Archive for 11. februar 2013

tim-mason-swoon-size

Tim Mason – Swoon

3

tim-mason-swoon-size

Tim Mason – Swoon (Original Mix) Progressive Hot Beatport

Endelig er Tim Mason tilbake med nok et stort slipp på Size Records. Mason som for alvor startet karrieren på Steve Angellos label med låter som The Moment og Anima i tillegg til flere fete remixer på diverse labels er nå tilbake for å sette standarden for 2013. Personlig er ingen av de to tidligere nevnte låtene noe som går inn i mine historiebøker, men med Swoon beviser han seg litt mer verdig den hypen han har mottatt. Swoon er en deilig 100% melodisk proglåt som utelater de fleste utslitte trendene fra dagens prog house og fokuserer helt og holdent på det melodiske. Dog, jeg holder fortsatt en knapp på hans remix av Zedds Stars Come Out som hans beste produksjon hittil.

rav

The Palace / Leaving You / The Code

2

rav

The M Machine feat. Blake Hazard – The Palace (Original Mix) Dubstep iTunes (preorder)

OWSLA signerte The M Machine kom for noen dager siden ut med deres seneste verk på labelet. The Palace følger deres litt mørke, dystre stil av melodisk dubstep og electro og ting følger som vanlig ingen standard oppskrift for hvordan en låt skal være. Mulig du må være fan for å like det, men The Palace er en fresh låt med mange stilige elementer og som virkelig har substans i produksjonen. Hot preview/leak av låten som er med på den kommende Metropolis Pt. 2 EP som kommer 19. februar, på OWSLA selvsagt.

Audien feat. Michael S. – Leaving You (Original Mix) Progressive Hot Beatport

Audien har vært et hett navn på den mer kommerse progscenen en god stund og låtene hans blir bare bedre og bedre for hver gang, noe Leaving You er et godt bevis på. Vokalen passer bra i låten selv om undertegnede finner den en anelse klissete rent lyrisk, men når vi lytter til det melodiske er det ingenting å si. Nydelige akkorder driver låten fremover og gir en avslappet stemning i kropp og sinn uansett om du skulle høre denne på dansegulvet, i bilen eller i sofaen hjemme. Låten er også gitt ut i en dub mix for de som ikke likte vokalen.

Ummet Ozcan, W&W – The Code (Original Mix) Progressive Hot Beatport

The Code ligger nå som #1 på Beatport etter en uke i salg og for en sjelden gangs skyld skal jeg si det er vel fortjent selv om den er sluppet på Revealed. Produsentene av låten er kanskje ikke så kjent for housefansen siden de begge lenge har vært store navn på trance-plakaten. De viser ihvertfall her at de «gamle» gutta fortsatt er eldst med en heavy bigroom banger med detuned synther og trancy breakdowns.