Adrian Emile

Adrian Emile

(44 comments, 181 posts)

Posts by Adrian Emile
blogg

Powahbunga

5

Jerry Rekonius presenterer seg selv og sin første låt på Spinnin’ godt med «Powahbunga».

Jerry Rekonius – Powahbunga (Original Mix) Electro Hot

Det er klart for Jerry’s første release på Spinnin’, og dette treffer godt. Lekent lydbilde som fenger, og gode ord fra Guetta, Dimitri Vegas, David Tort og Robbie Rivera kommer også godt med.

NO_ID – How R U Feeling Right Now (Michael Woods Re-Edit) Progressive Hot

Det er sjeldent engelskmannen Michael Woods skuffer. Punchy låt som gir alt hele veien – igjen er det en solid produksjon fra Woods.

Flo Rida – Good Feeling (Hook N Sling Remix) Progressive

Nå som ‘Levels’ er ute kommer også Flo Rida med sin tolkning av Etta James’ vokaler. Hook N Sling leverer sin signatursound og gjør denne  remixen til en pumpende progressiv låt.

Kwan Hendry – Don’t Give Up (Feat. SoulCream) (Nause Remix) Progressive

Kommerst? Ja, men det fenger godt. Er spent på de fremtidige prosjektene til Nause. Blant annet hans remix av Kaskade’s ‘Turn It Down’ som jeg ikke fikk hørt før den ble tatt vekk. 

Dada Life – Happy Violence (Swanky Tunes Remix) Electro

Enig med den trofaste leseren Davidsen og legger ved Swanky Tunes remix av Happy Violence. Man hører at russerne står bak, men det er det lille ekstra som gjør at denne får min stemme. 

Nero – Crush On You (Knife Party Remix) Drum & Bass Hot

Kan godt hende dette egentlig er dubstep, men jeg kjenner dårlig til unntakene hos begge sjangerne, så jeg stoler på Beatport denne gangen. Null poeng å diskutere sjangere når det smeller så inn i helvete.

blogg

Maximal Crazy (Remixes) ++

7

Maximal Crazy ble godt tatt imot her på bloggen og av store produsenter, og nå er det tid for remixene.

Tiesto – Maximal Crazy (Bassjackers Remix) Electro Hot

Tiesto – Maximal Crazy (R3hab & Swanky Tunes Remix) Electro

Bassjackers leverer igjen sterkt etter remixene av ‘White Noise / Red Meat’ og ‘Check It Out’. R3hab & Swanky Tunes kommer sammen igjen etter suksessen med ‘Sending My Love’, men når ikke helt opp denne gangen. Bassjackers får min stemme her uten tvil. Kan nevne at snart er det tid for remixer av ‘Sending My Love’ og R3hab har bekreftet at Tommy Trash leverer en helt syk en. Gleder meg.

Jacob Van Hage – Convoi (Original Mix) Progressive Hot

Ved første lytt, fikk jeg litt den ‘EPIC’ følelsen, men for et annet spekter det er når man setter seg ned ordentlig. Jacob har levert varene godt med blant annet storlåten ‘Spotfire’ og med Sander Van Doorn i ryggen spår jeg en stor fremtid for nederlenderen.

Morgan Page vs Sultan & Ned Shepard vs BT – In The Air (Feat. Angela McCluskey) (Mord Fustang Remix) Electro

Først var det Hardwell, så Hard Rock Sofa, men nå er tid for Mord Fustang sin remix. En fengende electro låt som for min del overgår de to andre. Liker at han har fullført electro stilen med vokal chopping.

blogg

Walking Alone

6

Dirty South leverer igjen på sitt aller beste!

