Jeremy Olander – Audio Bug (Original Mix) Progressive Hot

Jeremy Olander har kommet ut av sin vinterdvale med et brak. I sommer slapp han endelig sin remix av Glenn Morrisons Mine & Yours og han hadde sitt første slipp på Adam Beyers Drumcode-label under Dhillon-aliaset. Neste uke slipper han en flott EP på MYNC sitt label, Cr2, og i den anledningen valgte han å gi bort en av låtene sine gratis. Denne låta trodde jeg aldri skulle få se dagens lys. Før navnet Audio Bug ble kjent, beskrev Jeremy låta kun som en intro-tool han lagde til bruk på festivaler.

Elsk det eller hat det, men på en festival må man begynne hardere enn på klubbgigs, man har som regel ikke tid til å bygge opp et skikkelig DJ sett. Denne låta er derfor produsert med tanken om å få med seg hele publikum fra første stund. En energibombe av en låt. En «banger» om man vil bruke den beskrivelsen. Selv om jeg er mer fan av Jeremys melodiske mørke proglåter som Rypamont og Animal Garden så er dette en låt jeg liker veldig godt. Droppet er like tungt og deilig som i Layerleaf og breakdownet er til å få gåsehud av.

Jeg vil rette en stor takk til Jeremy Olander for at han overrasket meg og faktisk gav bort denne låta gratis. Det var en låt jeg hadde veldig lyst på, men som jeg aldri trodde skulle ende opp i samlingen min. Hvis han nå får gitt ut Malensa, Love Flight, Milano Test og et par av de deilige technolåtene hans (Vivrants, Ramtrack, Castoman etc.) så tipper jeg at Jeremy er navn som mange både kjenner og elsker i løpet av kort tid. Et vidunder av en produsent, ingen tvil!