PK

PK

(13 comments, 65 posts)

This user hasn’t shared any profile information

Home page: http://www.soundcloud.com/paveltann

Posts by PK
skalert13

Till the End of Time / Where is Love

0

FTampa, Xangaii – Till the End of Time (Fast Foot Remix) Electro

Sick Slaughterhouse samlet nylig inn electroeliten til å remixe denne FTampa-låten. I rekken av produsenter finner man navn som Electrixx, Alex Mind, Rabbit Killer og selvfølgelig Fast Foot. Liker foreløpig sistenevntes versjon best, men ting kan alltids forandre seg. Verdt noen gjennomlyttinger.

Mysto Pizzi, Johnny Rose – Where is Love (Disco Fries Remix) House

Disco Fries leverer varene bedre enn flere av favorittene (Lucky Date, Electrixx). Veldig kommerst ettersom utgivelsen skjedde gjennom Ultra. Er man en kresen electrolytter bør man kanskje velge en av de andre remixene for å bli tilfredstilt.

Pierre De La Touche, Jonanamo – You Can’t Hide (Instrumental Mix) House

Ble veldig glad da jeg oppdaget denne produsenten etter å ha bladd gjennom arkivene til Bartosz Brenes sitt lille label, kalt «17:44″. Denne gangen utgitt gjennom GrooveTraxx, kommer en stilig og funky sak, alle kan kose seg med. Savner vokaler på låten, men de vokalene som originalt ble gjort av Jontanamo var alt for grusom til å fortjene spalteplass på housebloggen.

skalert11

Promise me a Rose Garden

3

The M Machine – Promise me a Rosegarden (Original Mix) Electro Hot

OWSLA har vært en suksesshistorie for Skrillex så langt, med profilerte produsenter i lineupen. Når det er sagt, kan jeg nevne at denne gruppen fra San Fransisco løfter helhetsinntrykket av labelet mange hakk. Selvom en ikke skulle like Skrillex eller Zedd, kan man ikke la denne utgivelsen gå ubemerket hen. Promise me a Rosegarden viser nydelig bruk av vokaler du neppe hører ofte i Electro House -sammenheng. Kanskje en av årets låter for min del.

skalert10

Flashed

4

Jean Elan – Flashed (Original Mix) Progressive

Deilig prog-tune som jeg har ventet på i et halvt års tid. Hørte denne først på en Ministry of Sound compilation mix som Jean Elan utga. Er ikke helt fornøyd med at han har sluttet å produsere Electro House, ettersom han kan vise til flere gode utgivelser og remixer (Where’s Your Head At/Killer osv).  Samtidig blir det for dumt å slutte å høre på en så talentfull artist bare fordi han vil prøve nye sjangre.

Sebastien Leger – Ice Cream (Original Mix) House Hot

Vil tro at dette er første gang denne låten, som i 2000 ble utgitt på vinyl/cd, er tilgjengelig digitalt. Sebastien Leger kommer alltid til å være blandt favorittene her i huset. Nyt denne magiske houselåten som sannsynligvis de færreste (inkludert meg) har hørt før.

Cool Project, Rabbit Killer – Winter Thaw (Junky Sound Remix) Electro

Winter Thaw er en mye omtalt utgivelse på bloggene med en lang rekke produsenter som har bidratt med remixer. Jeg har plukket ut Junky Sound sin versjon fordi den gjør mer ut av seg på de tunge complextro-partiene ved å variere melodien fremfor en straight forward trashy massakre som de aller fleste av de andre remixene har. Kan også anbefale å sjekke ut Vodge Diper remixen samt originalen for de som er interessert.

Animal Instincts – Koyote (Original Mix) Electro

Animal Instincts er nok et nytt navn for meg bland den stadig voksende horden av individer som har lært seg å arrangere complextro-basslinjer. Oppdaget denne releasen fordi den kom med remix av Alex Mind, og siden jeg ikke bryr meg nevneverdig om HVEM som har produsert en låt men heller hvordan resultatet høres ut, valgte jeg å velge vekk den remixen som var ganske kjedelig.

