PK

PK

(11 comments, 47 posts)

This user hasn’t shared any profile information

Home page: http://www.soundcloud.com/paveltann

Posts by PK
skalert51

Electric Foot / Portland

2

Farleon – Millenium (Original Mix) Electro

Farleon har gjort et par suksessfulle slipp etterhvert, og bygget seg opp et godt rykte i electro house -miljøet. EP’en som vi har hentet tittellåten fra, kom med i forrige ukes 10 Must Hear Electro House Tracks, og har siden det plassert seg greit i midten av BP’s Top 100 liste. 8-bit sounds, småfunky groove, og slanke complextro-lyder blandes på en god måte til en melodisk theme med rolige vocal chops. En låt å få med seg hvis du setter pris på Electro som ikke på død og liv skal være Big Room. 

Electrixx, Fast Foot – Electric Foot (Original Mix) Electro Hot

Min favoritt fra ukens slipp så langt. Utgitt på Sick Slaughterhouse, og samler talentene fra to solide acts i henholdsvis tyske Electrixx og russiske Fast Foot. Sistevente blir lett gjenkjent i lyden droppene avgir, mens Electrixx trolig har jobbet med melodi og break. Sluttproduktet blir ganske unikt, og skiller seg ut i fra tidligere låter vi har hørt fra produsentene hver for seg. For meg som har vært blodfan av Electrixx siden superhiten Tetris er dette et friskt pust og muligens beste låt siden 2011-monsteret Crispy Cake.

FTampa – Portland (Original Mix) Electro

Bloggfavoritt FTampa vrenger ut en Cold Blank -inspirert produksjon i sin seneste originale utgivelse. En kan ense en del retrofeel i de bearbeidede 70-talls syntene som utgjør break og build. Complextrodrop og et snev av 8 Bit-sounds badet i reverb høres kanskje ikke ut som noe nytt med tanke på Tampas tidligere verk, men overall feel’n i låten blir et friskt pust for den unge brasilianeren.

housebloggenpsd

Uken utvalgte (Uke 29)

0

Chocolate Puma & Firebeatz – Just One More Time Baby (Original Mix) House

Deilig å høre slike samarbeid når resultatet klikker såpass bra. En låt jeg håper ikke har gått usett for noen denne uken. Burde varme etthevert house-hjerte.

Daniel Sanchez – Make My Day (Reinterpretation of Classic Grooves Mix) Tech

Storartet remake av tidløse Pump Up The Jam. Som nevnt tidligere, kan vi glede oss til mer av Sanchez når han Spiller på Sensation i September.

Afrojack – Rock The House (Original Mix) Electro

Fedde Le Grand, Nicky Romero – Sparks (Original Mix) Progressive

TyDi – Sex, Lies & Still Oblivious (LTN Remix) Progressive

Selvom vi har sett navn som FLG på utgivelsefronten denne uken, klarer jeg ikke å føle for mye etusiasme for progressive-låtene denne uken. Her er forøvrig en fin sak utgitt på Zouk (Armada) fra up-and-comeren tyDi, som flyter greit i forhold til standarden.

Deadmau5, Billy Newton-Davis – All You Ever Want (Electrixx Mix) Electro

Helt klart en gulrot til alle Mau5-fans. Igår kom andrè offisielle remixpakke for den klassiske Zimmerman-produksjonen fra 2008. Blandt bidragsyterne går superduen Electrixx i front og leverer dette prakteksempelet på hvordan en god remix skal gjøres.

Gorge – Dwtg (Original Mix) Deep

Stemningsfull, dynamisk og groovy deep-låt fra Gorge. Sett på denne til helgens aller første pils.

skalert49

I.N.C.O.G.N.I.T.O

2

Danilo Garcia, Laura Brehm – I Remember You (Heartman Chess Remix) Electro

Bortsett fra Heartman Chess kjenner jeg ikke noen av navnene bak låten. Utgitt på Braslive, og showcaser flotte vokaler som er en skjelden vare fra det nevnte labelet.

Rabbit Killer – I.N.C.O.G.N.I.T.O (Original Mix) Moombahcore

Supertalentet Rabbit Killer prøver seg, så vidt jeg vet, for aller første gang på Moombahcore. Sick Slaughterhouse stiller seg bak utgivelsen, og det med god grunn. Personlig har jeg aldri hoppet på Moombah-hypen, men tar med denne godbiten for å gi dere lesere variasjon.

Hvordan stiller folk seg til Moombah-trenden? Er denne nye sjangeren noe leserne holder nært hjertet?

