5 dager igjen til Press Play Festival i Kragerø

den juli 14 | av | med 0 kommentarer

5pressplay

Det er kun 5 dager igjen til tidenes sommerfestival i Kragerø og det er meldt knallvær hele helgen!

Værgudene har virkelig slått til og melder strålende sol over festivalområdet. Stranden er klargjort, saltvannsbassenget er fylt opp, alkoholen er kjøpt inn og alt ligger klart og venter på deg for en fantastisk helg i Kragerø fredag 19. og lørdag 20.juli!

Forrige fredag avsluttet Nause hele Hovefestivalen med et forrykende set på Amfiscenen. Lørdag 20.juli avslutter de Press Play Festival i Kragerø, og ryktene går om et forrykende show. Både musikalsk og visuelt!  Sjekk ut et par klipp Nause sitt show fra Hove her.

Resten av line-up`en lørdag 20. juli ser slik ut: Samir Kristensen, DJ Bali, Steerner & Thand. Fredag 19. juli avsluttes av Rebecca & Fiona etter Axel Morris, Oh-key! og Tom Swoon er ferdig med sine show i solsteiken i Kragerø. Festivalområde åpner 16.00 hver dag og siste act går av 23.00. Deretter blir det afterparty på utestedet Lanternen ut i de sene nattetimer. Fulle mugger!

Det er 16 års aldersgrense på Press Play Festival. (Dvs alle som er født i 97 eller tidligere kommer inn). For dem over 18 år vil det også være alkoholservering!

Press Play promofilm:

Ta på deg bikini eller badeshorts og hiv deg med på den ultimate sommerfesten i Kragerø! Billetter får du kjøpt her!

Si din mening!