Wiley Webb – Bittersweet Anthem (Original Mix) Electro

Nok en stilig sak utgitt på Plasmapools Houserecordings. Ikke din standard Electro tune, men heller en smooth proggy anthem du kan slå på om du vil slappe av til elektronisk musikk. Must have om du er ute etter noe utenom det vanlige.

skalert9

Shave It!

0

Zedd – Shave It (Original Mix) Electro

Synthene til Zedd er vanvittig clean. Jeg tenker at de aller fleste electroprodusenter kunne ha tenkt seg samme kvalitet på mastringen som Zedd har tilgang til. Imponerende at han kan få acid partiene til å høres så friske ut i en electrolåt. Låten er allerede på 12. plass på general chartsene til Beatport, og jeg tenker den fort kan havne blant top 10.

skalert8

Flying Eggs / Espresso + Nitro Party Music

0

David Jones, samt duoen Paul Anthony & ZXX med hver sin tolkning av Flying Eggs. David Jones leverer i kjent stil og ender opp med en nokså clean låt. Paul Anthony & ZXX eksperimenterer videre med EDM-sjangeren og ser aldri ut til å ville lande på en spesefikk sound eller subsjanger. Føler jeg har hørt dem prøve nesten alt.

Robbie Rivera – Flying Eggs (David Jones Remix) Progressive

Robbie Rivera – Flying Eggs (Paul Anthony & ZXX Remix) Electro

Robbie Rivera – Flying Eggs (Original Mix) Progressive

PrototypeRaptor – Espresso (Original Mix) Electro

Prototyperaptor fanger endelig oppmerksomheten min etter å ha blitt skrytt opp i skyene på diverse blogger. Første låt jeg kan si jeg virkelig digger fra ham.

+++

Hypster – Nitro Party Music (Heren Remix) Progressive

Som bonus tar jeg med det store høydepunktet fra Remixpakken av Hypsters Nitro Party Music.

skalert7

Electro Riffage #8

4

k12 – Breakdown (Rabbit Killer Remix) Electro

Ny remix fra Rabbit Killer. Her fortsetter han med å levere det electrofansen vil ha, og er vel så godt som blitt en av gutta i electrotoppen. Blandingen av god complextro, high pitched melodisk synth, electrostep og en dråpe piano blir fornuftig tatt i bruk, uten at noe blir for masete. Ingen tvil at han etter de seneste releasene bør regnes som en av årets store nykommere.

Fast Foot, MC Freeflow – Solid Drop (Yenn Remix) Electro

Skulle egentlig ta med originalmixen i posten, men bestemte meg til slutt for at vokalene til MC Freeflow faktisk er for corny. Yenn sin remix er derimot ganske annerledes, og han kjører en mer techy vri, som minner en del om hva Uppermost har eksperementert med. (Les «We Rock», «Take a Blow»)

Robotic – Tommorowland (Darth & Vader Remix) Electro

Man kan begynne å spørre seg selv hvorfor en skal kalle en låt for nettopp «Tomorrowland». Tror ikke denne typen electro vektlegges der i særlig stor grad, selvom originalmixen med enkelthet kan brukes som overgangslåt fra for eksempel en progressiv tune til dutch electro. Darth & Vader har uansett gjort remix med sin signatursound uten tanke på at låten skal kunne spilles på mainstream-eventer.

S&D Project – S.A.V.K.A (Future Frog vs Gerra G. Remix) Electro

S&D Project – S.A.V.K.A (Original Mix) Electro

S&D Project – Stop It (Original Mix) Electro

Kvalitetselectro fra S&D Project. Alle tre låtene på EP’en holder koken, og det blir derfor unødvendig å plukke ut enkeltlåter. Anbefaler å sjekke ut alle.

Skalert6

Deep Red EP

1

Fake Blood har tatt utfordringen med å gi ut en EP bestående av tre Fidget House-låter. En sjanger som aldri har hatt noen direkte storhetstid, og stort sett lever på at flere av at Housens subsjangre låner Fidgetelemter. Med de forutsetningene har han med sitt navn klart å skaffe noe oppmerksomhet rundt releasen, og har blandt annet fått spilletid på BBC Radio 1. Fra Deep Red EP står det for min del mellom Voices og tittelsporet.

