3-kjappe

Tech-house-o-logic

3


Her har du 3 kjappe for kvelden/natta/morgendagen. Enjoy.

Koen Groeneveld – Air Breaks

Fet låt, med en funky bass-linje som gjør hele greia jævlig disco.

Edwin Oosterwal – Scrub The Tub

Tech-house med 30-talls feeling. Kul bruk av piano-loops. Deilig.

Voltaxx, Lissat – High & Horny (Stefano Noferini Remix)

Litt mer pumpa tech med kule percs og stabs. Digg!

johndahlback2_35505369

Poison

0

D-Malice feat. Rebecca Knight – Poison (John Dahlback Remix)Ôªø

Dahlback leverer en deilig remix av «Poison» med massiv breakdown og leken synth

Erick Morillo, Eddie Thoneick – Live Your Life feat. Shawnee Taylor (Original Mix

Eddie Thoneick produserer mye bra om dagen. Denne har en litt annerledes basslinje som funker veldig bra.

Kaskade, EDX, feat Haley – Don’t Stop Dancing (Extended)

Ordentlig sommer progressive banger av EDX. God stemning låt med nydelig vokal!

Sebastien Leger – Indian Shot (Original Mix)

Must have for alle tech elskere! Sebastian leger har funnet formen og produsert noen ville tunes. Indian shot har support fra flere av de største tech djene

beatport_awards

Beatport Music Awards 2010

0

Beatport Music Awards er en konkurranse som fremmer de største talentene innen elektronisk musikk. Nominasjonene baseres på salg av låter fra mars 2009 til mars 2010, og er sjangerbestemt. Vinnerene kåres ved hjelp av stemmer.

Det er 36 kategorier til sammen, fordelt på beste artist og beste låt. Beste artist har 18 forskjellige sjangere, mens beste låt har 17 sjangere. Det siste spørsmålet er et åpent spørsmål hvor du skal navngi den personen som har tilført musikken mest de siste 12 månedene. Denne artisten skal velges ut ifra kriteriene innflytelse og nytenkende. Denne tittelen stakk Deadmau5 av med. Topp 10 fra Deadmau5

Swedish House Mafia
Swedish House Mafia dominerte listene, og stakk av med 5 titler. Axwell ble stemt frem som årets beste House Artist, Steve Angello ble årets nest beste Progressiv House artist og Sebastian ble stemt frem som nr. 3.

Den mektige «Leave The World Behind» ble årets House låt og «How Soon Is Now ble nr. 2 under Progressiv House. Gratulerer til våre svenske naboer.

Se alle resultatene fra Beatport Music Awards her!
 

Axwell!

5

Min absolutte favoritt innen housemusikk er en svensken Axel Hedfors, bedre kjent som Axwell. Han er en drøy produsent og dj som gang på gang viser hva han er laget av! Nylig ble han kåret til «Best House Artist» og «Best House Track» med «Leave the world behind» ved Beatport Music Awards 2010. SVT har fulgt Axwell under produksjonen av hans massive «Center of the Universe», og frem mot Swedish House Mafia’s konsert på Main Stage under Winter Music Conference i Miami.

Housebloggen.no kommer tilbake med en mer utfyllende biografi av denne utrolige artisten, samt video fra live sets og selvfølgelig en «Best of Axwell»-samling!

«Center of the Universe» har ikke blitt sluppet enda, men vi legger den ut på bloggen ved release. Housebloggen.no gir deg den nye musikken først!

PS! Anbefaler å sjekke ut Axwell sine nye remixer av Teenage Crime. Du finner de her!

cm

Intervju: Carl Louis & Martin Danielle

3

Carl Louis & Martin Danielle er to norske produsenter som klart er på vei oppover. Blant kommerse house fans i Norge er de kanskje ikke så kjent, men internasjonalt har de virkelig vist seg frem. De står bak låter som «Talk To The Hand», «I See» og hitten «The Message». Hør disse nederst i artikkelen. Vi tok kontakt med disse to gladguttene og fikk skrapt sammen et godt og interessant intervju.

Housebloggen: Først av alt, presenter dere for våre lesere og fortell oss hvordan deres produsent/DJ ‚Äìkarriere startet?
C&M: Vi er to unge karer fra Bærum med hjerte for musikk. Det hele startet med en følelse av at vi kunne ha noe og bidra med. Id√©er til sanger osv. som vi ville lage, dermed måtte vi lære oss å produsere. Carl kjøpte produksjonsutstyr, mens Martin kjøpte DJ utstyr og så bare brukte vi av hverandre, delte på det. Det hele var lek og moro helt til vi skjønte at vi hadde et snev av talent.

