Adrian Emile

Adrian Emile

(44 comments, 181 posts)

Posts by Adrian Emile
hb

WTF / OMG / The Edge ++

8

 

Nicky Romero & ZROQ – WTF (Original Mix) Progressive Hot

En av de største id’ene fra Ultra. Nicky Romero har stått for en rekke top 10 låter på Beatport den siste tiden og ser ikke bort ifra at denne sniker seg opp dit også. For de som ikke har fått det med seg, så har nederlenderen startet sitt eget plateselskap med navnet Protocol Recordings. ZROQ er blant talentene under dette selskapet. Det vil først og fremst bli brukt for Romero sine egne releaser, men også unge talenter. Noe han selv er egentlig. 

Jordy Dazz – OMG (Original Mix) Progressive

OMG er også en låt som ble for første gang presentert i Miami. Jordy Dazz (Tidl. Jordy Lishious) stilte sterkt under fjorårets Miami også med låta ‘Lump’ som ble spilt av stort sett alle. Etter forrige release på Revealed, Bad Rule, er det tid for neste i rekka og slik vi kjenner Dazz er det neppe noe man står rolig til.

Swanky Tunes & Hard Rock Sofa – The Edge (Original Mix) Electro

Det var et forrykende tempo på releaser fra disse russerne i høst og nå ser det ut til å roet seg ned for å konsentrere seg om større låter. ‘The Edge’ kan sies å være en moderne electro utgave av den kjente Geht’s Noch, laget av legenden Roman Flugel. Med elementer fra Quasar også, sier det vel seg selv nå at dette er hardt. Wall Recordings releaser ikke ofte ballader heller. 

Sebastian Ingrosso & Alesso – Calling (Feat. Ryan Tedder) (R3hab & Swanky Tunes Remix) Electro

Det måtte selvfølgelig komme en chainsaw remix fra R3hab og Swanky Tunes av Calling. En del kule ideer i låta, men du må like R3hab slik han har presentert seg i det siste for å komme overens med låta. At låta er beinhard er det ingen tvil om!

Justin Bieber – Boyfriend (Dada Life Remix) Progressive

Var det noen som skulle remixe Justin Bieber, så måtte det jo bli gutta fra Sverige. Man kan si hva man vil om Bieber, men remixen trøkker godt fra seg uansett.

dimitri-vangelis-wyman-russia

Dimitri Vangelis & Wyman – Russia

2

Dimitri Vangelis & Wyman – Russia (Original Mix) Progressive Hot

Den lekne duoen fra sverige har gitt oss mange godbiter det siste året og fansen har strømmet til. Kontrakt med EMI i sverige sier sitt om ungguttene og etter en svært vellykket første release, Roll The Dice, er det nå tid for deres andre. Russia er kanskje det mest «voksne» arbeidet de har gjort hittil og man kan føle en «Tristan Garner-tråd» her, og det passer dem utmerket. Punchy sound med en melodi som garantert blir å nynne på. Sett flere hat kommentarer mot låta, men ser ingen grunn til at denne skal få lite oppmerksomhet mot sommeren. 

blogg

1234 / Reckless / Rage +

0

Laidback Luke – 1234 (Feat. Chuckie & Martin Solveig) (Original Mix) Electro

Det er alltid en god del premierer under Ultra og dette var en av dem. Chuckie og Martin Solveig står for den korte vokalen og det gir låta enda mer oppmerksomhet. Basslinjen gjør hele låta spør du meg, for det er en del partier her jeg ikke klarer å komme overens med. Med tanke på navnene bak vil den uansett få stor oppmerksomhet og jeg kommer garantert til å hoppe meg i hjel på Tomorrowland.

Firebeatz & JoeySuki – Reckless (Original Mix) Electro Hot

Firebeatz har jobbet seg godt oopover på Beatport med store releaser på Spinnin det siste året og nyter oppmerksomheten godt virker det som. JoeySuki er et talent fra Revealed leieren som jobber seg raskt oppover i EDM-scenen. Reckless preges av et stort breakdown og i kjent Firebeatz stil dropper låta som et monster. Support listen er lang og ser ikke bort ifra at denne låta kommer til å nyte spilletiden sin gjennom hele festival-sesongen.

