Steph

Steph

(31 comments, 198 posts)

This user hasn’t shared any profile information

Posts by Steph
2210d85111c25848

Gimme Sum

5


Chocolate Puma & Gregor Salto – Gimme Sum (Original Mix) House Hot

Både Chocolate Puma og Gregor Salto har lenge vært store favoritter av meg, og det er ikke uten grunn. Det står respekt av over 20 år (CP) år med kvalitetsproduksjoner. Med Gimme Sum beveger nederlandske samarbeidet seg over på en drøyt dirty og acid-ish låt som jeg vil tro ligger nærmest Gregor Salto’s stil. Droppet på rundt tre minutter – wow. Det er bare å lukke øynene og forestille seg hvor hardt det smeller inne på en klubb. Floor mover!

John Dahlback – Zeus (Original Mix) Electro Hot

Dahlback, Dahlback, Dahlback. Nok en gang leverer du en produksjon som er meget bra, og som sikkert ikke for oppmerksomheten den fortjener (dog er denne gitt ut på Sander van Doorns label Doorn Records). Tror jeg snakker for mange når jeg sier at jeg håper han får det virkelige bruddet snart og tar steget opp i eliten av DJs og produsenter, for det fortjener han. Zeus er en briljant produsert, superskitten electro-stomper med det lille ekstra som kan gjøre stor, stor skade på dansegulvene.

 Agnes – One Last Time (John Dahlback Remix) Progressive

Som jeg sa over, en knallbra produsent som mestrer de fleste sjangre. Her remixes svenske Agnes i en litt mer bumpy og kommersiell stil. Jeg liker det, og tror det kommer til å funke knallbra ute. Breaket er kanskje litt vel tamt, men også ganske fint.

6d166d686a02b79f18ef8e6b4ca1a554-d36t94t

Blink

4

Mens Tujamos remix er av det nyere slaget er ImanoS & Oliver remixen et par år gammel. Reposter den fordi den er ganske så bra. Så bra at Tiësto spilte den en del under college-touren sin for et år tilbake ca, og at ImanoS ble signet på Dahlbacks label Mutant Records. Tujamo holder det som vanlig enkelt og mørkt, men det tunge droppet kjennes likevel ganske greit i kroppen! Kanskje en mashup av de to blir stilig?

John Dahlback – Blink (ImanoS & Oliver Meyer Remix) Progressive

John Dahlback – Blink (Tujamo Remix) Progressive

swedish-house-mafia

Don’t You Worry Child

18

Swedish House Mafia ft. John Martin – Don’t You Worry Child (Radio Edit) Progressive Hot

Swedish House Mafia ft. John Martin – Don’t You Worry Child (Extended Mix) Progressive Hot

Swedish House Mafia ft. John Martin – Don’t You Worry Child (Intrumental Radio Edit) Progressive

Det svenske krimsyndikatet Swedish House Mafias sjette og siste singel har som vanlig splittet houseentusiastenes meninger, og det er ikke så rart. Den gamle fanskaren til SHM tviholder på at de to første singlene (Leave The World Behind og One) aldri kan toppes, mens andre mener at superstjernene fra Sverige setter det ultimate punktum med Don’t You Worry Child.

 Dette er en anthem-låt. Og det kan fort bli Swedish House Mafias største singel. Med all hypen som følger med at dette er den siste singelen, og all oppmerksomheten det kommende bruddet har fått totalt, så vil DYWC garantert gå sin seiersgang over hele verden. Det er i seg selv en flott feelgood-låt, og med John Martins briljante vokaler som er enkle å synge med til, så er det ikke vanskelig å forestille seg at dette blir en stor hit. Jeg tror personlig at de har gjort et godt kompromiss her, og vil tilfredsstille de fleste. Ser ikke for meg at selv de mest kritiske vil finne så mye å hate ved denne, som de gjorde ved f.eks Save The World, som var hakket mer cheesy.

Hva mener du om DYWC? Kommer du til å savne Swedish House Mafia?

PS: Alle tre versjonene er lekkede promoversjoner og ikke offisielle.

Oppdatert 17.08: De ferskeste ryktene sier at DYWC blir sluppet 14. september.

Avicii

Dancing In My Head (Avicii’s Been Cursed Mix)

7


Eric Turner vs. Avicii – Dancing In My Head (Avicii’s Been Cursed Mix) Progressive Hot

Nå kan dere som er fans av Dancing In My Head endelig senke skuldrene. Etter en altfor lang ventetid har Avicii endelig bestemt seg for å slippe Avicii’s Been Cursed Mixen av dette samarbeidet med Eric Turner. Låten har fått noen endringer siden den ble spilte første gang, men det er hovedsakelig i introen. Styr unna den radiovennlige versjonen han slipper under sitt Tom Hangs-moniker senere!
Forferdelig..

shm2

Preview: Swedish House Mafia – Don’t You Worry Child

5

Da har det svenske krimsyndikatet Swedish House Mafias sistesingel hatt sin offisielle premiere hos Pete Tong, BBC Radio 1. Hva synes dere om «Don’t You Worry Child»? Er dette en verdig avslutning på dette svenske eventyret?
7505714404_a415e949ac_z

