fly

Sunloverz, Jamie Sparks – I Wanna Fly REMIXES

0

To deilige låter! Sjekk de ut og si gjerne hva dere synes. GOD HELG!

 Sunloverz, Jamie Sparks – I Wanna Fly (Chriss Ortega Remix)

Sunloverz,Jamie Sparks – I Wanna Fly (Michael Mind Project Remix)

**BONUS**
To harde låter:

Afrojack – Daft Sound (Original Mix)
– Hardt, deilig og AFROJACK!

Erick Decks – The A-Team Theme 2010 (Full Theme Hands Up Mix)
– Syk syk BIG ROOM BANGER!

fredagsliste

Fredagsliste 25.06

0


Da er det fredag og i morgen er det Ekstrema outdoor! håper mange kommer, for det blir god house stemning!

Her er ukens liste, litt tech orientert denne uken siden det vil bli mye av det i morgen.

3OH!3 Feat. Ke$ha – First Kiss (Chuckie Remix Extended)

Chuckie har sine ville dirty remixer. Dette er ikke noe unntak. God stemning som alltid.

Sultan, Ned Shepard – Deeper Underground – Original Mix

God stemning sang av Sultan, Ned Shepard. God vokal og fine take off med piano og strykere.

DJ Chus, Gonzalo – One Night In Havana – Original Mix

Denne har klatret seg aggressivt opp på listen listene til beatport. Den er nå på andre plass over alle sjangere. Nydelig og fengende rytmer

Patrick M – You Got (Original Mix)

Dette er en type house som jeg har blitt skikkelig fan av i det siste. Enkel, men funky basslinje og lekende vokal effekter og lange takeoffs. Deilig

Joan Reyes – Kit Kat – Original Mix

Dette er min yndlings sang for øyeblikket. Tech house på sitt beste. Hard og fantastisk digg beat. En av de desidert tech låtene på lang tid

Roger Goode – Mosquito (Bass Kleph Remix)

Bass Kleph imponerer meg igjen. Veldig leken og artig beat med noen sax elementer. Eneste negative er at noen av lydene har han brukt før.

steve_angello

Previews: Steve Angello

3

Steve Angello fra Swedish House Mafia har presentert noen nye låter. Blant disse fant vi to deilige låter som vi tror kommer til å slå gjennom. Knas er R√Ö!!

STEVE ANGELLO – KNAS by sizerecords

STEVE ANGELLO – RAVE ‘N’ ROLL by sizerecords

http://www.myspace.com/steveangello
http://twitter.com/sangellolive
http://www.facebook.com/steveangello

josefbredere

Eksklusivt intervju: Josef Bamba

3
Josef Bamba har den siste tiden bygget seg opp til å bli et av Norges hotteste DJ-navn. Jeg tørr å si et av verdens hotteste.

Dette talentet fikk den verdensomspennende nattklubbkjeden Pacha øynene opp for, og tok han inn i varmen. Nå reiser Josef Bamba og spiller i deres navn i alle verdens hjørner. I Norge har Josef Bamba spilt på flere av de hotteste og mest respekterte klubbene over hele landet, hvor han på hver eneste uteplass har levert varene og referanselisten over klubber som vil ha han tilbake blir bare lengere og lengere. Hva fremtiden vil bringe denne talentfulle ungutten er spennende å følge med på, men karrieren til Josef Bamba vokser mot nye høyder, og spillejobben rundt om i verden blir flere å flere.

Vi tok en liten prat med denne karen og han har mye på lager. Eksklusivt på HOUSEBLOGGEN.NO – Hele Norges Houseblogg


Housebloggen:
Først av alt, presenter deg for våre lesere og fortell oss hvordan din DJ ‚Äìkarriere startet.
 

Josef Bamba:  Mitt fulle navn er Josef Mentzoni Bamba og jeg er en gutt på 22 år fra Nordens Paris, Tromsø.
Min DJ-karriere startet i hjembyen min for tre år siden, hvor jeg spilte på en av de lokale uteplassene der og på diverse private arrangementer sammen med kompiser.


Housebloggen:
Som sikkert mange vet er du resident DJ for Pacha, og dette er for mange DJs en våt drøm . Fortell oss historien bak dette.

Josef Bamba: For å gjøre en lang historie kort.. Måten jeg ble resident for Pacha er egentlig litt utrolig med tanke på at de nok aldri ville funnet meg oppe i Tromsø, og det hadde ikke skjedd uten Movida Corona konkuransen. Det var det norske Movida teamet med (DJ) Olanskii i spissen som ga meg sjangsen til å få komme til utlandet først å fremst ved å velge meg som Norges representant. I den europeiske finalen i Wien var Pacha en del av juryen. Da de var med på å utpeke meg som vinneren, hadde de nok også en baktanke om at de kanskje ville bruke meg til noe. Premien i 2008 var jo å få en sjangse til å spille noen gigger for dem i løpet av et år. De lot meg spille på Pacha Ibiza i tillegg til andre plasser i Spania og i Egypt det første året og de var så fornøyd med meg etterpå at de la fram forslaget at jeg offesielt skulle bli en del av teamet deres fremover. Og slik ble det.


