84dab7a4

White Noise

3

84dab7a4

Disclosure Ft. AlunaGeorge – White Noise (Original Mix) House Hot Beatport

White Noise er enkelt et av mine favorittslipp hittil i 2013. De to brødrene fra London som utgjør Disclosure har i det siste hatt kraftig medvind, og seiler opp til å ha enormt stor suksess i 2013. Ikke bare nådde singelen Latch med Sam Smith en imponerende 11. plass på UK Singles Chart, men White Noise har peaket på en enorm andreplass!

Hipsterhouse og kommersielt vil noen si, men ja – still pretty damn good. Strukturen i låten er meget god, og alle elementene fungerer perfekt sammen med AlunaGeorge’s unike, sjelfulle vokal. Dette er friskt og dynamisk. Jeg håper Disclosure får all den suksessen de fortjener – så lenge de fortsetter i samme spor!

Hva synes dere om White Noise? PS: Debutalbumet kommer til sommeren!

swedish silver

Swedish Silver Volume II

0

swedish silver

Drumcode henter frem det beste av svensk techno!

Beatport

Ida Engberg – Lucky Ones (Original Mix) Techno

Patrick Siech – Kill Room (Original Mix) Techno

Mikael Jonasson – Benefit of the Doubt (Original Mix) Techno

Hvis man sier ordet Sverige og elektronisk musikk til en tilfeldig forbipasserende, vil antagelig den personen komme opp med navn som Swedish House Mafia, Avicii eller Alesso. Det er heller ikke så veldig uventet, for det er pop-produsentene som har hatt mest suksess fra landet på andre siden av Svinesund, men det var ikke der det startet. Den første sjangeren av elektronisk musikk som hadde suksess i Sverige var technoen på midten av 90-tallet. Produsenter som Cari Lekebush og Adam Beyer begynte å gi ut musikk på den tiden, og de holder det gående fortsatt den dag i dag. Sistnevnte etablerte i 1996 det som i dag er kanskje verdens største og mest suksessfulle technolabels; Drumcode.

Nå har Adam Beyer hentet frem kremen av svenske technoprodusenter (selv om jeg savner Jesper Dahlbäck) og gitt ut et samlealbum det lukter krutt av. Du får låter fra veteraner som Ida Engberg, Joel Mull og Petter B sammen med låter fra den yngre garde representert ved Manic Brothers og Patrick Siech. Som vanlig ved albumslipp så har jeg trukket frem et par av mine favoritter, resten av albumet får du i en kjekk zippet fil under her.

Hele albumet

fredagsliste_ny_213

Fredagslisten 15.02.2013

1

fredagsliste_ny_213

Etter en lang ferie er fredaglisten tilbake by popular demand. Formatet blir omtrent det samme som før hvor vi presenterer ukens viktigste og mest populære låter i tillegg til et par låter folk kanskje ikke har fått med seg. I tillegg til dette vil fredagslisten også inneholde previews på noen av den kommende ukens slipp. Fredagslisten 2.0 er på plass, og vi ønsker en riktig god helg!

Fredagslisten

Tim Mason – Swoon (Original Mix) Progressive Beatport

Tim Masons oppfølger til Anima ble godt mottatt denne uken og burde være midt i blinken om melodisk bigroom progressive er din stil.

John Dahlback, Michael Calfan & Andy P – Let Your Mind Go (Original Mix) Progressive Beatport

Som Sindre nevnte er det ofte break or fall med Michael Calfan, men med Dahlback med på laget skal det godt gjøres å feile, spesielt mtp den enorme formen vår kjære svenske er i om dagen der han hiver ut den ene hiten etter den andre.

Kahwe – Anything (Original Mix) Deep House Beatport

Om dype grooves er din greie vil denne låten garantert sette fredagsfoten i gang. For mer i samme gate, sjekk ut resten av låtene i EPen, samt gårsdagens Underground fix!

Candido – Jingo (Federico Scavo Remix) House Beatport

Om føttene dine krever mer funk og mindre groove for å komme i gang bør du sjekke ut denne fete låten fra Federico Scavo. Stilen hans er umisgjenkjennelig og låten har en fin progresjon med freshe, funky elementer og kule vocal chants.