Ralvero – Rage (Original Mix) Electro

Ralvero er sånn sett en nykommer blant de store, men har holdt på relativt aktivt de siste to årene. Denne låta ble spilt flere ganger under Ultra og blir supported av de største. Små vokaler, chopping og pumpende electro inspirerte synther gjør ikke låta til den mest innovative, men den treffer godt i kjent Hysteria stil. Spennende å se på utviklingen av denne unge produsenten!

R3hab – The Bottle Song (Dannic Remix) Progressive

Dannic, tidligere Funkadelic, er aktuell igjen etter collab’en med Hardwell. Denne gang er det remix for «chainsaw-massacre» R3hab. The Bottle Song preget Afrojack sitt liveset fra Ultra i fjor, og først nå har remixene kommet. Andre remixere som står på blokka er Dyro og D-Wayne.

emil

Sommeråpning på Emil & Samuel, Fredag 13. april

2

Husker du 2011? Det gjør vi! I morgen åpnes dørene endelig hos Oslos beste tak Emil & Samuel, og det er duket for den store åpningen! 

Se video fra fjorårets største happenings her. Til denne kvelden har de booket inn drøssevis med DJs og artister som skal underholde de fremmøtte gjennom samtlige av nattens timer. Vi har tatt en prat med noen av de og det ryktes om energiske sett som vil garantere god stemning. Det blir live trommer, live vokal, live dansere og masse show, dette er rett og slett en kveld fullt av overraskelser!

Lineup for kvelden er følgende:
IANICK, ANDY NORTH, JOSE ZAPATA, ALEX FOSS, NATALIA BARBIN, MALIK KIRBAS (Club Moments, S) , KRISTIAN TROM TROM HJELLE, JOSEF BAMBA, REIDAR BUSKENES, JAMIE.

I tillegg skal Viva Performance Couture feat Carina Dahl ha release på den nye låta «HYPNOTIZE YOU (VIVA MANIA)»
Preview på låten:

Med over 500 partyglade sjeler attending på Facebook kan vi garantere god kok til de som velger å ta turen! Vel møtt til en magisk kveld i regi Emil & Samuel, Oslos beste tak!

Eventet på facebook

blogg

Shotgun / Rolling Stone T-Shirt (Cazzette Mix)

5

Zedd – Shotgun (Original Mix) Electro Hot

Den tyske unggutten har virkelig vist seg mer og mer frem det siste året. Med OWSLA i ryggen og en rekke artister som virker veldig begeistret for kreativiteten, kan 2012 bli et enda større år enn det siste for Zedd. Hans nye låt Shotgun er en hard, punchy og særegen electro låt. Dere kan se teaseren her, for den gjorde akkurat like mye skade under Ultra!

Dada Life – Rolling Stone T-Shirt (Cazzette Approaching Starry Homes Mix) Electro Hot

Er vel strengt talt lite man kan si om Cazzette, som ikke har blitt sagt før. Er imponert over den svenske duoen!

sing2me

Sing 2 Me / Zelda / Shining

3

Thomas Gold – Sing2Me (Original Mix) Progressive Hot

NO_ID & Martin Volt – Zelda (Hardwell Edit) Progressive Hot

Paul Thomas & Alex Di Stefano – Shining (Michael Woods Re-Edit) Progressive Hot

blogg

Stars Come Out (Dillon Francis Remix) / Warrior ++

5

Zedd – Stars Come Out (Dillon Francis Remix) Electro / Moombahton Hot

Michael Woods – Warrior (Original Mix) Electro Hot

De Leon & Gum Me – Engine (Original Mix) Progressive

Ginuwine – Get Involved (Feat. Timbaland & Missy Elliott) (Wolfpack Remix) Progressive

clubvolum

Club Volum Pres. Pleasure @ The Club Crystal, Oslo

0

Club Volum er stolte av å presentere Pleasure nok en gang i Oslo!
Denne gangen med de vellkjente produsentene/dj’ene Van Dresen, Phonk & House og Tom Moroca bak spakene!

