Alesso – Clash (Original Mix) Progressive Hot Beatport

Først kjent under det oppdiktede navnet Lock ‘N Load (mest sansynlig pga. shotgun «cocket» vi hører før takeoffene) er Alessos siste og største låt for året. Alessandro Lindblad som for alvor slo igjennom internasjonalt med hans utrolige remix av Starkillers, Alex Kenji og Nadia Alis monsterlåt Pressure tett etterfulgt av offisiell remixing av SHMs megahit Save The World er det tydelig at «skys the limit» er et passende begrep å bruke om den 21 år gamle svensken.

Helt siden jeg hørte låten for først gang i en skurrete, lavkvalitets youtube video satt den som festet til hjernebarken og låten har blitt tatt frem igjen og igjen i månedene som har gått siden den først ble oppdaget. Clash inkorporerer alt det beste fra Alessos stiler: Det harde og mørke, det lyse og melodiske samt hans usansynlig godt skrudde synther. Når man først hører låten så er de første partiene gode i seg selv, men det er i den siste delen av det siste takeoffet Alesso virkelig viser at han kan dette med å lage god musikk. Når du endelig trodde takeoffet var ferdig og at låten skal roe seg ned, da tar han det bare til et enda høyere nivå og drar på så hardt at gåsehuden kryper langt nedover ryggen på deg. Den lille variasjonen i akkordene i hovedsynthen setter virkelig prikken over ien i hans feteste originale, soloproduksjon til nå.

Med det sagt, får vi bare inderlig håpe at hans tre kompiser som kommer til Norge to dager før jul er enig med meg når de velger ut låter til konserten!