2hearts1mind

EDX feat. Tamra Keenan – 2 Hearts 1 Mind (Denzal Park Remix) Progressive Hot Beatport

EDX feat. Tamra Keenan – 2 Hearts 1 Mind (Inpetto Remix) Electro Beatport

Mange husker nok 2 Hearts 1 Mind som en av de sterkeste låtene på albumet On The Edge som han slapp tidligere i år. Med en så deilig akkordprogresjon å jobbe ut i fra skal det litt til å klusse det helt til, og jeg synes båe Denzal Park og Inpettos remix er verdige tolkninger av låta. Inpetto satser på det typiske harde electro-droppet vi hører utrolig mye av om dagen, mens Denzal Park tar meg seg melodien også i droppet. Sistnevnte er min favoritt, og Denzal Park ligger et hestehode foran i mine øyne (ører?).

Jeffrey Jey – Out Of Your Arms (Original Radio Mix) Progressive Hot Beatport

Jeffrey Jey – Out Of Your Arms (Joe Garston Remix) Electro Hot Beatport

Hørt om Jeffrey Jey? Han var faktisk en del av trioen Eiffel 65 som til vår alles fortvilelse slo gjennom med Blue (Da Ba Dee), men sans for fengende melodier har han jo tydeligvis! Jeg kan forsikre dere om at dette er en helt annen liga. Fortsatt kommersielt, men absolutt hørbart denne gangen. Må si vokalen er farlig lik Owl Citys, men det trenger ikke være så ille. Joe Garston leverer en godkjent remix som har tatt med seg veldig mye fra originalen, men du hører godt den velkjente Garston-sounden. Begge er gode låter som burde fungere for de fleste.

M83 – Midnight City (eSQUIRE Remix) Progressive Soundcloud

Midnight City er jo i utgangspunktet en fantastisk låt, og eSQUIRE har her sørget for at den fungerer også på dansegulvet. Gjenkjennelsesfaktoren er i alle fall skyhøy!