Fake Blood – Deep Red (Original Mix) Electro

Fake Blood – Voices (Original Mix) Electro

Fake Blood – Medieval (Original Mix) Electro

skal6

Electro Riffage #7

1

Spencer & Hill – One Touch Away (Dub Mix) Electro Hot

Beste Electro House utgivelsen til S&H på en stund. Kvalitet fra øverste hylle.

Vodge Diper – Smile Y’all (The Clamps Remix) Electro

The Clamps har gjort remix av Smile Y’all. Ikke fantastisk, men heller ikke dårlig. Kan hende jeg bare har for høye forventninger til artister utgitt på Burn the Fire.

Faustix – Sequencer (Wallem Brothers Tykke Pølse Mix) Electro

Har ikke hørt om hverken Faustix eller danskene i Wallem Brothers før. Uansett er dette en liten proggy sak med crisp electrobass.

Karetus – Madhouse (Dr. Who Remix) Electro

Madhouse, skal det bli. Og kanskje kommer jeg ett hakk nærmere det å forstå meg på remixene til Dr. Who. Håper ikke jeg er den eneste som synes at det han gjorde med Cellbacca bare var merkelig.

Stereocreator, REACTOR PRJ – Heavy Rainbow (DJ Kravtsov Bass Mix) Electro

I tidliger poster har jeg uttrykt min entusiasme til DJ Kravtsovs produksjoner. Her har han tatt med elementer fra alle verdener. Langt sample med flere akkustiske instrumenter, fidget-bass, sin velkjente sawer-bass, til og med noen dutchy-alarmlyder.

+++

Som bonus til Mau5trap-fansen tar jeg med to låter fra nye albumet til Excision.

Excision – Ohhh Nooo (Original Mix) Electro

Excision, Downlink – Swerve (Original Mix) Electro

skalert5

Electro Riffage #6

2

Karetus – Loudness War (Dilemn Remix) Electro Hot

Alt Dilemn tar i blir til gull om dagen. Gang etter gang sniker han seg med i Electro Riffage med noe som må være blandt industriens kuleste synths, som går hånd i hånd med fengende akkorder og en akkurat passe squeaky touch.

Lucky Date – Ho’s & Disco’s (Space Laces Remix) Electro

En stilig godbit fra andre remixspakke av Ho’s and Disco’s. Denne gangen mener jeg at det er Space Laces som trekker det lengste stået i sin tolkning av låten til Electrohousens store gullgutt.

Electro Foundation – Sun Odyssey (Vocal Mix) Electro

Nå er jeg ikke helt sikker på hvor mange som fikk med seg Originalmixen av Sun Odyssey. Uansett så ble denne vokalversjonen utgitt denne uken på Big Alliance. Er selvfølgelig lite overraskende at låten nå fikk et noe annerledes preg, noe som for min del gir den en ny runde på anlegget. Hør gjerne originalmixen, og døm selv.

Ryan Enzed – Lamp (Original Mix) Electro

Avicii – Seek Bromance (Ryan Enzed Remix) Electro Hot

Ryan Enzed er en youtube-favoritt for sine mange instruksjonsvideoer på hvordan man setter sammen synther for å oppnå sounden til diverse store produsenter. Særlig populere er kanskje guidene han har laget om hvordan complextro bygges opp. Med andre ord har han god kontroll på produksjonene sine, og elementene er mange og greit varierte. Eneste jeg desverre savner i låtene hans er noen mer catchy akkorder, som i bunn og grunn er det som for meg skiller en god låt fra en kjedelig. Slenger med en av hans nye + kanskje den beste remixen av Bromance jeg har hørt til dags dato.

Frameworks – Far 2 Loud (Skullee Remix) Kjøp på Beatport

Tiesto, Kay – Work Hard, Play Hard (Skullee Remix) Electro

Denne mannen fra Stavanger gjorde det bra på Beatport-chartsene med sin forrige release; Digirock EP. Alex Mind, Cold Blank, DJ Kue, Scot Project og Vodge Diper har alle gitt ham support. Nå er han igang igjen og klatrer listene med sin remix av Frameworks-låten «Far 2 Loud». Anbefaler å køpe låten hans på Beatport. Utenom det har han også sluppet en gratis remix av Tiestos «Work Hard, Play Hard».