Bogusdank, Electrode – Cortexiphan (Original Mix) Electro

Har du vært på Soundcloud, så har du garantert sett den unge produceren Electrode spamme 90% av alle elektroniske låter med kommentarer som «Wow» og «Nice!» Plateselskap har i alle fall lagt merke til ham, så nå har han altså bidratt med samarbeid på en complextrolåt sammen med en annen ung produsent i Bogusdank.

Far Too Loud – Lightbringer (Original Mix) D’n’B

Siste låt fra nyeste Far Too Loud EP’en. Denne gangen ble det en D’n’B -låt, som blandt annet sampler fra den svært velkjente Public Enemy -låten, Bring the Noise. Gøy å se FTL prøve nye veier, enda han har såpass godt fotfeste som Electro House -produsent.

skalert47

Coming Alive / Discotrash

1

Dirty Rich – Durty Bitch (Original Mix) Electro


Vet ikke om det er fordi jeg har sovet i timene, men jeg hadde faktisk ikke fått med meg at Dirty Rich, som tydeligvis har en rekke utgivelser på Plasmapool og underlables, drev nevneverdig med electro house. Her har han sydd sammen deilige funkyhouse-parti og spilt mye på den lekne essensen da han valgte complextroelementene.

Vandalism, iKid – Coming Alive (Darth & Vader Remix) Electro Hot


Darth & Vader, som jeg absolutt liker å pushe gjennom bloggen, slår til med et brilliant strykke musikk. Selvom complextrodroppene slett ikke er mye til å skryte av, har låten en aldeles strålende feelgood overall. Overraskende gode vokaler skal nevnes, men det som gjør dette til en av favorittlåtene mine fra de siste to ukene, er den superfengende builden.

  Friendly Snares – Discotrash (Original Mix) Electro

 


Hadde tenkt å plukke ut en smule hardere låt til dere mot slutten, men siden det er sommer og fint vær tenkte jeg det skulle passe med denne nykommeren fra Houserecordings-imprintet. Glade vokaler, grei driv, småkommers sound. Dette skal nok kunne være lett å fordøye.

Taste of Ibiza

Josef Bamba @ Feliz – Taste of Ibiza PART 2

8

 På Fredag spiller Josef Bamba på Feliz i Bergen. Via vår samarbeidspartner Utetrend, deler vi ut bord og gjestelisteplass, slik at DU kan få oppleve en av Norges aller fremste DJ’s.

 

Pacha-resident og Housebloggenfavoritt Josef Bamba, spiller sommeren inn med Housemusikk i verdensklasse førstkommende fredag. Om du har fulgt med på bloggen, vet du kanskje at han i tillegg til å turnere på annerkjente klubber og spille på store arenaer, slapp en brennheit remix av «Hit me with the Lights» på Superficial Recordings, sammen med Ianick, tidligere i år. Hør og les om utgivelsen her.

Håper så mange som mulig finner veien til Feliz denne kvelden, for dette er en veldig god booking Bergenserene har fortjent etter et langt skolesemester.

Eventet på Facebook

Utetrend på Facebook

Housebloggen.no på Facebook

CC: 100,-

ID: 20

Tid: 23:00

Legg igjen en kommentar på dette innlegget, og du vil bli med i trekningen av bord og fri inngang til deg og 4 venner. Skriv ditt navn og bruk en e-postadresse vi kan kontakte deg på.

Gratulerer til Mikkel Ihlen Bergstad. Du er trukket ut som vinner, og vil bli kontaktet per mail.

skalert46

King Kong / The Big Horn / I Want You

1

Håper alle landets houseinteresserte har hatt en aldeles fin 17.-maifeiring. Etter et lengre opphold på verkstedet, har laptopen min nå funnet veien tilbake til meg, og det betyr selvfølgelig en oppdatering på det aller beste innen Electro House for dere.

 

Lucky Date – I Want You (Vodge Diper Remix) Electro

Skal ikke legge skjul på at orginalmixen av ‘I Want You’ var noe kjedelig og veldig langt fra det gode Lucky Date har å by på. Heldigvis for oss, tok han inn en rekke produsenter til å remixe låten, og vår gode venn Vodge Diper leverte til de grader med sitt bidrag. Buildsene setter stemningen der den skal være, og droppene er naturligvis av slik karakter vi venter å høre i et møte mellom Lucky Date og Mr. Diper.

