikke mindre enn Size Matters party med Steve Angello, Thomas Gold og Junior Sanchez. Nordmennene er special guests her.

En fun-fact det kan være interessant å kunne, så er deres remix av ‘Bruno Mars – Just The Way You Are’ en av de mest solgte hos Atlantic Records. Stort !

Det er med andre ord bare å håpe på at verden er klar for en norsk invasjon. Endelig smeller det virkelig for gutta og vi fra Housebloggen ønsker dem lykke til. Ønsk dem gjerne lykke til dere også i kommentarfeltet.

Link til eventet

Link til full plakat

blogg

Awake, Parap, Duplex, No More Tomorrows (Remix)

0

Gum Me er tilbake etter en god EP på Flamingo og Truelove (Italy) gir oss en herlig disco låt for resten av sommeren ++

 

Gum Me & De Leon – Awake (Original Mix) Progressive Hot

Tror jeg har sendt denne til alle jeg kjenner. En helt herlig låt med et funky drop som drar igang bevegelser herfra til Singapore og tilbake. Spennende break hvor jeg plutselig får litt Nintendo 8 bit feeling. Aner ikke hvor det kom fra, men nok om det. Må høres !

Truelove (Italy) – Parap (Original Mix) House Hot

Herlig disco sampling. Sommerlåt og med Spinnin Deep bak seg kan vi forvente å høre denne på utesteder utover. Go fetch !

Sidney Samson – Duplex (Original Mix) Electro

Preview på denne kom først når Afrojack sto klar med ‘Replica’. Da var likhetstrekkene så klare at det virker som Samson har ventet til dette gikk over. Med mindre det er noe info jeg ikke har fått med meg. Låten er ikke forandret, men kanskje vi trengte enda en slik hardbarket låt fra en nederlender? Dutch inspirert electro som Samson har dratt videre det siste året.

Tom Geiss & Eric G – No More Tomorrows (Feat. Max’C) (Dash Light Remix) Progressive

Låta er ikke sluppet enda, men en god nok versjon for bloggen inntil videre. Elsker denne typen piano, gir en ekte big room feeling sammen med Max’C som aldri skuffer. God progressive låt med et pumpende preg i drop.

stwzedd

Save The World (Zedd Remix)

4

Enda en remix for den svenske mafiaen, men dette er en av de sykeste for min del. Det er selvfølgelig smak det går på, men for en banger Zedd leverer her. Dette er hardt, tøft, godt gjort og en ren «must have» låt i biblioteket ditt.

 

Swedish House Mafia – Save The World (Feat. John Martin) (Zedd Remix) Electro Hot

blogg

EPIC ++

4

Sandro Silva og nykommeren Quintino samarbeider på sin nye låt ‘EPIC’ + to remixer fra Mark Simmons

 

Sandro Silva & Quintino – EPIC (Original Mix) Progressive Hot

Dette er hardt og en litt uventet release fra Tiesto sitt hold ‘Musical Freedom’. Silva sin litt edgy stil og Quintino nye friske ideer gjør at denne låta smeller hos meg. Et breakdown preget av en massiv melodi og har ikke ord når det kommer til et slikt drop. Sett denne så høyt du kan og gi den en sjanse.

Chanson & Arvll G & Inmado – Everytime (Mark Simmons Remix) Progressive

Twaine – Epic (Mark Simmons Remix) Progressive

Simmons følger stilen sin i Everytime med big room synthene vi enten er lei av eller elsker. ‘Epic’ drar han litt lenger og leverer en litt mer pumpende variant med piano.

hb

Every Teardrop Is A Waterfall (Bootleg) ++

2

Jerry Rekonius leverer en sterk uoffisiell remix (bootleg) av Coldplay sin nye låt

 

Coldplay – Every Teardrop Is A Waterfall (Jerry Rekonius Bootleg) Progressive Hot

Svensken hevder seg igjen med en herlig versjon av ‘Every Teardrop Is A Waterfall’. Noen som vil ta opp diskusjonen om denne er på samme nivå som SHM sin? Denne må man uansett få med seg !

Mustard Pimp – ZHM (Dada Life Remix) Electro

Det er en grei tøff låt, men dette er langt ifra Dada på sitt beste spør du meg. Bare jeg som er sær?

Plastik Funk – Discofunk (Original Mix) House

Dette er en skikkelig godlåt for sommeren. Funky house med en liten vokal i bildet sammen med piano.

Adrian Emile’s RSS Feed