Pleasure er et spennende konsept som dekker det meste innen house sjangeren. Her blir det sexy, funky, dirty, progressive og techy house for alle pengene!

Dato: Fredag 23 mars
Sted: The Club Crystal
Tid: 23:00 – 03:00
Cc: 100 kr | Id: 20


(I videoen hører du et lite klipp av Adrian Emile’s første singel Violet som kommer 1. juni)

Mer informasjon om eventet her!

Calling-Lose-My-Mind

Calling (Loose My Mind) / Life ++

7

Sebastian Ingrosso & Alesso – Calling (Lose My Mind) (Feat. Ryan Tedder) (Extended Club Mix) Progressive Hot

Calling hadde allerede sin kommersielle appell, men sett fra svenskenes øyne kunne man alltid gjøre noe mer. Et vokalspor måtte til så grammy-vinneren Ryan Tedder, kjent fra bandet One Republic ble hyret inn. Med tanke på hvor mange dårlige vokaler vi har hørt over gode instrumentaler, er dette mer enn overkommelig. Kan se for meg en ny festival-sommer med Calling på anlegget. 

John Dahlback – Life (Original Mix) Progressive Hot

Må nesten beundre svenske Dahlback for måten han klarer å skifte mellom flere sjangre og attpåtil gjøre det svært bra innenfor samtlige. ‘Life’ bygges opp av store chords, og i kjent stil skal det ikke stå på kvaliteten. En typisk «festivallåt» som garantert får sin primetime til sommeren.

Marco V – Analogital (Hard Rock Sofa Remix) Electro

TRILOGYBP

Trilogy / L’Amour

7


Laidback Luke, Arno Cost & Norman Doray – Trilogy (Original Mix) Progressive Hot

Bingo Players – L’Amour (Original Mix) Electro Hot

blogg

Fire / Generation 303 / Build Up / Lights Out EP

4


Adrian Lux – Fire (Feat. Lune) (Club Mix) Progressive Hot

Det oser virkelig kvalitet av produksjonene til svensken. Melodien sitter som bare det og det er en deilig atmosfære gjennom hele låta. Jeg er litt usikker på deler av vokalen, men det får nå være.

Nicky Romero – Generation 303 (Original Mix) Electro Hot

Med kanskje den lengste support listen jeg har sett på lenge, stiller Nicky Romero igjen sterkt med sin nye låt ‘Generation 303′. Aktuelle collabs med både Avicii og David Guetta gjør at jeg ser ingen ende for nederlenderen i 2012. Sluppet på Musical Freedom.

Chris Lake – Build Up (Original Mix) Electro

Jeg fikk virkelig øynene åpnet etter ‘Sundown’ ble sluppet og det har selvfølgelig aldri stått på talentet, men mer smak. Nå er det tid for ny singel med en edit til, signert Tommy Trash. Det er en spennende låt, men den holder ikke det samme særpreget som ‘Sundown’ dessverre. 

+++

Marcus Schossow – Lights Out EP Hot

Litt sent ute, men for dere som ikke har fått med seg den nye EP’en til Schossow, er denne et must. 3 låter, 3 sjangere og 3 x kvalitet.

rfh

Room For Happiness (Remixes)

3

Kaskade sin singel med Skylar Grey får endelig sin remix treatment. Feenixpawl er på hugget igjen imens ‘In My Mind’ ligger først i rekka på Beatport Top 100. Franskmannen Klosman holder seg tro til stilen sin og leverer en skikkelig club banger. Pixel Cheese, som de fleste kjenner igjen fra sine Avicii remakes, stepper også opp.


Kaskade – Room For Happiness (Feat. Skylar Grey) (Feenixpawl Remix) Progressive Hot

Kaskade – Room For Happiness (Feat. Skylar Grey) (Gregori Klosman Remix) Progressive Hot

Kaskade – Room For Happiness (Feat. Skylar Grey) (Pixel Cheese Remix) Progressive

Adrian Emile’s RSS Feed