Dirty South & Those Usual Suspects – Walking Alone (Feat. Erik Hecht) (Original Mix) Progressive Hot

Etter megasuksessen under WMC med sin remix av Coming Home, slipper Dirty South endelig denne bomben av en låt som jeg er sikker på får samme oppfølging. Skal selvfølgelig ikke glemme hans collab Alive med Thomas Gold heller. Those Usual Suspects består av tre DJs fra Australia som har gjort sitt navn kjent opp i gjennom årene med remixer for Bob Sinclar og slipp på Ministry Of Sound. Walking Alone sniker seg godt inn i rekka som en av de største låtene dette året, og skader jo ikke å bli plukket ut som ‘Essential New Tune’ under SHM Radio 1 Takeover heller.

blogg

After (Remix) / Rattle / Guerrilla

6

Tim Mason og Tommy Trash leverer sine remixer av Moby + ny låt fra Bingo Players på Hysteria.

Moby – After (Tim Mason Remix) Progressive Hot

Moby – After (Tommy Trash Remix) Electro

Tim Mason leverer en god remix. Han begynner å feste et signatursound etter suksessen med ‘The Moment’ i vår. Etter Pnau og Lucid remixene hans holder han det godt oppe for Moby også. Tommy Trash gjør det han pleier og jeg får ofte hakeslep, men jeg håper vi får høre litt annet fra han i tiden som kommer. Vet at remixer ofte bare handler om at dem skal bli ferdig, men er jo lov å prøve.

Bingo Players – Rattle (Original Mix) Electro

Det har ikke blitt for mange originaler dette året med disse to nederlenderne. Etter ‘Cry’, ‘Sliced’ og en god del remixer kommer ‘Rattle’ som representerer den litt nyere stilen deres. Jeg var ikke noe fan ved første lytt, og det er en typisk låt som ikke går til gull her på bloggen, men gi den et par lytt. 

Manuel De La Mare & Luca Monticelli – Guerrilla (Original Mix) Progressive

Ikke det vi typisk forventer fra Manuel De La Mare, og langt ifra det beste han har vært med på. Fortsatt kan denne være nyttig i spillelisten.

fredagsliste_ny_213

Fredagslisten 14.10.11

4

Endelig fredag med litt nytt og litt fra uka. Ha en kjempefin helg!

Ferry Corsten – Check It Out (Bassjackers Remix) Electro Hot

Bassjackers får tilliten fra de store og ser ikke noe grunn til hvorfor ikke. Startet året veldig bra med ‘White Noise / Red Meat’ remix, så enda bedre med originalen ‘Mush, Mush’. Nå var det tid for Ferry Corsten sin nyeste låt til å få Bassjackers signatur over seg.

Marco V – Rokker (Extended Mix) Progressive

Den gamle kjenningen er tilbake med ny låt og det er absolutt noe som slår ifra seg. Sitter fortsatt å venter på en skikkelig oppfølger til ‘Reaver’ som jeg mener ikke har kommet enda.

Hardwell – Cobra (Official Energy Anthem 2012) (Original Mix) Progressive

Hardwell leverer mye likt til tider, men her prøver han i hvert fall å gå en annen retning. Han klarer det spør du meg og leverer som vanlig en pumpende låt. Stiller meg ved siden av dere lesere og håper Hardwell bruker talentet sitt til noe helt nytt neste gang.

Spencer & Hill – Believe It (Feat. Nadia Ali) (Original Mix) Electro

Beatrocka, Dance og nå Believe It. De har alle tre sine likheter, men det fungerer. 

 Arty – Around The World (Tocadisco Club Remix) House

Tocadisco har hatt det gøy med Arty-smasheren Around The World, og resultatet er en ganske trippy tolkning av låten med elementer fra flere sjangre, bl. annet et lite dubstepaktig parti. Dette vil nok være en remix du enten digger eller hater, men den er utvilsomt kreativ og interessant.

Swanky Tunes & Hard Rock Sofa – Phantom (Original Mix) Progressive

Det skal tydeligvis mye til for at vi får noe helt annet fra disse russerne, men jeg personlig kommer fortsatt godt overens med låtene deres. Hadde selvfølgelig tatt imot en forandring anyday.