Stafford Brothers, Lil Wayne, Christina Milian – Hello (Will Sparks Remix) Electro Beatport

Er det fredag, så er det fredag. Will Sparks leverer en blodkommers electroremix i en stil som har slått godt an hos det kommerse electropublikumet. Hans remix er dog bare en av totalt 18 (!) remixer som har blitt sluppet av låten, så sørg for å sjekke ut noen av de andre på Beatport. En annen som er vel verdt å sjekke ut er Apocalyptos remix. Er du fan av stilen skal det også nevnes at Will Sparks har slått godt an på electrocharten denne uken med originalproduksjonen Phoenix.

Au5, I.Y.F.F.E, Auratic – Sweet (Original Mix) Electro Beatport

Mitt favorittslipp denne uken, mest på grunn av den fine variasjonen i låten der den veksler perfekt mellom snille, behagelige retrosynther og beinhard, moderne complextro. 9/10!

Splitbreed, Pegboard Nerds – We Are One (Original Mix) Glitch Hop Beatport

Gitt ut for to uker siden, men følte at siden denne ukens slipp i dub-sjangerne ikke tilferedsstilte så måtte i det minste noe med. We Are One figurerer som #1 i Glitch Hop charten på BP og det er ikke rart. Den norsk/kanadiske duoen Pegboard Nerds har i samarbeid med Splitbreed laget en dødsfresh glitchlåt som bør tilferedsstille de fleste med sansen for det.

Swanky Tunes, Peking Duk, James McNally – You Are Like Nobody Else (Original Mix) Progressive Beatport

Store synther som høres ut som om de fysisk vil sprenge ut av høyttalerne dine er Swanky Tunes varemerke og noe de har kjørt videre på her. Jeg kunne vært foruten vokalen, men for peakhour burde det fungere bra likevel!

Ukens Joker

Trampboat – Thrillride (Original Mix) Electro Beatport

Det skulle vært unødvendig å ta med et slipp fra Plasmapool som en underdog i denne listen, men ikke et eneste ord har blitt nevnt om denne på de store bloggene denne uken. Ganske ufortjent synes jeg da det er nok et godt slipp fra labelet, og ikke minst en sykt fet låt som fanger hele essensen av labelets velkjente sound. Thrillride kan skilte med kule electropartier med den vanlige litt disco-inspirerte sounden Plasmapool først ble kjent for med Mord Fustangs produksjoner i tillegg til et kult dubstepdrop midt i låten.

Ukens mashup/bootleg

Mange tips kom inn på vår facebook side, men spesielt to stakk seg ut som enkel, kommers fredagslytting. Tipp topp!

Macklemore & Ryan Lewis – Thrift Shop (Mikael Lewis Bootleg) Youtube

TJR vs. AC/DC – Ode To TNT (Vocal) Soundcloud

Previews

Veldig lovende klassisk houserelease fra Muzzaik & Dave Martin på Spinnins underlabel Work. Gåsehud!

Neste ukes, kanskje ett av februars heteste slipp? Vi gleder oss! Må inderlig håpe at Dyro og Bassjackers kan holde seg på dette nivået, for dette er LANGT over nivået andre produsenter i samme kategori kan skilte med om dagen. By far!

Et annet sterkt slipp vi skal se opp for er Artys samarbeid med Chris James, best (kun?) kjent fra deadmau5 store hit, The Velt. Spol et godt stykke ut for Arty.

Underground-Fix1

Underground Fix

2

Underground-Fix1

Ikke alle forstår housemusikk, men heldigvis gjør vi det!

DJ Sneak – Body Talkin’ (DJ Mes Town Business Mix) House Hot Beatport

Hva er vel bedre enn å starte ukens fix med remix av en klassisk DJ Sneak houselåt? Sjekket ut alle låtene i remixpakka av denne låta, og selv om det var mange sterke kandidater, kunne ingen måle seg med den herlige funky remixen til DJ Mes. Låta høres ut som den er produsert i moderne tider, men allikevel så opprettholder remixen den old school disco-house feelingen til originalen. Dette er en låt jeg virkelig gleder meg til å teste på dansegulvet!