Angels (Ken Loi Remix)

1

Adrian Lux – Angels (Ken Loi Remix) Progressive

Adrian Lux – Weekend Heroes (Bauer & Lanford Remix) Progressive

 

5629635563_389622acf1_z

axisONE – Mach / Warp

1

axisONE – Mach (Original Mix) Progressive Hot

axisONE – Warp (Original Mix) Progressive

Kinesiske axisONE har stått bak flere friske slipp det siste året, og har allerede vist et bredt spekter av forskjellige stiler. Men er det noe han kan, så er det melodisk progressiv house. Dette er to fantastiske låter som er eksepsjonelt bra skrudd sammen. Har rett og slett ingenting å utsette på noen av dem – men Mach blir vinneren i mine øyne. FOR et driv! Den slutter aldri å gi, og det er akkurat dette jeg liker best med god progressiv house – når låten bare drar på mer og mer.

Det er bare å vente på at denne unggutten fra Hong Kong plukkes opp av større labels og får sitt store gjennombrudd på EDM-scenen.

 

Hva skjedde her, Avicii?

20


Avicii har blitt anklaget for å selge ut det siste året, og har mistet mange av sine «ekte» fans. At Dancing In My Head hvertfall blitt gjort om for å være mer radiovennlig (…) er det liten tvil om. Riktignok er den nye teaseren plutselig under Tom Hangs-monikeret, så fans av den opprinnelige versjonen kan bare håpe det vil slippes en uten vokaler i droppet også. Hva mener dere om dette? Hvilken versjon er best?
‘ 

alessoyears

Years

0


Alesso feat. Matthew Koma – Years (Vocal Extended Mix) Progressive Hot

Years spredte seg enormt raskt da den ble premiert av selveste Swedish House Mafia da de hadde en av sine Pete Tong Takeovers hos BBC Radio 1 for en god stund tilbake. Alesso skjøt fart på karrieren ifjor, men har ennå til gode å virkelig overbevise i 2012. Vet fortsatt ikke helt om dette er beviset på at han er den utrolige, vanvittige, revolusjonerende produsenten som mange spådde han å være, men en ting er sikkert; den smeller. Låten eksploderer i drivende drums og oppløftende, anthemverdige feelgood synther. Det gleder meg stort å se at Alesso har beholdt tyngden i bunnen hele veien, så man slipper skuffelsen av et dropp som ikke har nok kraft.

For å være litt pirkete er det litt merkelig at låten kun er 4 og et halvt minutt lang (for en extended mix), og at det ikke er noen instrumentalversjon.

Hva mener du?

6969452252_2d7e32b52e_z

Flytta På Dej (Cavego & Herman Luca Remix)

2


Alina Devecerski – Flytta på dej (Cavego & Herman Luca Remix) by Cavego
‘ 

Det måtte komme en bootleg av denne landeplagen en eller annen gang – så hvis du fortsatt ikke er lei kan dette være remixen for deg. Superkommersiell i sounden, signert de to norske produsentene
Cavego & Herman Luca!

Download

5912229181_515c503459_z

Unity (Matisse & Sadko Remix)

3


Shinedown – Unity (Matisse & Sadko Remix) Progressive Hot

Denne russiske duoen, ansvarlig for festivalbangere og dansegulv-havocs på alle områder av kloden bør ikke være ukjente for noen lenger. Etter slipp på store labels som Axtone og Armada Music er duoen nå klar for å erobre nye fans, med denne briljante remixen av Shinedown’s Unity på Atlantic Records.

Matisse & Sadko tar de fantastiske vokalene og gjør den emosjonelle låten om til en feelgood banger uten like. Dette er en type progressiv låt som fort kan bli litt «balladeaktig», og dermed miste den livsviktige energien i breakene, men her synes jeg man holdes på tå hele veien. Særdeles få låter klarer for tiden å fremkalle frysninger hos undertegnede, men denne gjorde det! Big thumbs up, Matisse & Sadko!
‘ 

across_the_universe_by_nendy-d47kvea

Stars Troll / Starlight

5


Hard Rock Sofa – Starlight (Original Mix) Progressive Hot

Russerne i Hard Rock Sofa er tilbake med en stor låt, denne gangen på Calvin Harris’ sitt Fly Eye Records. Oppfølgeren til Here We Go følger et helt annet spor, og viser denne gangen en mer melodiøs side av duoens ferdigheter. Kanskje vi også får se en vokalversjon etterhvert?

Kaskade Vs Qulinez – Stars Troll (Extended) Electro Hot

Dette startet vel ut som av Kaskades mange mashups, men denne fikk sin offisielle release på Beatport for et par dager siden. Og vokalene fra Kaskades Stars Align fungerer veldig bra sammen med Troll. Foretrekker du denne hiten med eller uten vokaler?

Hardwell & Showtek – How We Do (Original Mix) Electro

Steph’s RSS Feed