Frankie Knuckles ft. Jamie Principle – Your Love (Belocca & Soneec Dub) Tech

Godlåt fra tech sjangeren!

Simon Dawn, HotShot & Adrian Emile – The Foreplay 2012

3 av oss fra bloggen har laget en russelåt sammen og vi ønsker selvfølgelig feedback eller hva enn som skulle komme inn i hodene til våre lesere. 

I morgen er det tid for nok en storaften på Latter med den norske Ibiza-traveren John Moss. Blir garantert god stemning!
Link til eventet her

blogg

Cobra / Believe It / Selecta (Remix) ++

9

Oppdatering med slipp fra den siste uka

Hardwell – Cobra (Official Energy Anthem 2012) (Original Mix) Progressive Hot

Spencer & Hill – Believe It (Feat. Nadia Ali) (Original Mix) Electro

Afrojack & Quintino – Selecta (DirtyLoud Remix) Electro

Graham Sahara & Central Avenue – Drives Me Crazy (Club Mix) House Hot

Sander Van Doorn – Outro (Alex Kenji Remix) Tech

blogg

Future Folk / REJ

5

Tommy Trash leverer stort om dagen!

Tommy Trash – Future Folk (Original Mix) Electro Hot

‘The End’ ble veldig godt tatt imot av både de større produsentene og mengden rundt, og nå er det tid for oppfølgeren. Tommy Trash leverer stort om dagen med mange store låter og det har gitt meg sansen for den lekne electro stilen. Med tanke på hvor mye jeg digger melodien i ‘The End’ ser jeg nødt til å sette den foran ‘Future Folk’, men for en låt det er uansett.

Dimitri Vegas & Like Mike – REJ (Original Mix) Progressive

Jeg syns det er morsomt å sjekke ut låtene til disse to for hver gang blir jeg like overrasket. Jeg fikk denne melodien på hjernen når jeg hørte preview’en og den kommer tilbake nå som låta er ute. Flere vil sikkert huske den fra Tomorrowland sin aftermovie fra i år. Ikke ulikt hva dem har levert før, det dropper hardt.

Tosch – I Wanna Be A Hippy (Sean Finn Remix) House

Funky remix fra Sean Finn. Minner meg litt om Superskank sin stil og det er positivt ment altså.

blogg

Swedish Nights / Beta / The Wall ++

8

Marcus Schossow leverer en knallsterk progressive låt og en meget etterlengtet collab viser seg frem; Hardwell & Nicky Romero. Arty er også tilstede med ny låt.

Marcus Schossow – Swedish Nights (Original Mix) Progressive Hot

Greit nok, jeg skal innrømme at det er en Alesso inspirasjon når det kommer til synthene i breakdown. Se nå bort ifra at du har noe lignende før og bare nyt et fantastisk breakdown og et virkelig pumpende drop. Har fått sansen for svenskens punchy sound og dette er magisk.

Hardwell & Nicky Romero – Beta (Original Mix) Progressive Hot

Jeg har selv ventet på en låt fra disse to sammen, men jeg håpet på at Nicky sin stil skulle komme litt mer frem enn hva den har gjort i ‘Beta’. Uansett, en drivende progressive låt som kommer mer enn godt overens med min smak. Krysser fingrene for en ‘follow up’ låt hvor Nicky tar litt mer kontroll i studio.

Arty – The Wall (Feat. Tania Zygar) (Arty Remode Mix) Progressive

Er ikke helt sikker på om jeg er kjempestor fan av vokalen, men låta pumper virkelig. Veldig annerledes fra ‘Kate’ som spilles daglig her hjemme og dette er ikke på samme nivå spør du meg, men det trøkker virkelig godt.

Paris FZ & Simo T – Monk (Jake Shanahan & Sebastien Lintz Remix) Progressive

Ny release på Revealed og som de fleste andre releaser på Hardwell sitt label minner låtene om sjefens stil. Selv remixene, men vi får nøye oss med det.

