Adrian Emile

Adrian Emile

(44 comments, 181 posts)

Posts by Adrian Emile
blogg

Don’t Give Up (Norman Doray & Albin Myers Private Bootleg)

0

Håper alle er klare for progressive kunst!

Chicane – Don’t Give Up (Norman Doray & Albin Myers Private Bootleg) Progressive Hot

Dette er progressive house på sitt beste. Låta ble for første gang spilt i 2009 så ivrige fans har ventet lenge for å få denne inn i biblioteket sitt. Med respekt for originalen, gjør disse to en versjon som virkelig treffer sjela og ser ikke bort i fra at denne kommer til å bli plukket opp av flere etter dagens release.

Afrojack & R3hab – Prutataaa (Dada Life Remix) Electro

For dere som ikke klarer å vente til i morgen, så er svenskenes tolkning av ‘Prutataaa’ her. Som forventet treffer denne hardt. Flere remixer kommer i morgen fra Darth & Vader og Angger Dimas.

Porcelain Black – Naughty (R3hab Pacha NYC 6AM Remix) Electro

R3hab har vel egentlig aldri trykket på bremsen før og det gjør han ikke her heller. Han kaller det «Chainsaw Madness» og er vel justified i forhold til produksjonene hans. Noen liker det, noen hater det.

Jared Dietch – You’re Not Alone (Feat. Kelli Sae) (Gregori Klosman Remix) Progressive

Franskmannen kjører videre på den «nye» stilen hans og det er ingenting å si på talentet, men jeg forventer mer av han til neste gang.

blogg

Antidote (Remix) / Yeah / The Rain ++

6

Australske Tommy Trash kommer frem med sin ‘Antidote’ remix og etter en god pause fra singlene har Steve Angellos nyeste våpen leaket. Vi er med andre ord veldig klar for en helg stappet full av musikk. 

 

Swedish House Mafia vs Knife Party – Antidote (Tommy Trash Remix) Electro Hot

Ny remix fra electro-guden Tommy Trash. Det er selvfølgelig ‘Antidote’ som får en australsk electro tolkning her og selvom jeg personlig begynner å gå litt lei stilen hans treffer denne så det holder.

Olav Basoski – The Rain (Original Mix) House

Nu Disco kongen er her med sin nye singel. Som Angello sin nye låt, er dette en leak så ta kvalitet og låt med en klype salt. Rent bortsett fra det, så er låta kanskje en smule inspirert av Bingo Players sin ‘Cry’. Vi elsket jo den låta så det er vel ingenting i veien for at Basoski slår til han også?  

Empire Of The Sun – Walking On A Dream (Incognet Remix) Progressive

Diskografien til Incognet har steget betraktelig det siste året og det merkes godt på kvaliteten. Her leverer ukraineren en litt mørkere progressive instrumental med den uforglemmelige vokalen til EOTS.

Dada Life – Happy Violence (Timo Juuti & Hector 87 Disco Wobblez Bootleg) Electro Hot

Leken tolkning av svenskenes storlåt. Her er det nu disco, electro og tildels dubstep satt sammen til en skikkelig gladlåt. Har foreløpig kun radio edit, men hvis noen skulle komme over en extended versjon så for all del kommenter posten eller legg igjen en melding i chatten.

++

Steve Angello – Yeah (Original Mix) Electro Hot

Nye singelen til labelsjefen i Size. Dette er en skikkelig club låt som garantert kommer til å bli spilt mye utover året. Usikker på om dette er en youtube rip eller original mp3 filen som ble lastet opp der, men legger den ved for de som ønsker den. Jeg har ventet veldig lenge på låta så jeg tar den med meg videre inntil release kommer. 

Sees vi på Mord Fustang i kveld?

kommers

Kommers #2

0

Noen timer forsinket, men kommersposten vår er her!

 

Fareoh & Archie V. – 2012 (Twenty Twelve) (Instrumental Mix) Progressive Hot

Fengende melodi og solid hele veien. Kom over denne i Hardwell’s podcast og da måtte jeg nesten finne ut hva jeg hørte på.