Justin Martin & Eats Everything – Feather Fight (Original Mix) House Beatport

Justin Martin & Eats Everything – Harpy (Original Mix) House Beatport

Wobble-bass i underground housemusikk? Uhørt! Men fra spøk til revolver så må jeg si stusset litt over disse to låtene. Jeg kan ikke huske å ha hørt liknende låter tidligere. Borte er de rullende, groovy basslinjene vi normalt finner i underground housemusikk og inn kommer tunge trommer og «wobbly» bass. Vil si det er sprek satsing fra både produsentene og Hypercolour som velger å gi det ut. Harpy er definitivt den mer «dubstep»-inspirerte låta av de to, mens Feather Fight heller mot UK Garage. Etter noen gjennomlyttinger må jeg si jeg liker det mer og mer. Det blir ikke så masete og bråkete som jeg ofte finner dubstep og electro house. Her i Underground Fix skal vi jo applaudere både det moderne og det klassiske, så denne EPen får godkjent fra oss.

Pig & Dan – Naked Nuns (Dark Mix) Techno Hot Beatport

En av fjorårets beste produsentduoer kombinerer med et av fjorårets beste labels, Suara. Coyus label har nettopp fått sin aller første Beatport #1, Tube & Bergers Imprint of Pleasure, mens dette er Pig & Dans første slipp i 2013. Naked Nuns er en typisk technolåt i Pig & Dan-stil med dreven rytme og industrielle samples. Låta finnes både i «happy» og «dark» mix, men jeg valgte kun å ta med dark mixen fordi det er techno og techno skal ikke være «happy».

Ilves & Migova – Dans La Vie (Original Mix) Deep House Hot Beatport

Ilves & Migova – Orbital Romance (Original Mix) Deep House Beatport

Vi har postet et par previews fra Ilves & Migova ved et par anledninger tidligere og regner med at noen av dere kjenner igjen navnet. Dans La Vie EP’en kjennetegner en form for deep house jeg savner litt i markedet per nå. Stilen jeg referer til plasserer seg muligens mellom de litt progressivt inspirerte slippene til Bedrock og de litt mer klassiske låtene innenfor deep house sjangeren generelt. Uansett så er dette en utrolig spennende EP fra Ilves & Migova, som jeg komemr til å følge tett utover i 2013. De har en del låter ute på Soundcloud, så det kan være verdt å sjekke ut.

Fatboy Slim – Right Here, Right Now (Coyu Remix) Tech House Beatport

Hot Since 82 – Pour The Sugar (Original Mix) Deep House Beatport

Camiel Daamen – Ego Maniak (James Barnsley’s Steezy Remix) Deep House Beatport

Arthur Oskan – Maximillian (Original Mix) Indie Dance/Nu Disco Beatport

Changing Shape – Always (So Good) feat. Omid 16B (Omid 16 B Re-Edit) Tech House Beatport

+++

Denne ukens Fixtape har et betydelig mer kommersielt snitt enn de par siste vi har kjørt ut. Jeg må vel argumentere for at denne hadde passet veldig bra ute, selv på det kresne norske publikum. Man trenger ikke bevege ut i de mørkere avkrokene av deep-scenen for å skape variasjon og det som holder mixen på topp er Satisfunk’s vilje til å holde på den røde tråden gjennom hele settet.

Chris/heutZe

onthe

Sweet / Verve / Cool Without You

1

onthe

Au5, I.Y.F.F.E, Auratic – Sweet (Original Mix) Electro Hot Beatport

Au5 og I.Y.F.F.E har til nå hatt flere fete produksjoner innen moombahcore, electro og dubstep og siste låt ut er Sweet i samarbeid med Auratic utgitt på Monstercat. Låten er litt i samme tråd som en av deres senere låter, Breathe, med et slags 70-tallspreg over de melodiske partiene etterfult av beintunge dropp, i dette tilfellet knallhard complextro. I.Y.F.F.E (In Your Face Fuck Everything) består forøvrig av Alex Mind og Conrad Funk, førstnevnte som ikke burde være et utkjent navn for electrofansen.

Eitro – Verve (Original Mix) Progressive Beatport

Love 2.0 har faktisk vært en av de mest spillte låtene på telefonen min gjennom 2012 og nå er russeren Eitro tilbake med ny låt. Den lever nok ikke opp til nevnte låt, men en god produksjon er det for det. Igjen står det melodiske i høysetet noe som er alt for sjelden i de hardere delene av prog house om dagen.