Housebloggen: Låten deres The Message spilles og har blitt spilt av flere store DJs verden over og Axwell plasserte låten blant topp 10 på hans mars chart. Hva kan dere si om låten og hva får vi høre fra dere fremover?

C&M: «The Message» startet som en remix. Underveis i prosessen syntes vi at akkordene og atmosfæren var for sterke til at det bare skulle forbli en remix. Dermed bestemte vi at det skulle bli en original sang. Sangen tok bare et par dager å fullføre. Hele prosesessen gikk utrolig fort uten noe som helst vanskeligheter. Noe som er et meget godt tegn ettersom vi er veldig kresne. Og resten er historie. Vi er ekstremt stolte over responsen og henrykt over at Axwell har blitt så fan av den.

Fremover så jobber vi hardt med en neste singel, noe vi tar oss god tid til. Heller kvalitet enn kvantitet. Så har ikke noe konkret på originalmateriale fronten, men skal ikke se bort ifra at det dukker opp noe over sommeren.

Housebloggen: Housesjangeren blir større og større i Norge. Hva syns dere om musikknivået i Norge og hvordan tror dere utviklingen blir?

C&M:  Foreløpig er ikke nivået så høyt. Synd, med tanke på miljøet hos våre naboer i Sverige og Danmark. Men det er gøy å se at folk begynner å få øynene opp for sjangeren. Lt Wee show f.eks er viktig for å fremme denne type musikk. Og vi kan bare håpe at de andre radiokanalene følger etter. Det Norge trenger er flere som våger å satse stort og prøve å nå verdenstoppen.

Housebloggen: Alle vi i housebloggen er stor fan av musikken deres. Hvordan vil dere beskrive deres form for produksjonsstil?

C&M: Det som er viktig for oss er at det er mye energi i sangene. Og at det er god sound. Må absolutt ikke høres «billig» ut. Vi lager sanger ut ifra at de skal spilles på en klubb eller festival. Og fokuserer derfor på å få en «Big Room» feel. «Drop’en» er det viktigste og vi prøver å lage det slik at folk får et «slag i tryne». De må bli «blown away». Vi ønsker å finne en balansegang mellom det som har kommersiell interesse og den undergrunnsfeelingen som er House.

Housebloggen: Hva er deres syn på blogger som for eksempel housebloggen.no og hvordan ser dere på gratis fildeling?

C&M: Vi synes det er synd at folk ikke kan spandere på seg den tyggispakken det er å kjøpe en sang på nettet. Vi som artister sliter med å få endene til å møtes nok fra før av. Nettopp derfor kjøper vi all musikk vi liker for å støtte det arbeidet artistene legger i hver låt. Men når verden først har blitt sånn, så er det jo mye positivt som kommer ut av denne type blogger. Sangene våre hadde neppe fått like mye oppmerksomhet uten blogger. Så det bidrar til å gjøre musikken mer tilgjengelig. Noe som er bra!

Housebloggen: Har dere noen planer for sommeren?

 

C&M: I sommer gleder vi oss til lange sommerkvelder og mye sol (forhåpentligvis), og også noen spillejobber i inn og utland. Men så samtidig så roper studioet på oss, så det blir nok mye jobbing. Vil gi beskjed med en gang det er noe håndfast. Ellers så kommer det to remixer fra oss i sommer, noe vi ser veldig frem til.

Housebloggen: Hvilke 5 låter spiller dere om dagen?

C&M: I våre sett er det mye egne bootlegs/edits og testing av nytt material, men hvis vi skal velge 5 låter som ikke er våre så må det bli:

 

Jus Jack – That Sound (AN21 & Max Vangeli Remix)

 

Chocolate Puma feat. Colonel Red – Back Home

 

Squeeeze – Doop (Manuel De La Mare Remix)

 

Nanchang Nancy – Walk With Me (Axwell vs Daddy’s Groove Remix)

 

Pocket 808 – Ghostship (Hook N Sling Remix)

Housebloggen: Hva gjør dere ved siden av musikken?

C&M: Ikke så mye egentlig… Er kun noter i våre hoder!

Housebloggen: Fortell noe morsomt om dere selv.

C&M: Carl er ihuga Arsenal fan, og Martin elsker alt som har med Mexico å gjøre!

Housebloggen: Til slutt, et godt råd til fremtidige produsenter/DJs

C&M:  Jobb hardt, ha klare målsettinger, ta deg tid, vær kritisk til deg selv og ikke fokuser på at det kun skal handle om House. La deg inspirere av annen type musikk også. Men mest av alt, ha det gøy og ikke ta det mer seriøst enn det er, og la musikken være drivkraften.

Carl Louis & Martin Danielle – The Message (Snipp)

Chris Lee – Talk To The Hand (Carl Louis & Martin Danielle Remix)(Snipp)

Carl Louis & Martin Danielle feat. Max C – I See (Louis & Danielle Re-do)(Snipp)

Chuckie - housebloggen

Dirty Fucking Dutch!