Wolfpack – Rising Moon (Original Mix) Progressive Hot

Med support av Tiesto, Erick Morillo og Robbie Rivera har Wolfpack kanskje fått mer oppmerksomhet enn det som var ventet. De ble spottet på Tomorrowland og ble straks signert til ‘Smash The House’, altså Dimitri Vegas & Like Mike sitt imprint.

Adele – Someone Like You (Cosmic Dawn Remix) Progressive

Total Sound – Swanky (Original Mix) Progressive

Dirty South & Thomas Gold – Alive (Feat. Kate Elsworth) (Phillip Cue Remix) Progressive

Teo Moss – Symphony (Original Mix) Progressive

Mord-Fustang-Flyer-simen

Vinn billett til Mord Fustang @ Emil & Samuel 13 januar!

0

Da er det konkurransetid på vår facebookside! Vi har fem billetter som skal deles ut til fem heldige vinnere, så svar på 3 spørsmål og vær med i trekningen! Vinnerne annonseres her på bloggen og på facebooksiden vår 11 januar, altså førstkommende onsdag. Lykke til!

Delta her!

kommers

Kommers #1

4

Da er det tid for første utgave i 2012 av den ettertraktede kommersielle posten vår. Tar frem litt fra den siste måneden for å komme på rett spor. 

 

Tony Junior – Anigav (Original Mix) Progressive Hot

Med god support fra flere kjente er dette den sterkeste releasen til Tony Junior til nå. Ikke hørt mye av han før, men fortsetter han og utvikler seg videre fra dette er dette en mann å følge med på. Er vi lei denne type sound  eller kommer smilet frem slik det gjorde når vi hørte ‘Calling’?

Calvin Harris – Feel So Close (Audiobot Bootleg) Progressive Hot

Audiobot har blitt en velkjent figur etter å ha gjort harde electro tolkninger av BIllboard låter. Her treffer det like godt i brystet, men han åpner for flere lyttere med denne stilen.

Leventina – Revolution (Original Mix) Progressive

En tilfeldighet at jeg kom over denne låta. Kanskje ikke det mest kommersielle bidraget i denne posten, men med en kjempegod melodi følte jeg det passet.

Maison & Dragen – Bigger Than Emotion (Original Mix) Progressive

Gutta ga denne ut gratis sammen med sin Adele bootleg. En litt annerledes variant for oftest skal synthene deres skrike deg i ansiktet. Tror jeg kan føle denne til sommeren.

Richard Grey vs Etta James – Volumme At Last (Richard Grey Bootleg) Progressive

 Med vokaler fra «Levels-dama» Etta James gir Grey denne låta noe nytt. 

++

Cazzette – Killmode vs. Right Here Right Now (CZT’s A Soccer Hurdle Bootleg) Electro Hot

For de av dere som ikke fikk med dere denne på fanpage’n vår, så legger jeg den til her som en bonus.

Kommer sterkt tilbake neste torsdag hvor det blir en post stappet full med samme type godbiter som før.

hblogg

Are You Nervous (Rene Amesz Rework) / Flashback (Gregori Klosman Remix) ++

0

Er vel plass til noen låter til i iTunes biblioteket?

a

John Dahlback – Are You Nervous (Rene Amesz Rework) House

Her er Rene Amesz akkurat der han skal være. Skikkelig house åt med punch. Denne treffer godt på anlegget.

Jochen Miller – Flashback (Gregori Klosman Remix) Progressive

Hadde vel ikke vært helt det samme uten en Klosman release denne uka. Litt av den samme stilen som hans forrige singel, Kameha, og det burde egentlig være nok litteratur om låta.