Tommie Sunshine & Disco Fries ft. Kid Sister – Cool Without You (Original Mix) House Beatport

Tommie Sunshine & Disco Fries ft. Kid Sister – Cool Without You (Audien Remix) Electro Beatport

Herlig, funky houselåt fra Tommie Sunshine og Disco Fries. Kid Sister lever vokal som passer låten perfekt og droppene smeller godt fra seg. Audien kjører en helt annen vri på sin remix hvor han kun tar med vokalen og ytterst få elementer fra originalen og stokker det hele om til en complextroremix uten sidestykke.

wild

Kahwe – Driving Me Wild EP

5

wild

Beste Anjunadeep slipp på lenge!

Beatport

Kahwe – Driving Me Wild (Original Mix) Deep House Hot

Kahwe – Anything (Original Mix) Deep House Hot

Kahwe – Yew (Original Mix) Electronica

Ikke siden Martin Roth slapp Beautiful Life har Anjunadeep sluppet noe så sterkt som denne EPen. Det som også er noe overraskende er at produsenten er en som knapt har hatt noen slipp på Beatport til nå. Jeg leste såvidt om Kahwe sin EP på Resident Advisor for en uke siden. EPen fikk en 4/5-rating, noe som fikk øynene mine opp. Når et slipp fra et relativt kommersielt label får 4 stjerner på RA så vet du det er bra musikk. Tittellåta Driving Me Wild er en sommerlig deep houselåt med behagelige vokaler og myke synther. Min favoritt, Anything, er en litt mer garage-inspirert, klassisk houselåt med fete vokalsamples og heftig groove. Yew er en langt roligere og mindre housey låt enn de to andre på EPen. Det er kanskje det låta som passer best til rolig lytting. Jeg liker den hvertfall veldig godt, selv om Driving Me Wild og Anything fikk hot-stempel.

Håper dere setter pris på denne EPen. Det er muligens ukens slipp i mine øyne (ører).

let your mind go

Let Your Mind Go / Channel 42 (Eekkoo Remix) +1

1

let your mind go

John Dahlback, Michael Calfan & Andy P – Let Your Mind Go Progressive Hot Beatport

For meg personlig er Michael Calfan veldig Hit or Miss. Noen ganger kan han komme med låter som er geniale, andre ganger høres de ut som en billig kopi av seg selv. Når han samarbeider med John Dahlback derimot, er det vel ingen tvil om at resultatet kunne blitt noe annet enn bra. Let Your Mind Go har gode vokaler, en herlig big-room atmosfære og masser av energi. Liker også spesielt godt den lille durende basslinja som er typisk Dahlback. Top notch release fra Spinnin’ dette her.

Deadmau5 & Wolfgang Gartner – Channel 42 (Eekkoo Remix) Tech house Beatport

Remixpakken til Channel 42 ble sluppet for noen dager siden, men i mine ører er det Eekkoo-remixen som fenger mest. Den har bevart den fine sjamrnen som Deadmau5 legger i låtene sine, koblet med en vanvittig rytme og et voldsomt driv.

Magnifik – Feel The Groove (Tradelove Remix) House Beatport


Hva er det med disse italienerne og tech house? Den drivende rytmen, den spretne off-beat bassen og små, morsomme breaks er blitt nærmest varemerke for artister som The Cube Guys, Pink Fluid, Lookback og Federico Scavo. Tradelove følger i fotsporene av sine landsmenn og lager en herlig remix av Feel The Groove. Dette er house som er designet for svette og intense kvelder på dansegulvet, og jeg elsker det!

Zedd Clarity 620

Clarity (Remixes)

6

Zedd Clarity 620

I dag releaset Interscope Records en offisiell remixpakke til Zedd’s tittelspor Clarity på hans første album. Til nå er pakken kun lagt ut på iTunes.

Zedd feat. Foxes – Clarity (Zedd Union Mix) Chillout

Denne er veldig lik den sykt misvisende live-opptredenen Zedd gjorde på Letterman rett over nyttår. Som nevnt på vår facebookside kunne selv bestemødre blitt lurt til å kjøpe skiva hans etter denne opptredenen.

Zedd feat. Foxes – Clarity (Tiesto Remix) Electro

Tiesto’s remix er beinhard. Den legger lite imellom og sparer ikke på noe! Personlig er jeg ikke veldig fornøyd med retningen nederlenderen beveger seg for tiden, men har troen på at denne kan være et bra festival-alternativ til de noe mindre energifulle alternativene.