Housebloggen:
Hva syns du om housekulturen i Norge i forhold til større nasjoner og hvordan tror du utviklingen blir her til lands?

Josef Bamba: Jeg synes at housekulturen i Norge er på vei opp, og jeg syns at det har skjedd mye på housescenen bare de 2 siste årene. Jeg tror utviklingen kommer til å fortsette slik, og det er veldig bra! Vi trenger å få Norge på kartet, så det er kjempeartig å se upcoming dj`s og produsenter hevde seg i både Norge og utenlands.
Jeg tror Norge kommer til å stille sterkt i framtiden.


Housebloggen:
Du omtales som en av Norges beste DJ‚Äôer. Hvordan føles det å være så stor?

Josef Bamba: Hehe, mange spurte seg nok (og mange lurer sikkert enda) hvordan en person fra Tromsø som nesten aldri hadde spilt andre steder enn i Nord-Norge plutselig over natten kan bli hypet som en av Norges beste DJ`er. Dette var noe jeg leste på VG nett etter at jeg hadde blitt utvalgt som Norges representant i den internasjonale finalen, og dette er noe som jeg setter veldig stor pris på!

Personlig tenker jeg ikke så mye over dette til vanlig, bortsett fra at jeg vet at det legger mer press på meg når jeg reiser rundt å skal opptre. For min del handler det i bunn og grunn om at jeg vil levere hver gang jeg møter opp på en gig, og det har vært min innstilling helt fra starten av.
En ting jeg må legge til er at det var veldig deilig for meg å på en måte «leve opp» til hypen jeg fikk i Norge ved å reise til utlandet og faktisk ta førsteplassen med meg hjem igjen!


Housebloggen:
Hvilke internasjonale DJ’s er dine favoritter/inspirasjonskilder?

Josef Bamba: Vel, man kommer seg ikke unna svenskene om dagen! Jeg må si at Axwell er en av mine favoritter, både når det gjelder personlighet og som produsent. Ellers ser jeg opp til Tim Berg aka Avicii for sitt produsenttalent i en så ung alder. Så jeg må helt klart si at jeg får mye inspirasjon fra disse to.


Housebloggen:
Hva er ditt syn på blogger som for eksempel housebloggen.no og stiller du deg negativ eller positiv til gratis fildeling?

Josef Bamba: Vel, jeg har et delt syn på gratis fildeling. På en side er blogger og gratis fildeling en bra ting. Via blogger og fildeling mellom personer finner man låter man ellers kanskje ikke hadde funnet, og dermed kan ukjente produsenter slå igjennom. I tillegg er blogger, forum og fildeling en flott måte å hype seg selv på. Jo flere som vet om deg og spiller musikken din jo bedre!
Men jeg er av den oppfattningen at de låtene man spiller mye burde støttes ved å kjøpes. Det er brukt mye tid bak produsering av låter, og musikkbransjen er hard nok fra før av.

Housebloggen:
Har du noen planer for sommeren?

Josef Bamba: Planen for sommeren er å reise rundt og spille og produsere musikk. Juni måneden har startet helt sykt bra. Med booking til «Rock in Rio, Madrid» som hadde en DJ line up med David Guetta, Tiesto, Axwell, Wally Lopez osv, i tillegg til tre Pacha jobber som er fordelt utover Spania, Tyskland og Italia. Det er en god start på sommeren for meg. I tillegg har det kommet ut 4 stk CD`er i utlandet som jeg har mikset i samarbeid med noen av mine DJ kollegaer i Pacha. Den ene CD¬¥en er et sammarbeid mellom Pacha, Ministry of Sound og Yamabooki. Her er en teaser.

Enda en god nyhet er at på mandag som var ble en remix av meg og min kompis HotShot releaset eksklusivt på beatport på labelet til Pacha Recordings. Det er vi veldig glade for! Les alt om låten her, og kjøp den her!


Housebloggen:
Hvilke 5 låter spiller du om dagen?
 

Josef Bamba: Disse 5 er mine favoritter om dagen:

Reunited – Sun Is Shining (Josef Bamba & Hotshot remix)
Adrian Lux – Teenage Crime – Axwell & Henrik B Remode
Pete Brown – Changes (Jquintel Mix)
Afrojack vs Laidback Luke – Pacha Rocking Best On Acid (Josef Bamba Bootleg)
Avicii – Love You Bromance (Alviin & Da Frenchy Bootleg 2010)


Housebloggen
: Noen norske Djs vi bør sjekke ut?

