Steph

Steph

(31 comments, 198 posts)

This user hasn’t shared any profile information

Posts by Steph
 

Musikkvideo: Avicii – Silhouettes

10


Hvis du ikke skjønte bæret av denne musikkvideoen, så er du ikke den eneste. WTF?

David-Guetta

Vinn billett til David Guetta @ Vallhall 15. juni!!

1

Man kan si mye om David Guetta. Han har de siste årene oppnådd eventyrlig suksess på verdensbasis, og samarbeidet med alle de største navnene. På den litt mer underjordiske siden av EDM-skalaen har han i det siste også gjort stor suksess, med henholdsvis del to av albumet Nothing But The Beat, Wild One Two og Metropolis. Enten du elsker eller hater David Guetta for det han gjør, så er han verdens største og mest populære DJ – og når han spiller live, så gir han ALT!

De som har sett David Guetta før vet at han ofte spiller ganske hardt, og i tillegg er ekstremt flink til å få med seg publikum. Det blir med andre ord en utrolig stemning når han inntar Vallhall den 15 juni, backet opp av en gigantisk produksjon og tusenvis av elleville fans! Sørg for å få den beste kickstarten på sommerferien! Dette blir garantert noe du kommer til å huske lenge..

Vi gir deg, i samarbeid med Sky Agency muligheten til å vinne billett til et av sommerens største events! Vi trekker fire heldige vinnere som får hver sin billett.

Delta!

Aldersgrense: 18 år
Kjøp billetter her!

avicii-at-super-glow-dc-armory-washington-usa-18-11-2011-exqlusiv-

Superlove (Avicii Remix)

11

Etter premieren under Ultra Music Festival 2012 ble selvsagt Aviciis nye låter store snakkiser. Remixen av Superlove var kanskje den som ble best mottatt av både fans og kritikere, rett og slett fordi den er noe av det beste han har kommet med på en lang, lang stund. Lenny Kravitz er ingen fremmed til store festival-anthems (i en helt annen sjanger), og er heller ingen lett artist å remixe.. men hvem klarer vel den oppgaven bedre enn Avicii? Store oppløftende melodier, kul vokal fra Kravitz, og et potent klimaks i kjent Avicii-stil sørger for at denne vil droppe hardt på klubber over hele verden i sommer. Det ligger en ørliten skuffelse i hvor lite videreutvikling Avicii har hatt i sounden sin i det siste (spesielt i basen), men det får bare være, for det funker jo!

Third Party feat. Loleatta Holloway – Thank You (Original Mix) Progressive

Den fremadstormende Size-frontede og London-baserte duoen Third Party har her tatt utgangspunkt i den nylig avdøde Loleatta Holloway hit «Love Sensation», og samplet en vokalstrofe derfra – uten særlig hell. Sounden er som vi kjenner den fra Third Party, men det holder ikke helt opp til hva de har oppnådd før. Dette virker veldig krampeaktig, og egentlig ganske sjelløst fra noen som kom ut av intet og har imponert stort før. Mest av alt låter dette som en kopi av Alesso-remixen av Titanium.

 

72919_273539019406355_273538862739704_553893_1542841345_n

Vinnerne av årets busslåter 2012 er Saga og Heimdall!

8

Heimdall 2012 – Årets Busslåt

Jentene på Heimdall 2012 har allerede sikret seg to meget gjeve priser, nemlig Årets Buss i Stavanger ogÅrets Eikelibuss. De har hyret inn selveste John Dahlback, og resultatet er denne freshe russelåta. Selv om vi alle mente låten var litt safe til å være Dahlback, så er den perfekt som russelåt. Med en kul vokal, herlig lead, fin struktur og et potent dropp, så er den rette russefeelingen på plass. Juryen i Housebloggen var helt enstemmige om at Heimdall fortjener tittelen årets beste elektroniske busslåt! Gratulerer!

«Heimdall er den keegeste guden av det vakre mystiske fenomenet nordlys. Han er skaperen av dette spektakulære klikka lyset, og viser det på nattehimmelen med all sin prakt. Follow The Light!«

Download (WAV)

Heimdall @ Facebook

‘ Saga 2012 – Folkets Pris

Saga 2012 ble stemt frem av det norske folk, og vant overlegent med hele 700 stemmer! Hele én tredjedel av stemmene gikk til denne svært kommersielle russelåten fra Bodybangers Inc, og det er kanskje ikke så rart, for droppet smeller kraftig, med en liten touch av en svært populær svensk produsent som de fleste kan digge!