+++

Utku S. – Go Deep Down (Original Mix) Electro Hot

The S – Underdog (Original Mix) Electro

Joe Garston – Reality Check (Original Mix) Electro

skalert4

Yuk it Up

2


Ny EP fra The S. Italienerene har hatt et vanvittig år med låter som «Death and Rainbows», «Takedown», og en remix av «Breath». Ingen tvil om at de i løpet av 2011 virkelig har fått markert seg på electroscenen.

The S – Yuk It Up (Original Mix) Electro

The S – I Feel You (Original Mix) Electro

skalert3

Electro Riffage #5

2

Figure, Whiskey Pete – Cut Throat (Faust & Shotree Remix) Electro

Faust & Shortee hiver seg på remixlasset av fidgetkongens massive Drum&Bass-låt. Resultatet: Et slags gammel-skrekkfilm theme der de har klart å beholde mye av intensiteten fra originalsporet selvom BPM’en er senket og produktet lansert som electro house.

Trafik – The Difference (Miles Dyson Remix) Electro

Miles Dyson er vel et household-name for alle som verdsetter sjangeren. Og spør du meg, så leverer fyren bra på denne remixen av Trafiks nye låt også.

The Mass Brothers – Don’t Stop (Original Mix) Electro

Jeg stakk innom soundcloudsiden til The Mass Brothers og fant ut at gruppen nå bare består av èn person, nemlig DJ Rob Mass som fortsatt utgir produksjonene sine under det samme navnet som ble brukt da TMB var en duo. Uansett, har han kjørt videre med sounden jeg falt pladask for på remixen av «The Damn Bell Doors»-låten «Calcutta».

Charles Deluxe – BOT Massacre (Original Mix) Electro

Etter å ha vunnet en Image Line -remixkonkurranse med dette bidraget slapp Argentinske Charles Deluxe nylig denne låten gjennom Big Fish Recordings. Gjennomført produksjon med dubstepparti og en trashy finale.

+++

Tar i tillegg med en knippe låter jeg av ulike grunner ikke har tatt med i tidligere poster.

Rabbit Killer, Farleon – Superhero (Original Mix) Electro Hot
2Way – Groove My Bassline (Original Mix)
Electro
Soundpusher – Rush (FTampa Mix)
Electro Hot

fredagsliste_ny_213

Fredagslisten 26.08.11

3

Beklager at Fredagslisten ble sein. Her er låtene fra uken alle kan kose seg med i helgen.


R3hab & Swanky Tunes – Sending My Love (Feat. Max C) (Original Mix) Electro Hot

Housebloggencampen diskuterer om dette er årets låt. Jeg er uenig, men stor er den.

Fedde Le Grand – So Much Love (Original Club Mix) House Hot

Det er klart for ny release av Fedde på Toolroom og da kan vi alltid forvente noe godt. 70-talls låta Love’s Such A Wonderfull Thing får her en ny vinkling og hvem bedre til å gi den? Nederlenderen leverer sin klassiske techy house sound med skikkelig feel-good preg. Vokalen gjør nesten den jobben alene spør du meg. Skulle bare ønske denne kom før sommeren slik at vi kunne hatt glede av den litt lenger ute på terassen.

Deadmau5 – Where My Keys (Original Mix) Electro

Fredagslisten blir automatisk bedre med Deadmau5 på listen. Vi venter alle spent på albumrelease.

Skylar Grey – Invisible (John Dahlback Remix) Progressive


Jeg synes at Dahlbacks versjon fungerer best på denne låten, selvom flere av de største DJene velger å supporte Dirty South Remixen i settene sine.

David Guetta & Avicii – Sunshine (Original Mix) Progressive Hot!

Hvor langt når gutta når de parer opp for å gjøre slike slipp? Dere avgjør.

Cassius – The Sound Of Violence (Tha Trickaz Remix) Dubstep Hot

Dj iRaize & Pho fra Paris utgjør «Tha Trickaz». Her med en Dubstepversjon av Cassius sin udødelige låt.

PK’s RSS Feed