Robbie Rivera vs. Spencer & Hill – The Hum Melody (Spencer & Hill Mix) Electro

Spencer & Hill fornyer en klassiker fra Robbie Rivera og de fortsetter med sin nye stil. Mer punch og groove i låtene deres om dagen og jeg liker det. 

blogg

Stronger (Nicky Romero Remix) / Without You (R3hab’s XS Remix)

1

‘Camorra’ er en av mine mest spilte låter i iTunes per dags dato, men her kommer det en utfordrer fra samme mann; Nicky Romero!

Erick Morillo & Eddie Thoneick ft. Shawnee Taylor – Stronger (Nicky Romero Remix) Progressive Hot

Denne unge nederlenderen har virkelig slått gjennom i 2011. Fått mye oppmerksomhet og jobbene strømmer på. Tviler på at denne remixen ødelegger noe der.

David Guetta – Without You (Feat. Usher) (R3hab’s XS Remix) Electro Hot

David Guetta – Without You (Feat. Usher) (Nicky Romero Remix) Progressive

R3hab er i farta om dagen med sin «electro-dutch» stil. Det dropper noe virkelig hver gang navnet hans står bak så jeg klager ikke. Romero leverer godt igjen, men gjør det kanskje litt likt som ‘Dynamite’ remixen. Ikke at det er den værste låta å bygge fra. For oss som ikke blir kjempe imponert av Guettas kommersielle dans om dagen får vi i hvert fall alltid levert noen gode remixer.

Anjulie – Brand New Bitch (Laidback Luke Remix) Progressive

Laura LaRue – Un Deux Trois (Laidback Luke Remix) Progressive

Laidback Luke, aktuell med collab på Eleve11, er ute med to remixer som viser hans stil fullt ut. ‘Brand New Bitch’ remixen er en klar vinner hos meg, men legger ved ‘Un Deux Trios’ for de som skulle være interessert. Håper det er noen Laidback fans der ute!

Mick Kastenholt & Andrew Dee – Backstabber (Original Mix) Progressive

Svenskene beveger seg litt vekk ifra den hardere progressive varianten de som oftest besøker og leverer her noe litt mildere. Føler dem kanskje har hørt litt for mye på Hardwell, men de gjør en god jobb. 

blogg

One Last Ride / Drink To Get Drunk / Last Night

6

Igjen bringer mandag mye godt på bordet!

John Dahlback – One Last Ride (Feat. Erik Hassle) (Extended Original Mix) Progressive Hot

Mange sier at 2010 var et bedre år for svensken, men med så mye kvalitet føler jeg 2011 går over forventningene for min del. Jeg må likevel si at jeg skulle heller hatt en ‘Instrumental Club Edit’ for vokalen er god å høre på, men veldig tynn. 

Sander Van Doorn – Drink To Get Drunk (Extended Version) Progressive Hot

Jeg har ikke ord. Det er en grunn til at noen er der de er og Sander Van Doorn viser hvorfor nettopp han er en av de største innenfor EDM. Denne låta er fra hans kommende album Eleve11 som slippes 19 september, og det vil selvfølgelig ligge her på Housebloggen med en gang.

Jordy Lishious & Mitch Crown – Last Night (Festival Vocal Mix) Progressive

Jordy Lishious & Mitch Crown – Last Night (Original Vocal Extended) Progressive

Etter den store støtten på sin Revealed release, Lump, har Jordy Lishious levert veldig lite. Nå er han tilbake, og her stiller jeg ikke spørsmålstegn ved vokalen. Mitch Crown er en kjenning blant de fleste av oss etter mange låter med FLG. Legger ved to versjoner hvor jeg holder en knapp på Festival versjonen. Litt røffere som jeg aldri har noe imot.