«Arven etter vikingene hviler fortsatt i sørlige kanter av Bergen. 26 basterder tar vikingbussen fatt fra 26. april til 17. mai for å herje og plyndre. Cruisende på vår jernhest skal vi legge under oss både Bergen og Stavanger. La oss ta dere tilbake til Norges storhetstid. Norrøn mytologi var deres milepæl gjennom livets verdier og skjebner. Reiste over land og strand med enorme drageskip ved hjelp av Tor og Mjølners enorme krefter og plyndret alt de kom over. »

Download 

Saga @  Facebook

alesso-id

Silenced By The Night (Alesso Remix)

1

Alesso vs. Keane – Silenced By The Night (Alesso Remix) Progressive Hot

At Alesso-remixen av Silenced By The Night er altfor cheesy vil nok noen si (og ja, den er ganske cheesy!) – men dette er på samme tid en låt som fungerer for mange, og det er et godt kompromiss mellom Keane og EDM. Kan ikke helt se for meg at det å remixe Keane er en enkel oppgave, så jeg synes Alesso har gjort en eksemplarisk god jobb her. Den fantastiske vokalen passer perfekt med de lette synthene og oppløftende droppet. Sommeren kan ikke komme raskt nok nå!

Deadmau5 – The Veldt (Project 46 Happy Technology Pancake) Progressive

Dette er versjonen av The Veldt mange DJs har ventet på. Ikke feilfritt, men remixen holder en relativt høy standard, og kan spilles ute på byen uten at dansegulvene stopper opp. Blodfans av Deadmau5 og Originalen bør holde seg langt unna!

Zedd & Skrillex – Don’t Slam The Cinema (Zedd’s Mashup) Electro Hot

Zedd laget denne mashupen for å markere 100.000 likes på facebooksiden sin. Det er en rimelig smooth og gjennomført mashup, spesielt hvis du liker begge låtene fra før. Hele greia blir litt humoristisk egentlig, siden de to «tekstene» sammen ikke gir noen verdens mening. Don’t Slam The… Cinema!

++

Nero vs. Nicky Romero – Crush On Toulouse (Ken Loi Mashup V2) Electro

Deniz Koyu vs. Coldplay – Hertz In Paradise (Ken Loi Mashup) Progressive

 

 

Årets russelåt 2012: TOPP 5 – Hør alle låtene her og stem på din favoritt!

62

Vi har lagt ned mye arbeid i å finne frem de absolutt feteste busslåtene i år, og er ganske sikre på at vi har gjort nettopp det. Over 90 låter ble sendt inn, og gjennom nøye utstiling og eliminering har vi kommet frem til fem finalister, og én vinner. Men hvem det er får dere ikke vite helt ennå.. først skal dere stemme over finalistene, og hvilken russebuss dere mener har den aller fresheste låten! Denne bussen vil få Folkets Pris, som henger relativt høyt, ettersom den stemmes frem av hele Norge! Nå håper vi alle som leser denne posten tar seg tid til å høre gjennom låtene, diskutere i kommentarfeltet og ikke minst: STEMME i pollen til høyre.
Du kan stemme helt til lørdag 12 mai, 23:59.
‘ 

Vi kan stolt presentere våre topp fem busslåter for 2012 (i tilfeldig rekkefølge):

‘ 
‘ 

Imaginationland 2012 – Rabbit Killer

Guttebussen Imaginationland fra Stabekk kliner til med en rå electro/complextro-låt fra den Kazahstanske produsenten Rabbit Killer. Låten har et kommersielt preg, og med et herlig electroriff og kul vokalsampling var denne selvskreven i topp 5. Perfekt i russesammenheng!


Heimdall 2012 – John Dahlback

Jentene på Heimdall 2012 har allerede sikret seg to meget gjeve priser, nemlig Årets Buss i Stavanger og Årets Eikelibuss. De har hyret inn selveste John Dahlback, og resultatet er denne freshe russelåta. Kanskje litt safe til å være Dahlback, men en herlig lead, kul vokal og den rette russefeelingen er på plass! Fortjener de også årets beste russelåt? Vi får se..


SKRIK 2012 – WeSmile ft. Vera Sky

De svenske bloggfavorittene WeSmile er med i konkurransen med en av de best produserte låtene. Låten i seg selv er en typisk russelåt som smeller bra, har en catchy melodi, og som bare fungerer, selv om den er forholdsvis enkel. Vera Sky har også sørget for å gjøre et bra vokalarbeid, så låten ikke ødelegges av det, noe som minst 50% av russelåter sliter med.
‘ 


Desibel 2012 – Far Too Loud (Vocal Mix ft. Tigerlight)

Dette er en av de mange elecrohouse-låter vi fikk inn til konkurransen. Et herlig electroriff dominerer droppet, mens breakdownet og vokalen er som en nostalgiatrip til 90- og 2000-tallets eurodance. Veldig stilig at jentene i Desibel 2012 turte å gå for Far Too Loud – det imponerte oss.


