My melody

My Melody

1

My melody

Erick Morillo, Jose Nunez, Harry Romero & Shawnee Taylor – My Melody (Morillo & Romero Dirty Mix) House Beatport

Erick Morillo, Jose Nunez, Harry Romero & Shawnee Taylor – My Melody (Club Mix) House Beatport

Tre av hovedaktørene bak legendariske Subliminal slår seg sammen med Shawnee Taylor, noe som har vist seg å være en meget god kombinasjon mange ganger før, som f. eks i denne gamle slageren. Club mixen av denne låta er den som tiltaler de fleste, med Morillos typisk lette og ukompliserte sound. Allikevel er det er definitivt den Dirty versjonen som fenger meg mest med sine «Ibiza 6AM» vibber, og det er nok utvilsomt hva de også hadde i tankene når de mekket den versjonen. En behagelig houselåt som først og fremst er ment for dansegulvet på store klubber.

76411117b126ea9392b3a9c87fe2dd73-d5vtt4t

Skylarking / MachineGun / Hysteria

1

76411117b126ea9392b3a9c87fe2dd73-d5vtt4t

BT – Skylarking (Original Mix) Trance Hot Beatport

Gode tips fra våre lesere er alltid velkomne! Skylarking er en nesten 11 minutter lang behagelig progressiv trancelåt, og et godt roligere avbrekk som minner litt om den progressive housen for to-tre år tilbake. Låtas lengde gjør også at BT kan tillate seg å leke seg litt med oppbygningen av låta, som ikke er 100 prosent etter standardoppskrifta. Hør den et par ganger før du gjør deg opp en mening, dette er ei låt som vokser på deg.

Tristan Garner – MachineGun (Original Mix) Electro Beatport

Har alltid hatt sansen for Tristan Garners rocka form for elektronisk musikk, og hadde electrorock vært en sjanger skulle jeg nok plassert MachineGun der. Original låt som skiller seg lett ut, men ville nok ikke passet inn i hvilket som helst electro-sett.

Zedd feat. Foxes – Clarity (Fareoh Remix) Electro Soundcloud

Som om vi ikke har hørt nok remixer av Clarity nå, kommer Fareoh med sin electroversjon. Fareoh lager en ganske kommersielt rettet form for electro, noe som passer meg og trolig mange her godt. Breakdownet gir høye forventninger, men melodien i droppet skuffer dessverre litt. Likevel en låt verdt et forsøk.

David Puentez & The Whiteliner with Terri B! – Hysteria (Original Mix) Progressive Beatport

David Puentez & The Whiteliner with Terri B! – Hysteria (Marco V Remix) Progressive Beatport

Ikke noe vi ikke har hørt før, men godt arbeid fra David Puentez og den mindre kjente The Whiteliner. Det skal sies at låta får god drahjelp av den gjennomførte vokalen fra Terri B! Når det gjelder droppet synes jeg originalen er litt statisk og flat, noe Marco V til en viss grad får rettet litt på med ekstra snares og perkusjon, men det er ikke magi det Marco V har gjort heller.

heritage

Locked Groove – Heritage EP

1

heritage

Hotflush sitt første slipp for året imponerer!

Beatport

Locked Groove – Do It Anyway (Original Mix) Deep House Hot

Locked Groove – Wear It Well (Original Mix) House

Locked Groove – Firefall (Original Mix) Deep House

Locked Groove – Night Time At The Garage (Original Mix) Indie/Nu-Disco

Locked Groove – Dream Within A Dream (Original Mix) Deep House Hot

Locked Groove – Lost (Original Mix) Deep House

Er det en ting jeg liker så er det produsenter og labels som evner å variere i stilen sin. Scuba sitt label Hotflush klarer akkurat det. Selv om musikken hovedsaklig er deep house så finner du også elementer fra klassisk house, indie/nu-disco, techno og trance i låtene som slippes på labelet. Det har blitt godt mottatt av både fans og «kjennere» av housemusikk, og labelet har blitt nevnt som et av de mest innovative, og også et av mest populære labelene i det elektroniske miljøet.

Det første slippet i 2013 fra Hotflush er en seks-låters EP fra belgiske Tim Van de Muetter, bedre kjent som Locked Groove. På denne EPen vil du finne tunge, rytmiske låter, skapt for dansegulvet, men også dype og mer melodiske låter. Wear It Well og Firefall er låter som kan holde et dansegulv gående gjennom hele låta, mens Do It Anyway og Dream Within A Dream er chille og dype. Sistnevnte minner meg veldig om en type progressive house som det florerte av når jeg første begynte å høre på elektronisk musikk. Har ikke hørt så mye av det de siste årene, men kult å høre det igjen i deep house.