Ralvero – Xtreme (Original Mix) Progressive

Dimitri Vegas, Like Mike & Promise Land – Alarma (Feat. Mitch Crown) (Vocal Mix) Progressive

Dimitri Vegas, Like Mike & Promise Land – Alarma (Miami 305 Mix) Progressive

En noe utsatt release som nå er her. Spennende collab på papiret og Mitch Crown gjør ingenting værre. Italienerne leverer en mer melodiøs variant med sin piano sound, men resten er jeg ikke veldig stor fan av. Alltid spennende når slike collabs kommer til, men denne når ikke 100% opp. Kunne absolutt vært verre, men …

Ant Brooks – Reflekt (Original Mix) Tech House

hb

Sending My Love (Remixes)

9

Da var det tid for en god gruppe remixere til å ta seg av monsteret «Sending My Love». Det var vel ingen overraskelse at HRS gjorde en remix med tanke på deres samarbeid med Swanky Tunes, og det var en god idé. Kaskade gjør en mer melodisk variant enn de andre og det er akkurat hva jeg håpet på. Tommy Trash beveger seg bittelitt vekk fra signaturen sin, men holder seg til den punchy produksjonen. Labelsjefen selv stiller opp med en edit som er en mashup av originalen og HRS sin remix. Reposter svenskenes tolkning ettersom den er vanvittig bra. 

a

R3hab & Swanky Tunes – Sending My Love (Cazzette’s Already Super Human Remix) Electro

R3hab & Swanky Tunes – Sending My Love (Feat. Max’C) (Hard Rock Sofa Remix) Electro Hot

R3hab & Swanky Tunes – Sending My Love (Feat. Max’C) (Kaskade Remix) Progressive

R3hab & Swanky Tunes – Sending My Love (Feat. Max’C) (Tommy Trash Remix) Progressive

R3hab & Swanky Tunes – Sending My Love (Feat. Max’C) (Afrojack Edit) Electro

Hvilke(n) remix liker dere lesere best? Blir dere som bestemmer Hot-stempelet idag.

blogg

Toulouse / Full Access EP / Amulet

0

Nicky Romero leverer igjen sterkt med Toulouse, Michael Woods slipper etterlengtet oppfølger til No Access og Mattise & Sadko er tilbake med ny låt på Pilot6 (Armada).

a

Nicky Romero – Toulouse (Original Mix) Progressive Hot

Herregud å det smeller hver gang nederlenderen gir ut en ny singel. Hvis man skulle peke ut noe negativt ville det være den lille likheten fra tidligere produksjoner. Det er uansett ikke i nærheten av alt det positive denne låta kommer til å gi dansegulvet.  

Michael Woods – Full Access (Original Mix) Progressive Hot

Michael Woods – Let The Games Begin (Original Mix) Progressive

Endelig får vi en oppfølger til massive «No Access». Engelskmannen som får mer og mer oppmerksomhet, i hvert fall etter hans samarbeid med Example, og skjuler ikke akkurat talentet sitt i denne EP’en. Med to sider får vi en bombe av en progressiv låt og en mørkere houselåt som ikke holder noe tilbake.

Matisse & Sadko – Amulet (Original Mix) Progressive Hot

Etter suksess med «Hi Scandinavia» og «Svenska», er russerne tilbake med en noe annerledes låt enn de førstnevnte. Noe mørkere lydbilde vil være den største forskjellen, men de holder på evnen til å lage en skikkelig peaktimer. Vi skal ikke glemme deres meget aktuelle ‘Axtone’ collab med Arty, Trio, som gjør all mulig skade i blant annet SHM sine liveset om dagen.


blogg

Raven / Sending My Love (Remix) ++

1

Franskmannen Tristan Garner er tilbake med ny release og et etterlengtet slipp av Cazzette’s Sending My Love remix

Tristan Garner – Raven (Original Mix) Progressive Hot

Etter en ‘Overdrive’ release som fikk god oppmerksomhet, er det nå tid for nestemann i rekka. Franskmannen fortsetter med en viss snappy progressive stil, men denne gang er det mye mørkere. Låten forandrer seg godt utover og dropper i en bombe av synther.

R3hab & Swanky Tunes – Sending My Love (Feat. Max’C) (Cazzette’s Already Super Human Remix) Electro Hot

Svenskene fra ‘At Night’ gjør akkurat det de er best til; leverer knakenes god electro.