Zedd feat. Foxes – Clarity (Style Of Eye Remix) Electro

Dette blir litt for hysterisk etter min smak. I de rolige partiene funker det, men man må rett og slett være anlagt for å like slike takeoff om denne skal falle i smak.

Zedd feat. Foxes – Clarity (Brillz Remix) Trap

Brillz gjør sin greie, og for meg funker det ganske bra! Er ikke noe jeg setter meg ned å hører på mer enn jeg helst må da sjangeren er litt utenfor min rekkevidde.

Foxy

Foxy

0

Foxy

Gregor Salto & Funkin Matt – Foxy (Original Mix) House Hot Beatport

Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg digger stort sett alt Funkin Matt gir ut. 25-åringen fra Tønsberg klarer alltid å overraske med sine unike låter. De har ofte en litt knirkete, hard og dirty sound med et obskurt tema. Han nådde en milepæl i fjor høst med I Wish som kom ut på A Traks eget label Fools Gold, og han fortsetter den gode trenden med en meget sterk release på Mixmash Records. Nederlandske Gregor Salto og vår egen Funkin Matt har samarbeidet med godt resultat tidligere (om noen f.eks husker denne), og skuffer absolutt ikke denne gangen heller.

Foxy inneholder det beste fra de to artistenes repertoar; de massive syre-drevne latinobeatsene fra Gregor Salto og Funkin Matts tidligere nevnte knirkete og skitne basslinjer. Elsker hvordan denne låta jobber seg frem til brekket, og deretter bygger opp en massiv energi i takeoffen. Droppet i låta overrasker litt; den imploderer fremfor å ekplodere, men jeg synes det er dritkult. Det er litt forfriskende å høre dette i dag, hvor trenden er at alt skal bli så massivt og slitsomt som mulig i et drop.

Alt i alt må jeg si at dette er en av de kuleste låtene jeg har hørt på lenge, og kommer nok til å bli spilt i stykker av undertegnede fremover. Støtt din landsmann og kjøp låta på Beatport :)

tim-mason-swoon-size

Tim Mason – Swoon

3

tim-mason-swoon-size

Tim Mason – Swoon (Original Mix) Progressive Hot Beatport

Endelig er Tim Mason tilbake med nok et stort slipp på Size Records. Mason som for alvor startet karrieren på Steve Angellos label med låter som The Moment og Anima i tillegg til flere fete remixer på diverse labels er nå tilbake for å sette standarden for 2013. Personlig er ingen av de to tidligere nevnte låtene noe som går inn i mine historiebøker, men med Swoon beviser han seg litt mer verdig den hypen han har mottatt. Swoon er en deilig 100% melodisk proglåt som utelater de fleste utslitte trendene fra dagens prog house og fokuserer helt og holdent på det melodiske. Dog, jeg holder fortsatt en knapp på hans remix av Zedds Stars Come Out som hans beste produksjon hittil.

rav

The Palace / Leaving You / The Code

2

rav

The M Machine feat. Blake Hazard – The Palace (Original Mix) Dubstep iTunes (preorder)

OWSLA signerte The M Machine kom for noen dager siden ut med deres seneste verk på labelet. The Palace følger deres litt mørke, dystre stil av melodisk dubstep og electro og ting følger som vanlig ingen standard oppskrift for hvordan en låt skal være. Mulig du må være fan for å like det, men The Palace er en fresh låt med mange stilige elementer og som virkelig har substans i produksjonen. Hot preview/leak av låten som er med på den kommende Metropolis Pt. 2 EP som kommer 19. februar, på OWSLA selvsagt.

Audien feat. Michael S. – Leaving You (Original Mix) Progressive Hot Beatport

Audien har vært et hett navn på den mer kommerse progscenen en god stund og låtene hans blir bare bedre og bedre for hver gang, noe Leaving You er et godt bevis på. Vokalen passer bra i låten selv om undertegnede finner den en anelse klissete rent lyrisk, men når vi lytter til det melodiske er det ingenting å si. Nydelige akkorder driver låten fremover og gir en avslappet stemning i kropp og sinn uansett om du skulle høre denne på dansegulvet, i bilen eller i sofaen hjemme. Låten er også gitt ut i en dub mix for de som ikke likte vokalen.