Som tidligere nevnt som imponerer Locked Groove her med en sterk og variert EP med seks unike låter. Scuba vet å gi ut god musikk og vi håper han fortsetter med det.

size

Hit It / Serial Killer

0

size

GTA, Hendrix & Digital Lab – Hit It (Original Mix) Progressive Beatport

En helt fersk release på Steve Angellos Size Recordings gir plass for tre navn som aldri helt har klart å overbevise meg helt. Hendrix er egentlig et helt ukjent navn for meg, mens GTA og Digital Lab ikke nødvendigvis er de første jeg ser til når jeg tar turen innom Beatport. Dette er produsenter jeg forbinder med hard og høylytt big-room house, og i så måte passer de profilen til Size perfekt. Da er det heller kanskje ikke så vanskelig å forutse hva som venter deg før du setter igang denne låta, selv om jeg må si at den overrasket meg positivt. Synthene og produksjonen i brekket er av øverste klasse, men melodien i låta synes jeg er døll og intetsigende. Takeoffen gjør en god jobb med å bryte opp det hele, den gir deg en skikkelig følelse av at det kommer noe hardt og brutalt, og det stemmer. Den beinharde beaten som slår inn minner meg nesten om en blanding av Epic og Atom (et større kompliment kan man vel knapt gi en låt i denne sjangeren?). Det er ganske lett å se hva de har prøvd på med denne låta, og jeg synes at de har lykkes med det, bare ikke forvent deg noe du ikke har hørt før.

Gregori Klosman – Serial Killer (Original Mix) Electro Beatport

Om du er lysten på enda mer big-room galskap kommer du vel neppe utenom det nye monsteret til franske Klosman. 29-åringen fra Paris starter sitt Guru-label med en låt du skal hoppe og klikke til, dersom du mot formodning noen gang får høre denne låta på et annet sted enn anlegget i stua. Brekket preges av et pianospill som garantert skaper frysninger nedover ryggen, ettersom den høres ut som omtrent alle creepy sanger fra alle skrekkfilmer samlet inn i en melodi. Sånn sett er det vel få titler som passer denne sangen bedre enn det Klosman har valgt her. Beaten han har mekket, derimot, er vel ikke annet enn en litt modifisert versjon av Zedds Shotgun, men jada, hadde jeg hørt denne på Tomorrowland eller Sensation eller et annet event som innebærer uante mengde mennesker og uante mengder bass hadde jeg kommet hjem med heftige beinmuskler jeg også.

fredagsliste_ny_213

Fredagslisten 22.02.2013: Mixtape Edition

6

fredagsliste_ny_213

Det har vært en travel uke for oss alle, og vi har vært trege med å få ut slipp. Istedenfor å ramse opp de låtene vi allerede har lagt ut, eller gjøre et febrilsk forsøk på å finne de siste godbitene helt på tampen kan dere heller velge dere den stilen dere liker best og sparke fredagskvelden i gang med noen knakende gode mixtapes!

Classic funky/disco house

Wolfang Gartner – The 90′s DJ mix

Deep house

Simon Dawn – Deep House Mixtape #1

Progressive/electro

Gregori Klosman – Klosmania 19-02-2013

Progressive/electro

John Dahlback – Exclusive Ministry Of SOund Mix 20-02-2013

Trance

Armin Van Buuren – A State Of Trance Episode 601

metropolisFORREALZ

EP: Metropolis Pt. II

0

metropolisFORREALZ

Denne nye EPen av The M Machine har fått massiv oppmerksomhet i det siste med hyllester fra navn som Porter Robinson og Skrillex, og er en oppfølger til Metropolis Pt. I som kom i fjor. Den er sluppet på sistnevntes plateselskap OWSLA, som er kjent for å gi rom for ganske alternative produsenter. La meg bli den første til å si at det er fullt fortjent at disse gutta nå får så mye godord. Det er så herlig å høre (relativt) nye navn som ikke er en kopi av alt annet, men som tør å tenke litt utenfor boksen når det kommer til å produsere låter.  The M Machine har også blitt kjent for sine imponerende live-opptredener (blant annet på grunn av denne stilige saken), og jeg tror disse gutta kommer til å bli veldig sentrale aktører innen EDM fremover. Jeg vet det er litt farlig å hype for mye, for det kan godt hende mange av dere ikke liker disse låtene, men i mine ører er dette rett og slett et fantastisk uttrykk av kunst.