Bruno Barudi – The Big Horn (Original Mix) Electro Hot

Blir lenge mellom slippene fra Bruno Barudi. Han leverer som regel kvalitetslåter når utgivelsene først står for tur.  – Noe som absolutt skal sies om ‘The Big Horn’. Her er inspirasjonen massive hornsamples som bygger opp til et aldeles brutalt dropp.

Datsik, BARE – King Kong (Lucky Date Remix) Electro Hot

Tidligere har vi postet preview av dette monsteret på fanpagen. – Og etter ALT for mye venting kan vi endelig glede oss over Lucky Dates garantert beste produksjon i år. Her er alt vi kan håpe på når en brosteplåt etter remixing forvandles til Electro House. Halvveis i året 2012, er dette en god nominasjon i katogorien beste Electrolåt.

BANNERLNS5_FACE1

Clubink presents; Mat Zo @ Inside Rock Cafe BERGEN 28 april – Vinn billetter!

2

Housebloggen gir deg muligheten til å stikke av med to billetter til Anjunabeats-tungvekteren Mat Zo.

 

Lørdag 28. April er det klart for full fest, når britiske Mat Zo inntar Club Inside og Bergen. Som femte utgave av konseptet The Late Show har Clubink gjort denne kjempebookingen alle houseglade bergensere kan glede seg til. Billettsalget er allerede i gang, og vi anbefaler alle å være raskt ute før det blir utsolgt.

Det er vel ingen beskrivelse som passer bedre Mat Zo enn den overnevnte. Av mange unge produsenter som henter inspirasjon fra omtrent alle mulige sjangere innenfor elektronisk musikk, er det få som har utmerket seg i så stor grad som Mat Zo. Den 21 år gamle briten sin kreativitet har foreløpig vist seg å være uten grenser. Med mange hits, deriblant Superman, Rebound, Mozart og Frequency Flyer, og hans seneste release; Bipolar EP som alle har vært innom beatports topp 10, er Mat Zo absolutt et navn å merke seg internasjonalt. Man kan trygt si at det finnes få produsenter med mer talent enn denne gutten.

“This whole genres business is like the Berlin wall, and I’m there with a forklift and a wrecking ball” Mat Zo, London, September 2011


Kjøp billetter fra Billettscervice her!

Eventet vil ha ID20, og dørene åpner 22.00. Det vil også være mulig å kjøpe billett i døren. Pris 150,-


Klikk her for å delta i quizen på vår fanpage, hvor du får muligheten til å stikke av med to billetter til showet. Lykke til!

 

 

skalert45

Let’s Go Rocking Music / Without You Get Down / Paradise

1

Biter gjestene på vospielet ikke på housen du spiller? Gi dem litt mashups av kommerse sanger da vel!

Coldplay – Paradise (Gabe Flaherty Remix) House/Dance Hot

På soundclouden skriver Gabe Flaherty at han elsker originalen, og at han hoppet på muligheten for å lage en annerledes versjon av låten straks brukbare vokaler dukket frem på nettet. Vanvittig feelgood-låt, med digge vocal-chops og snev av electro sawer.

Calvin Harris, Ne-Yo, Martin Solveig – Let’s Go Rocking Music (Luis Rondina Bootleg) Progressive

David Guetta, Usher, True Love – Without You Get Down (Luis Rondina Bootleg) House

To på rappen fra en av mine favoritter innen bootlegscenen i Luis Rondina. Calvin Harris feat. Ne-Yo blir mashet med Martin Solveigs Rocking Music. Kjempehiten Without You får med seg partier fra Get Down av True Love, og dermed også en helt ny feel.

skalert43

I’m On Fire / Crazy Heroes

6

Bansi Quinteros, Hypster – Sunrise Cruising (Original Mix) Electro Hot

Hypster – Crazy Heroes (Original Mix) Electro

Etter å ha turnert i en lengre periode, er Hypster tilbake på Plasmapool med nytt albumslipp. Som en av de få heldige actsene ved siden av Mord Fustang, Probe, Joe Garston og labelsjef Miles Dyson selv, satses det stort rundt denne mannens utgivelser. Det, i motsetning til de veldig mange individene som er signert til ‘Pools uderlabels i Houserecordings, Plasma.Digital og NOIZE. Fra utgivelsen skilte disse låtene seg positivt ut, og albumets låter  kommer garantert til å bli chartet og derfor selge godt på Beatport. Spørsmålet til våre lesere er om dette fortsatt er en sound folk vil høre mer av i fremtiden, eller om Hypster bør gjøre som mange andre Electroprodusenter, og vri om løpet til til en større, tyngre og mer kommers sound.