Ummet Ozcan, W&W – The Code (Original Mix) Progressive Hot Beatport

The Code ligger nå som #1 på Beatport etter en uke i salg og for en sjelden gangs skyld skal jeg si det er vel fortjent selv om den er sluppet på Revealed. Produsentene av låten er kanskje ikke så kjent for housefansen siden de begge lenge har vært store navn på trance-plakaten. De viser ihvertfall her at de «gamle» gutta fortsatt er eldst med en heavy bigroom banger med detuned synther og trancy breakdowns.

berghain

They Call It Teshno

4

berghain

«In Germany, they can’t say ‘techno’, so they call it ‘teshno’»- Seth Troxler

Techno, akkurat som house, er en svært variert og spennende sjanger. Akkurat som at det finnes forskjellige typer house, finnes det forskjellige typer techno. Det er kanskje et budskap vi i Housebloggen har vært flinke nok til å formidle til dere lesere. Vi er en houseblogg, og flesteparten av låtene vi skriver om skal være houselåter, men når forskjellen mellom de to sjangerne er såpass små som de ofte kan være og når det slippes så mye bra techno som det gjør så må vi se oss pent nødt til å skrive litt om det. I denne artikkelen har jeg samlet sammen ti varierte og gode technolåter som vi enten har oversett eller spart til denne artikkelen. Noen av låtene kunne fint fått et Hot-stempel, men akkurat her vil jeg ikke at min smak skal komme i veien for din dømmekraft.

Beatportchart

Wax – 50005 A (Original Mix) Techno

Wax – 50005 B (Original Mix) Techno

Dette her er en stil techno som jeg liker veldig godt. Dette er ikke techno som pøser på med masse energi i håp om at du skal «klikke» på dansegulvet. Nei, dette er techno som subtilt fanger oppmerksomheten din ved hjelp av en simpel, men fengende rytme og sender deg inn i en transe som skal gjøres godt å komme seg ut av. Dette er det siste slippet fra produsenten Shed sitt Wax-prosjekt så sjekk ut de tidligere slippene. Særlig anbefaler jeg 20002 B og 30003 B. Den svenske duoen Skudge lager også techno i denne stilen. 

Deetron feat. Hercules & Love Affair – Crave (Deetron cRAVE Dub) Techno

Fra rytmisk og simpel techno over til energisk og tung techno. Deetron remixet i høst sin egen deep houselåt, Crave, til dette tunge mesterverket. Både John Digweed og Eric Prydz har lovpriset denne energibølgen av en technolåt, og jeg ser hvor skryten kommer fra. Skammer meg litt at den ikke fikk plass i en Underground Fix i høst.

Pig & Dan – Relentless (Original Mix) Techno

Pig & Dan – Savage (Original Mix) Techno

Når det kommer til både kvantitet og kvalitet så var det får som hadde et bedre produksjonsår enn Pig & Dan i fjor. Duoen pumpet ut herlige låter på suksessfulle labels som Bedrock, Tronic og Suara, og vi kan vise til hits som MachinesCrazyMooshi og Let The Show Begin. Vi var stort sett flinke til å poste låter fra spanjolene, men dette var to av deres beste låter fra i fjor høst som vi gikk glipp av. Jeg tar de med i denne posten for å gjøre det godt igjen. Tung og energisk moderne techno!

Nicole Moudaber – Roar (Original Mix) Techno

Ibiza-residenten Nicole Moudaber hadde forrige uke et slipp på Carl Cox sitt Intec-label. Den pumpende technolåta Roar ligger i skrivende stund på 1. plass på Beatport technoliste. Hvis noen kan fortelle meg hvor vokalsamplene er hentet fra så hadde jeg blitt veldig glad. Har irritert meg grønn over hvor jeg har hørt det før.

Gregor Tresher – Relevance (Original Mix) Techno

Selv om Drumcode antagelig er det mest populære labelet i technoverdenen så får det også masse kritikk. Det er mange som synes det er lite innovasjon på Drumcode-slipp og at det er mye likt. Men Drumcode har aldri hatt noen intensjon om å finne opp hjulet på nytt, musikken på Drumcode skal kun være den hardeste og mest energiske technoen på markedet. Denne låta fra Gregor Tresher er intet unntak.

Mihalis Safras – I Am (Mark Broom Remix) Techno

Barker & Baumecker – No Body (Machinedrum Remix) Techno

Raudive – Relentless (Original Mix) Techno