The M Machine – The Palace ft. Blake Hazard
 Dubstep Hot

Skiva inneholder 6 spor, og høydepunktet for min del er utvilsomt dubstep-låta The Palace, som er i samarbeid med The Submarines vokalist Blake Hazard. Den starter med nydelig pianospill og en melankolsk atmosfære, før det smeller inn synther som minner deg på hvorfor disse tre gutta fra San Francisco har blitt så big buisiness. Produksjonen er rett og slett spot on, og vokalene til Hazard er perfekt til stemningen i låta. Droppet er akkurat som det skal være i en slik låt; nok til å få hoder til å headbange, men heller ikke avskrekkende.

The M Machine – Schadenfreude Electro Hot

Electro house låta Schadenfreude er nok den låta det er mest trolig at du får høre fremover, med sine søte små vokal-snutter og velkomponerte melodier som plutselig slår over i en massiv takeoff og en gigantisk beat som er garantert til å få alt mellom himmel og jord til å riste på rompa.

The M Machine – Ghosts In The Machine Electronica

Ghosts in the Machine kjører mer på indie/electronica vibes á la Crystal Castles, og en ordentlig digg lytteopplevelse. Stemningen og atmosfæren i låta er nesten magisk og når vi legger til de fantastiske og behagelige vokalene til pennybirdrabbit, blir jeg nesten bergtatt. Det viser bare hvor imponerende allsidig disse tre gutta er, for spekteret av sjangere varierer ganske vidt i denne EPen.

The M Machine – Tiny Anthem Electronica

Tiny Anthem er litt i samme gate som overnevnte låt, men føler ikke helt at denne låta treffer meg.

The M Machine – Moon Song House

Moon Song starter ganske bråkete med en ekstrem innpåsliten synth, men plutselig roer det seg ned når en melankolsk vokal kommer inn som sakte går over til en takeoff som trigger en massiv tromme-beat. Litt som Nari & Milanis Atom på stereoider. Digger også måten de henter inn den bråkete synthen igjen på slutten av låta, selv om Dj’er kan fort bli overraska der om de skal mixe ut av låta.

The M Machine – Luma House

Den siste låta på EPen heter Luma og er en ni (9) minutter lang småtrist housete låt med synther som kunne vært tatt fra en Marcel Woods låt. Beaten som slår inn sånn litt før halvveis er kanskje i overkant spekket med lyder og høres litt klønete ut i mine ører, men det er for all del bare flisespikking. Liker veldig godt det mer saktegående partiet midt inne i låta, før det hele ebber ut i herlige pads.

For å laste ned hele EPen: The M Machine – Metropolis Pt II Beatport

 

 

 

 

northern exposure

Gamle Favoritter: Northern Exposure

3

northern exposure

Høydepunktet fra samarbeidet mellom
Sasha og John Digweed

Sasha & John Digweed – Northern Exposure (North) (Continous Mix) (1996)

Sasha & John Digweed – Northern Exposure (South) (Continous Mix) (1996)

Inspirert av den pågående diskusjonen om progressive house og min økende interesse for kommersielle mikser så tenkte jeg det var på høy tid å presentere våre lesere for det som høyst sannsynlig er det beste progressive miks-albumet som noensinne er laget.

Alexander Paul Coe, bedre kjent som Sasha, og John Digweed fant hverandre i 1993 og begynte et samarbeid som skulle resultere i en serie med fantastiske miks-album, legendariske netter på nattklubben Twilo og Delta Heavy-turneene. Men det mange mener er det absolutte høydepunktet av samarbeidet mellom to av verdens beste DJ’er er det første Northern Exposure-albumet. To fantastiske progressive reiser, en mot nord og en mot sør, fordelt på to cd’er sluppet på Ministry of Sound. Det regnes også som det store gjennombruddet for de to britene og gjorde dem til superstjerner innenfor progressive housemusikk.

