Steph

Steph

(31 comments, 198 posts)

This user hasn’t shared any profile information

Posts by Steph
7601833850_a0d1c16b09_z (1)

Beating Of My Heart In Sweet Disposition

2

M3ox vs The Temper Trap – Beating Of My Heart In Sweet Disposition (Dylan Reboot) Progressive Hot

Husker ikke helt hvem som spilte denne først, men nå spilles den hvertfall i settene til x antall store DJs, og de som er på Tomorrowland i kveld vil garantert høre den i Swedish House Mafias sett! Dylan fra «Main Room By Dylan» har laget denne editen.

Paul Thomas, Ladystation – Motivation (Original Mix) Progressive

Paul Thomas skuffer aldri, men dette er ikke den mest imponerende låten hans til dags dato. Droppene, og spesielt sistedroppet er super-euforisk, så hvis du liker progressiv house som kan minne litt om trance i sounden, så kan dette være den perfekte låten for deg!

Mark Knight feat. Skin – Nothing Matters (Tensnake Remix) House Hot

 Tensnake er en utrolig talentfull produsent, og her mener jeg han gjør en god jobb med å løfte Nothing Matters ut av mørket, uten å gjøre den noe mindre underground. Det er rett og slett en knallsterk remix, med akkurat den rette viben.

Shawnee Taylor feat. Sympho Nympho – Colors (Antranig Remix) Electro

Antranig har her gjort en særdeles god jobb i å kopiere en av årets største låter. Noen som kan gjette hvilken? Blåser egentlig litt i det, for dette er en særdeles kul remix av denne låten.

Katy Perry – Wide Awake (Jump Smokers Extended Mix) Electro

 Popcorn-remix av Katy Perry, men den smeller hardt! Test den på vorset ditt i kveld!

 

bg

Tomorrowland 2012 Live Stream

3

For alle oss som ikke klarte å skaffe billetter til årets Tomorrowland festival er kanskje Tomorrowland TV et lite plaster på såret – eller bare en fæl påminnelse om hvor man heller skulle ønske man var nå? Alle tidspunktene er oppgitt i norske tider.

Fredag

19:00 – Alesso
20:00 – Steve Aoki
21:00 – Fatboy Slim
22:00 – Avicii
23:00 – Carl Cox
00:00 – The Bloody Beetroots
01.00 – Best Of Headliners

Lørdag

19:00 – Martin Solveig
20:00 – Dimitri Vegas & Like Mike
21:00 – Paul van Dyk
02:00 – Rebroadcast

Søndag

19:00 – Afrojack
20:00 – David Guetta
23:00 – Dave Clark

 

CAN U FEEL IT – The UMF Experience

7

Ultra Music Festival Miami is the world’s premiere electronic music festival. It is like the Olympics for electronic dance music (EDM) and every year with Miami Music Week all the major EDM artists and fans from around the world collide in Miami for this ultimate experience in dance music.

CAN U FEEL IT is the UMF Experience on the big screen.
It’s a film about a new generation seen through the eyes of the world’s greatest DJ’s. Tiesto, David Guetta, Carl Cox, Armin van Buuren, Avicii, Afrojack, Fedde le Grand and Boys Noize will be the headlining superstars that will take you on an electrifying journey through Ultra Music Festival and the world of dance music. The film makes you feel like you are on the dance floor and in the DJ booth at the same time and has the pace and feel of a music video mixed with in-depth storylines on the artists, the event and especially the rise of dance music around the world.

swedish-house-mafia

Live Preview: Swedish House Mafia – Don’t You Worry Child

15

Det er ingen tvil om at Swedish House Mafia direkte og bevisst går inn for å skape en ny monsterhit med sin nye singel Don’t You Worry Child. Fans av hva SHM opprinnelig stod for og var vil nok føle seg litt skuffet, mens det generelle radiopublikummet vil digge det. Men det var egentlig forventet at låten ville være såpass kommersiell, etter de to litt mørkere Antidote og Greyhound. Vokalene ryktes å være John Martins.

Hvis dette er den siste singelen noensinne fra Swedish House Mafia som en trio, synes du den avslutter det imperiet de har bygget seg opp på en verdig måte?

blckstl

Here We Go / Spectrum (Calvin Harris Remix)

10

Hard Rock Sofa & Swanky Tunes – Here We Go (Original Mix) Progressive

Here We Go skapte litt blest da Swedish House Mafia premierte den da de headlinet Coachella tidligere i år, men egentlig er den ikke noe særlig innovativ. Hvertfall ikke når den stammer fra hele fem russiske stjerneskudd. Likevel er den så godt gjennomført, og skaper en atmosfære som gir den det lille ekstra som skal til for å bli sluppet på Axtone, og for å fungere på gigantiske publikumsmasser!