Josef Bamba: Vel, det er flere unge lovende DJ¬¥s i Norge. F. eks har vi en kompis av meg, Martin Garfjell, som var i Norgesfinalen i Movida Corona 2009. Han har utvilket seg like fort som jeg gjorde, om ikke raskere enn meg, så han skal man se opp for i framtida hvis han satser videre. DJ Youknowho er også en som har begynt å satse mer på spillingen nå, og er en som man nok kommer til å høre mer av fremover. Ellers har vi god lineup av unge lovende norske DJ`s på LUUX fredag 25/06. Litt av hvert fra Sør til Nord-Norge er representert med HotShot, Jos√® Zapa, Nicky Shah og Martin Garfjell.¬† Ellers er min kollega Nico Coltsfoot en meget lovende kar som liker å spille opp til dans sammen med Sunkissed guttene, han finner du på Extrema på lørdag.


Housebloggen:
Hva gjør du ved siden av musikken?

Josef Bamba: Ved siden av musikken har jeg de siste tre årene studert psykologi ved universitetet i Tromsø. Eller styrer jeg med det de fleste gjør, henger med venner og chiller!


Housebloggen:
Til slutt, et godt råd til fremtidige DJ‚Äôs?

Josef Bamba: Jobb hardt, og kos deg mens du gjør det.

summer-of-music-ed

Stem frem sommerens beste låter!

27


Hvert år kommer det noen slagere som blir stemplet som sommerlåter. De er fengende og lager sykt liv uansett hvor man er. Nå vil Housebloggen at dere, våre kjære lesere, skal stemme frem de beste sommerlåtene fra de siste 3-4 årene.

Måtene det gjøres på er bare å skrive DIN sommerlåt i kommentar feltet nederst på denne artikkelen. Så vil vi sette opp en liste over Housebloggens sommerlåter som vi poster neste helg :D

Selv om «Sommartider» er en sommerlåt, er det så klart house sanger vi er ute etter :P

Vi gleder oss til å se resultatet!! GOD SOMMER!!

 

WANNA BE FAMOUS? @ LUUX – fredag 25. juni! med JOSEF BAMBA, HOTSHOT m. fler!!

1

På fredag er det klart for kjempefest på LUUX i Oslo!

Headlineren denne kvelden er ingen andre enn Josef Bamba, som vant den internasjonale Corona dj championship i 2008!

Med seg på lasset har han produsent-kompis og dj HotShot, som sammen nettopp har releaset sin nye låt «Sun Is Shining» på legendariske Pacha Recordings!

 

Dj Garfjell, Nicky Shah og Jose Zapata er også dj’er for kvelden, så dette kommer til å bli en sinnsyk kveld! Det blir også staselig når Snobe & Helfner opptrer på scenen!

Ikke nok med at vi har gode dj’er og musikalske innslag, men denne kvelden feirer også Paradise-Victoria sin 21 års dag, så da vil du som gjest også kunne feste med flere av deltagerne fra årets Paradise Hotel!

LUUX er stolte av å presentere konseptet «Wanna Be Famous?» som¬†garantert kommer til å slå an!

 

Vi ses!

Sted: LUUX Oslo
Tid: 23.00 – 03.00
Cover: 100 kroner
Dresscode: Dress to impress

 

Mere info på eventet på Facebook!

l_9c2f6c4dff1d4f36bd8d71d4adb3b79d

REUNITED – SUN IS SHINING (JOSEF BAMBA & HOTSHOT REMIX)

4

Sommeren er her, og derfor er det klart for litt skikkelige sommerslagere!

Idag ble HotShot & Josef Bamba sin nye remix av den kjente «Sun Is Shining» sluppet på Pacha Recordings!

Låta er en sommerlig tech house banger, med en helt ny vri på den klassiske «Sun is Shining»!
Josef Bamba bestemte seg for å teame opp på denne og lage en skikkelig bombe! Dette er også forresten Josef sin debut-release!

Her kan dere høre en liten preview, men husk å støtt den på Beatport også!!