Jeg har lenge hatt lyst til å lage en Gamle Favoritter-post om Sasha og John Digweed, men har alltid lurt på hvilke låter jeg skulle inkludere, og ekskludere. Selv om Sasha og Digweed er gode produsenter vil de for meg alltid være mest kjent som DJ’er, og da passer det vel kanskje bedre at Gamle Favoritter-posten deres er en DJ miks og ikke låter? Derfor skal jeg heller ikke snakke om låtene, fordi de skal ikke komme i fokus, det er det miksen som skal. Og en DJ miks blir ikke stort bedre enn Northern Exposure.

clarityremixes

Clarity (Remixes) + 2

1

clarityremixes

Zedd feat. Foxes – Clarity (Swanky Tunes Remix) Progressive Beatport

Zedd feat. Foxes – Clarity (Funkagenda Remix) Electro Beatport

Zedd feat. Foxes – Clarity (Roy Rosenfeld Remix) Tech House Beatport

Zedd feat. Foxes – Clarity (Nick Thayer Remix) Electro Beatport

På mandag kom det ut en stor remixpakke av Clarity på Beatport, bestående av hele 10 låter fra mer og mindre kjente produsenter. Noen av dem har vi allerede lagt ut, men her er noen flere spennende remixer. Swanky Tunes sin er ganske streit, med små modifikasjoner på melodien og en kommersiell sound som fungerer for mange. Funkagenda sin overrasket meg, det er absolutt lite i denne låta som minner om legenden, men det er morsomt å se ham gå litt ut av komforsonen sin og prøve noe nytt. Roy Rosenfeld er litt vanskelig å klassifisere i en spesiell sjanger, men jeg vil si den beste beskrivelsen av denne remixen er tech house med inspirasjon fra både techno og electro. En litt roligere tolkning av låta, som er litt mindre kommersielt rettet enn de øvrige. Sist, men ikke minst legger jeg ut Nick Thayers remix, en electroremix i beskjedne 110 BPM. Må si hele pakken i sin helhet overrasket meg positivt, med mange spennende remixer i forskjellige sjangre, og å plukke ut en spesiell favoritt her blir en umulig oppgave. Zedds originale melodi er veldig god og lett gjenkjennelig, og den fungerer tydeligvis på tvers av mange sjangre.

Zaa feat. Molly Bancroft – Timebomb (Audien Remix) Progressive Beatport

Timebomb er en passe middelmådig trancelåt, som Audien har klart å forvandle til et deilig stykke progressive house. Audiens sterke side er melodier, og selv om han den siste tiden som så mange andre har kastet seg på trenden å produsere harde låter som f.eks. Sup,er jeg glad for at han her er tilbake der han hører hjemme. Dette er absolutt en produsent jeg følger med på, med sterke slipp på både Anjunabeats, Zouk Recordings, Enhanced mm. på rullebladet. Anbefaler alle progressive-heads å sjekke ut mer fra Audien!

Sidney Samson & Martin Garrix – Torrent (Original Mix) Electro Beatport

Husker at previewen av denne låta ikke overbeviste meg helt. Melodien i starten gir meg følelsen av at dette er nok en produksjon á la Afrojack som minner mest om et større antall motorsager og sirener, og som bare forsvinner inn i mengden av annen intetsigende musikk. Omtrent halvveis inn i låta klarer de imidlertid å hente seg inn så til de grader med en energisk pianosynth og en oppløftende akkordprogresjon som gir meg frysninger nedover ryggen så det holder! Dette, pluss de hardtslående droppene gjør Torrent til en instant festivalbanger. Kunne kanskje mannet meg opp til å gi denne et hot-stempel, og at jeg i det hele tatt vurderer det på en Sidney Samson-produksjon vitner om kvalitet.

Underground-Fix1

Underground Fix

4

Underground-Fix1

Our love is Underground!

Beatportchart

Hector Couto – Take Me Away (Original Mix) Deep House Hot

Hector Couto – My Love Is Underground (Original Mix) Deep House

Det er et eller annet kult med stilen til Hector Couto. Han får en så vanvittig groove i låtene sine som gjør at de fenger ved første lytt, får det til å rykke i dansefoten og hodet begynner å gynge i takt. Sammen med en utrolig sterk bruk av vokaler og vokalsamples så føler jeg Hector Couto sin musikk representerer alt som housemusikk er ment for. Det er fengende, det er lett å danse til, musikken får deg i godt humør og du glemmer alle problemer du måtte ha.

Franck Roger – Deep In (Original Mix) Deep House Hot

Franck Roger ofrer aldri kvalitet for kvantitet, det er en ting som er helt sikkert. Pariseren slipper ikke så ofte musikk, men når han gjør det, er det alltid sterke, godt gjennomførte låter. Låtene har også en tendens til å modne med tiden. Deep In har en herlig dreven rytme som gjør den perfekt for dansegulvet. I tillegg har den kule saksofon- og vokalsamples som gir en fet summervibe. Antagelig min favoritt denne uken!

