Årets russelåt 2013 er…

den mai 9 | av | med 11 kommentarer

åretslåt2013

Housebloggen takker for alle bidrag til årets russelåt-kåring!

Da har endelig tiden kommet for å annonsere vinnerne. Norges strengeste jury har blitt enige om hvem som kan smykke seg med tittelen «Årets russelåt 2013″, og «Publikumsprisen 2013″ har dere lesere selv stemt frem.

ÅRETS RUSSELÅT 2013:

ROCKEFELLAS 2013 (CLMD (Carl Louis & Martin Danielle))

Det var bred enighet om hva som var årets beste russelåt, produksjonsmessig sett. Denne låta står ikke tilbake for andre produksjoner fra Bærumsgutta, og har potensiale til å huskes lenge og kunne brukes i et hav av progressive DJ-sets, noe som ikke kan sies å være normalen for russelåter. Det som kanskje er det mest unike med låta, er den vel gjennomførte vokalen som ikke avslører et sekund at dette faktisk er ei russelåt, og kunne vært inkludert i hvilken som helst kvalitetsproduksjon fra CLMD. Det er herlig å høre et slikt euforisk dropp i en russelåt, og vi håper russen setter pris på kvalitetsmusikken CLMD og Rockefellas 2013 har bidratt med i år!

PUBLIKUMSPRISEN 2013:

XENON 2013 (Milkman)

Gratulerer til vinnerne og tusen takk til alle dere som har deltatt.
Vi gleder oss til å høre om russ 2014 klarer å toppe dette!

 

Si din mening!

Gromlyd sier:

Kompis-kåring?

Vel, publikumsprisen henger naturligvis høyere.

Jackfruit sier:

Helt enig!

José Zapata sier:

Absolutt en kul låt!
Men fikk en liten «what» over previewen «Sebjak» linket, hva er greia her?

Bru sier:

oh my fucking geezer lord
morro hvordan folk attacker rockegutta for å ha cap’a noe som helst. alle med litt integritet i dette miljøet vet at clmd bare gjorde en lagde en grei twist, forkasta det, også starta opp på gamle malerier da disse russegutta kom vandrende på veien.

blir så lei av 14 år gamle haters som ikke kan en dritt om noe som helst..
blei nevnt her tidligere; GLAD for at fitte-klein russemusikk tapte mot ekte musikk…

til alle hatere; SUG DEN JÆVLA HARDE KØLLA MI

MinimalDJ sier:

Ja, for du var jo drit voksen.. Tipper du er minst 15!

Coco sier:

Rockefellas so damn good! Congrats CLMD!!

Xenon`13 sier:

Gratulerer med årets låt rockefellas, er ikke noe annet enn å si den er meget fet!

Preben sier:

Den er klin lik Shine-remixen, men det driter jeg så sinnsykt i. Russemusikk er dritharry, LENGE LEVE progressive house – det er sånn musikk skal være. Takk for at klein russemusikk ble nedkjempet av ekte musikk.

Rockefellas’13 sier:

Det var aldri en remix, det var et forsøk på en remix hvor de innså at den aldri ville bli noe av. De beholder filen, gir oss et utkast og lurte på om dette var noe vi likte. Det gjorde vi, og i fellesskap gikk vi videre med produksjonen av låten. Det er ikke noe tvil om at vi har brukt absolutt mest tid på selve vokalen, hvor vi først fikk toothfairy agency til å finne en ukjent kvinnelig vokal, og når det ikke passet valgte vi å satse på en mer kjent vokalist og jobbe mye med ham.
– Konklusjon; du hører hvor elendig vokalen til sebjak passer på den lille delen av beaten de fikk lagd… om du ikke liker låten- trist, for det gjør vi :)

SA sier:

Litt kjedelig at CLMD låten er så og si lik remixen de gjorde for Sebjak!