ATELLA BANNER

Et møte mellom fantasi og virkelighet

Fra før huser Bergen flere av Norges største og mest spennende artister innen elektronika og EDM. Røyksopp, Bjørn Torske, Datarock, Annie og den pur unge og superaktuelle Kygo er bare noen av dem. Atella føyer seg på den etter hvert svært så lange listen, med to av tre medlemmer bosatt i nettopp Bergen.

Produsentene Magnus Lauritzen og Johannes Hallanger og den svært talentfulle sangeren Kristiane Eldnes utgjør elektropop-bandet Atella. Deres første singel ”The Monster”, utgitt på Eskimo Recordings har blitt tatt aldeles godt imot, med support av Busy B (tidligere manager av Daft Punk, Justice m.m.), Tensnake, The Aston Shuffle, Satin Jackets, Eelke Kleijn, ATTAR! med flere. I tillegg er det blitt flere avspillinger på blant annet BBC Radio og landsdekkende radio i Frankrike.

I tillegg til originalen kommer utgivelsen med to remixer gjort av Stubborn Heart og Xinobi. Av disse faller Xinobis versjon best i smak, som med perfekt bruk av vokalen og latterlig funky basslinje lett kan bli en gjenganger i diverse lounge/warm-up sets.

Eskimo Recordings skriver dette om Atella:

“We fell in love with Norwegian Atella after hearing just a few notes. With her enchanting voice, Kristiane lures you into a dreamlike state and lets you experience the seductive sound of Atellas electronic pop music. The Monster is their impressive first output and leaves us hungry for more.”

Som Eskimo skriver, er det lett å forelske seg i de deilige vokalene og den herlige stemningen Atella skaper i sin debutsingel! Vi har vært i kontakt med Johannes og Magnus, og de lover oss i alle fall én singel og forhåpentligvis en EP i løpet av 2014. Vi gleder oss veldig til å følge disse fremover!

Låten med remixer kan streames på Spotify eller kjøpes på iTunes og Beatport! Utgivelsen kan i tillegg kjøpes på 12” vinyl på for eksempel Juno.

Sjekk ut Atella på Facebook! 

 Konkurranse!

Vi i Housebloggen liker som kjent å arrangere konkurranser der vi deler ut konsertbilletter, festivalpass og slikt! Denne gangen har du muligheten til å vinne en signert vinyl 12” av Atella’s The Monster, inklusive remixene av Xinobi og Stubborn Heart. Alt du trenger å gjøre er å skrive navnet på ditt favorittmonster. Feks Godzilla, King Kong og så videre!

En tilfeldig vinner trekkes lørdag 8. Februar, og herligheten vil bli sendt hjem i posten til den heldige!

Hva mener du?