10

Dirty Dutch musikken ble startet opp av verdens desidert villeste produsent, DJ Chuckie!
Han har gitt ut noen av de beste tracksene noensinne, og produsert musikk sammen de største produsentene i verden.

Dirty Dutchen er rytmisk, men når det kommer til take-offen er det ingen andre sjangere som kan nærme seg.

Her på Housebloggen.no gir vi dere en liste med de råeste låtene fra denne sjangeren (både gamle & nye)

N’JOY!

Chris Kaeser – Who’s In The House (Chuckie Remix): Når jeg spiller ute, er dette den tracken som folk klikker mest til! En vill take-off, bygget opp av gode brakes og en fet vokal!

Robbie Rivera Feat Fast Eddie – Let Me Sip My Drink (Chuckie Remix): Let me sip my drink er helt genial! Hard og tung, og setningen som ropes ut før det klikker er helt insane! «x’cuse me pimp, let me sip my drink!!»…dunk dunk!

Addy Van Der Zwan – Airport (Original Mix):Airport er veldig dutch i begynnelsen, og har en helt vill klikk i ren «baltimore» style. Liker du Dirty Dutch er dette tracken!

Albert Neve & Dj Obek ft Ambush – Atun con pan (Original Mix): Atun con pan er en fet track, med en vill bassline og skikkelig rytmisk beat. Ikke alt for hard, og kan vippe litt over mot tech-house, men så kommer vokalen og drar den tibake til Nederland…Hissig!

Juelz Santana – Clockwork (Valerna Remix): For de som liker det hardt og tungt, men siden dette er en remix av en Juelz santana låt, funker den for de fleste!

Jason Derulo – Watcha Say (Afrojack Remix): Watcha say? Vel, du skulle bare visst!

Riverside (Afrojack Remix): Tittelen taler for seg selv…

Snoop Dogg ft T – Get Your Groove On (Dimitri Vegas & Like Mike Mix): Fet Dirty Dutch beat, med en glimrende vill take-off! Må nesten danse litt hver gang jeg setter på denne.

Chuckie – Aftershock (Cant fight the feeling) (Original Mix): Nyeste singelen til Chuckie. En bombe av en track! Dreper mine speakers hver gang jeg setter på denne, og den chilleste stemningen gjennom sangen.

Chicane – Come Back (Sidney Samson Remix): Ganske vill og «Dirty» Dutch, denne remixen er vilt deilig, også fordi orginalen er en veldig deilig sang. Men denne tar kaka!

Asino & Arma – The Butcher (Original Mix): For alle som fikk med seg låten på en av fredagslistene en stund tilbake med samme artisten, den låten het «Bad Girl», denne heter «The Butcher», og lever virkelig opp til navnet den er gitt.

Michael Mind – Gotta Let You Go (Dutch Mix): Min favoritt av alle, i det siste har jeg hørt på denne sikkert 50 ganger hver dag, den er så alt for vill, og vokalene i denne er både fete, ville og fengende, men grunnen til at den dreper er nok helt klart take-offen! Last ned & få dere en «eargasm».

teenage_crime

Teenage Crime!!!

7

Endelig!! Nå har Adrian Lux sin låt «Teenage Crime» kommet ut, og i tillegg har Axwell fra Swedish House Mafia og Henrik B. laget noen ville remixer av denne herlige låten.

Deilig vokal, nydelige synther, rå oppbygging og full pakke. Alle sangene er rene mesterverk.
Disse har MANGE ventet på. Housebloggen.no gir deg låtene, før alle andre.

Adrian Lux -Teenage Crime (Original Mix)

Adrian Lux -Teenage Crime (Axwell Remix)

Adrian Lux -Teenage Crime (Axwell & Henrik B Remode)

Støtt artistene!
KJ√òP L√ÖTENE HER!

 

madcon

Madcons låt fra Melodi Grand Prix

1

Ett av de beste øyeblikkene i går var uten tvil når Madcon entret gymsalen på fornebu. Denne låten kom ut for salg i iTunes idag, men housebloggen.no gir deg muligheten til å laste den ned gratis. Liker du sangen, støtt Madcon ved å kjøpe den i full kvalitet her!

Trykk på bildet for å laste ned

Madcon – Glow

Bonus:
Usher feat. Will.I.Am – OMG (Alvaro Dirty House Bootleg)

elisha-cuthbert-wallpapers-1b

Noe nytt å kose med

1

Her er et par nye gode sanger man burde få med seg!

Kaskade feat. Haley – Dynasty (Dada Life Remix)

Dada Life lager mye bra for tiden, denne er massiv!