SAGA 2012 – Bodybangers Inc

En svært kommersiell russelåt fra Bodybangers Inc. Hvis du ikke hører hvor inspirasjonen kommer fra bør du vurdere å sjekke bloggen litt oftere, ettersom du har gått glipp av en svært populær ung svenske. Vokalarbeidet kunne vært gjort bedre, men det ødelegger ikke for resten av låta!
‘ 

Russebussene på facebook:

Heimdall 2012
Desibel 2012
Imaginationland 2012
Skrik 2012
Saga 2012
‘ 

Hvilken låt er din favoritt, og hvem får din stemme?

 

Russ 2012: Rullemix 1, 2 og 3!

2


Vi fortsetter suksessen fra ifjor med rullemixer for russebusser, russevaner og biler – designet for å spilles av når stemningen er på topp og alle bare vil få maks ut av kvelden. Sørg for å få med den beste musikken når dere er ute og ruller!
‘ 

HouseBloggen – Russ 2012 – Rullemix #1 by HouseBloggen.no

 Tracklist

1. Gotye – Somebody That I Used To Know (TheFatRat Remix)
2. M-3ox, Heidrun – Beating Of My Heart (Matisse & Sadko Remix)
3. Swedish House Mafia – Save The World (Knife Party Remix)
4. Red Hot Chili Peppers – Otherside (Third Party Remix)
5. Matisse & Sadko – Hi Scandinavia w/Mylo – Drop The Pressure
6. R3hab & Swanky Tunes ft Max C. – Sending My Love (Cazzette’s Already Super Human Remix)
7. Kaskade vs. Chuckie vs. R3hab & Swanky Tunes – Turn It Down To Jump My Love (Mashup)
8. Deniz Koyu vs. Calvin Harris – Feel So Close vs. Tung (SillyBeats Mashup)
9. Jack Back ft. David Guetta, Nicky Romero & Sia – Wild One Two (Original Mix)
10. Nicky Romero – Toulouse (Original Mix) w/ Dada Life – Kick Out The Epic Motherfucker (Extended Vocal Mix)
11. Skrillex ft. Sirah – Bangarang (Original Mix)

Last ned
‘ 

HouseBloggen – Russ 2012 – Rullemix #2 Mixed by Feh by HouseBloggen.no

Tracklist

1. Zedd – Shave It (501 vs. Kaskade Remix)
2. Nero – Me And You (Dirty South Remix)
3. Skrillex – Bangarang feat. Sirah (Original Mix)
4. Qulinez – Troll (Original Mix)
5. Knife Party – Internet Friends (Original Mix)
6. Archie V – Guess What (Club Mix)
7. PrototypeRaptor – Drive Hard (Original Mix)
8. Tristan Garner – Punx (Original Mix)
9. Afrojack & Shermanology – Can’t Stop Me (Club Mix)
10. David Guetta – Titanium ft. Sia (Alesso Remix)
11. David Guetta, Nicky Romero – Metropolis (Original Mix)
12. Kelly Clarkson – Stronger (What Doesn’t Kill You) (Nicky Romero Remix)
13. NO ID & Martin Volt – Zelda (Hardwell Edit)
14. Sebastien Drums & Avicii – My Feeling For You (Sebastian Ivarsson Remix)
15. Porter Robinson – Language w/ Tim Berg – The Love You Seek (Acapella)
16. J Nitti – Kindergarden (Original Mix)


Last ned 
‘ 

HouseBloggen – Russ 2012 – Rullemix #3 Mixed by Steph by HouseBloggen.no

Tracklist

  1. Smith & Tell – Kill It With Love (WeSmile ‘New Era’ Remix)
2. Veronica Maggion – Jag Kommer (Don & Palm Remix)
3. Avici – Levels (Original Mix) /w Levels (Cazzette NYC Mode Remix)
4. Dennis Ferrer – Hey Hey (Vandalism Smash Remix)
5. Dada Life – Rolling Stone T-Shirt (Cazzette Approaching Starry Homes Remix)
6. Coldplay – Every Teardrop Is A Waterfall (Swedish House Mafia Remix)
7. Sebastian Ingrosso & Alesso vs. Daft Punk – Calling Digital Love (Tristan Garner Mashup)
8. Swedish House Mafia – Antidote (Original Mix)
9. Cicada, Third Party – Feel (Original Mix)
10. LMFAO – Party Rock Anthem (Alesso Remix) w/ Bassjackers – Mush Mush (Original Mix) w/ LMFAO – Party Rock Anthem (Audiobot Remix)
11. Mord Fustang – Super Meat Freeze (Original Mix)
12. Martin Solveig & Dragonette feat. Idoling!!! – Big In Japan (Les Bros Remix)