Above & Beyond feat. Richard Bedford – On My Way To Heaven (Lenno Remix) Progressive

 Den unge finnen Lenno har fått litt av en kickstart på karrieren. Han har allerede rukket å remixe Martin Solveig, The Knocks, Dirty South, Bright Shades og nå Above & Beyond. Det er ingen tvil om at han vil nå langt, så lenge han holder dette nivået. Kanskje ikke helt så talentfull som Madeon riktig ennå, men hvem vet? Lenno blander massevis av elementer og typiske sounds fra Indie/Nu-Disco sounden med det progressive formatet, og ender opp med noe ganske unikt. Vi håper han fortsetter i dette sporet, for dette er en sterk produksjon!

Florence & The Machine – Spectrum (Say My Name) (Calvin Harris Remix) Progressive Hot

Forventet egentlig en litt større produksjon når Calvin Harris remixer Spectrum, men for all del. Det er fint at alle ikke går all-out hele tiden også, som virker å være trenden du må følge for å være med i gamet for tiden. Det er en super-safe remix av Calvin Harris – men når det er sagt er den også ganske digg, spesielt nå om sommeren! Vokalene er mer behagelige og passer bedre inn i denne remixen enn i Maya Jane Coles, og komplimenteres av et digg piano.

PS: Det virker som det er noe galt med preview-playerne til Zippyshare for øyeblikket, og derfor høres ting veldig feil ut, men det er egentlig ikke slik :)

program

Sommerøya flyttes inn til byen + Program

0


(klikk her for å se programmet i større versjon).

Sommerøya blir byfestival.

Ledelsen i Sommerøya har dessverre tatt en avgjørelse om å flytte festivalen fra Langøyene og inn til Oslo, nærmere bestemt på Fabrikken og Hausmania (disse to ligger rett ved hverandre). Dette har med dårlig værvarsel for helgen å gjøre, og frykt om at oppmøtet blir for dårlig for å skape en god festivalstemning. Men, når det er sagt, så lover de å skape en super tre-dagers byfestival, så det er ingen grunn til å refundere billettene!

Alle bookede artister spiller som før, på samme dag – men til nye tider. Kom og dans natten lang til fantastisk house ;-)  Billetter kjøpes her!

556126_210836385705549_2045748997_n

Del dine beste sommerlige Spotify-lister!

36


Vi vet at mange av dere har veldig gode spillelister på Spotify som dere har lyst til å dele med andre! Siden det er sommer og sol, så vil vi gjerne se og høre hva dere spiller på stranden og sommerfesten! Alle sjangre og stiler er velkomne, men det er fint hvis listene har en overvekt av elektronisk musikk ;-)

Del din beste liste i kommentarfeltet! Hvem vet, kanskje du får noen nye subscribers? Det kan være lurt å legge ved en liten beskrivelse av hva listen inneholder rent stilmessig, for oversiktlighetens skyld.

PS: Det vi ikke har så lyst til å se er dine gigantiske houselister med tusenvis av låter. Dette er ment for å fange opp de beste sommerlåtene som finnes på Spotify. Så hvis du ikke har en sånn liste kan det kanskje være en god idé å lage en:)

Takk!

7197311158_29948de5ef_z

African Drop

8


African Drop er en meget sterk release på Afrojacks label Wall Records, som ligger under mektige Spinnin’. Her får man både i pose og sekk i stilene som kan passe låten. Rob Marmot, teamer opp med My Digital Enemy, og ikke overraskende er det MDEs signaturstil som preger originalen. Tunge, tunge tribaldrums og potente dropp. Strukturen i låten er intet annet enn fantastisk, og holder et høyt energinivå fra start til slutt. Den er uten tvil ment for å være en peaktimer!

Tom Staar vinkler låten i en helt annen retning med en litt oldschool acid feeling, blandet sammen med tunge dropp som virkelig treffer deg rett i mellomgulvet. Denne tolkningen går som hånd i hanske med vokalene, og utgjør en av de bedre remixene av en houselåt i år. Tom Staars remix figurerer for tiden i settene til Axwell, Sebastian Ingrosso, Alesso, David Guetta, og Afrojack.

Den legendariske DJ’en og radiohosten hos BBC Radio 1, Pete Tong, er sistemann i pakken. Ikke uventet er dette også den mørkeste og dypeste versjonen, som plasserer seg over på underground-siden. Hypnotisk og bevegende, som alltid fra Tong. Det er umulig å bestemme seg for hvilken av disse som er best – det spørs rett og slett hva slags stil du sverger til.
‘ 

Rob Marmot & My Digital Enemy – African Drop (Original Mix) House Hot

Rob Marmot & My Digital Enemy – African Drop (Tom Staar Remix) Electro Hot

Rob Marmot & My Digital Enemy – African Drop (Pete Tong Remix) House Hot


‘ 

Hvilken er din favoritt? 