Apdw Vs. Tim Deluxe Feat. Sam Obernik – Just Won’t Do (Atfc & Warren Clarke Re-Vamp)

ATFC har remaket denne klassikeren. En sang alle har hørt og kan fra før. Denne har blitt en stor hitt alleredet og har fått rikelig med support.

Carl Kennedy, Tommy Trash – Blackwater feat Rosie Henshaw (Club Mix)

Fantastisk kult riff i denne house sangen! Fet synth og søt vokal som utgjør en veldig digg sang

Groove Armada – Look Me In The Eye Sister (Audiojack Remix)

Funky tech house på sitt beste. Drivende funky rytme med en ekstremt bra vokal. Fått denne på hjernen jeg

  Ndkj – Funkest Star (Marshall Remix)

Litt hardere tech house her, men for de som liker denne typen så er beaten til å gråte av.

 

Melodi Grand Prix’s råeste låt!

3


Denne posten er kanskje litt utenfor housebloggens konsept, men feiring for MGP må vi jo ha.

Det er ingen tvil om hvem housebloggen.no stemmer på i Melodi Grand Prix. Produsentene har garantert hentet inspirasjon fra house-sjangeren, og saxophonen er ubeskrivelig deilig.¬† 

I sommer kommer det en haug med freshe remixer av denne saxo-låten (håper vi), og vi gleder oss.

Last ned her!

benny

Spaceship!!!

3

Benny Benassi har kommet med en ny låt, og en haug med freshe remixer har dukket opp.
Housebloggen.no holder deg godt oppdatert!

Benny Benassi feat. Kelis & APL & Jean-Baptiste – Spaceship (Extended Mix)

Benny Benassi feat. Kelis & APL & Jean-Baptiste – Spaceship (Alex Gaudine & Jason Rooney Remix) HOT!

Benny Benassi feat. Kelis & APL & Jean-Baptiste – Spaceship (Chris Menace Remix)

Benny Benassi feat. Kelis & APL & Jean-Baptiste – Spaceship (EDX Remix) HOT!

Benny Benassi feat. Kelis & APL & Jean-Baptiste – Spaceship (Fedde Le Grand Remix)

jack

Gjesteinnlegg: Topp 10 fra Dj Jack Vj

9
Housebloggen.no lanserer et nytt konsept.
Vi vil fremover publisere gjesteinnlegg fra ulike dj’s, artister og lignende. √Örets første gjesteinnlegg kommer fra Dj’en Jack Vj!

Kort om Dj Jack Vj
Dj Jack Vj er en av Oslo’s favoritter, og hans lidenskap for housemusikk har vært intens over lang tid. Han startet som DJ for fullt i 2006.

Jack Vj er kun 20 år, men han har allerede snurret plater med store navn som Klaas, Sebastian Ingrosso, Dj Antoine, Colleen Shannon, Alex Moreno, Pistolpuma, Happy-Henke, Oliver Ingrosso, Otto-Knows, Daniel Ortega og Andy North for å nevne noen få. Mer informasjon om Dj Jack Vj finner du på facebook-gruppen hans.

Topp 10 fra Dj Jack Vj:

1. DJ Kobe & DJ Wise – The Good Life (Original Mix)

– Perfekt sommerlåt, deilig=)

2. Jerry Rekonius – Higher (Original Mix)

– Jerry Rekonius er en svensk ung kar og denne låten er rå! R√Ö!

3. Avicii & Sebastien Drums – My Feelings For You (Original Mix)

– Hør på den en gang, og den setter seg på hjernen!

4. Donkeyboy – Sometimes (Alex Sayz Remix)

– Herlig remix av Sometimes…..

5. Example – Kickstarts (Afrojack Remix)

– Skru på anlegget på MAX og nyt !!!!

6. Ricky L Feat. Mck – Babylonia Born Again (Balearic Soul Party Mix)

– En sang som begynner å bli litt gammel, men jeg digger den fortsatt. For dere som ikke har hørt den. Kjøp den ASAP!

7. Sidney Samson – Fill U Up Feat. Sicerow (Original Mix)

– Sikkert en sang som veldig mange har hørt, men fy faen den står forsatt fast på min tracklist når jeg spiller…

8. Imogen Heap – Hide and Seek (Otto Knows Remix)

For de som ikke vet det, så er Otto fetteren min, og han blir bare større og større. Denne kommer ut nå snart i original mix, gled dere!!!!!

9. Sultan & Ned Shepard feat. Dirty Vegas – Crimson Sun (Sebjak Remix)

– Ganske ny på markedet. Digger den!

10. Joris Voorn – The Secret (Original Mix)

– Ligger på 2plass på Beatport top 10 med god grunn, kjøp og nyt.