Last ned

 

The Veldt

17

deadmau5 ft. Chris James – The Veldt (8 Minute Edit) Progressive Hot

The Veldt er en nydelig, chill og melodisk låt fra Deadmau5, og noe av det beste han har gitt ut på en god stund. Det føles litt som han har latt seg inspirere av sin tidlige progressive sound, hvor han nærmest definerte sjangeren med flere tidløse klassikere. Dette er Radio Editen (på hele 8 min, som er et paradoks i seg selv) – hvilket vil si at det kommer en ny versjon som er lengre og forhåpentligvis bedre. Låten er inspirert av novellen «The Veldt» av Ray Bradbury (1950), som handler om teknologi i fremtiden og om hva som er virkelig/ikke virkelig.

Vokalen fra Chris James er nydelig utført, og forsterker uttrykket til låten på en herlig måte. Hvis noen er interessert i å høre hvordan vokalene ble til (og deadmau5′ vanvittige første reaksjon på dem), så kan dere sjekke ut denne youtube-videoen!

Det er så vanvittig digg at noen artister fortsatt gjør akkurat hva de vil, og ikke selger sjelen eller hiver seg på forbipasserende trender. deadmau5 er et av de beste eksemplene på en som kun følger sitt eget artistiske driv!

80f136432b5c921230516aa3b3d39722-d33yfii

Born To Die (G. Vump Remix)

0

Noen få utvalgte, superchille Nu-Disco låter som varer sommeren ut..
‘ 

Kaskade feat. Mindy Gledhill – Eyes (Lazaro Casanova Remix) Indie/Nu-Disco

Dette er hva Kaskades ICE mix av Eyes burde vært. Men, siden den ikke var direkte fantastisk er det digg at det endelig kommer en remix som er låten verdig. Liker det jeg hører her av Lazaro Casanova! 

Finnebassen – If You Only Knew (Original Mix) Indie/Nu-Disco Hot

Fantastisk vibe i denne, hvor norske Finnebassen tar Aaliyahs klassike vokal fra «If Your Girl Only Knew» og pakker den inn en meget behagelig Nu-Disco sound. Spill denne i sommer… Finnebassen har for ikke lenge siden signert med respektable Noir Music, så det blir interessant å se hva fremtiden holder for denne talentfulle nordmannen!

Lana Del Rey – Born To Die (G. Vump Remix) Indie/Nu-Disco Hot

Lana Del Rey – Blue Jeans (Gesaffelstein Remix) Indie/Nu-Disco

Fans av Lana Del Rey vil digge denne remixen av Blue Jeans, men G. Vumps tolkning av hennes mest populære hit Born To Die er rett og slett mesterlig utført. Atmosfæren er helt perfekt for vokalen!
‘ 

 

Musikkvideo: CLMD – Black Eyes & Blue

2
Spotify

iTunes 

 

Previews: Denzal Park – Amarok / Keane – Silenced By The Night (Alesso Remix)

2

Releasedato: 01.06.12
‘ 

Releasedato: 14.05.12

Er dere klare for disse to storlåtene?

001

Russ 2012: Rullemix #3

2

ENDELIG er den tredje rullemixen her, klar til å innta russens kjøretøy med bra trøkk og god stemning. Rull hardt!
 ’Download
‘ 

1. Smith & Tell – Kill It With Love (WeSmile ‘New Era’ Remix)
2. Veronica Maggion – Jag Kommer (Don & Palm Remix)
3. Avici – Levels (Original Mix) /w Levels (Cazzette NYC Mode Remix)
4. Dennis Ferrer – Hey Hey (Vandalism Smash Remix)
5. Dada Life – Rolling Stone T-Shirt (Cazzette Approaching Starry Homes Remix)
6. Coldplay – Every Teardrop Is A Waterfall (Swedish House Mafia Remix)
7. Sebastian Ingrosso & Alesso vs. Daft Punk – Calling Digital Love (Tristan Garner Mashup)
8. Swedish House Mafia – Antidote (Original Mix)
9. Cicada, Third Party – Feel (Original Mix)
10. LMFAO – Party Rock Anthem (Alesso Remix) w/ Bassjackers – Mush Mush (Original Mix) w/ LMFAO – Party Rock Anthem (Audiobot Remix)
11. Mord Fustang – Super Meat Freeze (Original Mix)
12. Martin Solveig & Dragonette feat. Idoling!!! – Big In Japan (Les Bros Remix)

Steph’s RSS Feed