5481095855_901cc3dbed_z

The Keepers (The Knocks Remix)

3


Noen friske nu-disco låter som er perfekte til sommerfesten..
‘ 

Gotye – Somebody That I Used To Know (HotShot Remix) Indie/Nu-Disco

Ja, vi vet det. Dere er drittlei remixer av denne landeplagen. Men, gjør deg selv en tjeneste og sjekk ut denne siste vi prakker på dere, for den er forskjellig fra alle de andre du har hørt! Et friskt pust og en helt ny vibe fra den norske produsenten HotShot! Tro meg, det blir denne dere spiller i sommer.

Santigold – The Keepers (The Knocks Remix) Indie/Nu-Disco Hot

New York-baserte The Knocks løfter elektropop-vokalisten Santigold til nye høyder med en solid injeksjon av sommerlige feelgood beats. Det geniale vokalsporet kommer til sitt rette her!

Toxez – Boring Bar (The Frost Del Mar Remix) Indie/Nu-Disco

Superchill poolside nu-disco med de mest avslappende instrumentene du kan tenke deg. Deilig!
‘ 

swedish-house-mafia

Swedish House Mafia brytes opp

27


«We Came, We Raved, We Loved»
‘ 

Etter å ha lastet opp de helt sorte bildene med kun en prikk i på hver sin facebookpage (Axwell), annonserte Sveriges mest suksessfulle EDM-gruppe gjennom tidene at de nå skiller lag. De har helt siden den høyt respekterte «første» singelen Leave The World Behind (sammen med Laidback Luke) og One (Your Name), banet sin vei til den aller høyeste tronen på den globale housescenen.

Hver for seg hadde de fantastiske karrierer, men sammen ble de en supergruppe som har hatt enorm påvirkningskraft, og har hatt stor suksess med singlene Leave The World Behind, One (Your Name), Miami 2 Ibiza, Save The World, Antidote og Greyhound. I tillegg er det annonsert at det slippes en singel 16 juli i år, som heter Don’t You Worry Child. Dette blir deres syvende og mest sannsynlig siste låt..

Ikke bare har de vært selvskrevne headlinere på verdens største festivaler (både elektroniske og ikke-elektroniske) – men de ble også historiske da de, som første dance-act solgte ut Madison Square Garden, og det på under 10 minutter! De blir også den første gruppen av sitt slag til å spille på massive Milton Keynes Bowl utenfor London, med en kapasitet på 65.000 mennesker.
‘ 

Hvis du ikke har sett SHM live er det fortsatt muligheter:

14 juli, Milton Keynes Bowl – London
24 november, Friends Arena – Stockholm
Hver onsdag, Ushuaia Beach Hotel – Ibiza (4 juli – 29 august)

+ Et ekstra show som ikke ennå er annonsert.
‘ One (Your Name)
var omtrent en revolusjon på EDM-scenen da den ble sluppet i 2010, og står igjen for mange som Swedish House Mafias beste verk.

luci

Illusions

2

Agebeat, Kovary – Illusions (Original Mix) House Hot

Illusions er en ganske kommers house-groover av Agebeat og Kovary, som gjør det bra på Beatport for tiden. Det er en simpel, men funky feelgood låt med et catchy hook og en basslinje som overbeviser de fleste!

Feu d’Or – Singapore (Martin Roth NuStyle Remix) Progressive

Tyske Martin Roth har i flere år pushet de mørkere og dypere sidene av EDM, hovedsakelig innenfor progressiv house. Det er her han har sin nisjé, og med sin gjenkjennbare basslinjer leverer han nok en god produksjon.

Darwin & Backwall – Never Makes You Weak ft. Daniel Gidlund  (Extended Mix) Progressive

Årets Summerburst Theme, presentert av duoen Darwin & Backwall. Litt annerledes i sounden enn hva man hører hver dag, så sjekk den ut!

1d0f3958fbfb7578d079648572621889-d3j2wtn

Right Or Wrong

0


Leventina – Right Or Wrong (Original Mix) Progressive

Sveitsiske Leventina treffer fint med denne peak-timeren av en låt, som både kan fungere på radio, og som vil smelle bra fra seg på dansegulvene. Sånn veldig utpreget kommersiell er den vel egentlig ikke, men den vil funke for mange.

Chuckie & Promise Land feat. Amanda Wilson – Breaking Up (Original Club Mix) Electro

Man vet man får en distinktiv dutchy sound over hele låten når Chuckie teamer opp med Promise Land. Amanda Wilson gjør en helt ok jobb på vokalene, som mykner opp låten litt. Ellers er det selvsagt seige, tunge og harde dropp som gjelder!

Steph’s RSS Feed