Julien Bracht – Aime Light (Original Mix) Techno

Julien Bracht – Acheronian (Original Mix) Techno

Beste technoslipp denne uken. Sven Väth og Cocoon Recordings slutter aldri å gi oss herlig musikk, og det slår ikke feil her heller.. Denne uken er det Julien Bracht som har sluppet en EP på tyskerens label. Dette er den simple, rytmiske technoen jeg er så glad i, fylt på med kule vokaler og analoge synther.

Lawrence – In A Rush (Original Mix) Deep House

Lawrence – Tangled Track (Original Mix) Deep House Hot

Et litt annerledes deep house-slipp enn hva vi er vant med. Lawrence gir oss en mer rytme- og melodifokusert musikk enn den vanlige bass- og vokaldrevne deep housen som produseres i dag. Smallville har blitt kåret til et av de beste lablene to år på rad nå, og vi ser at de ønsker å fortsette den trenden.

Ian Pooley & Spencer Parker – Lerchen Und Eulen (Radio Slave Mix) Deep House Hot

Tripmastaz – Komatoze (Original Mix) Tech House

Stelios Vassiloudis – Hunger (Original Mix) Tech House

+++

Ble så inspirert av de gode Fixtapene vi har hatt de siste ukene her i Underground Fix så jeg ønsket å gjøre et nytt bidrag. Denne gangen er det et langt større fokus på house enn mine tidligere mikser. Mot slutten drar det seg mot mørkere og dypere låter før miksen tar deg med mot en euforisk avslutning. Inkluderer både nye og gamle låter fra produsenter som Supernova, Adana Twins, Stelios Vassiloudis, Dixon, Solomun og John Digweed. Håper dere koser dere like mye når dere hører på den som jeg gjorde når jeg lagde den!

wolfpack

Miracle + 3

0

wolfpack

Wolfpack ft Coco Star – Miracle (Dimitri Vegas & Like Mike Remix) Progressive Beatport

Jeg vil anta at mye av hypen rundt denne låta er relatert til at artistnavnene DV & LM er med i tittelen, for det er ikke mye annet å juble hurra for her. En til de grader oppbrukt vokal møter en til de grader utspilt og uinterresant produksjon. Greit nok, den er bra mixet og oppbyggingen er god, men det er absolutt intet ved denne som kommer til å huskes om noen måneder. I mine ører er dette hva vi kan kalle en god gammeldags melking, selv om det faktisk er godt å høre at heltene fra Tomorrowland har noe annet å by på enn hardstyle forkledd som house.

Pink is Punk & Benny Benassi ft. Bright Lights – Ghost (Extended mix) Electro Hot Beatport

Ghost er en låt i typisk Benassi-stil, med store, lyse synther og en røff electro-basslinje. Det som jeg synes får denne låta til å stå ut blant mengden er de velskrevne og velsungne vokalene i låta som gjør en god jobb med å feste denne på hjernen.

Nikki Williams – Glowing (Fedde le Grand remix) Progressive Beatport

Jeg vet at Fedde le Grand ikke er kjent for å lage låter som er ment til å nytes med en god bok og en kopp te, og dette er absolutt ikke noe unntak. Den acid-lignende basslinja gjør seg sikkert bra på arrangementer som UMF og Energy, men jeg vil ikke tro dette blir noen ny lytterfavoritt blant Ola Nordmann. Låta blir litt mer hørbar av den gode stemmen til Nikki Williams, og Fedde le Grande gjør en flott jobb med brekket.

Zeds Dead – Cowboy (Congorock Remix) Electro Beatport

Dæven sykkelstøtte. Cowboy smeller så hardt som bare Congorock klarer å få til. Jeg synes det virkelig står respekt av italieneren som nesten ikke har forandret sin stil siden han slo igjennom med den berømte Babylon . Det er ikke så mye som skulle tilsi at låtene hans skal bli populære med sin nesten komiske hardtslående sound, men han holder stand blant de største navnene i EDM-verden.

 

 

fabric 68

Fabric 68: Petre Inspirescu

6

fabric 68

Behov for å space ut en time? Petre Inspirescu og Fabric gir deg den perfekte miks for akkurat det.