Beatport link: https://www.beatport.com/en-US/html/content/release/detail/252594/Sun%20Is%20Shining

dj_af

DJ A.F – June MIX

2
DJ A.F er en 22 år gammel kar fra Fredrikstad. Han er bosatt i Oslo og er leder for DJ-utvalget for BI, også kalt BULL. Han har spilt på steder som Fugazi, Chateau, Onkel Donald, Sirkus, Buddha Beach Club Fredrikstad og arrangementer som √òstlandstreffet, Studentcruise osv.
Han har en ganske spredt musikksmak, også innenfor House, men Big Room, Tribal og kommerst er hans favoritter.
Vi fikk tilsendt hans nye mixtape og den måtte vi uten tvil hive ut her på bloggen. Mixen er proppet med gode låter. Sjekk an ut, nyt an og legg gjerne igjen en kommentar.

Tracklist:

1. Salem Al Fakir – 4 O’Clock (Adrian Lux Remix) (hot!)
2. Adrian Lux – Teenage Crime (Axwell Remix)
3. Jerry Ropero & Tom Novy feat. Abigail Bailey – Don’t Lie (Sebastien Drums & Rob Adans Remix)
4. Mr.President – Coco Jambo 2010 (Mick Kastenholt & Alero Mix)
5. Yves Murasca – Saxophobic Satisfaction feat. Ezzy Safaris (2010 Club Mix)
6. Steve Mac & Steve Smith – Lovin’ You More (That Big Track) (Esquere Remix)
7. Axwell – Nothing But Love 4 You (Original Mix) (hot!)
8. Carl Louis & Martin Danielle – The Message (hot!)
9. David Guetta Ft. Fergie – Gettin’ Over You (Avicii Vocal Remix)
10. Wet Fingers – E Samba 2010 (Club Mix)
11. Axwell – Watch The Sunrise (eSQUIRE Remix)
12. Toni Braxton – Make My Heart (Aviciis Replacer Remix) (hot!)
13. Pryda Vs. Kings of Leon РSex Is Miami Atlanta (Filip Jenvén Mashup)

sun

Sluppet idag: Norman Doray & David Tort – Chase The Sun (Original Mix)

4

Endelig er denne bomben sluppet. Perfekt for sommer og fint vær. Den franske produsenten/DJ’en Norman Doray har sammen med den spanske Dj’en/produsenten David Tort laget denne herlige låtene, som har blitt hypet en god stund på de fleste store bloggene. Kjøp denne sommerhitten, og følg med på housebloggen.no for flere store utgivelser. Vi legger også med en nedlastingslink til de som ikke har 10 kr.

GRATIS: http://www4.zippyshare.com/v/12406702/file.html

BEATPORT: https://www.beatport.com/en-US/html/content/release/detail/252809/chase_the_sun

 

jerry

Jerry Rekonius

1

Jerry Rekonius er en ung svensk kar som i det siste har laget store gode deilige låter. Piano og orgasmiske synther er hans stil, og han har en hel haug med sanger som bør sjekkes ut! Jerry er en av mine favoritter for tiden, klart! Vi legger ut fire previews, og sjekk gjerne ut de andre låtene hans her!

  Deniz Koyu feat. Jason Caesar – Loose Control (Jerry Rekonius Remix)

It’s true (Jerry Rekonius Bootleg)

Jerry Rekonius – Feeling Good (Original Mix)

Jerry Rekonius – Higher

fredagsliste

Fredagsliste 18.06.10

1

Endelig helg, solen titter frem noen steder i landet og housebloggen dropper ukens fredagsliste! Sangene står i tilfeldig rekkefølge og alle bør sjekkes ut. Kos dere!

1.   Michael Canitrot – You and I (Tristan Garner Remix)
Sommer, sommer, sommer! Deilig beat og herlige synther satt sammen til en herlig låt. Vokalen tar kaken!

2.  Benny Benassi – Satisfaction (Dimitri Vegas & Like Mike Remix)
Denne la vi ut på bloggen igår. men vi tar den allikevell med på fredagsliten. En rå remix av den kjente låten «Satisfaction». Hard!

3. Rhythm Masters & MYNC feat. Wynter Gordon – I Feel Love (Avicii’s Forgotten Remix)
Avicii er innen housemusikken årets mann. For en låt!

4. Felguk feat. Sporty-O – 2nite (Original Mix)
En fet electrolåt toppet med kul vokal. Perfekt på et grisete vorspiel!

5.  Audiosoul feat. Daniel De Bourg – Lights On (Mikael Weermets & Audible Remix)
Piano funker alltid. En deilig og god låt.

Vi minner om eventet som housebloggen.no kjører imorgen på XLNT.

SE HELE EVENTET HER!

 

Hyper Crush – Ayo (Prod. By Diplo)

3

Her er en ny track produsert av den ville, crazy og velkjente Diplo!
Men med på den er også Hyper crush som er kjente for sine syrlige electro-vibes, og alltid med noen gode vokaler!

Hyper Crush – Ayo (Prod. By Diplo)

Bonus:
Boys Noize – Jeffer (Original Mix)