Porter Robinson – I’m on Fire (Original Mix) Electro

Big Fish har vært heldige, og kan denne gangen presentere en utgivelse fra selveste Porter Robinson. Produktet passer labelets profil svært godt, og showcaser hvorfor Robinson er ansett som en av Complextrohousens beste produsenter. Låten har et småfunky preg, og de komplekse elemtene virker original på meg selvom vi nok en gang befinner oss i en overgangsfase for hva lydbildet bør være i electro house idag. 

Monolythe – The Odyssey (Original Mix) Electro

Deilig feel i breaket samt riktig driv og en glad tone i blandes til kanskje en smule for hard låt fra Monolythe. Gutta fra Paris viser hvorfor de er ansett som svært seriøse aktører ved å unngå klisjèene og leverer en låt electrofansen garantert vil være glad for å ha i samlingen.

skalert41

Rolling Stones T-Shirt / Lick It Remixes

0

Hva med to heite slipp på rappen? Plukk med dere Kaskades og Skrillex sin «Lick It», og ikke minst Rolling Stones T-Shirt + Remixes.

 

Tracklist Rolling Stones T-Shirt

Dada Life – Rolling Stones T-Shirt (Original Mix) Electro

Dada Life – Rolling Stones T-Shirt (Instrumental Mix) Electro

Dada Life – Rolling Stones T-Shirt (Cazzette Approaching Starry Homes Remix) Electro

Dada Life – Rolling Stones T-Shirt (Chuckie Remix) Electro

Last ned Rolling Stones T-Shirt i zippet mappe her

Tracklist Lick It + Remixes

Kaskade, Skrillex – Lick It (Extended Mix) Electro

Kaskade, Skrillex – Lick It (Datsik Remix) Dubstep

Kaskade, Skrillex – Lick It (Alex Kenji Remix) House

Kaskade, Skrillex – Lick It (Norman Doray Remix) Progressive

Last ned Lick It + Remixes i zippet mappe her

skalert40

Cows to the Slaughter (Lazy Rich Remix)

0

Låten Electrofansen har ventet på er endelig sluppet på Sick Slaughterhouse!

Fast Foot – Cows to the Slaughter (Lazy Rich Remix) Electro Hot

Er veldig lite jeg trenger å si om selve resultatet her. Fikk første forsmak av dette mesterverket på Sick Slaughterhouse sitt eget radioshow som sendes hver måned på DI.FM, og siden har jeg gått og gledet meg til release som et lite barn. For min del er dette årets låt så langt i 2012.

Majai – Change My Mind (Revolvr Remix) Electro Hot

Revolvr gir Change My Mind et veldig korrekt 2012-lydbilde. De hardeste electroriffene er akkurat fengende nok til at låten skal fungere for publikum utenfor den harde kjernen. Catchy vokaler fra russiske Anna Sennikova, er heller ingenting å kimse av. Spår derfor igjen Revolvr en lys fremtid videre i år, som den kanskje viktigste signeringen på Big Fish etter Lazy Rich.

Skjermbilde 2012-03-04 kl. 17.44.22

Vinn billetter til Viva Performance i Bergen, fredag 30. Mars

33

Utetrend lanserer sin nye nettside Utetrend.no fredag den 30. mars. Nettstedet skal fungere som en utelivsportal og vil legge vekt på uteliv, utesteder, events, mote, og livsstil. Lanseringen markeres ved at Viva Performance Couture inntar Feliz og Bergen. Sammen med Carina Dahl vil de gi bergensere innblikk i hva det satses på i jet set’ klubb-kulturen i rundt om i verden, og nylig Emil & Samuel i Oslo.

Utetrend kommer til å tilby de 50 første gjestene en forfriskende velkomstgave, samt en ekstra gave til de 50 første jentene bestående av produkter fra blandt annet Vouge og Makeup Store.

Housebloggen.no gir èn person sjansen til å stikke av med 5 billetter til eventet, med inkluderende bord til seg og sine venner. Alt du trenger å gjøre for å bli med i trekningen, er å skrive ditt navn i kommentarfeltet, og bruke en epost-adresse billettene kan sendes til når du kommenterer.

Eventet på facebook

Utetrend på facebook

Viva Performance på facebook

Billetter kan kjøpes på billettservice.no og hos

Catharina Sutton på tlf: 402 04 440
Cesar Kjerr på tlf: 936 46 334

For bordbestilling/billetter, kan man kontakte Johannes Tvedt på tlf: 473 36 729

Gratulerer til Daniel Breivik, som ble den heldige vinneren av trekningen.

PK’s RSS Feed