Hard Rock Sofa – True Emotion (Original Vocal Mix) Progressive

Mange har klaget på både Hard Rock Sofa og Swanky Tunes for å levere for mye likt. True Emotion er kanskje ikke den mest unike låta i deres bibliotek den heller, men en fet låt er det uansett. Det samme preget av pumpende beats er der som vanlig, men et hakk høyere denne gang. 

blogg

Maximal Crazy / Emotions / Ring The Alarm

5

Nye releaser slik vi kjenner mandager.

Tiesto – Maximal Crazy (Original Mix) Electro

Tiesto trøkker virkelig til med sin nyeste release. ‘Maximal Crazy’ lever opp til sitt navn, og jeg syns det er morsomt å se forandringene Tiesto kommer med for hver låt han slipper. Er dette godt nok fra en av verdens største DJs/produsenter?

Alex Kenji & David Jones – Emotions (Feat. Aqua Diva) (Original Mix) House

Herlig feeling utover denne låta. Stemning for sommeren kommer tilbake, så igjen klager jeg på at slike låter kommer såpass sent.

Shermanology – Ring The Alarm (Original Mix) Electro

Shermanology slipper ‘Ring The Alarm’ på Spinnin’, og denne går lavt. Godt med trøkk og en herlig bass-synth. Kanskje ikke det mest originale om dagen, men men.

Chuckie & Gregor Salto – What Happens In Vegas (Club Mix) Electro

Begynner å bli en stund siden vi har fått en original av Chuckie og her teamer han opp med velkjente Gregor Salto. Ser vi det funky i denne låta og lar det gå, eller forventer vi mer av Dirty Dutch kongen som spiller omtrent overalt om dagen?

+++

Tiesto – Work Hard, Play Hard (Feat. Kay) (Adrian Emile & Danny Terrazza Remix) Progressive


Tar gjerne imot feedback på min nye remix gjort sammen med en fra Bulgaria av alle steder. Ris, ros eller hva enn det skulle være. Takker på forhånd!

blogg

So Much Love / Where My Keys / Militia (Remix) ++

3

En solfylt fredag her i lille Drøbak i hvert fall med en håndfull av gode releaser. 

Fedde Le Grand – So Much Love (Original Club Mix) House Hot

Det er klart for ny release av Fedde på Toolroom og da kan vi alltid forvente noe godt. 70-talls låta Love’s Such A Wonderfull Thing får her en ny vinkling og hvem bedre til å gi den? Nederlenderen leverer sin klassiske techy house sound med skikkelig feel-good preg. Vokalen gjør nesten den jobben alene spør du meg. Skulle bare ønske denne kom før sommeren slik at vi kunne hatt glede av den litt lenger ute på terassen.

Deadmau5 – Where My Keys (Original Mix) Electro

Han er tilbake med ny låt og mange håper dette er starten på et album med release til vinteren. Jeg faller ofte pladask for hans egen evne til å produsere unike og særpregede låter. Han leverer godt her, men er det bare jeg som føler låta ikke helt når opp til det han pleier å levere? *Awaiting flame*

Denzal Park – Militia (Third Party & Mike Klash Remix) Progressive Hot

Third Party pumper ut låter om dagen og Militia remixen er like god som de tidligere. Denne går inn i en litt mørkere gata, men herregud å den treffer. 

Inpetto – Move (Feat. Max’C) (Pauls Paris Remix) Progressive

Virkelig god flyt og en god remix generelt. Vi har hørt mye av dette før, men når Max’C står på blokka er det alltid et nivå høyere. 

David Guetta & Afrojack – The Future (Original Mix) Progressive

Da er dem på fære igjen. Franskmannen som er aktuell med sitt nye album «Nothing But The Beat» og Afrojack som banker i bordet både med sine egne låter og sitt eget imprint. Lunar var et herlig eksempel på dette samarbeidet, men dessverre klarer dem ikke helt å nå opp dit med «The Future». Uenige?


Adrian Emile’s RSS Feed