Beatport

Petre Inspirescu – Fabric 68 (Continous Mix)

Minimal elektronisk musikk er neppe den mest populære sjangeren her på bloggen, men jeg vil allikevel skrive noen godord om denne miksen fra Petre Inspirescu. Rumeneren har fått æren av å gjøre den siste utgaven i Fabric-serien, en rekke livemikser tatt opp på den legendariske nattklubben i London. Inspirescu er mann med inspirasjoner fra to ulike verdener. Han har vokst opp med typisk gammel-sovjetisk klassisk musikk, men da han ble eldre og jernteppet hadde falt, oppdaget han den spennende og eksotiske verdenen av house og techno. Særlig var det den minimale delen, med Ricardo Villalobos som frontfigur, som inspirerte rumeneren og satte kursen for det som har blitt en meget suksessfull DJ og produksjonskarriere.

I motsetning til Villalobos, som ofte blander inn house og technolåter i sine DJ-set, så er denne timeslange miksen fra Petre Inspirescu strictly minimal. Nå er ikke jeg en person som hører på veldig mye minimal ellers, men denne miksen er virkelig noe helt spesielt. De utrolig fengende rytmene og sub-bassen bare trekker deg inn i en transe du ikke slipper ut av med det første. Mitt tips er å lene seg tilbake i en god stol, kanskje med en flaske øl eller et glass vin, lukke øynene og la musikken ta deg med til et annet sted.

Tracklist:

01. Petre Inspirescu – Lumiere
02. Petre Inspirescu – Chestii Socoteli
03. Petre Inspirescu – In Miriste
04. Petre Inspirescu – La Cuba
05. Petre Inspirescu – Anima
06. Petre Inspirescu – Chosen
07. Petre Inspirescu – Seara-n Crang
08. Petre Inspirescu – FH Dub
09. Petre Inspirescu – Flurimba (Yojik ConCon)
10. Petre Inspirescu – Basso Ostinato
11. Petre Inspirescu – Vastu’ Da Gama
12. Petre Inspirescu – Dansul Libelulei
13. Petre Inspirescu – Je T’aime Lori
14. Petre Inspirescu – Murgul
15. Bodiu Radu Dumitru – Piano Preludes

Bassjackers-Dyro-Grid-spinnin-youredm

Grid / Together We Are

18

Bassjackers-Dyro-Grid-spinnin-youredm

Bassjackers & Dyro – Grid (Original Mix) Electro Hot Beatport

Jeg husker da folk begynte å snakke om denne låten etter den ble spilt for første gang tidlig i vinter, men at da jeg så navnene så gadd jeg ikke en gang sjekke ut hva det var. Da den offisielle previewen kom ut skulle jeg bare ta en rask lytt for å sjekke hvorfor den var hypet så mye i forkant og å si jeg fikk hakeslipp og bakoversveis er bare en mild beskrivelse av reaksjonen. Nå er den endelig ute i sin fulle prakt, og uten tvil et av årets hittil hotteste slipp i mine ører. Faktisk så har jeg brukt et klipp av låten som alarmtone på telefonen når jeg har stått opp de siste ukene. Anbefales!

Mens både Dyro og duoen bak Bassjackers er kjent for produksjoner med svært varierende kvalitet, er det helt tydelig at sammen er de gull. Det er vanskelig å skulle beskrive låten siden det er så vanvittig mange ulike elementer i spill, men hvis du hiver inn litt Daft Punk i de rolige partiene pluss det meste du har hørt av trender innen denne typen prog/electro og setter det sammen i en slags progressiv complextrostil så får du resultatet her. Mengden av nextlevelness i denne låta her er bare helt enorm og jeg håper inderlig at denne kan være med på å sette en standard for fremtidige produksjoner fra artister i samme bås.

Arty feat. Chris James – Together We Are (Vocal Mix) Progressive Hot Beatport

Det er nesten ett år siden vi hørte om denne låten første gang og nå kommer den altså endelig ut. Arty sa den gang at han ikke ville slippe låten før den hadde fått en passende vokal, til ergrelse for fansen. Chris James, best kjent for å ha levert vokal til deadmau5 låten The Veldt via twitter, leverer igjen et godt vokalspor, men som flere har påpekt så har nok Arty fortsatt litt å lære når det kommer til å mikse det inn i låten. Vokalsporet er greit nok, men kan til tider bli litt for kjedelig. Frykt dog ikke, for Arty har bekreftet at instrumentalversjonen av låten blir lansert sammen med hittil ukjente remixer en gang i mars!

Together We Are spiller mye på den stilen Arty først ble kjent for, men har et mer houseish preg enn tidligere slipp, noe som vel må anses som en naturlig utvikling for det unge talentet. Deilig pianospill løfter oss gjennom låten akkompagnert av nydelige pads og backup-elementer og alt tilsammen gjør dette til en låt som fungerer akkurat like godt i stua som på dansegulvet.