Kaskade – Turn It Down (Feat. Rebecca & Fiona) (Le Castle Vania Remix) Electro Hot

Leken electro med sjarmen vi får fra flere produsenter om dagen. Tar vare på elementer fra den elskbare originalen og gir den en ny vri. Det er flere remixer i pakken, blant annet fra Deniz Koyu og Nause, men denne falt best i smak. 

Avicii – Levels (Hardwell Bootleg) Progressive

Hardwell fortsetter med stilen fra Cobra og Munster. Jeg syns det fenger godt og vil garantert løfte enhver crowd, men like originalt er det kanskje ikke lenger.

coldplayblogg

God Put A Smile Upon Your Face (Ianick & Alex Minerva Remix)

3

Som en del av Ianick og Alex Minerva’s konsept Thursday Love gir de ut denne rå remixen av Coldplays God Put A Smile Upon Your Face GRATIS, og eksklusivt via vår facebookpage! Klikk her for å laste den ned!

blogg

Take Over / Munster / Slumber (Remix)

5

En mandag med ekstra mye å by på! Vanskelig å leve opp til kvaliteten fra de to andre postene, men men.

Starkillers – Take Over (Hey) Electro Hot

Starkillers viser muskler igjen og tar oss med på «Tusenfryd av lydbilder». Heftig låt!

Hardwell & JoeySuki – Munster (Original Mix) Progressive Hot

Det er en Hardwell dominerende låt, men JoeySuki har hatt sin finger med spillet. Som i Cobra, dropper denne i et skikkelig bass drivende drop. Sett videoer hvor denne blir spilt og låta ser ut som et farlig våpen. Breakdown går slik vi forventer fra Hardwell, men la oss heller la det gå.

Steve Forte Rio – Slumber (Feat. Lindsey Ray) (Tommy Trash Remix) Progressive

Tommy Trash leverer igjen, men denne gangen er det litt mildere enn hva vi har hørt fra han i det siste. Treffer fortsatt som vanlig og leverer en sterk remix til Steve Forte Rio (Tiesto?).

Spencer & Hill – Believe It (Feat. Nadia Ali) (CAZZETTE’s Androids Sound Hot Remix) Electro

Forventet meg dubstep og complextro fra svenskene, men det ble en mye mildere tolkning fra dem denne gangen. Det fenger, men originalen til S&H slår litt hardere på stortromma spør du meg.

blogg

Dutchano / Grunge / Scorpion Move ++

2

Mixmash er tilbake med en noe hypet låt, svenske Dahlback leverer som vanlig og Zedd debuterer innenfor sjangeren dubstep.

Avesta & B Valley – Dutchano (Laidback Luke Edit) Progressive

Litt utenom det vanlige vi pleier å få servert fra Laidback Luke’s Mixmash, men jeg tar det godt imot. Vært mye hype rundt denne låta på youtube og man kan se reaksjonen til folk når Laidback har spilt den. Et godt piano break med et relativt simpelt drop som tar med seg litt av hvert. For dere som ønsket mer dutch så innfris det litt her håper jeg. Dette blir et godt våpen på utestedene.

John Dahlback – Grunge (Original Mix) Electro

Svensken leverer igjen og denne gangen kan jeg bare beskrive det som en dyster låt. Det er mørkt, hardt og særpreget til svensken følger oss hele veien. Tøff låt!

Zedd – Scorpion Move (Original Mix) Dubstep

Første gang Zedd begir seg ut på dubstep ferden, selvom han har lekt seg en god del med wobbles i hans electro produksjoner. Med lite kunnskap om sjangeren så skal jeg ikke uttale meg for mye, men Zedd har en type sjarm i låtene som ofte går overens med min smak. Neppe den mest spenstige dubstep låta, men føler ikke at det skal stå i veien for å like denne låta. 

++

Lady Gaga – Americano (Gregori Klosman Remix) Progressive

Lady Gaga – Black Jesus Amen Fashion (Michael Woods Remix) Progressive

Adrian Emile’s RSS Feed