Pron, Jaycen A’mour – Combo Breaker (Rocket Pimp Remix) Electro Hot

Feteste Combo Breaker -remix med ganske god margin. Her har britiske Mike Stonebank hentet samples fra diverse godlåter og satt det sammen til en dødskul complextrobasslinje. Tar gjerne imot hjelp fra våre lesere til å finne ut hvilket sample, som jeg mener ligner på Modjos «Lady (Hear me Tonight)» som er brukt. Låten er hentet rett fra himmelen for oss som liker å lytte til elemeter hentet fra gammel EDM. Men før noen andre eventuelt påpeker det, vil jeg være først med å si at jeg i hvertfall har funnet et sekund eller to fra Electrixx-låten «Revolution», som kom i september.

BioBlitZ – Globe Warmer (Original Mix) Electro

Gladelectro fra BioBlitZ, som etterhvert har en del gode utgivelser på ODN Records. Funky driv helt fra vokalsynthsene til wobblefillsene i basslinjen. Mener det er første gang jeg hører franskmannen bruke pianobreak i produksjonene sine, noe som denne gang fungerer helt utmerket.

  Digital Freq, Pyramyth – Arcade (Original Mix) Electro

Etter å kanskje ha vært på nære nippet til å selge bittelitt ut, har Digital Freq dratt med seg sin kompis Pyramyth på de seneste utgivelsene og er tilbake der vi liker at vaskeekte Electro House -produsenter skal ligge lydmessig. Arcade er etter min mening den sterkeste låten på deres EP, og fremstår som leken i break/build, med et solid drop som smaker av acid.

Schoolboy – Aftershock (Original Mix) Electro