Archive for 12. februar 2013

Zedd Clarity 620

Clarity (Remixes)

6

Zedd Clarity 620

I dag releaset Interscope Records en offisiell remixpakke til Zedd’s tittelspor Clarity på hans første album. Til nå er pakken kun lagt ut på iTunes.

Zedd feat. Foxes – Clarity (Zedd Union Mix) Chillout

Denne er veldig lik den sykt misvisende live-opptredenen Zedd gjorde på Letterman rett over nyttår. Som nevnt på vår facebookside kunne selv bestemødre blitt lurt til å kjøpe skiva hans etter denne opptredenen.

Zedd feat. Foxes – Clarity (Tiesto Remix) Electro house 

Tiesto’s remix er beinhard. Den legger lite imellom og sparer ikke på noe! Personlig er jeg ikke veldig fornøyd med retningen nederlenderen beveger seg for tiden, men har troen på at denne kan være et bra festival-alternativ til de noe mindre energifulle alternativene.

Zedd feat. Foxes – Clarity (Style Of Eye Remix) Electro House

Dette blir litt for hysterisk etter min smak. I de rolige partiene funker det, men man må rett og slett være anlagt for å like slike takeoff om denne skal falle i smak.

Zedd feat. Foxes – Clarity (Brillz Remix) Trap

Brillz gjør sin greie, og for meg funker det ganske bra! Er ikke noe jeg setter meg ned å hører på mer enn jeg helst må da sjangeren er litt utenfor min rekkevidde.

Foxy

Foxy

0

Foxy

Gregor Salto & Funkin Matt – Foxy (Original Mix) House Hot Beatport

Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg digger stort sett alt Funkin Matt gir ut. 25-åringen fra Tønsberg klarer alltid å overraske med sine unike låter. De har ofte en litt knirkete, hard og dirty sound med et obskurt tema. Han nådde en milepæl i fjor høst med I Wish som kom ut på A Traks eget label Fools Gold, og han fortsetter den gode trenden med en meget sterk release på Mixmash Records. Nederlandske Gregor Salto og vår egen Funkin Matt har samarbeidet med godt resultat tidligere (om noen f.eks husker denne), og skuffer absolutt ikke denne gangen heller.

Foxy inneholder det beste fra de to artistenes repertoar; de massive syre-drevne latinobeatsene fra Gregor Salto og Funkin Matts tidligere nevnte knirkete og skitne basslinjer. Elsker hvordan denne låta jobber seg frem til brekket, og deretter bygger opp en massiv energi i takeoffen. Droppet i låta overrasker litt; den imploderer fremfor å ekplodere, men jeg synes det er dritkult. Det er litt forfriskende å høre dette i dag, hvor trenden er at alt skal bli så massivt og slitsomt som mulig i et drop.

Alt i alt må jeg si at dette er en av de kuleste låtene jeg har hørt på lenge, og kommer nok til å bli spilt i stykker av undertegnede fremover. Støtt din landsmann og kjøp låta på Beatport :)