Archive for 16. januar 2013

Lullabies to Paralyze

Lullabies To Paralyze EP / Bufalo EP

1

Lullabies to Paralyze

Vi tyvstarter ukens Underground Fix med to EPer fra Visionquest og Cadenza..

Beatport

Butch & Hohberg – Horus (Original Mix) Tech House Hot

Butch & Hohberg – Medusa (Original Mix) Tech House

Butch – Om Namaha Shiva (Original Mix) Chill Out

Butch og Visionquest sammen? Det må jo bare bli bra! Tyske Butch er langt fra noen nykommer på housescenen. Mannen har hatt mange profilerte slipp opp igjennom årene på store labels som Cocoon, Cecille, Get Physical og Soma. Denne gangen er det Seth Troxlers fantastiske Visionquest som har hyret inn tyskerens produksjonskunnskaper. Når det kommer til Butch sine låter så kommer man ikke utenom de vanvittig fengende rytmene som kjennetegner stilen hans. Det merker du spesielt i den dansegulv-vennlige Horus. Låta drives av typiske Butch-perkusjoner og en mørk, groovy basslinje. Medusa er en langt roligere og mer melodisk techy låt. Uten tvil en låt skapt for afterhours- og oppvarmings-set. Jeg gleder meg til å høre mer fra både Butch og Visionquest i 2013.

Beatport

Felipe Venegas – Bufalo (Original Mix) Deep House

Felipe Venegas – Faddu (Original Mix) Deep House

Felipe Venegas – Dejohnette (Original Mix) Deep House

Mens vi venter på det etterlengtede albumet til Luciano, får vi kose oss med en EP fra Felipe Venegas. Chileneren har sluppet flere låter på Cadenza tidligere, blant annet så slapp han en utrolig kul EP på labelet i fjor høst. For de som har hørt låter fra Venegas tidligere så burde ikke stilen komme som noen overraskelse. Selv om låtene er markert som deep house så er dette en annerledes variant av sjangeren. Låtene er svært minimalistiske, Faddu ligger på grensen til microhouse, i tillegg er alle låtene preget av en markant sub-bass basslinje. Dette er nok ikke musikk hvor hvermansen, men dersom du, som meg, setter pris på ny og eksotisk housemusikk så er det store sjanser for at du liker det Felipe Venegas serverer her. Mine to favoritter er Bufalo og Dejohnette, hvilken liker du best?

stavangerlive1

Stavanger LIVE, en ny musikkfestival

6

stavangerlive1

NICKY ROMERO, KNIFE PARTY, TINIE TEMPAH, SAVANT, KARPE DIEM, LINDSTRØM, FAR EAST MOVEMENT,  og mange fler er klare for Norges nye store musikkfestival i Stavanger !!!

Stavanger LIVE er en innendørs musikkfestival som arrangeres for første gang i 2013, 3 og 4 mai. Festivalen arrangeres i Sørmarka Arena med en kapasitet på 11 000 mennesker per dag. De har allerede sluppet et godt knippe med store internasjonale artister og flere nasjonale, og med artister som Knife Party, Savant og Lindstrøm, + at de både på fredag og fremover lanserer flere STORE artister innenfor EDM, gjør at vi i Housebloggen kommer til å følge denne festivalen med argusøyne fremover.

Housebloggen vil gi dere masse info om Stavanger LIVE fremover og du skal ikke se bort fra at det om ikke lenge blir lansert en spennende konkurranse som vi tror de fleste DJs som følger oss ønsker å delta på. Arrangøren av Stavanger LIVE har tidligere booket artister som Skrillex, Avicii, Tiesto, Nicky Romero, Madeon, Zedd, Calvin Harris og Eric Prydz til sine arrangementer, så vi gleder oss til å følge slippene til festivalen fremover. Du kan følge Stavanger LIVE på facebook.com/stavangerlive, twitter.com/stavangerlive og instagram.com/stavangerlive

Lineup, oppdateres når nye relevante artister slippes:

nickystavangerlive

11knifepartystavanger

12Tiniestavanger

13savantstavanger

14Karpestavanger

15fareaststavanger

16lindstromstavanger

 SE HELE LINEUPEN HER!